Odmah na početku nedelje, planete nam daju jak podsticaj za predstojeće izazove: Sunce i Mars formiraju trigon od prošle subote do ovog četvrtka, koji vrhunac dostiže u utorak.

Ove dve podsticajne planete pucaju jedna na drugu (vazdušni trigon), što ih čini još jačima. Ovo nam daje dodatnu snagu i takođe pokreće naše samopouzdanje. Sada čak i posebno teške stvari postaju lakše, jednostavno zato što verujemo u sebe i svoj uspeh.

Sunčev trigon Marsa pojačava samopouzdanje i entuzijazam, što ga čini idealnim aspektom za početak novih projekata. Trebalo bi da se osećate snažnim i hrabrim i možete iskoristiti svoju inicijativu da pokrenete loptu i uhvatite se u koštac sa zahtevnim zadacima. Povećani seksualni nagon prati povećana harizma i magnetski šarm.

Vazdušni znaci, Blizanci, Vaga i Vodolija, osetiće najviše ove pozitivne vibracije Sunca i Marsa.

Sledeće važi za sve ostale znakove zodijaka: Opuštanje će se verovatnije naći uveče kada izazovete telo i um, a ne ležeći na kauču. Vaš program slobodnog vremena treba da uključuje aktivne trenutke ili sport.

Treća četvrt Meseca na 24°19’ Raka u kvadratu Venere povećava vašu potrebu za užitkom kroz ljubav i privrženost. Trebalo bi da se osećati prijateljski, romantično, senzualno i sentimentalno. Međutim, možete postati nemarni, neraspoloženi ili samozadovoljni. Možda će vam takođe biti teško da se motivišete za posao.

Venera u inkonjunkciji sa Neptunom od nedelje do utorka može uzrokovati neravnotežu između davanja i primanja ljubavi i naklonosti. Ako ste sramežljivi ili nesigurni, možda ste skloni odnosima sa potrebitim ljudima ili ljudima koji izgledaju savršeno, ali se potom razočarate u njih.

Sredinom nedelje osetićemo jak uticaj intenzivne mešavine Venere, Marsa i Sunca.

U sredu će emocije biti dosta uzburkane. U početku, na veoma pozitivan način. Trigon Venere u Vagi i Marsa u Blizancima je prelep vazdušni aspekt koji stavlja ljubav u centar planetarne pažnje. Zaista možete uživati u vremenu sa onim koga volite, pa čak i proslaviti romantičnu i erotsku stranu ljubavi.

Venera u trigonu sa Marsom od ponedeljka do četvrtka povećava vašu želju za društvenim kontaktom i uživanjem. Trigon Sunca, Venere i Marsa je odličan za izlaske. Posebno je privlačan harmoničan balans između koketne seksualnosti i privržene ljubavi. Postojeće ljubavne veze trebalo bi da procvetaju ili biste mogli pronaći svoju pravu srodnu dušu.

Takođe, samci se mogu brzo, neočekivano i potpuno očarati od strane druge osobe.

Ovo može doneti posebne trenutke, ali može dovesti i do emocionalnih povreda.

Jer u četvrtak planeta ljubavi, Venera, dolazi u izazovan i vrlo nezgodan kvadrat sa moćnim Plutonom. Ovo nas može dovesti u iskušenje da očekujemo previše od voljene osobe, a zatim i da budemo gorko razočarani.

Čovek teži da živi samo za ljubav i da sve ostalo stavi u drugi plan. Ovo prirodno povećava pritisak i ljubomora takođe može iznenada iskočiti kao problem.

Venera u kvadratu Plutona od utorka do petka mogla bi se pokazati kroz borbu za moć u ljubavnim vezama dok na površini tinja napetost. Nezdrava veza može se raspasti, ali dobro zasnovana veza će izdržati intenzitet. Međutim, trebalo bi da budete oprezni na rizik od manipulacije, uhođenja, tajnovitosti, ljubomore i posesivnosti.

Budite pažljivi ovde i odvojite dovoljno vremena za sebe. Klonite se opasnih tipova da ne bi došlo do nasilja i zlostavljanja što se može desiti pod uticajem ovog teškog aspekta, naročito zbog toga što i Sunce dopada šaka Plutona u isto vreme.

