Venera je trenutno u Strelcu i pravi trigon sa Marsom u Ovnu!

Aspekt je aktivan do 28. januara.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovo je vreme poslovnog i romantičnog upoznavanja. U ovom trenutku raste šansa za upoznavanje sa osobama koje ne žive u vašoj blizini, kao i preko interneta.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Strelcu, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

Mogu se pojaviti uslovi za putovanje u inostranstvo, boravak i studiranje u inostranstvu, kao i važne poslovne veze. Ovo vreme bi trebalo iskoristiti za predstavljanje nekih poslovnih inovacija i prednosti.

Pročitajte i ovo: Kad Venera i Jupiter sreću dele

Aspekt je povoljan za početak kreativnih i umetničkih projekata, za oglašavanje, organizovanje izložbi, nastupe, koncertne aktivnosti i pokretanje novih poslova.

Sunce u Jarcu u kvadratu sa Uranom u Ovnu

Aspekt je aktivan dd 14. do 21. januara.

Ovo je period iznenađenja. Vreme neobičnih događaja, a mnoge stvari mogu dobiti novi tok dešavanja. Razvoj događaja može se ubrzati, ali time se i povećava napetost i nervoza. Stvari možda neće ići onako kako ste očekivali i možda ćete biti primorani da menjate planove zbog okolnosti koje niste uzeli u obzir.

Pročitajte i ovo: Gde da nađem lek kad srce zaboli

Mogući su sukobi sa partnerom u braku i neki neočekivani napadi od strane autoriteta. Ugovori se lako raskidaju, dok se saradnje prekidaju zbog različitih pristupa i pogleda.

Pročitajte i ovo: Da li je vreme da konačno date otkaz

Ovaj aspekt podstiče potrebu za slobodom i želju da se izađe iz rutine i dosade. Mogući su nepromišljeni koraci, kao i sve vrste avanture u poslovnom i privatnom životu. Budite pažljivi u saobraćaju, radu sa električnom energijom i uređajima, a postoji rizik i od fizičkih povreda.

brigitte-tohm

Merkur u konjunkciji sa Plutonom u Jarcu

Aspekt je aktivan dd 15. do 21. januara.

Energije ovog aspekta pomažu mentalnoj koncentraciji koja je dobra za obavljanje težih intelektualnih zadataka. Dobro je vreme za otkrivanje tajni i zagonetki. Istraživanja, učenje i studiranje mogu biti produktivniji zahvaljujući dobroj mentalnoj koncentraciji i dubini razumevanja.

Pročitajte i ovo: Kako nas manipulišu

Ovo je pravi trenutak za istraživanje i rešavanje zagonetki, jer nema zaustavljanja na pola puta, pa može da se lako otkrije sve ono što je sakriveno.

Druga strana aspekta je opsesija, sklonost opsesivnim idejama koje ne bi trebalo dozvoliti, jer ovakav pristup sužava opcije pri donošenju odluka i izbora.

Međutim, u ovom trenutku moguće je napraviti značajan napredak i mogu da se urade neke važne stvari u kratkom vremenu.

Pročitajte i ovo: Perfekcionizam – glad za prihvaćenošću i ljubavlju

toa-heftiba

Merkur u vezi sa Plutonom čini kontakte intenzivnijim, dok su mišljenja beskompromisna.

Komunikacija ima tendenciju da bude ozbiljna i ono što se kaže može imati ozbiljnije posledice i veći uticaj. Budite oprezni ako ste za vreme ovog aspekta u važnijim kontaktima ili sa osobama od kojih želite nešto da sakrijete.

Informacije se koriste kao oružje, česte su situacije manipulacije i ispiranja mozgda, da bi se dobila moć. Nemojte podlegati provokacijama.

Pročitajte i ovo: Kako da se nosite sa šefom koji vas maltretira

Najbolje je da se oslonite na norme, pravila, zakone. Pobrinite se unapred da sačuvate dokumenta, lične podatke, zaštitite računare i izvore pristupa ličnim podacima.

