Venera obezbeđuje harmoničan početak nedelje!

Sedmica počinje neverovatno lepo. Nekoliko pozitivnih aspekata Venere zaslađuje nam prvi dan u nedelji. Venera simbolizuje način na koji komuniciramo jedni sa drugima. Kada se pozitivno adresira u horoskopu, daje mogućnost stvaranja harmonije, intenziviranja kontakta sa voljenima i stvaranja nove bliskosti.

Poseban naglasak je sekstil Venera-Uran, koji stvara lepa iznenađenja. Možda stari prijatelj pošalje finu poruku. Ili ponovo naletiš na staru ljubav. Ovo više ne boli, ali shvatate: bilo je nam je lepo, ali sada je gotovo. Ili prijateljstvo koje se nedavno ohladilo ponovo postaje intimnije.

Pročitajte i ovo: PUN MESEC U VAGI 16. april 2022. – Intenzitet i ekstremi

Flower photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Venera sekstil Uran od subote do srede donosi zabavu i uzbuđenje u vaš društveni i ljubavni život. Svoju ljubavnu prirodu izrazićete njuhom koji se može manifestovati i kao jedinstveni modni stil. Vaš izgled će privući podjednako zanimljive i poželjne ljude, spremne da preuzmu rizik i vide kuda ide taj flert sa vama. Ovaj nedostatak inhibicije je posebno koristan ako ste prirodno stidljivi.

Pročitajte i ovo: Ovi horoskopski znaci se najčešće vraćaju bivšima: da li ste vi među njima?

Sa druge strane, ali u isto vreme, imamo i bliski susret Merkura i Urana u Biku. Planeta komunikacije (i seks je komunikacija!) u konjunkciji sa Uranom na 13°48’ Bika od subote do utorka čini vaše interakcije i dnevne rutine stimulativnijim, uzbudljivijim i neobičnijim. Neočekivane vesti ili slučajni susreti mogu dovesti do nove uzbudljive prilike. Ovo je dobro vreme za svaki mentalni ili kreativni rad koji zahteva originalnost i eksperimentisanje.

Pročitajte i ovo: VENERA U ZAGRLJAJU SATURNA – Poštovanje iznad ljubavi

Međutim… Izazovni Sunčev kvadrat Plutona od subote do srede začiniće početak nedelje, čisto da ne bude baš sve med i mleko. Snažna potreba za kontrolom može dovesti do sukoba ega ili kriza koje vas mogu saterati u ćošak, gde morate ili braniti svoju poziciju ili napraviti veliku promenu. Sticanje svesti o svojim razlozima da imate kontrolu pomoći će vam da evoluirate i pustite stvari da idu, opustite se i osećate se manje ugroženo.

Background photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Sunce ulazi u Bika i zaslađuje nam sredinu nedelje!

U sredu, 20. aprila, ranom zorom, tačno u 04:25h, Sunce prelazi u senzualnog Bika i daje nam emocionalni vrhunac. Prolećna groznica je u vazduhu. Kako se priroda sve više budi, tako se povećavaju naša osećanja i želja da provodimo vreme sa onim koga volimo. Vredi uložiti osećanja i dati šansu flertu ako ste sami.

Pročitajte i ovo: MERKUR SEKSTIL SATURN – Dobro me slušaj i veruj mi!

Četvrtak ima još jedan posebno lep aspekt za nas na nebu: trigon Sunca i Meseca. U astrologiji, Sunce predstavlja muški princip, a Mesec ženski. Ako su njih dvoje u trigonu, odnosno veoma pozitivni jedno prema drugom, to znači da su ženske i muške snage u ravnoteži i da nam je lakše da pronađemo unutrašnji mir i optimizujemo ravnotežu između posla i života.

Pročitajte i ovo: VENERA U RIBAMA – Misteriozno neshvaćena osećanja

Treća četvrt Meseca na 03°19’ Vodolije u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Altair na 02°05’ Vodolije: Interes za čudno ili drevno otkriće, razočarenje i gubitak zbog imovine i dobiti, neki profit i prednost, prijatelji postaju neprijatelji, nevolje kroz kompanije ili javne poslove, poteškoće kroz ili nesreća za decu.

