Prva četvrt Meseca na 26°18’ Raka poravnava se sa fiksnom zvezdom Procion na 26°07’ Raka. Daje snagu volje, oštar um, sreću, bogatstvo i slavu, ali i nepažnju, odvažnost, razdražljivost i nasilje. Sa Mesecom, Procion daje okultna interesovanja, nemir i svađe sa prijateljima, partnerima i poslodavcima.

Pročitajte i ovo: Kako retka konjunkcija JUPITERA I URANA U BIKU 21. aprila 2024. godine utiče na vaš horoskopski znak i podznak

Retrogradni Merkur u polusekstilu sa Marsom od 15. do 17. aprila ubrzava vaš um i reflekse i daje snažan osećaj svrhe i inicijative. Pogodan je za fizički rad, poslovna pitanja i pregovore. Možete biti direktni i iskreni u ostvarivanju svojih želja i pridobijanju podrške drugih.

Pročitajte i ovo: JUPITER KONJUNKCIJA URAN U BIKU, 21. APRIL 2024. – Iznenađenja i neočekivane prilike 

Venera u polusekstilu sa Saturnom od 16. do 18. aprila je dobra za zabavljanje, posebno ako tražite dugoročnu posvećenost i lojalnost. Romantika i ljubav će izgledati manje važni od stabilnosti i sigurnosti. Kratkoročno zadovoljstvo se može žrtvovati za dugoročno dobro veze.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI MERKUR – Sve što treba da znamo o astrološkoj igri GLUVIH TELEFONA

Sunce u polusekstilu sa Neptunom od 15. do 19. aprila donosi osećajnost, intuiciju, saosećanje i romantiku. Služenje drugima je idealno za iskazivanje vaše brižne, dobrotvorne i idealističke strane. Verujte svojim instinktima da biste postavili nove ciljeve i pretvorili svoje snove u stvarnost.

Pročitajte i ovo: Tajne zavođenja i osvajanja OVNA

Retogradni Merkur u konjunkciji sa Venerom na 17°32’ Ovna od 17. do 20. aprila je pravo vreme da nekome kažete da ga volite ili da ga pozovete na sastanak. U kontaktu ste sa onim što volite kod neke osobe i to možete lakše da izrazite nego u drugim prilikama. Takođe biste mogli da budete na strani nečije ljubavi ili zahvalnosti.

Pročitajte i ovo: DESET stvari o OVNU koje samo OVNOVI znaju

U petak, 19. aprila, Sunce ulazi u Bika. Predstavnicima drugog znaka zodijaka čestitamo rođendane, a svi ostali neka provere koju kuću natalnog horoskopa će vam obasjavati Sunce u narednih mesec dana.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MARS – Intenzivna strastvenost

Mars u sekstilu sa Jupiterom od 15. do 23. aprila donosi snagu, hrabrost i strast. Možete biti konkurentni i uporni dok održavate harmoniju. Sreća dolazi od povećanog optimizma, snažnih instinkta, inicijative i spremnosti da se rizikuje. Ovo je savršen uticaj za zabavljanje i poboljšanje postojećih odnosa.

Pročitajte i ovo: Tajne zavođenja i osvajanja VODOLIJE

Mars u sekstilu sa Uranom od 17. do 22. aprila čini vas avanturističkijim, spontanijim i nezavisnijim. To vam daje inicijativu, motivaciju i inspiraciju da započnete nove projekte. Povećano samopouzdanje, snaga i intuicija su idealni za unošenje promena. Trebalo bi da se dešavaju brzo i relativno glatko.

