Čudo Mladog Meseca u Ribama kaskadno usmerava svoje isceliteljske energije u ovu sedmicu, a biće lepo uvećano dolaskom Merkura, planete komunikacije, u Ribe u ponedeljak.

Ovo je zaista važno, jer je Merkur dugo vremena boravio u znaku Vodolije. Svoj boravak u Vodoliji započeo je 9. januara, što je, na prvi pogled, bila dobra stvar, iako je donekle bio neutralisan periodima retrogradnosti i senke.

Merkur je uzvišen, egzaltiran i dobro pozicioniran u Vodoliji, dok je za razliku od 11. znaka zodijaka tradicionalno oslabljen u znaku Riba. Međutim, zbog kolektivne energije planeta koje trenutno borave u znaku Riba (Sunce, Venera i Neptun, i mladog Meseca od subote), ovo će pridodati dodatnu i preko potrebnu jasnoću i pomoći nam da jasnije artikulišemo svoja osećanja.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Riba, u natalu i tranzitu

Merkur u Ribama ostaje do 3. aprila. Ako tokom naredne nedelje budete pospaniji i teže ustajali ujutro, setite se da je Merkur u Ribama.

Sunce u sekstilu sa Plutonom, egzaktan u utorak, a aktivan od nedelje do četvrtka, povećava potrebu za uspehom i čini da se osećamo odlučnije i svrsishodnije nego obično za postizanje svojih ciljeva. Povećan nivo privlačnosti može da bude seksualne prirode i donosi moć i uticaj, tako da ovo takođe može da bude vrlo posebna nedelja što se tiče romantičnih ili finansijskih pitanja.

Pročitajte i ovo: Merkur u Ribama, prevrtljivac ili zanesenjak

Marsov polusekstil sa Uranom, od utorka do subote, a egzaktan u četvrtak, daje dodatnu inicijativu, nadahnuće i motivaciju. Ovo je dobar podstrek za započinjanje teških zadataka ili stvari koje ste odgođali. Verujte svojim instinktima i ne bojte se da riskirate. Sreća prati hrabre.

Sve na čemu se radilo iza kulisa, moglo bi zaista dobiti stvaralačku snagu.

Pročitajte i ovo: Tranzit Venere u Ribama kroz kuće natalnog horoskopa

Solo ste? Tajni obožavalac bi mogao da bude privučen vama, ili ćete vi da budete fascinirani nečijom posebnom i misterioznom aurom. U svakom slučaju, sa moćnim Plutonom koji planetama u Ribama pruža snažnu podršku, čak i ako interesovanje nije vidljivo pokazano, nečiji postupci ili govor tela mogu da budu otkrivajući.

Pročitajte i ovo: VENERA sekstil PLUTON – sve se vrti oko strastvene ljubavi

Venerin sekstil sa Plutonom, egzaktan u četvrtak, a aktivan od utorka do subote, čini druženje važnijim jer osećate čežnju za deljenjem ljubavi s nekim posebnim. Nova romansa sada bi bila nadahnuto iskustvo, unevši dašak svežeg vazduha u vaš život, što bi uveliko i promenilo vaš život.

A ako veza nije uspela tako dobro kako ste se nadali i rastanak je ishod, odlazak sa što više dobre gracioznosti i dostojanstva put je ka budućnosti s poštovanjem.

Pročitajte i ovo: VENERA u OVNU – Žena ratnica, energična, odlučna, hrabra i izdržljiva

Subota nas uvodi možda u najvažniji dan astrološkog kalendara – Astrološku Novu godinu!

Sa prolećnom ravnodnevnicom, 20. marta, vreme kada se Sunce vraća u znak Ovna, izlazi nova zora. U stvari, ulazak Sunca u Ovna smatra se astrološkom Novom godinom jer je Ovan prvi znak zodijaka. Stoga, neka nam je srećna i berićetna!

Pročitajte i ovo: Kineska astrologija: Sve o 2021. godini Belog Metalnog Bivola

Sa ovakvim okupljanjem planeta u Ribama, naredna godina će sigurno imati veći naglasak na lečenju i isceljenju svih vrsta i veću važnost mentalnih i duhovnih zdravstvenih pitanja.