Ali… Mesec u Vodoliji izaziva žeđ za avanturom!

Vikend vas tera da se zabavite. Mesec u Vodoliji budi raznovrsna interesovanja. Potrebna vam je raznolikost i prilika da isprobate nove teme. Isprobajte se i uradite nešto ludo umesto da uvek razmišljate: Šta je to za mene? Na ovaj način, vikend u vašem horoskopu može postati nešto posebno i obogatiti vas novim iskustvom.

Pročitajte i ovo: VENERA U RIBAMA – Najbolje što imaš

Mesec u Vodoliji je usmeren ka druženju, tako da se vazdušni znaci (Blizanci, Vaga i Vodolija) brzo osećaju usamljeno. Slobodno se ponovo javite voljenim osobama ili barem stupite u kontakt preko društvenih mreža. Sada su vam potrebni ljupki ljudi pored vas i prilika da inspirišete jedni druge u razgovoru.

Za sam kraj nedelje, imamo dva aspekta Merkura.

Najpre, Merkur pravi kvadrat sa Saturnom, koji je aktivan od petka do sledećeg utorka, što može otežati realizaciju vaših planova i ideja zbog negativnog razmišljanja i nesporazuma. Ako učite ili radite papirologiju, obratite pažnju na detalje. Ne oslanjajte se na tuđe reči, i budite oprezni sa svojima.

Pročitajte i ovo: MERKUR SEKSTIL MARS – Istina ponekad boli, ali neko mora da je kaže

Sa druge strane, Merkur sekstil Neptun od subote do sledećeg utorka pomoći će vam da se opustite i poboljšaće komunikaciju. To čini vaše reči umirujućim i isceljujućim. Odnosi će imati koristi od vaše saosećajnije i duhovne prirode.

Pročitajte i ovo: MERKUR KVADRAT PLUTON – Mračna i složena priroda ličnosti

A sad prelazimo na nedeljne astrološke prognoze za svaki znak zodijaka. Kao i obično, napominjem da čitate horoskop i za podznak, kako biste stekli što bolju sliku o tome šta su vam planete zakuvale.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

I ponavljam, nije sve do planeta, do nas je. Napravite vi korak, dva da svemir zna na koju stranu da pogura planete.

Srećan Uskrs!

Hand photo created by gpointstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

OVAN

Ova nedelja će vam približiti vaš unutrašnji svet i vašu duhovnost.

Vaša emocionalna pozadina vas brine i sada je dobro vreme da se upustite u samokritiku. Ovi dani su pogodni da se krećete optimistično i donesete ozbiljne odluke koje će vam pomoći da se razvijete.

Pročitajte i ovo: Tajne zavođenja i osvajanja OVNA

Sreća će biti na vašoj strani, zato iskoristite sve prilike koje se pojave i nemojte se pretvarati da ih ignorišete. Sreća je ono što će vam doneti više dobiti uz manje bola.

Pročitajte i ovo: MERKUR SEKSTIL SATURN – DOBRO ME SLUŠAJ I VERUJ ŠTA TI KAŽEM

Pozitivno ste, zabavno i optimistično raspoloženi nakon nekoliko dana zabrinutosti i razmišljanja. Ostavite svoju nesigurnost i stres iza sebe i posvetite malo kvalitetnog vremena svom partneru.

Putovanje krajem nedelje može biti dobra ideja, kako biste se podmladili i osećali bliskost jedno drugom.

BIK

Ova nedelja će vam dati priliku da razmišljate i delujete racionalno.

Vaše misli i odluke otkrivaju vašu potrebu da se širite i razvijate na način koji odgovara vašoj ličnosti. Zbog toga ćete se upustiti u razgovore sa ljudima kojima verujete, u vezi sa svojim velikim, revolucionarnim idejama i budućim planovima.