Sunce u kvadratu Plutona od ponedeljka do petka donosi intenzivnu potrebu za kontrolom. Ali to može dovesti do sukoba ega ili kriza koje vas teraju u ćošak. Pokušajte otkriti svoje razloge da imate kontrolu koji će vam pomoći da evoluirate, otpustite stvari, opustite se i osećate se manje ugroženo. Tada možete usmeriti svoj intenzitet u uspeh kroz ambiciju i naporan rad.

Merkur u inkonjunkciji sa nepredvidivim Uranom od petka do nedelje donosi mnogo novih i drugačijih ideja. Preskakanje s jedne stvari na drugu tako brzo može otežati pamćenje stvari. Nervoza i anksioznost su moguće, ali intuitivno možete pronaći odgovore na mučne probleme.

Konjukcija Sunca i Venere zaslađuje vikend! Ovo je jedan od najlepših planetarnih uticaja!

Posle intenzivne druge polovine nedelje, jedva čekamo početak vikenda. Konjunkcija Sunca i Venere nas poziva da se bacimo na sve što obećava zabavu i raznovrsnost. Skoro smo zavisni od zadovoljstva i tačno znamo kako da pokažemo svoju najbolju stranu drugim ljudima.

Pošto imamo veoma toplu i pozitivnu harizmu, veoma smo cenjeni i privlačni smo drugima. Flertujte sa zadovoljstvom. Jednostavno, zato što se osećate tako dobro i što se to uklapa u raspoloženje za vikend.

Istovremeno, sve ostaje prilično neobavezno. To je prvo i najvažnije o zabavi i dobrom osećanju, a ne o razvijanju dubljih osećanja.

Sunce u konjukciji sa Venerom na 29°26’ Vage od 12. do 30. oktobra usmerava vašu pažnju na ljubavne odnose, kreativnost i finansije. Ali povezani aspekti Marsa, Jupitera i Plutona u ovom periodu znače da se njegov uticaj menja. Početak sedmice je povoljniji za romansu, ali od srede preovladava konkurentnije okruženje.

Merkurov trigon Saturna od petka do ponedeljka donosi ozbiljan stav sa dobrom koncentracijom i pažnjom na detalje. Ovo je dobro vreme za učenje, donošenje važnih odluka, pregovore, dugoročno planiranje i potpisivanje ugovora, posebno onih koji se tiču ​​nekretnina i deonica.

U nedelju, Saturn kreće direktno na 18°35’ Vodolije, što znači da ste poslednjih meseci trebalo da naučite neke lekcije o odgovornosti i zrelosti. Vreme je da planirate da postignete svoje dugoročne ciljeve sa fokusom, posvećenošću i odlučnošću.

Istoga dana, Sunce i Venera ruku pod ruku ulaze u Škorpiju.

Venera u inkonjunkciji sa Jupiterom od subote do ponedeljka može izazvati napetost u odnosima zbog neravnoteže između ljubavi koju dajete i primate. Koristite umerenost i poniznost kako biste izbegli neprijatnost, kontroverzu, skandal ili pravne probleme.

Sunce u istom aspektu od 150 stepeni sa Jupiterom od subote do ponedeljka može doneti samopouzdanje, optimizam, ponos i sreću. Ali preterano samopouzdanje i preterivanje mogu dovesti do gubitka i sramote. Ne preuzimajte previše projekata na sebe odjednom, jer bi to uzalud trošilo vašu energiju i nikuda ne biste stigli.

A sad prelazimo na nedeljne astrološke prognoze za svaki znak zodijaka. Kao i obično, napominjem da čitate horoskop i za podznak, kako biste stekli što bolju sliku o tome šta su vam planete zakuvale.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

I ponavljam, nije sve do planeta, do nas je. Napravite vi korak, dva, da svemir zna na koju stranu da pogura planete.

Srećno!

Ovan

Ove nedelje će vam trebati vremena i strpljenja da se prilagodite novim činjenicama koje će se pojaviti. Predstojeća situacija će poremetiti postojeću ravnotežu, kako bi našla svoje mesto u vašem životu. Ako nešto nije u stanju da opstane, neće.

U subotu ćete moći da rešite situacije koje vam nemaju šta suštinski ponuditi. Uz vaš realističan pristup, sređivanje stvari ne bi trebalo da vam predstavlja problem i stvari će biti mnogo bolje kada se oluja ublaži. Do tada, budite iskreni i odlučni u svojim izborima.

