PRVOG DANA U NEDELJI, PLANETA LJUBAVI I VREDNOSTI MENJA ZNAK!

Venera napušta razigrane i flertuozne Blizance i prelazi u saosećajnosti sklonom Raka.

Pročitajte i ovo: Sunce u Blizancima u obličju Petra Pana

U četvrtom znaku zodijaka Venera ostaje od 17. juna do 11. jula 2024.

U Raku, Venera je nežna, zaštitnička i samozaštitna, oprezna i plodna. Pod ovim uticajem doživljavamo mnoge emocionalne uspone i padove u ljubavi zbog naše povećane osetljivosti i upečatljivosti. Nežni smo, romantični i privrženi. Mogli bismo da budemo lepljivi ili mrzovoljni tokom ovog perioda.

Pročitajte i ovo: Venera u Raku – rođena da saoseća

Ljubav u Raku je posvećena, topla i odana. Svoju ljubav pokazujemo kroz našu predanost, brigu i brigu. Nežni smo i umiljati, i najbolji smo kada se osećamo bezbedno i bezbedno. Takođe želimo da se naši najmiliji osećaju bezbedno i udobno.

Pročitajte i ovo: Merkur u Raku – kad duša odleprša u rajske predele

To je dobar ciklus za prikupljanje i novac koji se odnosi na nekretnine, smeštaj, hranu, novčiće, srebro ili antikvitete. Uživamo u domaćim, poznatim zabavama i umetnosti i jednostavnim zadovoljstvima.

Pročitajte i ovo: Fiksna zvezda Algol, zavodljivi demon, najrazornija zvezda na nebu

Oprezni sa svojim osećanjima, nismo uvek sigurni da smelo pokušavamo ili delimo nove stvari tokom ovog ciklusa. Međutim, činimo sve što možemo da se naši voljeni osećaju posebno. Naša sećanja su duga i možemo biti veoma sentimentalni.

Pročitajte i ovo: MERKUR KVADRAT NEPTUN, konfuzija, laži i pogrešne odluke

Merkur u kvadratu Neptuna od 16. do 18. juna može izazvati zabunu, dezorijentaciju, dezinformacije, prevaru i spletke. Zato budite vrlo jasni i koncizni i nemojte donositi prebrzo prosuđivanje. Potražite savet od poverenja ili stručan ako potpisujete ugovore ili se bavite pravnim pitanjima. Izbegavajte teorije zavere, kultove, drogu i alkohol.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MERKUR, slatkorečiva, voljena i očaravajuća

Ruku pod ruku sa Venerom, i Merkur ulazi u Raka.

Merkur brzo prati Veneru u Raka, što znači da će njih dvoje formirati konjunkciju u ponedeljak, 17. juna, postavljajući osnovu za laku, lepu komunikaciju sa prijateljima, članovima porodice ili kolegama. Možete lakše da delite svoje kreativne, velike ideje.

Pročitajte i ovo: SUNCE KONJUNKCIJA VENERA – Oličenje ljubavi, mira i lepote

Merkur je u Raku od 17. juna do 2. jula 2024.

Kada je Merkur u Raku, prelazimo sa želje za kvantitetom na potrebu za kvalitetom u smislu informacija koje nas privlače. Sada mislimo, govorimo i primamo informacije na dubljem, instinktivnijem nivou.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MARS – Intenzivna strastvenost

Manje nas interesuje ono što je univerzalno, a više ono što utiče na nas lično i šta utiče na bliske ljude. Naše misli su obojene našim emocijama, zbog čega je teže biti objektivan.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MARS – Niske strasti, provokacije i međusobno nadmudrivanje

Dok je Merkur u Raku, mi imamo izvanredna i detaljna sećanja, apsorbujemo informacije o emocionalnoj pozadini ili atmosferi/postavci, kupimo raspoloženja i tonove pored činjenica, možda neće imati veliko poverenje u našu sposobnost da generišemo nove ili originalne ideje, imamo veliko interesovanje za (i primećujemo) lične probleme i interakcije, ne marimo mnogo za intelektualne stavove ako su lišeni ličnog ili srčanog elementa.

Pročitajte i ovo: MERKUR SEKSTIL MARS – Istina ponekad boli, ali neko mora da je kaže

Pored toga, potrebno je intimno okruženje da bismo se u potpunosti izrazili. Imamo dobro razvijen smisao za humor i toplinu u našoj komunikaciji.