Pročitajte i ovo: Kako da vežbanjem svesnosti povećamo osećaj zadovoljstva životom

Od 19. do 23. januara imamo najteži period u ovom mesecu, jer problemi mogu dostići vrhunac, odnosi se mogu iskomplikovati, a poslovi će nailaziti na prepreke. To su dani blizu pomračenja koje će biti 21. januara.

Pročitajte i ovo: Stalo ste zauzeti? Od čega, zapravo, bežite?!

Pomračenje Meseca na 0 stepeni Lava

Prethodni projekti i poduhvati će doći do određenog rezultata ili će se iscrpeti. Ovo je vreme kada neočekivane informacije mogu promeniti planove. Nesporazumi i nesuglasice sa partnerom postaju očigledniji i potrebno je promeniti pristup. Ovo je vreme oporavka ili prekida odnosa. Ako ste već ranije hteli da izađete iz odnosa, onda učinite to sada.

yoann-boyer

Ovan

To može ugroziti odnose sa partnerom, kao i drugim ljudima. Možda ćete više isticati sopstvene potrebe i želje, što vas može udaljiti od drugih ljudi. Potrebno je da istaknete iskrenost, hrabrost i odlučnost da biste bili primećeni zbog svojih kvaliteta.

Pročitajte i ovo: Danas ti se smeju, a već sutra žele da ti budu najbolji prijatelji

Povoljan aspekt Marsa sa Venerom daje mogućnost otvorenijeg flertovanja, kao i pokazivanja simapatija. Strast i ljubav. Mogućnost ljubavnih avantura, kao i novih poznanstava.

Pročitajte i ovo: RIBE godišnji horoskop 2019

Foto Yana Lizunkova

Bik

Imaćete pojačanu želju za uživanjem u onom što volite, pa neki pripadnici vašeg znaka neka budu, ipak, štedljiviji.

Pročitajte i ovo: Pun Mesec nudi povoljnosti

Ipak, oprezno, posebno za one koji su u duplim vezama zbog mogućih afera. Mogućnost tajnih ljubavnih kontakata. Iskoristite naredne dane da budete aktivniji u poslu, što može uticati povoljno na finansijsku produktivnost.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA godišnji horoskop 2019

Blizanci

Međutim, iskoristite onda ovaj period za rešavanje težih i problematičnijih pitanja, kao i problema iz prošlosti. Reči sada mogu imati težinu, kao i odluke.

Pročitajte i ovo: Zašto su visoko inteligentni ljudi često nesrećni?

Vaš vladar Merkur biće u konjunkciji sa Plutonom, pa će svaki kontakt, koji budete imali u narednim danima, biti dublji i intenzivniji. Budite istraživač i detektiv, jer možete otkriti neke tajne i skrivene stvari.

Pročitajte i ovo: JARAC godišnji horoskop 2019

Freestocks.org

Rak

Možete imati sukobe sa autoritetima i nadređenima. Neki planovi u vezi sa ličnim ambicijama mogu nailaziti na prepreke i probleme. Bilo bi bolje da ne skrećete veću pažnju na sebe i na ono što radite.

Pročitajte i ovo: Ne očekujem ništa od ove godine, očekuje ona od mene

Mogućnost nepredviđenih i iznenadnih događaja, kao i kontakata, koji mogu promeniti dalji tok dešavanja. Možda ćete morati da promenite plan koji ste prethodno postavili i zacrtali.

Pročitajte i ovo: STRELAC godišnji horoskop 2019

Foto Hernan Sanchez

Lav

U ovom trenutku je najvažnije da se bavite samo sa onim što je trenutno najnužnije i najneophodnije. Ovo je period kada je potrebno da se naučite skromnijem pogledu na život.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA godišnji horoskop 2019

Mogućnost važnijih poslovnih sastanaka, koje ne treba propustiti. Poslušajte neke iskusnije, zrelije i starije osobe u poslovnim pitanjima. Bićete napetiji i narvozniji, verovatno zbog toga što će, ipak, biti potrebno da promenite planove ili načine njihovog sprovođenja.