Možete biti prijatniji i otvoreniji prema svom partneru. Pokažite im svoju ljubav i sva svoja osećanja prema njima. Zašto to ne uradite tako što ćete organizovati aktivnost za vas dvoje, tokom vikenda? Ili možda čak i jedno veče daleko od svih i svega što vas muči.

Ako ste slobodni, izađite i uživajte. Što ste društveniji, veća je verovatnoća da ćete upoznati svoju drugu polovinu.

Bik

Ovaj period koji dolazi će vam biti prilično težak, posebno u pogledu vašeg novca i vrednosti, karijere i bilo čega drugog u vezi sa materijalnim bogatstvom. Od vas će se tražiti da donesete važne odluke koje će doneti ključne promene u vašem životu.

Takođe, treba da izbegavate pokretanje novih profesionalnih poduhvata koji će biti finansijski zahtevni. Ako niste sigurni u rešavanje svojih finansijskih obaveza, trebalo bi da razmislite o angažovanju stručnjaka.

U pogledu planova i mogućnosti, uslovi će biti povoljni za sledeći korak koji već dugo planirate. Dobićete priliku da premostite jaz koji je stvoren između vas i ljudi iz vašeg društvenog kruga.

Morate usvojiti više razumevanja, komunikativnost na ljubavnom planu. Izrazite svoje misli i ne zadržavajte ih za sebe. Naklonost planeta će vam pomoći da imate smislenu diskusiju sa partnerom, što će doneti značajne rezultate.

Čak i ako ste slobodni, ipak morate imati više razumevanja. Promenite svoje stavove, ako želite da promenite svoj život.

Blizanci

Ova nedelja je veoma pozitivna za vas i sada možete da pokrenete planove koje ste dugo pravili. Ne oklevajte da maksimalno iskoristite obilatu pomoć koju ćete dobiti od nekih ljudi. Njihove veze će vam moći dati alate koji su vam potrebni.

Takođe ćete verovatno dobiti neke dobre vesti koje ste dugo očekivali. Možda nije baš ono čemu ste se nadali, ali znajte da će vas razvojni događaji mnogo zadovoljiti.

Otprilike krajem nedelje, moraćete da rešite iznenadni problem na miran, sabran način. Uskoro će se rešiti, pa nemojte da ga pravite većim nego što jeste.

U ljubavnom životu možete očekivati pozitivne promene, sve dok ste izražajniji i fleksibilniji prema partneru. Raspoloženje će biti prijatno i imaćete priliku da provedete romantično vreme pored njih. Vikend će biti vruć i veoma zanimljiv.

Čak i ako ste slobodni, sigurno ćete uživati u vikendu.

Rak

Ova nedelja će za vas biti veoma društvena i ekstrovertna. Vaša kuća će biti otvorena za nekolicinu ljudi. Čak ćete se sresti i sa ljudima koje niste dugo videli i dani će vam biti intenzivni i prijatni. Osećaćete se umorno, ali na sladak način.

Vaše dosadašnje obaveze nisu vam dozvolile da se zabavite uživate u društvu prijatelja i voljenih. Dakle, ova nedelja koja dolazi će nadoknaditi izgubljeno vreme. Svi ovi kontakti mogu vas podstaći da promenite mnoge stvari u svom životu. Nemojte previše razmišljati o stvarima; planete su vam naklonjene. Sve što treba da uradite je da pokrenete stvari i napravite dobar plan.

Vaš ljubavni život će ovih dana biti izvor zabrinutosti. Pitanja iz prošlosti će se ponovo pojaviti, stvarajući tenzije i previranja. Suočite se sa situacijom na zreo način i sačuvajte svoje dostojanstvo. Jasan pogled na stvari pomoći će vama i vašem partneru.

Ako ste slobodni, prošlost će se vratiti da vam pokvari život. Hoćete li joj otvoriti vrata?

Lav

Pripadate znaku koji ima strast, dinamiku i odlučnost. U prošlosti, ove karakteristike su vam donele pobede, značajan životni tok i mnoga iskustva.