Sunce ostaje u znaku Ovna do 19. aprila.

Jupiterov polusekstil sa Neptunom, egzaktan u subotu, a aktivan od 15. do 26. marta, pomaže vam da se opustite dok istovremeno uživate u ličnom ili profesionalnom uspehu. Tokom ove nedelje možete bolje da se prilagodite svojoj duhovnoj filozofiji ili verskim uverenjima.

Pročitajte i ovo: MARS SEKSTIL SATURN, vreme je za akciju

U nedelju, 21. marta, Venera menja znak, iz Riba ulazi u znak Ovna, gde ostaje do 14. aprila. Tokom svog boravka u prvom znaku zodijaka praviće harmonične aspekte sa Marsom u Blizancima, Jupiterom i Saturnom u Vodoliji, ali i izazovni aspekt sa Plutonom u Jarcu. O tom – potom!

Pročitajte i ovo: Jupiter u Jarcu sekstil Neptun u Ribama – Snovi i nada nja se ostvaruju

Merkurov sekstil sa Uranom, od subote do sledećeg utorka, a egzaktan u nedelju, donosi uzbudljive vesti i podsticajne razgovore. Ideje koje podstiču na razmišljanje i otkačeni smisao za humor čine ovo vreme divnim za druženje. Ako tokom ovog perioda polažete ispite bilo koje vrste, trebalo bi dobro da prođete, naravno, ako je aspekt harmoničan sa vašim ličnim planetama.

Pročitajte i ovo: SATURN KVADRAT URAN, snažna napetost zbog sukoba osećanja odgovornosti i nezavisnosti

I za kraj ostavljamo najjači aspekt nedelje, Marsov trigon sa Saturnom, egzaktan u nedelju, a aktivan od srede do sledećeg četvrtka, koji daje snagu, ambiciju i istrajnost da preuzmemo najteže zadatke i izvršimo ih na vreme, u okviru proračuna i sa savršenstvom. Ne sumnjajte u sebe, naći ćete najdelotvorniji način da obavite posao koji imate.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Poslednji dan ove nedelje spušta nebesku zavesu, sa prvom četvrti Meseca na 1°12’ Raka, u kvadratu sa Venerom, donosi povećanu potrebu za užitkom kroz ljubav i naklonost. Međutim, takođe možete postati i neoprezni, neraspoloženi ili samozadovoljni. Ova Mesečeva faza traje do punog Meseca, 28. marta.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

Okret Meseca za 90 stepeni prema Suncu, podstiče nas da ostanemo u kontaktu sa svojim osećanjima dok krećemo u ovaj novi dvanaestomesečni period i uravnotežimo našu želju za trenutnim napretkom sa potrebom za emocionalnom i fizičkom sigurnošću.

A sada, pročitajte nedeljnu astrološku prognozu za vaš znak i podznak!

Photo by Jonas Weckschmied on Unsplash

Ovan

Ovo je za vas prilično mirna nedelja, puna razumevanja, opuštenog raspoloženja i ukupnog pozitivnog uticaja.

Moći ćete da delujete dinamično i odlučno u svim oblastima vašeg života, dok su vaši odnosi i saradnja posebno favorizovani. Uskoro ćete ući u period promena koje će vam pomoći da se razvijate i napredujete kao pojedinac.

Pročitajte i ovo: Odnos Sunca i Meseca u uporednim horoskopima

Stvari vam neće biti posebno teške, ali trebalo bi da budete oprezniji nego inače. To će takođe uticati na vašu vezu. Postoji optimizam i intenzivan osećaj.

Uskoro će se dogoditi ponovna procena stvari, koja bi mogla dovesti do sledećeg koraka za vas.

Ako ste slobodni, možda ćete sklopiti novo poznanstvo koje će se razviti u nešto značajnije. Ne propustite priliku.

Photo by Amy Reed on Unsplash

Bik

Ove nedelje imaćete priliku da se prilično dinamično krećete vodeći računa o nerešenim problemima, jer imate svu energiju i vitalnost koja vam je potrebna.

