U ovoj nedelji očekuje nas potpuno drugačija vrsta energija od one sa kojom bili suočeni tokom prošle nedelje, kada je došlo je do velikog i snažnog oslobađanja energije pod uticajem snažnih aspekata, pre svega, kvadrata dve vrlo moćne i agresivne planete, Marsa u Ovnu i retrogradnog Plutona u Jarcu, jer ovo je energija koja nalikuje cepanju atoma i nuklearnoj eksploziji, a osećaćemo je do srede, 19. avgusta.

Pored toga, Uran, planeta naglih i velikih revolucionarnih promena, krenuo je na svoj dugi, petomesečni retrogradni hod kroz znak Bika, koji će trajati sve do 14. januara 2021. godine, tako da možemo da kažemo da će nepotrebne komplikacije, uzbuđenja i impulsivne reakcije obeležiti naredni period.

Samo što se na mračnom nebu nije pojavila tanka, srebrna kiflica. Idemo u susret novom, mladom Mesecu u Lavu. Novi Mesec donosi novu energiju, novi pravac kretanja i otvara novo poglavlje u našim životima. Ali krenimo redom!

Sunce i Merkur u Lavu su u savršenom skladu sa Marsom u Ovnu kako nedelja počinje, dajući nam veliku količinu energije – da i ne spominjemo ogromno samopouzdanje.

Inicirajte svoju najhrabriju ideju! Hrabrost, smelost, bistrina – svi su sada vaši. Imate sve potrebne informacije. Ono što je počelo prilično skromno krajem juna, sada dobija punu sliku – možete iskoristiti darove svog razmišljanja.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o retrogradnom Uranu u Biku

Merkur i Sunce u Lavu spajaju se u konjunkciji u ponedeljak, 17. avgusta, donoseći trenutak maksimalne jasnoće misli. Sada imate sve informacije koje su vam potrebne i, uz vatreni trigon od Marsa, spremni ste da delujete na tome.

Pročitajte i ovo: MARS U OVNU, borben, impulsivan i nepromišljen

Tako ćete i vi, posebno sa mladim Mesecom u Lavu, koji stiže u noći između utorka i srede, zajedno (u konjunkciji) sa Merkurom, i u trigonu sa Marsom.

Photo by frank mckenna on Unsplash

Sunce u konjunkciji sa Merkurom u Lavu, od subote do srede, stavlja fokus na vaše razmišljanje i komunikaciju, te na kratka putovanja. Ovo je dobra nedelja za razmenu ideja, pravljenje planova, kupovinu i prodaju, pregovaranje i upoznavanje novih ljudi.

Merkur u trigonu sa Marsom, od subote do utorka, donosi povećanu mentalnu energiju i koncentraciju. Brzo razmišljanje i odlučnost omogućavaju vam da pravite planove sa samopouzdanjem. Ubedljiv stil komunikacije čini ovo idealnim vremenom za raspravu, traženje usluga i javni govor.

Pročitajte i ovo: MARS U OVNU, beskrupulozni borac koji bije samo sopstvenu bitku

Merkurova inkonjunkcija sa Saturnom, od ponedjeljka do srede, može doneti probleme ako imate skrivene strahove i negativne misli. Sumnja i cinizam mogući su ako vam uvek prvo padne na pamet najgori scenario. Odlaganje je moguće i možda će vam trebati više vremena da donesete odluke.

Pročitajte i ovo: Postoje li loši aspekti i loše natalne karte?

Ljubav, takođe, ima svoj dan ove nedelje, sa puno uzbuđenja. Budući da je Venera u Raku u ponedeljak u kvadratu sa retrogradnim Hironom u Ovnu, odnosi mogu ostaviti nešto za poželeti. Bude se stare rane. Biće suza, najverovatnije zbog nekih starih priča i emotivnih problema.

Photo by Jessica Ruscello on Unsplash

Ali kako je sledeći aspekt koji Venera pravi sekstil sa Uranom, ako se nešto i pokvari u domenu ljubavnih / partnerskih odnosa, sigurno će uslediti brz oporavak. Uran će u utorak sigurno uneti uzbuđenje u ljubavne odnose, kao i lepa i prijatna iznenađenja! Ovaj aspekt donosi snagu, inicijativu i značajno uzbuđenje.

Pročitajte i ovo: Skrivena simbolika Mesečevih čvorova

Venera i Uran, od nedelje do petka, donose zabavu i uzbuđenje u vaš društveni i ljubavni život. Svoju ljubavnu prirodu ispoljavaćete sa šarmom koji se, takođe, može pokazati kao jedinstveni modni stil. Ovo je odličan period za stvaranje novih prijatelja i ljubavne avanture.