Merkur u konjunkciji sa Venerom na 00°19’ Raka od 14. do 20. juna stvara ležerniju i opušteniju atmosferu koja podstiče opuštanje, prijateljstvo i zadovoljstvo. Međutim, izazovni uticaj Neptuna i dalje ima zbunjujući i iskrivljujući efekat na vaše misli, komunikaciju i odnose. Zato preduzmite mere predostrožnosti da biste izbegli laži, prevaru i skandal.

Pročitajte i ovo: DESET stvari koje znate samo ako ste BLIZANCI

Merkur u inkonjunkciji sa Plutonom 17. i 18. juna donosi potencijal za ozbiljne, mračne i intenzivne misli. Može vam otežati razmišljanje i direktnu komunikaciju, ali je dobro za istraživanje i istraživanje. Izbegavajte da se uvlačite u zavere, tajne i praktične šale. Vaše reči mogu stvoriti intrigu, ali i konfuziju i strah.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa RAKOM

Venera u inkonjunkciji sa Plutonom od 17. do 20. juna donosi potencijal za komplikacije i složenost u prijateljstvima i u vašem ljubavnom životu. Ovo može uključivati posesivnost, opsesiju, fascinaciju, ljubomoru, probleme moći i kontrole ili invaziju na privatnost. Možda ćete se uplesti sa nekim sa kim je teško slagati se, ali je teško pobeći od njega.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa VAGOM

Merkur u polusekstilu sa Jupiterom 19. i 20. juna donosi otvorenost i širok pogled koji vodi do pitanja i radoznalosti. Možete se osloniti na dobre veštine donošenja odluka i predviđanje da biste napravili optimistične planove za budućnost. Ovo takođe dobro utiče na pisanje, učenje, ispite i putovanja.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa ŠKORPIJOM

Sunce u kvadratu Neptuna od 18. do 22. juna može da vas učini osetljivijim, brižnijim i saosećajnijim. Međutim, nastavlja se na temu konfuzije i obmane. Sklonost da se u ljudima vidi samo najbolje nosi rizik od razočaranja i zabluda. Mogući su i nedostatak motivacije, nesigurnost i paranoja. Religija, duhovnost ili ceremonija će vam pomoći ako izgubite veru.

Pročitajte i ovo: Kako se Škorpija slaže sa drugim horoskopskim znacima 

Odmah potom, Sunce ulazi u Raka. Rakovi, srećan vam rođendan!

Merkur u sekstilu sa Marsom od 20. do 21. juna daje želju za uspehom sa jakim osećajem svrhe i inicijativom. Možete postići mnogo posla za kratko vreme uz hrabrost i borbenost da preuzmete skoro sve. Druženje i vaš ljubavni život imaju koristi od dodatne harizme i intelektualne privlačnosti. Možete samopouzdano delovati prema svojim instinktima.

Pročitajte i ovo: Ovi horoskopski znaci vole da budu u centru pažnje! Jeste li među njima? 

Junski pun Mesec, u subotu, 22. juna 2024. na 01°07’ Jarca, tačno u 03.07 časova, poravnava se sa fiksnom zvezdom Spikulum. Ovaj međuzvezdani oblak na Luku Strelca povezan je sa prefinjenošću, hrabrošću ubeđenja, ambicijom, fetišima, samouništenjem i problemima sa očima ili ušima.

Ovaj pun Mesec takođe proširuje zbunjujući i obmanjujući uticaj Neptuna.

Pročitajte i ovo: Da li PUN MESEC uvek izaziva raskide? 

Venera u polusekstilu Jupitera od 21. do 23. juna je prijateljski, srećni i opuštajući uticaj koji podstiče ljubav i velikodušnost. Idealan je za kreativan rad, putovanja na daljinu, obrazovanje, poslovna i pravna pitanja.

Pročitajte i ovo: Šta treba da radite a šta nikako ne kada je PUN MESEC

Sunce u inkonjunkciji Plutona od 20. do 23. juna može izazvati nagomilavanje stresa koji vodi do neurotičnog, opsesivnog ili destruktivnog ponašanja. Događaj ili osoba mogu pokrenuti prekretnicu pokušavajući da vam oduzmu moć. Izbegavajte pokušaje da kontrolišete i manipulišete drugima. Potreban je kompromis jer nema odgovora sa da ili ne, samo sive zone.