Pročitajte i ovo: SUNCE KONJUNKCIJA VENERA – Oličenje ljubavi, mira i lepote

U nedelju, 21. aprila, Jupiter dolazi u egzaktnu konjunkciji sa Uranom na 21°49’ Bika. Aspekt je aktivan od 6. aprila do 5. maja i predstavlja najznačajniji aspekt ne samo ove nedelje, već i za ove godine.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA PLUTON – uzavrela strastvena priroda

Donosi prijatna iznenađenja i uzbudljive prilike. Mogući su iznenadni finansijski nenadani prihodi, unapređenje ili romansa. Možete postati nezavisniji i proširiti svoju svest. Videćete prilike tamo gde ih ranije niste videli. Veća fleksibilnost i otvorenost mogu dovesti do revolucionarnih rešenja za stare probleme.

Pročitajte i ovo: Osam razloga zašto treba da se zabavljate sa Škorpijom! I zašto baš osam

Ova dva planetarna giganta poslednji put su se bili sreli u Biku daleke ’41. godine, stoga, posebno obratite pažnju na to u kojoj vašoj natalnoj kući se sreću i koje natalne planete vam aktiviraju. Ako nijednu, onda ništa, zanemarite. Ako da, e onda se posebno pozabavite najznačajnijim aspektom godine.

Pročitajte i ovo: SADE SATI – Sedmogodišnji tranzit Saturna preko Meseca

Sunce u kvadratu Plutona od 19. do 23. aprila daje potrebu za većom kontrolom nad vašim životom. Ali to može dovesti do sukoba ega ili kriza koje vas teraju u ćošak. Sticanje svesti o svojim razlozima da imate kontrolu pomoći će vam da evoluirate, pustite stvari da idu, opustite se i osećate se manje ugroženo. Zatim možete usmeriti svoj intenzitet u uspeh kroz ambiciju i naporan rad.

OVAN

Od ponedeljka do srede idealan je za pronalaženje prave ljubavi i posvećenosti. Odnosi imaju koristi od vašeg razumnog pristupa i stalne naklonosti. Nova romansa može biti sa nekim iz druge starosne grupe i verovatno biti dugotrajna, srodna duša. Postojeći odnosi uživaju u bližoj povezanosti i stabilnosti. Ako je veza u poslednje vreme bila stresna, uzajamno poštovanje i pogled na praktične rezultate pomažu vam da rešite problem i pronađete rešenje.

Pročitajte i ovo: Šta želi svaki HOROSKOPSKI ZNAK U KREVETU: Koje su njihove tajne seksi fantazije? 

Četvrtak do nedelje donosi povećanje mentalne i fizičke aktivnosti. Vaš um će imati mnogo pitanja, ali će takođe doći do mnogih odgovora. Dakle, ovaj nedeljni horoskop Ovna idealan je za učenje, podučavanje, sastanke, debate, pregovore i deljenje ideja. Odlične verbalne i neverbalne komunikacijske veštine čine vas efikasnijim u prenošenju svoje tačke. Nova partnerstva će biti veoma uspešna, a to mogu uključivati profesionalna i poslovna partnerstva, ljubavne veze i društvena prijateljstva.

BIK

Ponedeljak i utorak donose emocionalni intenzitet jer su duboko zakopana osećanja izložena. Kontrola tako snažnih emocija je teška i možete doživeti neko kompulzivno ponašanje, ali njihovo izbacivanje iz vaše podsvesti je lečenje. Moguće su emocionalne borbe za moć koje uključuju krivicu, ljubomoru ili seks. Međutim, uz svesnu svest o svojim emocijama, svaki izazov možete pretvoriti u priliku za transformaciju i razvoj.

Pročitajte i ovo: Horoskopski znaci i njihovi najveći strahovi sa kojima se suočavaju pri započinjanju nove veze

Od srede do nedelje donosi sreću, slobodu i prilike da svoj život učinite uzbudljivijim i zanimljivijim. To čini ovo dobrim nedeljnim horoskopom Bika za rešavanje teških zadataka koji su u prošlosti izazivali frustraciju ili ograničenja. Kreativna inteligencija i eksperimentisanje mogu dovesti do novih ideja i otkrića. Prethodno nestrpljenje će brzo biti zamenjeno uzbuđenim iščekivanjem i neočekivanim prilikama.