Takođe, započinje novi period za vašu vezu ili brak ili saradnju koju imate na profesionalnom nivou. Sada možete da pravite planove za budućnost i lansirate ih znajući da se očekuju promene zbog kojih ćete se osećati bolje.

Pročitajte i ovo: Kako u životu funkcionišu zakoni karme vidljivi u horoskopu

Možete čak očekivati i putovanje, poslovno ili lično.

Ovo će biti dobra nedelja za vaš ljubavni život. Postoji izražena seksualnost, dobro raspoloženje i vi ste u procesu promišljanja budućnosti.

Verovatno ćete koketirati sa idejom braka ili zvanične veze. Osoba koja vas zanima konačno može pokazati znake i započeće novo emocionalno putovanje.

Obavezno održavajte mirno raspoloženje u svojoj vezi, uzdržavajući se od diskusija o osetljivim pitanjima.

Photo by Timo Stern on Unsplash

Blizanci

Ova nedelja će teći mirno, funkcionišući kao pripremna faza pre nego što se dogode glavne promene.

Vaše veze i saradnja će se promeniti. Dogovor koji je bio u procesu sklapanja možda konačno bude postignut. Za vašu saradnju je karakteristično mirno, stabilno raspoloženje i osećate se zadovoljno i uvereno.

Rezultati vašeg napornog rada postaće vidljivi. Ako radite u sektoru lepote, vaši poslovi će biti posebno favorizovani.

Pročitajte i ovo: Venera u Blizancima – igra ne sme da stane!

Ovo će biti izuzetna nedelja za vaš ljubavni život. Biće tu strasti, dobre komunikacije i spremnosti da se veza razvija u pozitivnom smeru.

Možete započeti organizaciju venčanja, sklapanja braka, možda se odlučite da se preselite u inostranstvo sa svojim partnerom ili čak možete razmisliti o prekidu veze koja više ne funkcioniše ni za jednu stranu.

Kroz promene će nastati novi period i videćete kako se vaš život popravlja.

Obavezno kontrolišite neželjene napetosti.

Photo by Courtney Clayton on Unsplash

Rak

Ova nedelja će doneti važan razvoj u svim vašim vezama.

U ličnom životu možete poboljšati odnos sa porodicom ili krenuti napred sa partnerom. Na društvenom nivou, vaši kontakti su olakšani i putem njih ćete moći da iskusite lični napredak koji tražite.

Komunikacija može biti malo poremećena, pa pokušajte da budete oprezni kako biste izbegli nesporazume. Štaviše, budite oprezni prilikom putovanja na posao.

Pročitajte i ovo: Mars u Raku, oficir s ružom

Vaša veza biće favorizovana optimizmom i srećom, a možda čak i organizujete putovanje ili se preselite negde drugde.

Ako ste slobodni, moći ćete da sortirate svoje neobavezne veze kako biste saznali da li bi se neka od njih mogla transformisati u nešto značajnije.

Stagnirane veze će ponovo početi da se pokreću. Zvanična posvećenost jednoj osobi je jedan od mogućih pravaca, pa tako i okončanje veze koja više ne funkcioniše.

Photo by Marten Bjork on Unsplash

Lav

Ove nedelje možete da se lepo zabavite, jer vas planete ispunjavaju pozitivnom energijom i pomažu vam da budete dinamični, agilni i puni optimizma, a istovremeno podstiču neophodan razvoj vaših odnosa.

U zavisnosti od problematičnog odnosa u vašem životu, moći ćete da ga poboljšate i pomognete mu da se razvija. Imaćete sreće, napretka i razvoja u svim kontaktima koje uspostavite.

Budite oprezni krajem nedelje. U vašem ljubavnom životu stvari počinju da se menjaju. Vaša veza ulazi u novu eru. Trebalo bi da ozbiljno razgovarate sa partnerom kako biste odlučili o toku vaše veze.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Lava, u natalu i tranzitu

Ako već oboje znate gde želite da stvari idu, stvari će krenuti putem kojim želite. Budite strpljivi i optimistični i predstojeće promene će vas zadovoljiti i nagraditi.

Ako ste slobodni, sve je moguće usred svih ovih promena.