Pročitajte i ovo: VENERA U RIBAMA – MISTERIOZNO NESHVAĆENA OSEĆANJA

Srećom, vaši vršnjaci će ih vrlo dobro prihvatiti i to će vas učiniti optimističnim i odlučnim. Ovo bi mogla biti nedelja kada konačno planirate (ili čak i sprovedete) veoma važno putovanje.

Ova nedelja donosi strast u vašu vezu. Komunikacija sa partnerom je sadržajnija, jer dokazujete da ste naučili lekciju i znate o kojim pitanjima se može razgovarati, a u koja ne treba dirati.

Pročitajte i ovo: VENERA U RIBAMA – ZRELA LJUBAV, SVEPROŽIMAJUĆA I BEZGRANIČNA

Tako ćete moći da vodite veoma važan razgovor koji će poboljšati vaš odnos. Šta god da vas muči, naći ćete pravi način da to izrazite. Nesigurnost i emocionalni stres će se smiriti i, u slučaju da ste slobodni, samosvest će vam pomoći da shvatite ko ste zaista i šta tražite od veze.

BLIZANCI

Ne dozvolite da početak ove nedelje bude neiskorišćen.

To će vam pomoći da kontrolišete svoje poroke, steknete objektivan pogled na stvari i zadržite kontrolu nad svojim ponašanjem. Ovo će poboljšati odnose koji su u kriznom režimu.

Pročitajte i ovo: DESET stvari o RIBAMA koje samo RIBE znaju 

To može biti vaš partner, član porodice, prijatelj ili kolega; ko god da je, pobrinite se da rešite probleme među vama, jer je sada pravo vreme da ih prevaziđete jednom zauvek. Svoje znanje i iskustvo izražavate na dubok način. Bićete od velike pomoći, profesionalno.

Vaša veza će plutati skladno. Balans i lepota su vam od velike važnosti i daćete sve od sebe da ih unesete u svoju vezu. Sporovi se rešavaju, a o problemima iz prošlosti se raspravlja u dobroj nameri.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA PLUTON – Fatalna privlačnost i opasne veze

Umetnička rekreacija će vas zbližiti sa zanimljivim ljudima. Na vama je kako ćete se nositi sa njima, pa, ako ste slobodni, iskoristite ova poznanstva na najbolji način.

RAK

Pobrinite se da zadržite kontrolu nad svojim emocijama.

Sumnjičavost će vam verovatno oduzeti energiju ili narušiti vaše odnose. Vaš ljubavni život je pun intenzivnih osećanja i strasti. U narednih nekoliko dana vodićete ozbiljne razgovore, izražavajući se sa strašću i samopouzdanjem. Ovo će vam pomoći u profesionalnim pitanjima.

Pročitajte i ovo: MARS KONJUNKCIJA PLUTON – Erupcija strasti

Ostavite sve nesigurnosti iza sebe i budite iskreni sa svojim partnerom. Postavite konkretna pitanja ako želite da dobijete konkretne odgovore.

Vaša tajna ličnost postaje prepreka, a ne rešenje. Ova nedelja vam donosi intenzitet emocija, ispunjava vas strašću i senzualnošću.

LAV

Ova nedelja vas ispunjava samopouzdanjem i optimizmom.

Spremni ste da sledite novu viziju, onu koja će vas udaljiti od stagnacije i monotonije. Vaše životno iskustvo će biti osnova na kojoj ćete graditi svoje buduće planove.

Pročitajte i ovo: MARS U VODOLIJI okuplja oko zajedničkog cilja, a slobodan, nezavisan i originalan

U petak i subotu druženje i putovanja doneće vam važne prilike. Okružite se ljudima i planirajte važne sastanke.

Ova nedelja vam donosi senzualnost i dubinu emocija. Koristićete svoju maštu da izrazite svoju ljubav, uvek tražeći ekskluzivnost. Ovo je prihvatljivo ako ste u vezi, ali ako ste slobodni i tražite svoju drugu polovinu, pazite da ne postanete nasrtljivi ili dogmatični sa ljudima koje srećete.

DEVICA

Vaša nedelja počinje prilično isprazno, jer osećate potrebu da kontrolišete sve tenzije i da budete tihi.