OVAN

Od ponedeljka do srede je vreme da se aktivirate i iskoristite neke šanse. Povećani entuzijazam i hrabrost vam omogućavaju da postignete više nego obično. Skoro sve na šta se primenite činiće se da teče i da se dešava uz naizgled malo truda. Dodatna inicijativa i divan osećaj za tajming čine ovo dobrim vremenom za početak novog projekta. Vaš ljubavni život ima koristi od povećanog seksualnog nagona i fizičke privlačnosti.

Pročitajte i ovo:  OVAN GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Četvrtak do nedelje donosi mir i harmoniju u kući i na poslu. Ovo je odlično vreme za rešavanje sukoba zbog međusobnog poštovanja, poštenja i spremnosti na kompromis. Dobre pregovaračke veštine i nepristrasnost znače da biste takođe mogli da budete posrednik u rešavanju sporova između drugih, posebno između članova porodice ili vaših kolega. Iako je ovo idealno vreme za samopromociju, stvaranje bogatstva i uspeh u karijeri, takođe je odlično vreme za povlačenje iz centra pažnje u udobnost doma.

BIK

Od ponedeljka do srede, možete se osloniti na poboljšane društvene i komunikacijske veštine da biste izgladili sve probleme u vezi. Sa dobrom sposobnošću rasuđivanja i zdravim razumom, možete sa sigurnošću pregovarati, olakšavati i donositi odluke. Neslaganje ili sukob je malo verovatan jer možete razgovarati i šarmirati svoj izlaz iz bilo čega. Sada lakše razvijate svoje umetničke i kreativne potencijale, posebno crtanjem, slikanjem, čitanjem i pisanjem muzike, sviranjem muzičkih instrumenata, poezijom i pevanjem.

Pročitajte i ovo: BIK GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Četvrtak do nedelje je idealan za pravljenje planova jer ćete biti mentalno oštri i odlučni. Pozitivan stav i samopouzdanje takođe čine da je ovo dobar trenutak da nekoga impresionirate ili ubedite u nešto oko čega ste strastveni. Vaše senzualne reči i ruke će svakako biti od koristi u intimnim odnosima. Zato dajte svom partneru masažu ili pozovite nekoga na sastanak. Timski rad i putovanja na posao biće isplativi.

BLIZANCI

Od ponedeljka do četvrtka produbljuje vaša osećanja ljubavi na intenzivan nivo. Nećete ostaviti kamen na kamenu da otkrijete prava osećanja vašeg partnera ili potencijalnog partnera, možda čak i vaša prava osećanja. Možda ćete se više „zaljubiti“ u seks nego inače, a ovo je dobar trenutak za eksperimentisanje sa tabu oblastima seksualnosti. Privatnost je sada važna. Možda želite da zadržite tajnu vezu ili otkrijete tuđe tajne. Afere su takođe moguće, a duboka nova romansa mogla bi da počne.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Od petka do nedelje, nadamo se, biće vreme optimizma, velikodušnosti i sreće. Stvari koje sada započnete treba da budu zasnovane na dobrim namerama, tako da ćete verovatno biti uspešni. Provođenje kvalitetnog vremena sa voljenim osobama sada bi bilo posebno korisno. Vaš stav brige i podrške može doneti nova prijateljstva i usluge drugih. Značajna žena u vašem životu pozitivno će uticati na vaš lični ili duhovni razvoj.

RAK

Od ponedeljka do srede, ležernija i ležernija atmosfera podstiče opuštanje, prijateljstvo i zadovoljstvo. Poboljšane komunikacijske veštine čine intimne odnose sa ljubavlju, a profesionalne odnose produktivnijim. Međusobno razumevanje i spremnost za saradnju su idealni za rešavanje konflikata, pravna i finansijska pitanja, pregovore o ugovorima i poslovne poslove.

Pročitajte i ovo: RAK GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Od četvrtka do nedelje dolazi do povećanja mentalne aktivnosti i komunikacije. Fokusirano i oštro razmišljanje čini ovo dobrim vremenom za mentalni rad kao što su studije, istraživanja i rešavanje zagonetki. Vaš prodoran intelekt se takođe može koristiti u argumentaciji vašeg slučaja i odbrani drugih od uznemiravanja ili provokacija. Ne treba odustajati od borbe, već pažljivo birati svoje bitke.