Photo by Peter Hershey on Unsplash

Devica

Ova nedelja biće veoma zanimljiva u svim oblastima.

Dobar je period ako želite da se bavite zahtevnim zadacima i slučajevima koji od vas zahtevaju predanost, odlučnost i efikasnost. Zadaci na čekanju za koje niste mogli da nađete snage da ih završite mogu se uspešno rešavati.

Vikend će biti prilično povoljan jer ćete biti raspoloženi za zabavu i opuštanje od intenzivnih dešavanja tokom nedelje. Mnogo ste radili, vaši lični poslovi potrošili su vam puno energije, pa se sada možete zabavljati sa prijateljima i voljenima.

Pročitajte i ovo: Venera u Devici – kad razum sretne ljubav

Tokom vikenda moraćete da budete malo oprezni. Budite oprezni u saobraćaju. Takođe, komunikacija možda neće biti tako laka kao što biste želeli da bude.

Što se tiče ljubavnih odnosa, ova nedelja biće za vas vrlo prijatna. Pravo je vreme da okrepite svoju vezu, seksualno se izrazite i prekinete rutinu.

Ako ste slobodni, pratite osobu koja vas zanima. Osećaćete se toliko samouvereno da će ovaj izbor izgledati kao jednosmerna ulica.

Od kraja ove nedelje i kasnije, videćete važne događaje u svojoj postojećoj vezi ili poznanstvu koje bi moglo da postane nešto značajnije. Budite spremni za lepa iznenađenja.

Photo by Jasmine Waheed on Unsplash

Vaga

Ove nedelje ćete postići mnogo stvari i bićete sposobni za sve što se od vas traži.

Imaćete odličnu ravnotežu između ličnog i profesionalnog života, posebno kada su u pitanju vrlo zahtevna pitanja koja zahtevaju strast.

Nova era počinje u svakoj vrsti odnosa za vas. Sada možete raditi na njima, poboljšati raspoloženje i postaviti novi put.

Budite malo oprezni u pogledu putovanja na posao i načina na koji se izražavate.

Pročitajte i ovo: VENERA U VAGI, pravi romantik u srcu

Stvari neće ostati iste u vašem ljubavnom životu, a vi ćete biti ti koji ćete osećati potrebu da ih promenite. Imaćete priliku da iskusite nove situacije u vašoj vezi.

Vaša seksualnost je intenzivna i čini vas dinamičnijim.

Ako ste slobodni, usvajate drugačiji način sklapanja poznanstava ili vidite da se novi poznanik okreće u vašem smeru.

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

Škorpija

Vaša nedelja će započeti glatko i nastaviće se u dinamičnom, energičnom režimu.

Vaše samopouzdanje će vam pomoći da se pokrenete u svakom aspektu svog života.

Postoje li zahtevi od strane vaše porodice? Da li vas šef forsira za više radnog vremena i bolje performanse? Ova nedelja će vam pomoći da prebrodite ovu vrstu pritiska bez stresa.

Vikend će biti idealan za diskusije, videćete kako se vaše veze razvijaju i moći ćete da pronađete rešenja za stvari koje vas muče.

Pročitajte i ovo: Kako se ŠKORPIJA slaže sa ostalim znacima zodijaka

Ova nedelja biće puna strasti i energije. Vaš libido će biti intenzivan, a vi ćete ispuštati salve emocija prema partneru.

Pravo je vreme da se približite svojoj boljoj polovini i zajedno ćete uspeti da prevaziđete bilo koju prepreku. Neće vam trebati mnogo reči, vaše akcije će biti od značaja!

Pred kraj nedelje izbegavajte raspravu o osetljivim pitanjima.

Photo by Jordan Steranka on Unsplash

Strelac

Ove nedelje se sve vrti oko vas. Sve zavisi od odnosa i komunikacije.

Vaša partnerstva, vaš brak, moguća nova veza, vaša prijateljstva ući će u novu fazu. Od sada će biti intenzivnijih, pozitivnih pomaka. Oni će odrediti vašu budućnost i vaš status.

