Od ponedeljka, 15. do 18. aprila, Venera u Ribama je u sekstilu sa Plutonom u Jarcu.

Ove energije stimulišu kreativniji pristup za poslovanje i omogućavaju da se transformišu negativni faktori u radu. Aspekt je povoljan za pitanja zajedničkog finansiranja, poreza, nasleđivanja i dužničkih obaveza.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovo je i vreme intenzivnih emocija u bliskim vezama. Tokom ovog perioda možete poboljšati i obogatiti odnose. Ovo bi bilo nešto slično kao ponovno rođenje ljubavi.

Pročitajte i ovo: Sve o retrogradnom Jupiteru u Strelcu, od 10. aprila do 11. avgusta 2019. godine

Povećava se želja za posedovanjem i potreba za dubljim vezama. Površna osećanja nisu put ka zadovoljstvu.

Pročitajte i ovo: Mars u Blizancima, uvek spreman za akciju kao zapeta puška

Ako dođe do svađe ili ljubomore, to su znaci da je potrebno preći na novi nivo emocionalne i fizičke intimnosti.

Brooke Lark

Venera u Ribama u kvadratu sa retrogradnim Jupiterom u Strelcu

Aspekt je aktivan od 15. do 18. aprila.

Ova kombinacija dovodi do nepotrebnih finansijskih troškova. Pojavljuje se tendencija za velikim kupovinama i kupovinu skupih poklona. Oprezno pratite troškove, kako biste izbegli nepotrebne dugove.

Pročitajte i ovo: Harmonična i neharmonična Venera

Kupovina može biti precenjena i zbog toga je važno dobro razumeti za šta plaćate visoku cenu i da li je zaista vredno toga.

Pročitajte i ovo: Afrodita, boginja ljubavi u ženi – kako otkriti pun spektar svoje ženstvenosti

Može doći do neskladnih situacija u društvenim odnosima, posebno na zabavama i društvenim događanjima. U odnosima dolazi do svađa zbog povređenog ponosa, finansija i razlika u stavovima i ukusima.

Sunce u Biku u konjunkciji sa Uranom

Aspekt je aktivan od 18. do 24. aprila.

Ovo su konfliktne energije, jer Sunce u Biku želi da zadrži status quo, dok Uran unosi promene i oslobađa od stvari koje su postale zastarele. Period može biti ispunjen uzbuđenjem, neočekivanim događajima i promenom planova.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Uranu u Biku, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Izbegavajte kontrolisanje planova i dozvolite sebi da imate plan B. Što ste fleksibilniji da odgovorite na iznenađenja, konstruktivinije možete koristiti energije Sunca i Urana.

Pročitajte i ovo: Aspekti tranzitnog Urana u Biku na natalne planete, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Preterana želja za nezavisnošću i slobodom može imati za posledicu nepromišljene korake. Komunikacija može biti impulsivna, ponekad sa agresivnim prizvukom. Suzdržite se od sukoba i svađa, jer možete značajnije poljuljati odnose.

Pročitajte i ovo: Kratka istorija Đotiša – vedske astrologije

Međutim, ovaj aspekt nosi i nove ideje, kao i događaje koji mogu pokazati nove perspektive. Mogućnost neočekivanih kontakata i sastanaka sa neobičnim ljudima. Energija je stimulisana da bi se delovalo eksperimentalno i inovativno.

Pun Mesec na poslednjem stepenu Vage, u opoziciji sa Uranom – petak, 19. aprila

Sa jedne strane, ovo je tema kompromisa, a sa druge strane je tema izuzeća od ograničavajućih uslova. Vreme ujedinjenja ili razdvajanja, pravnih sporova i promena.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Riba, u natalu i tranzitu

Projekat se može okončati, ili će se završiti neka faza, kada će biti potrebna priprema za novu fazu i nove uslove. U poslovanju su mogući prekidi ugovora, prekid saradanje ili partnerstva. Možda će biti potrebno da se odnos značajnije reformiše kako bi se saradnja mogla nastaviti.

Pročitajte i ovo: Venera u Vodoliji – samo da dočekam sutra

U nestabilnim vezama može doži do prekida. Ako postoji nesklad u odnosu treba izbegavati oštre reči, odluke koje su vezane za emotivni život, kao i impulsivnost ili naglost. Pokažite veće srpljenje. Ovo je važno ne samo u danima punog Meseca, već i za drugu polovinu aprila.