Ove nedelje, neki događaji će vas produbiti, ali drugi će pokazati vašu dinamiku i vaše velike sposobnosti. Sve ovo, kao što razumete, ne može proći nezapaženo. Biće ljudi koji će vam se diviti i stajati pored vas, ali i drugih koji će pokušati da vas potkopaju. Morate biti sigurni da ste čvrsto oslonjeni na zemlju i da budete sumnjičavi prema postupcima i rečima onih oko vas.

Neki ljudi od poverenja će vam dati važne informacije koje morate da koristite na odgovarajući način, u svoju korist. Nemojte ignorisati njihove savete.

Vaš ljubavni život prolazi kroz tranziciju. Ishod situacija je u vašim rukama i moraćete da budete odlučni. Trebalo bi da izaberete da li ćete ići dalje, ostavljajući prošlost tamo gde joj je mesto. Ako to uradite, budućnost obećava mnogo i jedino je izvesno da ćete uživati, bilo da ste u vezi ili ne.

Devica

Ove nedelje ćete se fokusirati na stvari koje možete da nabavite i kojima upravljate. To znači da ćete se verovatno baviti finansijskim, vlasničkim i pravnim pitanjima, kao i nekim zadacima koje ste već prihvatili da preduzmete.

U svakom slučaju, pravo je vreme da testirate svoju otpornost i očistite teren. Neki ljudi oko vas mogu pokušati da vam pomognu; nemojte ih odbaciti, u pokušaju da se osećate nezavisnim i samodovoljnim. Moći ćete da rešite određene nesuglasice i unesete neku ravnotežu u svoj život. Ne budite tvrdoglavi i sebični i imaćete mnogo koristi od ove nedelje.

Ovo će biti veoma dobra nedelja, sve dok izbegavate da postanete iracionalni i gledate na stvari iz realne tačke gledišta. Bićete dobro raspoloženi i to će se videti u vašoj vezi, dok će neke stvari koje radite stvarati toplu i lepu atmosferu.

Ako pokažete pozitivno raspoloženje, bićete nagrađeni, čak i ako ste slobodni.

Vaga

Ove nedelje ćete biti veoma zabrinuti za koncepte suživota, timskog rada i druženja. Neke situacije na poslu će vam dati da se predomislite i nateraće vas da promenite mišljenje o mnogim stvarima. Možda ljudi kojima verujete nisu vredni toga.

S druge strane, kod kuće će biti problema u vezi sa suživotom sa partnerom ili porodicom. Shvatićete važnost svoje uloge i to će vas naterati da cenite ljude koji vas okružuju. Oni su ti koji će vam dati snagu koja vam je potrebna da napredujete i savladate neke prepreke koje se očekuju do kraja nedelje.

Vikend je idealan da provedete vreme sa voljenim osobama i radite stvari koje će vam dane ispuniti sadržajem.

U svom ljubavnom životu morate biti malo uzdržaniji i ne dozvoliti da iritacija koja proizilazi iz drugih problema uđe u vašu vezu. Štaviše, vikend je dobar ako želite da organizujete nešto zanimljivo sa partnerom, što će vas udaljiti od gužve i vreve svakodnevnog života.

Ako ste slobodni, to možete učiniti i sa svojim prijateljima.

Škorpija

Složenost planetarnog ambijenta uticaće na oblast domaćih pitanja i učiniće ovu nedelju idealnom za promene. Vaša porodica i dom će vas mnogo brinuti ove nedelje i moraćete da donesete neke važne odluke.

Krećite se sa samopouzdanjem i sigurnošću i brzo donosite odluke. Uključite članove svoje porodice u te odluke, kako biste izbegli buduće sukobe i svađe.

U međuvremenu, pitanje koje se odnosi na vašu karijeru, vaše studije ili vaš lični rast će se razvijati prema planu. Dobićete dobre vesti, pa budite dosledni u svojim obavezama.

Bićete skloni svađama i tenzijama sa partnerom. Za to nema pravog razloga, zato budite uzdržani i izbegavajte svađe uzalud. Nađite prijatnije stvari koje treba da radite, posebno krajem nedelje. Možda je vreme za kratak odmor?

Čak i ako ste slobodni, kratko putovanje će vam dobro doći.

Strelac

Ove nedelje, vaš društveni život i neka prijateljstva iz prošlosti pružiće vam mnogo željeni izlaz. Mlađi članovi vaše porodice biće u centru pažnje i vi ćete morati da ponudite svoju pomoć ili izrazite zabrinutost.