Stvarima pristupate na holistički i objektivan način, tako da ostanete pošteni prema ljudima i situacijama.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa RIBAMA

Tokom nedelje ćete se nositi sa zahtevnim situacijama sa strpljenjem, otpornošću i poboljšanim komunikacijskim veštinama. Govorite samouvereno i vaš pogled na budućnost je dugoročniji nego inače.

Pročitajte i ovo: VENERA U VODOLIJI – Slobodna i svoja, otvorena za provod, zabavu i nove trendove

Sada je prilika da osvežite svoju vezu, jer osećanja postaju intenzivnija i strastvenija. U vama gori vatra; neka odnese vas i vašeg partnera u situacije koje ste zaboravili. Iskoristite priliku da ponovo proživite početak vaše veze.

U isto vreme, diskusije vam pomažu da razrešite situacije i razjasnite stvari između vas i vaše druge polovine.

VAGA

Vaše raspoloženje je pozitivno i želite da se prema drugim ljudima odnosite pošteno i pristojno.

Pazite da to neko ne pokuša da iskoristi. Tražite harmoniju u svojim odnosima i preduzimate korake ka tome, posebno kada je u pitanju vaš emocionalni život.

Pročitajte i ovo: MARS U RIBAMA – Tamo daleko…

Kako nedelja bude odmicala, vaš ljubavni život će postati sve zanimljiviji. Osećate potrebu da budete pored svog partnera ili osobe koja vas je ponela.

Vaš ljubavni život prolazi kroz period smirenosti, ravnoteže ali i intenzivne strasti. Tražite stabilnost i harmoniju da biste se osećali sigurno. Zbog toga izbegavate sukobe i spremni ste da se upustite u razgovor, kako biste rešili sve nesporazume između vas i partnera.

Pročitajte i ovo: DESET stvari o OVNU koje samo OVNOVI znaju

Svoj odnos ćete doživeti u pozitivnijem, optimističnijem raspoloženju. Osećaćete da se zabavljate, revitalizirajući stvari sa svojim partnerom.

ŠKORPIJA

Ove nedelje se osećate još sumnjičavo i vaši dublji instinkti će vam podići glavu.

Pozitivno je da će tvrdoglavost i jaka volja prevladati i pomoći vam da se nosite sa teškim situacijama.

Pročitajte i ovo: MERKUR KVADRAT URAN – Britak um ali jezik brži od pameti (a reže kao oštrica noža)

Taman kada ste pomislili da je sve gotovo, pojavi se nešto novo da vam da snagu i nastavite, sa strpljenjem i hrabrošću. Fokusirate se na svoje dugoročne ciljeve i na svoju karijeru. Pravo je vreme za ozbiljne odluke.

Doživećete strast, seksualnost i senzualnost. Govorite na način koji šarmira vašu publiku, bilo da je to vaš partner ili neko novo poznanstvo.

Pročitajte i ovo: Najmoćniji aspekt godine: JUPITER SEKSTIL PLUTON 3. maj 2022. – Uspeh kroz pozitivne promene 

Imate priliku da privučete osobu zbog koje vam srce lupa, pa iskoristite to na najbolji način. Ovo je vreme da priznate svoju ljubav i interesovanje.

STRELAC

Ovo će biti veoma važna nedelja za vas. Vi ste slobodnog duha i osetićete potrebu da se izrazite.

Bićete prijatni i druželjubivi, što će vam pomoći da se nosite sa nekim poteškoćama koje će se pojaviti. Vaš razoružavajući osmeh ne samo da će smiriti tenzije, već će vas i zabaviti na emotivnom nivou. Imaćete vremena, i sa prijateljima i sa partnerom.

Pročitajte i ovo: ĐOTIŠ Godišnji horoskop za 2022. godinu

Ova nedelja donosi udobnost koju želite u vašoj vezi. Početkom nedelje stvari će biti opuštene, a onda će strast i zadovoljstvo preuzeti.

Osećate se ugodnije sa sobom, a samim tim i sa svojim partnerom. Nema nesigurnosti i problema, pa uživajte u prelepoj atmosferi.