Istovremeno, način interakcije sa onima oko vas će se promeniti kako bi se prilagodio ispraznom raspoloženju koje će se dogoditi u nekom trenutku.

Pročitajte i ovo: JUPITER U VODOLIJI (19.12.2020. – 29.12.2021.) za svaki znak i podznak

Morate biti precizniji tokom razgovora, ne žurite sa zaključcima pre nego što potpuno razumete ono što čujete.

Povoljan je trenutak da sa partnerom razgovarate o toku i budućnosti vaše veze. Izgleda da će oboma da osvane nešto bolje i o tome morate odlučiti zajedno. Venčanje, veridba ili dete povešće vašu vezu korak dalje.

Ako ste slobodni, ne propustite priliku da gurate stvari i postanete direktniji sa osobom koja vas zanima. Takođe, prijateljski odnos može se razviti drugačije nego što ste očekivali.

Photo by Elena Ferrer on Unsplash

Jarac

Ova nedelja će vam pružiti priliku da svoje obaveze izmirite na najbolji mogući način.

Osećaćete se živahno i snažno i ništa neće moći da vas stresira. Vaša energija biće neprestana. Uspećete da uspešno kombinujete sve svoje obaveze, sve dok sastavljate raspored i držite se njega.

Vikend će biti zabavan, ali moraćete i da budete oprezni u pogledu izražavanja. Raspoloženi ste za zabavu i svojom energijom ćete svog partnera dovesti u ludo raspoloženje.

Pročitajte i ovo: SATURN KVADRAT URAN, snažna napetost zbog sukoba osećanja odgovornosti i nezavisnosti

Siđite s kauča i učinite nešto drugačije. Neka vaše telo izrazi strast i ponese vas u prijatne, zadovoljavajuće kutke univerzuma.

Vaša veza će se preokrenuti u drugom smeru. Ako želite da je učinite zvaničnom, sada je vreme da počnete da razgovarate o ovome i da to pokrenete.

Ako ste slobodni, nova veza ili bar nova romansa nisu van stola.

Photo by Chris Benson on Unsplash

Vodolija

Ove nedelje vas ništa ne može zaustaviti!

Počinjete sa opuštenim raspoloženjem i na kraju dobijate veću dinamiku. Iskoristite svoju pucajuću energiju na najbolji način da podmirite, sredite, kontrolišete ili dovršite sve što ste zamislili.

Da li želite da rešite profesionalna pitanja? Uradite to! Da li želite da organizujete porodični raspored i da se bavite porodičnim obavezama? Da li želite da se bavite hobijem koji će vam nahraniti dušu? Imaćete raspoloženja i energije da sve uspešno obavite.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

Za vas počinje nova era. Ako ste u vezi, srećno ćete iskusiti promene i evoluciju koji će vašu vezu dovesti na novi nivo.

Ako ste slobodni, budite spremni za nove stvari koje dolaze. Profesionalni ili prijateljski odnosi mogli bi se sada preokrenuti i dobiti posebnu, emotivnu suštinu.

U svakom slučaju, vaše veze više neće stagnirati i uskoro ćete doživeti novi tok osećanja.

Ribe

Ove nedelje lako možete da balansirate između porodičnih obaveza i obaveza u karijeri.

Imaćete toliko energije i dinamike da sve možete zakazati i izvršiti bez stresa i pritiska. Ne smete da žurite sa stvarima. Pred kraj nedelje, ublažite stvari i uverite se da ste malo pomirljiviji.

Ako razmišljate o putovanju, planirajte ga i nemojte ga više odlagati.

Pročitajte i ovo: RIBE godišnji horoskop za 2021. godidnu – Čitaj i za podznak!

Vaš ljubavni život će se ove nedelje znatno poboljšati. Imaćete više zabave i apetita da se zbližite sa partnerom i uživate jedni u drugima.

Vaša veza će uskoro ući u novu eru. Sada možete sagledati stvari sa druge tačke gledišta i pomoći da se situacija između vas razvija prema željenom cilju.

Ako ste slobodni, vaše veze će biti jasnije i moći ćete da shvatite koja osoba je prava za vas, a koji poznanici treba da otpadnu kao blato s cipela.