Pročitajte i ovo: VENERA trigon SATURN – Ljubav do kraja života

Sunce u Lavu u inkonjunkciji sa retrogradnim Saturnom u Jarcu, od ponedeljka do četvrtka, može da ometa vašu slobodu ili samoizražavanje zbog ograničenja i obaveza. Neravnoteža između onoga što želite da učinite i onoga što morate da učinite može izazvati frustraciju i napetost.

Sudbina zove – to su Mesečevi čvorovi, koji su trenutno na osi Blizanci / Strelac.

Photo by Graham Holtshausen on Unsplash

Ko se usudi, profitira ili bez rizika nema uspeha – to je mlad Mesec u Lavu!

Ova nedelja donosi hrabar i moćan novi početak. To je mlad Mesec u noći utorak, 18. avgusta, na sredu, 19. avgusta, i ovo je jedna užarena vatrena lopta!

Pročitajte i ovo: Venera trigon Pluton, duboka i snažna osećanja, strastvena romansa

Jer ovaj mlad Mesec nije običan mlad Mesec – priča je mnogo složenija, sadržajnija i ozbiljnija. Naime, ovaj mlad Mesec u Lavu u konjunkciji sa Merkurom i trigonu sa Marsom u Ovnu, namiguje starom mučitelju – učitelju Saturnu, kroz inkonjunkciju, aspekt od 150 stepeni, i harmonizuje se sa Mesečevim čvorovima na osi Blizanci / Strelac. Malo li je?!

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Vrlo je uzbudljiv, podsticajan, hiperinteligentan, zanosan i pun entuzijazma!

Mlad Mesec na 26°35’ Lava podstiče strasno iznošenje novih ideja. Međutim, nagomilavanje frustracije i napetosti može rezultirati krizom koja otkriva duboko usađen lični problem. Ključ za rešavanje krize i postizanje željenog stanja sklada je fleksibilnost, prilagodljivost i otvorenost.

Photo by lydia harper on Unsplash

Putovanje vašeg heroja počinje ovde! Ali biće prepuno opasnosti, neka se notira da ste upozoreni na vreme. To je zato što Mars kreće retrogradno od 9. septembra, tako da ne očekujte lako pobede. Trenutno ste vrlo nestrpljivi, znam, ali zaista ćete morati da igrate utakmicu na produžetke.

Pročitajte i ovo: Venera kvadrat Saturn, zaleđena ljubav koja se pretvara u fizičku bol

Dođite za vikend, kada Merkur i Sunce ulaze u Devicu – Merkur ulazi u Devicu, drugi znak svog vladarstva, u četvrtak, 20. avgusta, a dva dana kasnije i Sunce, u subotu, 22. avgusta – što znači da je vreme za pametniji, strateški i pažljiv pristup.

Nazdravimo periodu vladavine Device i svim pripadnicima ovog znaka koji slave rođendan u narednih mesec dana! Srećna vam Nova solarna godina, drage Device!

Pročitajte i ovo: VENERA kvadrat JUPITER – začarani krug preterivanja, afera i intriga

Savet za ovu nedelju – stavite na glavu svoju pametnu kapu za razmišljanje i čitajte nedeljni horoskop za svoj horoskopski znak i podznak!

Photo by Max Brinton on Unsplash

OVAN

Od ponedeljka do četvrtka jasno i brzo razmišljanje može se usmeravati u sav mentalni rad i komunikaciju. Sa tako aktivnim umom pravo je vreme da izrazite ono što je u vašim mislima pisanjem ili govorom.

Takođe, možete da upijete puno informacija, tako da je ovo sjajna nedelja za studije. Jak fokus vam omogućava da precizirate svoje ciljeve i napravite jasne planove za budućnost, strategiju za postizanje svojih ciljeva.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Jarcu sekstil Neptun u Ribama – Snovi i nada nja se ostvaruju

Petak do nedelje donosi hrabrost i inicijativu da se napravi prvi korak i preuzme vođstvo. Intuitivno ćete znati šta želite i kako to postići, posebno u vezama. Ovo je pravi trenutak da pitate nekoga za izlazak i da delujete prema vašim instinktima.

Pročitajte i ovo: VENERA sekstil PLUTON – sve se vrti oko strastvene ljubavi

Možete da budete direktni i asertivni, bez bojazni da delujete zapovednički ili bezobrazno, i zapravo će vam se diviti zbog vaše iskrenosti i otvorenosti.