Pročitajte i ovo: Pun Mesec nudi povoljnosti

Problemi u odnosima dolaze do izražaja i dostižu vrhunac. Razmislite pre nego što progovorite i pogledajte pre nego što napravite korak, posebno kada su u pitanju partnerski odnosi. Morate biti otvoreni za nove ideje i spremni za ustupke kako ne bi izgubili mnogo više.

Foto Sam Burriss

Ovan

Međutim, za vikend ulazite u nestabilan period i prepreke. Ovo će biti test snage koji mora biti usvojen i prihvaćen. Preporučuje se da se dovoljno odmorite i naspavate. Potrebno je da se prilagodite činjenici da će mnogo toga oko vas početi da se menja i transformiše.

Pročitajte i ovo: Strast kao (ne)prijatelj partnerske ljubavi

Planovi mogu biti poremećeni zbog čega ćete biti razdražljivi. Nestrpljivost i impulsivnost sa partnerom nosi nevolje.

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019

Foto Cole Hutson

Bik

Nije dobro vreme za finansijske planove i ulaganja. Moguće je da neke stvari preuveličavate zbog čega može doći do razočarenja, ali i gubitaka. Nemojte se oslanjati na obećanja drugih ljudi, jer će se lako izmaći kada budete najviše očekivali.

Pročitajte i ovo: Kako da znate da ste u vezi sa hroničnim preljubnikom

Za neke pripadnike vašeg znaka, mogućnost afera zbog tajnih veza što može ugroziti položaj ili reputaciju.

Pročitajte i ovo: Izbor od 100 najlepših pari cipela i sandala za proleće – leto 2019

Blizanci

Nemojte verovati glasinama i svakoj informaciji koju dobijete. Ako budete imali jasne ciljeve, bićete opušteniji i moći ćete lakše izaći iz iritirajućih situacija.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za proleće – leto 2019

Negativne emocije mogu dovesti do grubog ponašanja, a posledica može biti razdvajanje od voljene osobe. Budite što više ljubazniji i odgovorniji, uprkos mogućim problemima.

Pročitajte i ovo: Šta da radite ako vaš partner ne želi da se ženi

Photo by Alvin Mahmudov on Unsplash

Rak

Pripadnici vašeg znaka koji su povezani sa javnošću neka budu oprezni, jer mogu ugroziti svoj imidž. Potrebno je da budete spremni na određene ustupke i kompromis.

Pročitajte i ovo: Više od 100 hit ženskih tašni za proleće – leto 2019

Budite spremni na neke promene u odnosima, jer je situaciju potrebno sagledati iz nekog novog ugla. Za neke pripadnike vašeg znaka dolazi do odlaganja očekivanog putovanja ili problema na putovanju zbog prevelikih očekivanja.

Pročitajte i ovo: Testovi Saturna kroz zodijačke znake

Foto Rawpixel

Lav

Moguće su iznenadne promene. Imaćete osećaj da uzbuđenje raste iz dana u dan, što će još više pojačati nemir. Pokušajte da prihvatite svaku promenu i da pokažete veću fleksibilnost prema novonastalim okolnostima.

Pročitajte i ovo: Mars u Biku – grabi, juriša i osvaja polako

Potrebno je da menjate neki smer i unesete promene u svoj život. Nerazumevanje sa nadređenima i autoritetima. Bićete radikalniji i buntovniji, što može i jače poljuljati vaše odnose.

Pročitajte i ovo: Mitovi i predrasude o ženskom orgazmu

Foto Maarten van den Heuvel

Devica

Potrebno je da izađete iz rutine, jer ćete onda dobiti priliku da povećate svoju produktivnost, steknete nova znanja i veštine, pronađete nove prijatelje i prilagodite se nečem novom.

Pročitajte i ovo: Venera konjunkcija Saturn – istrajnošću do ostvarenja cilja

Dobre namere i pomoć prijateljima može doneti krajem nedelje pozitivne promene. Budite nezavisniji kako bi lakše postigli ciljeve koje ste postavili.