Neke neodoljive situacije će početi da se rešavaju i osećaćete se mirnije i hladnije. Bićete u veoma dobrom stanju do kraja nedelje. Mnoge vaše obaveze su sređene, tako da imate energije za zanimljiv vikend. Ne gubite priliku da se zabavite.

U vašem ljubavnom životu, ove nedelje je ideja da razgovarate o toku vašeg odnosa sa partnerom. Dajte predloge koje imate na umu i razvoj će vas zadovoljiti. Nemojte se plašiti da izrazite svoju zabrinutost, jer je sada vreme da ih rešite jednom zauvek.

Dragi slobodni prijatelju, ti si taj koji će morati da odluči o svom sledećem kursu. Dosta sa prošlošću. Koji su tvoji planovi za budućnost?

Jarac

Ove nedelje treba da budete organizovaniji i disciplinovani. Pitanje planiranja će vas veoma zabrinjavati i pomoći će vam da se oslobodite nekih problema koje imate. Čak se i vaše finansije mogu poboljšati ovom taktikom.

S druge strane, vaši lični odnosi će biti u prvom planu, jer ćete se pitati šta drugi ljudi na kraju žele od vas. Šta se dešava u pozadini što ne možete ni da shvatite? Budite oprezni i uskoro ćete dobiti odgovore na vaša pitanja. Istina je da je vaša podsvest već shvatila neke situacije koje vaša svest pokušava da shvati. Dajte sebi vremena i uskoro će delovi slagalice doći na svoje mesto.

U svom ljubavnom životu dobijate pozitivne uticaje iz planetarnog okruženja, vaše raspoloženje će biti podignuto, dajući vam radost i živost da uzbudite i svog partnera. Iskoristite ovo da planirate svoje zajedničko vreme kako biste ga maksimalno iskoristili.

Čak i ako tražite društvo u svom životu, uživajte u ovom talasu sreće i pustite ga da odnese i druge.

Vodolija

Ponekad je ponovno pokretanje neophodno u našem životu, slično kao što je to u računarima. Dakle, restart!

Patili ste od pritiska koji vas je gurnuo na ivicu, minimizirajući vašu sposobnost da odgovorite. Uzmite za sebe više vremena, izbrišite sve i počnite ispočetka, postavljajući nove ciljeve i preusmeravajući stres na kreativnije situacije.

Vaši odnosi sa ljudima oko vas biće presudni. Njihovi saveti i postupci biće veoma važni i pomoći će vam da pronađete svoj put i napredujete. Tokom vikenda naći ćete hrabrost i snagu da pobegnete ili se nosite sa bilo čim zbog čega se osećate loše.

Morate da povratite kontrolu nad svojim ljubavnim životom. Do sada je vaša slaba i nesposobna strana pokušavala da kontroliše vaše potrebe i reakcije, otežavajući vaš odnos sa partnerom. Sada ćete konačno moći da se popravite, izražavajući svoja prava osećanja i umirujući svoje sumnje.

Ribe

Ova nedelja će vam ponuditi preduslove koji su vam potrebni da napravite velike promene u oblastima koje vas u poslednje vreme veoma interesuju. To znači da i vi treba da reagujete i donosite važne odluke.

Naravno, sve ovo će imati posledice, tako da ne preduzimajte ništa pre nego što dobro razmislite. Nove činjenice koje će se pojaviti će oduzeti mnogo vremena, tako da što bolje pripremite situacije sada, to ćete se kasnije osećati ugodnije.

Možda ćete takođe morati da se oslobodite udobnosti nekih situacija, nečega što će vam doneti više zadovoljstva u budućnosti. Neki ljudi oko vas će vam dati važne savete, koje treba da uzmete u obzir i primenite. Njihovo gledište je objektivnije i zaokruženije od vašeg.

U ljubavnom životu ste na dobrom putu i ​​razgovor može da vas zbliži sa partnerom. Zato nemojte ostati ravnodušni ako vaš partner preuzme inicijativu da započne razgovor. Takođe je dobro vreme da postavite zajedničke ciljeve za vaš zajednički put.

Vrući vikend će zatvoriti nedelju na idealan način, bez obzira da li ste u vezi ili ne.