LAV

Od ponedeljka do petka donosi snažnu želju da se takmiči za pobedu. Skoro svaka akcija koju sada započnete će se pokazati uspešnom. Ovo je pravo vreme za odlučne akcije, donošenje važnih odluka, preuzimanje vođstva i povećanje svog bogatstva. Možete računati na hrabrost i zdravo rasuđivanje da biste iskoristili sve prilike za lični, materijalni ili duhovni rast. Ovo je savršeno vreme za zabavljanje i poboljšanje postojećih odnosa.

Pročitajte i ovo: LAV GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Subota i nedelja, možda ćete osetiti povećanje pritiska do intenzivnog nivoa koji rezultira neurotičnim, opsesivnim ili destruktivnim ponašanjem. Događaj ili osoba mogu pokrenuti prekretnicu pokušavajući da vam oduzmu moć. U vezama možete reagovati pokušavajući da kontrolišete i manipulišete drugom osobom, što rezultira sukobom i oštećenim egom. Potreban je kompromis jer nema odgovora sa da ili ne, samo sive zone.

DEVICA

Od ponedeljka do srede, uticaj koji voli zabavu i prijateljstvo, čini ovo odličnim vremenom za opuštanje i opuštanje. Druženje bi trebalo da bude prijatnije zbog manje stresa i više harmonije u vašim odnosima. Veća sposobnost izražavanja ljubavi i naklonosti pomaže vašim intimnim odnosima da imaju koristi od bližeg povezivanja. Dodatni šarm i društvene veštine čine ovo idealnim vremenom za traženje usluga.

Pročitajte i ovo: DEVICA GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Od četvrtka do nedelje je odlično vreme za pregovore i poslovne dogovore. Vaša direktnost i mentalna budnost vam omogućavaju da budete ubedljivi, ali ne i preteći. Drugi će lako razumeti vaše gledište i trebalo bi da poštuju vaše mišljenje. Ovo je takođe dobro vreme za sav mentalni rad kao što je učenje, polaganje ispita i popunjavanje formulara i prijava. Lokalna putovanja i pravljenje planova bi trebalo da budu isplativi.

VAGA

Ponedeljak i utorak, možda će vam biti neprijatno ili neprijatno u društvenim situacijama. Nepažnja prema vašim rečima i sklonost da budete ubeđeni mogu dovesti do neslaganja ili sramote. Napetost u vašem ljubavnom životu je moguća jer razlike u vašim idejama ili planovima postaju sve očiglednije. Ali otkriće da volite različite stvari ne izaziva svađe ako koristite malo takta i pokušate da napravite kompromis. Samoograničenje je potrebno sa novcem, slatkom hranom i svim ostalim za šta imate slabu tačku.

Pročitajte i ovo: VAGA GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Od srede do nedelje, trebalo bi da se osećate opušteno i prijateljski, tako da je ovo odlično vreme da budete sa drugima. Možete usrećiti druge čak i kada su tužni. Vaš ljubavni život ima koristi od povećane harizme i fizičke privlačnosti. Dakle, ovo je savršeno vreme za zabavljanje ili rešavanje bilo koje postojeće napetosti u vezi. Takođe biste mogli da privučete novac, poklone ili druge dobre prilike, ali samo ako pokušate da se predstavite.

ŠKORPIJA

U ponedeljak i utorak, Mesec u Škorpiji podstiče vas da se fokusirate na svoj privatni život, dom i porodicu. Osećaćete se emotivnije i osetljivije nego inače. Ovo je sjajno vreme da razgovarate o pitanjima vezanim za vezu jer ćete biti u kontaktu sa svojim osećanjima. Unutrašnja smirenost i ravnoteža daju vam samopouzdanje da probijete led i steknete nove prijatelje. Ali možda će vam trebati više emocionalne sigurnosti od poznatih predmeta, ljudi i mesta.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Od srede do nedelje idealno je za romantiku i druženje. Savršena mešavina seksualnosti i naklonosti čini da izgledate i osećate se seksi. Ova ravnoteža takođe znači da ste spremni da dajete i primate ljubav i obožavanje. Možete biti samouvereni i samopouzdani u potrazi za svojim željama, a da ne budete previše jaki. Ovo je takođe dobar trenutak za samopromociju i pokretanje projekta kućnog ljubimca.