BLIZANCI

Od ponedeljka do srede, osećaćete se duhovno povezanije sa svojim prijateljima i porodicom. Vaša povećana empatija i zabrinutost mogu imati oživljavajući efekat na druge, što bi se moglo materijalizovati kao više uključenosti u grupe svih vrsta. Međutim, verovatno ćete imati koristi od individualnije potrage za duhovnim prosvetljenjem kroz knjige, kurseve učenja ili konsultacije sa guruima, čitaocima Tarota, astrolozima ili vidovnjacima.

Pročitajte i ovo: VENERA U OVNU, žena ratnica, energična, odlučna, hrabra i izdržljiva

Četvrtak do nedelje je odličan za mnoge stvari jer bi trebalo da uživate u dobrim odnosima sa skoro svima. Povećana privlačnost javnosti i popularnost mogu se iskoristiti u svoju korist bez brige o krivici ili negativnoj karmi. Ovo je dobar nedeljni horoskop Blizanaca da tražite uslugu ili pozajmicu od banke. Možete popraviti prekinutu vezu ili pronaći mirno rešenje za sporove. Ovo je takođe dobro vreme za slobodne aktivnosti, zabavu kod kuće ili odlazak u restoran, noćni klub ili zabavni park.

RAK

Ponedeljak i utorak donose emocionalnu podršku i hranu iz vašeg doma i porodice. Ovo je dobar početak vašeg nedeljnog horoskopa za Rak za intimnost u privatnosti svog doma, ali sada takođe imate dobre veštine sa ljudima. Trebalo bi da uživate u dobrim odnosima sa grupama ljudi, javnošću, a posebno sa ženama. Možete se povezati sa ljudima na podsvesnom, emotivnom nivou, što je idealno za javne prezentacije ili samopromociju.

Pročitajte i ovo: Kako vaš horoskopski znak sabotira vaše ljubavne veze – ŠTA RADIM POGREŠNO?!

Od srede do nedelje daje entuzijastičan poriv za traženjem novih i uzbudljivih avantura. Putovanje i istraživanje različitih kultura pružilo bi vam iskustvo za kojim žudite. Međutim, takođe nalazite zadovoljstvo u pomeranju granica svog uma kroz filozofsko ispitivanje. Izuzetna sreća donosi nagrade od preuzimanja rizika. Trebalo bi da se osećate velikodušnije, vedrije, otvorenije i optimističnije. Ovo je dobro vreme da napravite velike promene u svom životu.

LAV

Od ponedeljka do srede je dobro za sastanke, posebno ako tražite dugoročnu posvećenost i lojalnost. Romantika i ljubav će izgledati manje važni od stabilnosti i sigurnosti. Spremni ste da žrtvujete kratkoročno zadovoljstvo za dugoročno dobro veze. Vaša samodisciplina se proteže i na vaše finansije, tako da je ovo dobar nedeljni horoskop za Lava za uštedu novca, otplatu duga i razumna ulaganja u nekretnine, obveznice, umetnost ili nakit.

Pročitajte i ovo: Kako RETROGRADNI MERKUR utiče na vaš ljubavni život (ako ste u paru ili slobodni)

Od četvrtka do nedelje možete se osloniti na poboljšane društvene i komunikacijske veštine da biste izgladili sve probleme u vezi. Sa dobrom sposobnošću rasuđivanja i zdravim razumom, možete sa poverenjem pregovarati, olakšavati i donositi odluke. Neslaganje ili sukob je malo verovatan jer možete razgovarati i šarmirati svoj izlaz iz bilo čega. Sada lakše razvijate svoje umetničke i kreativne potencijale, posebno crtanjem, slikanjem, čitanjem i pisanjem muzike, sviranjem muzičkih instrumenata, poezijom i pevanjem.