Photo by Max Brinton on Unsplash

BIK

Ponedeljak do četvrtka donosi promene i uzbuđenja u vaš život, bez izazivanja uznemirenosti i haosa. Možda ćete osetiti trzavice ili imati osećaj iščekivanja da će se dogoditi nešto dobro. Mogući su slučajni susreti. Takođe, može da se desi da privučete neobične tipove ljudi.

Ovo je dobar trenutak za prekidanje loših navika i napuštanje dosadnih ili nezdravih veza.

Pročitajte i ovo: Venera kvadrat Mars – neprestana ljubavna igra, ne mogu sa tobom, ne mogu bez tebe

Petak do nedelje donosi ljubav, novac, sklad i sreću, bez da se trudite, borite ili naporno radite. Ovo je vreme za uživanje u dobroj karmi stečenoj prethodnim dobrim delima i napornim radom.

Pročitajte i ovo: Saturn u Škorpiji ili osmoj kući seksualnosti

Lepe stvari vas privlače. Ovo je odličan trenutak za druženje jer vas povećana fizička i unutrašnja lepota čine popularnijima u društvenim okruženjima.

Photo by Yeshi Kangrang on Unsplash

BLIZANCI

Ponedeljak do petka donosi povećanu mentalnu energiju i koncentraciju za papirologiju, studije i ispite. Brzo razmišljanje i odlučnost omogućavaju vam da pravite planove sa jakim samopouzdanjem.

Ubedljiv stil komunikacije čini ovo idealnim vremenom za raspravu, traženje usluga i javno iznošenje stavova.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Jarcu, od 02. decembra 2019. do 19. decembra 2020. godine

Više avanturističko ponašanje, sa većim rizikom, trebalo bi da dovede do pozitivnih rezultata. Sreća prati hrabre!

Napetost u subotu i nedelju može da nastane zbog neravnoteže između ljubavi koju dajete i primate. Ako ste nekome previše činili, možda će početi da koristi situaciju.

Pročitajte i ovo: Planete u konjunkciji sa Južnim Mesečevim Čvorom

Ako ste nekoga uzeli zdravo za gotovo, on može da povuče svoju naklonost koju ima prema vama.

Budite umereni i ponizni kako biste izbegli neprijatnosti, kontroverze, skandale ili pravne probleme.

Photo by Kelley Bozarth on Unsplash

RAK

Od ponedeljka do petka trebalo bi da se osećate vrlo razneženo. Moguća je nova uzbudljiva romansa.

Ako već imate partnera, tražićete drugačiju vrstu zadovoljstva. Eksperimentiranje u spavaćoj sobi može da vam bude potrebno da vam oči ne bi lutale naokolo.

Pročitajte i ovo: Tranzit Jupitera kroz znak Strelca od 5. novembra 2019. godine – duhovno ili teško razdoblje?

Očekujte neočekivano, čak i sa rutinskim aktivnostima poput kupovine. Postoji i mogućnost novčanog bonusa ili iznenadne sreće.

Subota i nedelja donose uzbudljive vesti i podsticajne razgovore. Svakodnevna rutina mogla bi da skrene u novim i neočekivanim pravcima.

Pročitajte i ovo: Transformativna moć ljubavi – Venera kvadrat Pluton u natalnoj karti Iva Andrića

Uz put ćete naučiti nove stvari i upoznavati nove ljude. Nova otkrića mogu, takođe, proizaći iz snova ili bljeskovitih uvida. Svi umni talenti će se pojačati.

Gledanje stvari sa drugačije tačke gledišta može vam pomoći u rešavanju zaostalih problema ili pronalaženju izgubljenih predmeta.

Photo by Aleksandra Boguslawska on Unsplash

LAV

Od ponedeljka do četvrtka dolazi do porasta mentalne aktivnosti i komunikacije. Usredsređeno i oštro razmišljanje čini ovo vreme pravim za mentalni rad, poput studija, istraživanja i rešavanja zagonetki.

Vaš prodorni intelekt, takođe, može se dobro iskoristiti u argumentima vašeg slučaja i odbrani drugih od uznemiravanja ili provociranja.

Pročitajte i ovo: Peta kuća horoskopa i planete u njoj – tu se krije tvoja moć

Ne bi trebalo da odustajate od borbe, već pažljivo birajte svoje bitke.

Petak do nedelje donosi mentalnu jasnoću i živahne, ali skladne rasprave. Vaše misli i mišljenja postaju jasnija i vi ste voljni da ih izrazite.