STRELAC

Od ponedeljka do srede donosi snagu, hrabrost, sreću i velikodušnost. Dok drugi odlažu i prave izgovore, vi možete iskoristiti svoju inicijativu da se uhvatite u koštac sa bilo kojim zadatkom sa energijom, entuzijazmom i optimizmom. Možete biti konkurentni i uporni dok održavate harmoniju. Dobar tajming i instinkti čine ovo dobrim vremenom za preuzimanje rizika. Jednako jak seksualni nagon bi trebalo da odgovara vašoj snažnoj seksualnosti.

Pročitajte i ovo: STRELAC GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Od četvrtka do nedelje donosi sreću, sreću i popularnost. Dodatni šarm i harizma vas čine samouverenijim i privlačnijim nego inače. Dakle, ovo je odlično vreme za druženje, a posebno za izlaske. Sticanje prijatelja je lako, a nova partnerstva će biti iskrena i obostrano korisna. Sreća se odnosi i na putovanja na daljinu, finansijska ulaganja, visoko obrazovanje i zakon.

JARAC

Ponedeljak i utorak donose snagu, hrabrost i strast. Ovo je idealna nedelja za rešavanje teških zadataka jer postoje odlične šanse za uspeh. Sreća koju doživite ove nedelje dolazi od povećanog optimizma, snažnih instinkta, inicijative i spremnosti da rizikujete. Povećana seksualna privlačnost, harizma i popularnost čine ovu nedelju odličnom za sastanke, posao, sport i impresioniranje nekoga profesionalno ili lično.

Pročitajte i ovo: JARAC GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Sreda do nedelje donosi oštar um i jezik sa borbenim duhom. Dakle, ovo je dobro vreme za bilo koje takmičarsko polje koje nagrađuje jaku nezavisnu misao. Možete samopouzdano delovati prema svojim instinktima. Možete biti veoma motivisani da uspete sa jakim osećajem svrhe. Vaš ljubavni život ima koristi od dodatne harizme, intelektualne privlačnosti i sposobnosti da uzbudite svojim rečima i govorom tela.

VODOLIJA

Od ponedeljka do srede donosi snažnu želju da se takmiči za pobedu. Skoro svaka akcija koju sada započnete biće uspešna. Ovo je pravo vreme za odlučne akcije, donošenje važnih odluka, preuzimanje vođstva i povećanje svog bogatstva. Možete računati na hrabrost i zdravo rasuđivanje da biste iskoristili sve prilike za lični, materijalni ili duhovni rast. Ovo je savršeno vreme za zabavljanje i poboljšanje postojećih odnosa.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Od četvrtka do nedelje, projektovaćete veoma pozitivnu sliku, tako da ćete lako dobiti odobravanje drugih, posebno nadređenih. Dakle, ovo je odličan trenutak da tražite usluge, pozajmite novac i napravite prezentacije. Takođe se favorizuje pronalaženje poslovnog partnera, finansijskog savetnika ili drugog profesionalca koji će vam pomoći. Trebalo bi da uživate u istaknutijem i atraktivnijem javnom profilu i imidžu na društvenim mrežama. Ovo se može iskoristiti za unapređenje vaše karijere, za oglašavanje, prodaju ili dobijanje podrške za dostojan cilj.

RIBE

Od ponedeljka do srede donosi intenzivno razmišljanje i razgovore. Intuitivna i prodorna priroda vašeg uma može otkriti tajne i zaplete. Vaš moćan um i samoizražavanje čine vas ubedljivim kada razgovarate sa drugima. Možete prodati poruku i ubediti druge u ideje kojih se drugi obično plaše ili kojih su oprezni. Ovo je takođe dobro vreme za studije i ispite.

Pročitajte i ovo: RIBE GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Od četvrtka do nedelje, oštar um, iskrenost i direktna komunikacija dovode do samopouzdanijeg samoizražavanja. Ovo vam omogućava da budete direktni, pa čak i nasilni bez uvrede. Veštine kreativnog pregovaranja znače da će drugi ljudi imati tendenciju da prave kompromise, tako da je ovo sjajan trenutak za traženje usluga i prezentacije. Glatke i seksi reči i dodatna harizma čine ovo odličnim vremenom za vaš društveni i ljubavni život.