DEVICA

U ponedeljak i utorak, bićete vođeni ka uspehu sa jakim osećajem svrhe i inicijativom. Možete postići mnogo posla za kratko vreme uz hrabrost i borbenost da preuzmete skoro sve. Možete biti direktni i iskreni koliko god želite u ostvarivanju svojih želja i traženju podrške drugih. Druženje i vaš ljubavni život imaju koristi od dodatne harizme i intelektualne privlačnosti.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT NEPTUN, iluzije i zavisnosti, intrige i skandali

Od srede do nedelje donosi snagu, hrabrost, sreću i velikodušnost. Dok drugi odugovlače i prave izgovore, vi možete iskoristiti svoju inicijativu da se uhvatite u koštac sa bilo kojim zadatkom sa energijom, entuzijazmom i optimizmom. Možete biti konkurentni i uporni dok održavate harmoniju. Dobar tajming i instinkti čine ovo dobrim nedeljnim horoskopom Device za preuzimanje rizika. Jednako jak seksualni nagon bi trebalo da odgovara vašoj snažnoj seksualnosti.

VAGA

Od ponedeljka do srede je dobro za postavljanje ciljeva kako biste ispoljili svoje nade i snove za budućnost. Jaka vera i moralni integritet pomažu vam da ostanete verni svojim duhovnim idealima bez žrtvovanja svojih potreba ili nivoa udobnosti. Vašem putu ka uspehu može pomoći snažno samopouzdanje i pouzdanija intuicija. Ovo je takođe dobar nedeljni horoskop za Vagu za početak nove romanse. Postojeće veze će uživati u većoj duhovnoj bliskosti i vezivanju, a seksualni odnosi će biti nežniji i ljubazniji.

Pročitajte i ovo: MARS SEKSTIL SATURN, vreme je za akciju

Od četvrtka do nedelje mirnija i ležernija atmosfera podstiče opuštanje, prijateljstvo i zadovoljstvo. Poboljšane komunikacijske veštine čine intimne odnose sa ljubavlju, a profesionalne odnose produktivnijim. Međusobno razumevanje i spremnost za saradnju su idealni za rešavanje konflikata, pravna i finansijska pitanja, pregovore o ugovorima i poslovne poslove.

ŠKORPIJA

Ponedeljak i utorak donose povećanu mentalnu energiju i koncentraciju za papirologiju, studije i ispite. Brzo razmišljanje i odlučnost vam omogućavaju da sa samopouzdanjem pravite planove. Ubedljiv stil komunikacije čini ovo dobrim početkom vašeg nedeljnog horoskopa Škorpije za debatu, traženje usluga i javno govorenje. Biti avanturističkiji i rizikovati trebalo bi da dovede do pozitivnih rezultata. Sreća prati hrabre!

Pročitajte i ovo: Zaljubljujemo se uvek u isto, što nam potvrđuje natalna karta partnera

Sreda do nedelje donosi srećne pauze i uzbudljive susrete. Ovo je dobar trenutak da probate nešto novo i drugačije. Ovo bi moglo da varira od nove frizure do prekomorske avanture. Sada možete da rizikujete i osećate se optimistično u pogledu uspeha. Imaćete dodatnu slobodu i spremnost da pomerite granice i istražite novu teritoriju. Neočekivane prilike će vam ponuditi novi put napred i zadovoljiti vašu potrebu za pozitivnim promenama.

STRELAC

Od ponedeljka do srede, povećana osetljivost vas čini intuitivnijim, saosećajnijim i romantičnijim. Verujte svojim instinktima koji će vam pomoći da svoje snove pretvorite u stvarnost. Živopisno sanjanje, okultni i mistični rad, astrologija i religija mogu se koristiti za povećanje samorazumevanja. Možete se osećati povezanije sa drugim ljudima i celim univerzumom. Ovaj nedeljni horoskop za Strelca je idealan za iskazivanje vaše brižnije, dobrotvornije i idealističke strane služenjem drugima.