Pročitajte i ovo: Tri scenarija igre privlačenja u partnerskim odnosima

To, zajedno sa povećanom radoznalošću i spremnošću za učenjem, čine ovo odličnim vremenom za pregovore, poslovne dogovore i sastanke, kao i za društvene aktivnosti.

Možete dobiti dobre vesti ili uspostaviti nova prijateljstva ili poslovne kontakte.

Photo by Ian Schneider on Unsplash

DEVICA

Ponedeljak do petka donosi zabavu i uzbuđenje u vaš društveni i ljubavni život. Svoju ljubavnu prirodu ispoljavaćete sa šarmom koji se, takođe, može pokazati kao jedinstveni modni stil.

Vaša izdanja će privući podjednako zanimljive i željne ljude, voljne da preuzmu rizik i vide gde to ide. Ovaj nedostatak inhibicije posebno je koristan ako ste prirodno stidljivi. Ovo je odličan trenutak za stvaranje novih prijatelja i otpočinjanje ljubavnih veza.

Pročitajte i ovo: Pluton, ludak i kontrolor, opsesivna želja za pobedom i kontrolom

Usredsređivanje na vaše razmišljanje i komunikaciju čine ovu nedelju mentalno vrlo napornom, sa puno interakcija, papirologije, računa, pisama, e-mailova i kretanja po gradu.

Pročitajte i ovo: Odgovori na najčešće postavljana pitanja astrologu

Jak fokus vam omogućava da precizno odredite svoje ciljeve i napravite jasne planove za budućnost. Ostali će verovatno podržati vaše planove, tako da je ovo dobra nedelja da kažete šta želite i čak očekujete pomoć u tome.

Photo by Jeremy Bishop on Unsplash

VAGA

Od ponedeljka do četvrtka doći ćete do uspeha sa jakim osećajem svrhe i inicijative. U kratkom roku možete obaviti puno posla, hrabrošću i borbenim duhom da preduzmete gotovo sve.

Možete biti direktni i iskreni koliko želite u ostvarivanju svojih želja i uživanju podrške drugih.

Pročitajte i ovo: Mars u VII polju – interakcija sa partnerom i širim okruženjem

Druženje i vaš ljubavni život imaju dodatnu harizmu i intelektualnu privlačnost.

Petak do nedelje donosi fokus na najličnija područja vašeg života. Posvetićete više pažnje svom domu, osećanjima i bliskim vezama, posebno sa ženama.

Pročitajte i ovo: Kako se tumači prazna kuća u horoskopu

Ta dublja područja života izlaze na površinu, tako da se bilo koji problemi koji su se na ovim područjima zakuvali mogu rešiti na pozitivan način. Ovo je vreme emocionalne ravnoteže, ne iracionalno emocionalno i ne previše hladno i kalkulantsko.

Photo by Dmitry Zelinskiy on Unsplash

ŠKORPIJA

Ponedeljak do petka donosi pozitivne promene i uzbuđenje ljubavlju ili novcem ili oboje. Nova romansa je moguća, posebno kod internet upoznavanja.

Ovo je pravo vreme za impulsivnu kupovinu modnih komada, kozmetike i nakita.

Pročitajte i ovo: Strahovi u zavisnosti od znaka i aspekata Saturna

Vaš kreativni talenat je sada lako iskoristiti i možete razviti svoj jedinstveni stil.

Iznenađenja mogu da se pojave u obliku pozivnica, poklona, komplimenta ili znatiželjnih i simpatičnih ponuda.

Pročitajte i ovo: Ljubav preko interneta – kako da smuvaš partnera preko društvenih mreža

Opuštena i mirna atmosfera čine ovaj vikend odličnim za zabavu, ali i za ublažavanje bilo kakvih teškoća u vašim odnosima. Kada se družite, mogli biste da budete u centru pažnje, a neko nov, interesantan na ljubavnom planu, mogao bi vam ući u život.

Svako novo lično ili poslovno partnerstvo verovatno će biti prijatno i obostrano korisno.

Ovo je, takođe, dobar trenutak za kupovinu umetnina, modnih komada, nakita i kozmetike.

Photo by Steve Halama on Unsplash

STRELAC

Ponedeljak do četvrtka je odlično vreme za sve vrste pregovora i poslova. Vaša direktnost i mentalna budnost omogućavaju vam da budete ubedljivi, ali ne i preteći. Drugi će lako razumeti vaše stanovište i trebalo bi da poštuju vaše mišljenje.

Ovo je, takođe, pravo vreme za svaku vrstu mentalnog rada, kao što su učenje, polaganje ispita i ispunjavanje obrazaca i prijava.