Pročitajte i ovo: Venera u Jarcu u srcu nosi sve tragične ljubavi iz prošlosti

Foto Tim Gouw

Vaga

Posebno u poslovnim aktivnostima, odnosima na poslu i u svakodnevnim pitanjima. Zbog toga, mogućnost razočarenja u posao, kolegu, prezentaciju i reklamiranje posla. Posao koji budete sklapali neće doneti očekivano zadovoljstvo.

Pročitajte i ovo: Šta nam donosi Kineska godine žute zemljane Svinje

Takođe, novac i posao neće biti usklađeni narednih dana. Povucite ručnu da ne biste nepotrebno pravili i one svakodnevne troškove. Ako imate kućnog ljubimca, obratite pažnju na njegovo zdravlje.

Pročitajte i ovo: Vaginizam – disfunkcija u ženskom seksualnom funkcionisanju

Foto Lisheng Chang

Škorpija

Morate biti potpuno pripremljeni i spremni na svaku situaciju. Biće potrebna upronost i vera u sebe. Da biste postigli što bolje rezultate u poslovima i ljubavi, biće potrebna promena u odnosu na svakodnevne i uobičajene stvari, promena navika i prilagođavanje novim uslovima.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o osi Mesečevih čvorova Rak – Jarac

Pažljivo pratite zdravlje i budite oprezniji na javnim mestima. Zakon privlačnosti sada stupa na snagu i vaše će misli imati veliki uticaj na oblikovanje stvarnosti.

Pročitajte i ovo: Andrija&Anđelka – šta nam poručuju i čemu (ne)treba da nas nauče

Foto Mohammad Amiri

Strelac

Nemojte insistirati na svojoj istini, jer ćete narušiti vezu u kojoj se nalazite, odnos sa prijateljem ili nekom dragom osobom. Ne obećavajte olako, jer postoji mogućnost da nećete moći održati obećanje.

Pročitajte i ovo: Venera u konjunkciji sa Plutonom, fatalna privlačnost

Potrebno je više da verujete sopstvenom unutrašnjem glasu, posebno kada se radi o ljudima koje želite da zadržite pored sebe. Ali zapamtite da nema savršenih ljudi i da svako može povremeno pokazivati sebičnost ili druge ljudske poroke. Naučite da opraštate.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Uranu u Biku, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Jarac

Oslobodite se ljutnje i besa. Nema potrebe da se sada bavite problemima. Ne branite trvdoglavo samo svoje interese u odnosu sa partnerom. Nepohodno je da se opustite i zabavite.

Pročitajte i ovo: Na kakve muškarce su slabe jake žene?!

Promenite neke navike, kupite nešto sebi i posetite stare prijatelje. Jedna osoba će pokušati da vas impresionira, ali vi ćete lako razotkriti zamku. Prepiska preko interneta može biti zanimljiva, ali donosi i intrigu.

Pročitajte i ovo: Tajna seksualne želje u dugim vezama

Rawpixel

Vodolija

Biće neophodno delovati i mobilisati sve snage kako biste ostvarili ono što je planirano. Aktivnosti će privući pažnju drugih ljudi, ali i osoba koje će se za vas zainteresovati.

Pročitajte i ovo: Jednostavni recepti za domaće napitke za detoksikaciju

Započinje nova faza, koja će morati biti posvećena pitanjima vezanim za tuđi novac, zajmove i investicije. Verovatno ćete imati neke nove finansijske obaveze, koje mogu imati jak uticaj na porodični budžet.

Pročitajte i ovo: Tek kad prođeš proces raspadanje ega, možeš da doživiš ljubav

Rawpixel

Ribe

To može uništiti odnos sa nekim ljudima. Prepuštanje emocijama nije uvek uspeh, što ćete iskusiti narednih dana. Ulazite u period kada je potrebno analizirati svoj rad i napraviti popis stvari koje vas iritiraju.

Pročitajte i ovo: Da li je zavisnost odgovor na traumu? Najviše nas boli ono što nismo mogli da promenimo!

Za neke pripadnike vašeg znaka ovo je period koji naglašava lenjost i biće vam teško da se pomerite. Ovo će umanjiti aktivnost, pa tako i mogućnost da završite neke stvari u datim rokovima.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.