Pročitajte i ovo: Strast kao (ne)prijatelj partnerske ljubavi

foto Paul Itkin

Devica

Možete sada prodoran i istraživački um iskoristiti za poslove. Imate šansu da pronađete neke skrivene i nevidljive kanale i puteve, koji će vam pomoći u poslovnim i svakodnevnim obavezama.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop 2019

Mogućnost nerazumevanja sa nekom bliskom osobom iz porodičnog okruženja. Zaštitite sve privatne, intimne i porodične podatke. Nemojte koristiti manipulativni rečnik da biste pridobili jednu blisku osobu i dobili nad njom moć.

Pročitajte i ovo: Kako sprečiti i lečiti gojaznost

Vaga

Više izlazite, kontaktirate sa ljudima, posećujete društvene i kulturne događaje, ali i koristite internet. To je zbog toga što na taj način možete upoznati nove, zanimljive i interesantne osobe.

Pročitajte i ovo: Sedenje – najveći neprijatelj dobrog zdravlja žena 35+

Vreme je da budete hrabriji i otvoreniji za upoznavanja, ali i za ljubav. Imaćete podršku partnera, kao što partner narednih dana može biti vaš pokretač i motivator. Budite preduzmiljiviji, a naredni dani su povoljni i da započnete neke nove projekte.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop 2019

Škorpija

Potrebno je da budete jasni, glasni i otvoreni. Ovo se ne odnosi samo na emotivni život, već i na poslovne prilike. Inače, fokus treba da bude na poslovnim i svakodnevnim obavezama, jer u toj oblasti možete pronaći motivaciju.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019

Što više energije budete ulagali u ova pitanja, bićete i efikasniji. Povoljan je period i za zanimljiva poznanstva, ljubavne kontakte i strast, jer će vaš vladar Mars biti u povoljnom aspektu sa Venerom.

Pročitajte i ovo: Nove serije čije emitovanje počinje tokom praznika

Strelac

Budite spremni na mogućnost razočarenja. Razmilite da li možda imate prevelika očekivanja i da li možda previše verujete nekim ljudima. U svakom slučaju, čuvajte se idealizacije. Potrebno je da budete sa obe noge čvrsto na zemlji i ne dozvolite da vas preterana fantazija i mašta udalje od realnosti i stvarnosti.

Pročitajte i ovo: Kako da pokrenemo energiju zimi

Mogućnost ljubavnih afera, prevara, izdaja i razočarenja. Nemojte ulagati novac u neke nove projekte ili veće kupovine, jer se novac sada brzo topi, a i mogućnost je loših finansijskih procena.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

Jarac

Ali i u vidu napetosti i nemira zbog nepovoljnog aspekta Marsa prema vašem znaku. Zbog nekih krutih i tvrdih stavova može doći do neslaganja sa drugim ljudima.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2019

Međutim, Sunce je u vašem znaku, pa radite na svom statusu, autoritetu i ambicijama, a Merkur koji se, takođe, nalazi u Jarcu, ukazuje na mentalnu i intelektualnu aktivnost uz mogućnost donošenja nekik bitnih odluka.

Pročitajte i ovo: Zašto je prvi brak uspešniji od drugog

Vodolija

Vesti dolaze od prijatelja ili osobe sa kojom su u bližem odnosu. Naredne dane iskoristite za aktivnosti u kojima možete skrenuti pažnju na sebe. Važno je da sada budete mnogo više hrabri i odlučni.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2019

Očekuju vas iznenadni kontakti i susreti koji mogu povećati vaše simpatije. Iskoristite naredne dane da kažete sve ono što ste do sada prećutali ili niste imali priliku da kažete. Oprezno sa autoritetima i nadređenima.

Pročitajte i ovo: Lice otkriva bolest

Foto Everton Vila

Ribe

Ako se ne uspevate, opet postoji tendencija da gledate u pogrešnu stranu. Biće potreban veliki napor da ostanete budni i dobro skoncentrisani.

Pročitajte i ovo: Pokušaji bega u lažnu slobodu koji uništavaju vezu

Ne trošite novac na ono što vam trenutno nije potrebno. Neki pripadnici vašeg znaka mogu dobiti poklon koji će ih obradovati, ali više zbog osobe kao darodavca, nego zbog samog poklona.

Pred kraj nedelje možete dobiti poziv za provod, zabavu i sl.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.