Pročitajte i ovo: Kako u životu funkcionišu zakoni karme vidljivi u horoskopu

Lokalna putovanja i pravljenje planova trebalo bi da vam budu od koristi.

Petak do nedelje odlično je vreme da se povežete sa starim prijateljima ili provedete vreme sa porodicom.

Svi postojeći odnosi, posebno oni sa ženama, biće topli i uživaće u emocionalnom rastu.

Pročitajte i ovo: Kako prestaju zaljubljenost i ljubav

Stvaranje novih prijatelja postaje lako zbog vaše spremnosti da podelite svoja osećanja. Možete probiti led i biti toplo primljeni.

Povećana popularnost znači da možete očarati široku publiku.

Photo by Tim Marshall on Unsplash

JARAC

Ponedeljak i utorak mogu doneti probleme ako postoje skriveni strahovi i negativne misli. Sumnja i cinizam mogući su ako vam uvek prvo na pamet padne najgori scenario.

Prokrastinacija je moguća i možda će vam biti potrebno više vremena da donesete odluke ili da završite posao, poput pisanja i svega za šta je potrebna spretnost prstima. Ali to je u redu jer znači da ćete doneti ispravnu odluku i nećete pogrešiti.

Pročitajte i ovo: Odnos Sunca i Meseca u uporednim horoskopima

Sreda do nedelje je odlično vreme za zabavu i vođenje ljubavi. Trebalo bi da se osećate toplo, srećno, druželjubivo i velikodušno.

Velika sreća može da dođe u obliku poklona, novca ili komplimenata.

Pročitajte i ovo: Ljubav preko interneta – kako da smuvaš partnera preko društvenih mreža

Povećana popularnost, harizma i šarm čine ovaj trenutak dobrim za druženje. Lako stvaranje prijatelja i nova partnerstva biće stvarna i obostrano korisna.

Velika sreća odnosi se i na obrazovanje, poslovanje i pravne poslove.

Photo by Beto Galetto on Unsplash

VODOLIJA

Ponedeljak do petka je sjajno vreme za pravljenje planova, jer ćete biti mentalno oštri i odlučni. Pozitivan stav i samopouzdanje, takođe, čine ovo vreme pravim da impresionirate nekoga ili da ih ubedite u nešto u čemu ste strastveni.

Intimni odnosi će sigurno imati koristi od vaših senzualnih reči i dodira. Zato priuštite partner/ki masažu ili pozovite nekoga na ljubavni sastanak.

Pročitajte i ovo: Kako da uz pomoć planeta pronađemo motivaciju i pređemo sa reči na dela

Timski rad i odlazak na posao biće isplativi.

Subota i nedelja su idealni za zabavu, ali nisu tako dobri za naporne poslove. Trebalo bi da se osećate srećno, optimistično, velikodušno i vrlo društveno.

Međutim, problemi će se pojaviti ako treba da se uključite u ozbiljnija pitanja u kojima je potreban odgovoran ili konzervativan stav.

Pročitajte i ovo: Lilit – Crni Mesec – najmoćnija manifestacija nesvesnog

Treba da vodite računa da ne snižavate svoje standarde ako zabavljanje u domenu aprtnerskih odnosa može dovesti do pogrešnih izbora ili neprijatnih situacija.

Photo by Nolan Marketti on Unsplash

RIBE

Ponedeljak do petka donosi dodatnu ličnu slobodu za više druženja.

Pozitivne promene u vašem ljubavnom životu mogu dovesti do ljubavi na prvi pogled i uzbudljive nove romantične trenutke. Vaš partner bi trebalo da bude spreman da vam pomogne da istražite svoje neobičnije seksualne želje.

Pročitajte i ovo: Venera u uporednom horoskopu po kućama

Kreativni pomaci vam mogu pomoći da razvijete svoj umetnički ili muzički potencijal i pronađete svoj jedinstveni stil.

Ovo je pravo vreme za eksperimentisanje sa novom frizurom, odećom i modnim dodacima.

Subota i nedelja donosi dobro raspoloženje, veselost, optimizam i puno ljubavi.

Pročitajte i ovo: Čemu nas Saturn uči u životu

Drugi će vam biti privlačniji dok se opuštate i izražavate nežniju i srdačniju stranu vaše ličnosti. Ovo je sjajno vreme za izlaske, ali i za popravljanje bilo kakvih stresnih veza.

Sreća u ljubavi može se uskladiti s nekim bogatstvom u nekom drugom segmentu vašeg života. Pokloni, komplimenti i dobre ponude mogu da budu u opticaju.