JARAC

Ove nedelje će vas naterati da se okrenete duhovnim aspektima u svom životu.

Zaronite duboko u svoju duhovnost kako biste otkrili smisao i svrhu samog svog postojanja. Imate priliku da postavite nove temelje i nove ciljeve koji će vas motivisati da idete napred u svom životu.

Pročitajte i ovo: Šta nam donosi JUPITER U RIBAMA (29.12.2021. – 20.12.2022.)

Ovo je vreme ozbiljnog razmišljanja i komunikacije. Vaše reči će biti važne i imaće pravi efekat na prave ljude. Iskoristite ovu priliku da se lično i profesionalno razvijate.

Osećaćete potrebu da se povežete sa svojim partnerom. Ovaj protekli period opteretio je vaš odnos poteškoćama i nesigurnostima. Međutim, u danima koji dolaze izrazićete svoju strast prema svojoj boljoj polovini i tako obnoviti njihovu veru u vašu vezu.

Pročitajte i ovo: Osam razloga zašto treba da se zabavljate sa Škorpijom! I zašto baš osam

Razgovori sredinom nedelje pomoći će vam da poboljšate postojeće okolnosti. Nebo postaje plavo, stvari postaju jasne i nema senki između vas i vašeg partnera.

VODOLIJA

Ova nedelja vam nudi značajnu pomoć, jer označava početak izuzetno pozitivne ere za vaš znak.

Moći ćete da ispravite svoje greške i vratite smirenost i zadovoljstvo u svoj život kroz pozitivan ishod stvari. U svom radnom životu pokazaćete strpljenje i dobru volju, čime ćete postići optimalne rezultate za pitanja koja su vam važna.

Pročitajte i ovo: Kako JUPITER U RIBAMA I OVNU u 2022. utiče na vaš horoskopski znak i podznak (VAGA – RIBE)

Diskusija će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. Vaše reči su snažne i ubedljive. Branite svoje interese na poslu i ne dozvolite drugima da utiču na vas. Budite optimista.

Svakodnevni život vas zamara i opterećuje, što vam otežava da se izrazite. Krajem nedelje, konačno ćete moći da komunicirate sa svojim partnerom i objasnite mu svoja osećanja. Ovo će poboljšati situaciju među vama više nego što možete zamisliti.

Pročitajte i ovo: MESEC KONJUNKCIJA MARS – Emocionalna ishitrenost

Ako ste slobodni, dar komunikacije će vas približiti novom poznaniku. Postoji velika šansa za novi početak u vašem životu. Uverite se da ste iskreni prema sebi i prema osobi pored vas.

Photo by Jasmine Waheed on Unsplash

RIBE

Ove nedelje svoju pažnju posvećujete poslovima i finansijama, označavajući početak perioda od izuzetnog značaja za vašu karijeru.

Vaši planovi će imati dugoročnu vrednost kako bi osigurali uspešan budući put. Teškoće su tu da vas nauče lekciji.

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON JUPITER, ljubav, pokloni, komplimenti i dobra ulaganja

Možda ćete osećati pritisak kada prolazite kroz njih, ali kada se prašina od previranja slegne, moći ćete da shvatite koliko su ove lekcije dragocene i učinite ih svojim vlasništvom. Ovo vam daje samopouzdanje i unutrašnju snagu.

Ova nedelja će vam pomoći da donesete važne odluke. Sada možete napraviti veliki korak i prevazići probleme iz prošlosti koji vam ne dozvoljavaju da pravite planove za svoju budućnost. Zadržite svoje oči i svoje misli u budućnosti.

Pročitajte i ovo: MERKUR SEKSTIL NEPTUN, osetljiva čula i duhovna otvorenost

Komunikacija sa partnerom će biti mnogo bolja, a to znači da ćete konačno moći da razgovarate o problemima zbog kojih ste se osećali neprijatno.

Ako ste slobodni, lako ćete moći da priđete nekom novom. Samopouzdanje vam daje neodoljiv šarm i neizbežno vođstvo.