Pročitajte i ovo: Astrološki znaci i njihove slabosti

Od četvrtka do nedelje možete očekivati da ćete biti zauzeti dodatnom prepiskom, sastancima i kratkim putovanjima po gradu. Možete računati na jasno razmišljanje, dobre komunikacijske veštine i brze reflekse da biste bili u toku sa stvarima. Ovo bi trebalo da bude odlično vreme za pravljenje planova i raspravu o njima, pregovaranje, držanje prezentacija na poslu ili u javnosti, najavljivanje svojih namera, pisanje, slanje e-pošte, pozivanje, oglašavanje, prijavljivanje za posao i traženje unapređenja.

JARAC

U ponedeljak i utorak, oštar um, iskrenost i direktna komunikacija dovode do samouverenijeg samoizražavanja. Ovo vam omogućava da budete direktni, pa čak i nasilni bez uvrede. Veštine kreativnog pregovaranja znače da će drugi ljudi težiti kompromisima. Dakle, ovo je odličan početak vašeg nedeljnog horoskopa za Jarca da tražite usluge i da pravite prezentacije. Glatke i seksi reči, zajedno sa dodatnom harizmom, takođe čine ovo odličnim vremenom za vaš društveni i ljubavni život.

Pročitajte i ovo: Kako osvaja Mars

Sreda do nedelje donosi prijatna iznenađenja i uzbudljive prilike. Iznenadni finansijski neočekivani prihod, unapređenje ili romansa su sve mogući ishodi. Možete postati nezavisniji i proširiti svoju svest. Videćete prilike tamo gde ih ranije niste videli. Veća fleksibilnost i otvorenost mogu dovesti do revolucionarnih rešenja za stare probleme.

VODOLIJA

Ponedeljak i utorak, opšti osećaj blagostanja i lakoće čini ovo dobrim vremenom za druženje i opuštanje, ali možda ćete morati da pazite na sklonost ka prekomernosti kada su u pitanju hrana, alkohol i droge. Takođe možete imati promenljiva raspoloženja, a promena ukusa može predstavljati poteškoće ako imate lutajuće oči. Snižavanje vaših standarda u odnosima može dovesti do sramote ili skandala.

Pročitajte i ovo: Postoje li loši aspekti i loše natalne karte?

Sreda do nedelje donosi mir i slogu u kući i na poslu. Dakle, ovo je odličan nedeljni horoskop za Vodolije za rešavanje sukoba zbog međusobnog poštovanja, poštenja i spremnosti na kompromis. Dobre pregovaračke veštine i nepristrasnost znače da biste takođe mogli da budete posrednik u rešavanju sporova između drugih, posebno između članova porodice ili vaših kolega. Iako je ovo idealno vreme za samopromociju, stvaranje bogatstva i uspeh u karijeri, takođe je odlično vreme za povlačenje iz centra pažnje u udobnost doma.

RIBE

Ponedeljak i utorak su idealni za pravljenje planova jer ćete biti mentalno oštri i odlučni. Pozitivan stav i samopouzdanje takođe čine ovo dobrim početkom vašeg nedeljnog horoskopa za Ribe da impresionirate nekoga ili ga ubedite u nešto oko čega ste strastveni. Intimni odnosi će sigurno imati koristi od vaših senzualnih reči i ruku. Zato dajte svom partneru masažu ili pozovite nekoga na sastanak. Timski rad i putovanja na posao biće isplativi.

Pročitajte i ovo: Kako se tumači prazna kuća u horoskopu

Od srede do nedelje donosi ličnu slobodu, sreću i kreativnost koji vaš život čine bogatijim i uzbudljivijim. Trebalo bi da budete entuzijastični da naučite i doživite sve što možete. Verovatno su neočekivane prilike i srećni prekidi. Ovo bi trebalo da bude dobar trenutak da rizikujete da biste povećali svoje bogatstvo. Vaš optimizam i samopouzdanje privući će druge zanimljive ljude koji dele vašu želju za životom. Poriv da napravite pozitivne promene u svom životu može se odnositi i na društvena i politička pitanja.