Od utorka, vibracije Jupitera unose mnogo lepe energije. Naročito stoga jer gospodar beskrajnih mogućnosti plovi nepreglednim vodenim prostranstvima znaka Riba, čiji je stari vladar i gde je najmoćniji.

Ovo je sjajan početak nedelje, a utorak je za nas astro-vrhunac: najlepši planetarni aspekt, trigon Venere i Jupitera, daje mnogo optimizma. Imate puno mašte, pošto je Jupiter u kreativnim Ribama i podstiče nas da razmišljamo van ustaljenog okvira. Venera u strasnoj Škorpiji daje joj veoma duboko emotivnu notu. Posebno snažno osećamo bliskost i naklonost prema ljudima koji su nam važni.

Venera u trigonu sa Jupiterom od nedelje do srede ima opuštajući i društven uticaj. Vaš ljubavni život ima koristi od povećane harizme i fizičke privlačnosti. Dakle, ovo je veoma dobar period za druženje, izlaske ili rešavanje bilo koje postojeće napetosti u vezi. Takođe biste mogli privući novac, poklone ili druge dobre prilike, ali samo ako pokušate da se pokažete.

Pročitajte i ovo: Uticaj Meseca i njegovih aspekata na spavanje

Odmah potom, planeta ljubavi menja znak, napušta seksi Škorpiju i odlazi u znak Strelca, gde ostaje do 10 decembra. Za to vreme, dobijate šansu za pravu romansu!

Sekstil Merkura i Plutona nas podržava u tome. Njegove kosmičke prednosti: dobro rasuđivanje pomešano sa daškom diplomatije. Sve možete dobro proceniti.

Pročitajte i ovo: Kako da aktivirate Drugu kuću novca i materijalnih vrednosti u horoskopu

Merkurov sekstil Plutona od nedelje do srede donosi intenzivno razmišljanje i razgovore. Pronicljiva i prodorna priroda vašeg uma može otkriti tajne i zaplete. Možete prodati poruku i uveriti druge u ideje kojih bi se drugi uopšteno plašili ili zbog kojih bi bili oprezni. Ovo je takođe dobro vreme za studije i ispite.

Pročitajte i ovo: Pluton po kućama u natalnom horoskopu

Sunčev trigon Neptuna od subote do srede donosi povećanu osetljivost na vaše okruženje i empatiju prema drugima. Steći ćete dublje i šire razumevanje svog mesta u svetu. Važno je da ćete možda shvatiti da je postizanje vaših ciljeva i snova neophodno pre nego što možete pomoći drugima.

Ako nešto ne odgovara, možete to rešiti i promeniti. Zato što je lakše pronaći prave reči i ne osuđivati greške odmah, već videti šansu za rast. Mešavina Merkura i Jupitera omogućava velike stvari.

 Pročitajte i ovo: Vodolija – budite uvek spremni na neočekivano

Planete će učiniti mnogo toga mogućim sredinom nedelje.

Merkur i Jupiter čine pravi tim snova i daju vam mnogo vetra u leđa. Ako budete zajedno, sve će biti lakše – a neki uspesi bi vam čak mogli pasti u krilo. Mnogo dobrih stvari se sada dešava. Pošto je Merkur poslovna planeta, osetićete njegove efekte posebno u oblasti novca i vašeg posla. Jupiter je nešto poput deteline sa četiri lista među planetama: donosi sreću i usmerava Merkurovu moć u prave kanale.

Pročitajte i ovo: Kakav partner ti je potreban na osnovu tvog podznaka / ose ASC – DSC

Sada se osećate bolje, razaznajete koji vas projekti zaista vode napred – a koji bi samo završili u ćorsokaku. Prvo težiš, drugo daješ sebi. Lakše vam je da se koncentrišete na osnovne stvari i da preduzmete akciju tamo gde ima smisla.

Pročitajte i ovo: Kako planete mogu da nam pomognu kada smo suočeni sa bolom i gubicima

Merkur trigon Jupiter od utorka do četvrtka donosi dobre vesti, optimizam, pozitivan stav i poboljšane društvene veštine. Trebalo bi da uživate ​​u druženju sa grupama ljudi i ne bi trebalo da imate problema da sklapate prijateljstva. Možete se osloniti na široku perspektivu, dobar uvid i dobre veštine donošenja odluka za planiranje budućnosti.

Pročitajte i ovo: Šta bi trebalo da uradite da bi vas Univerzum primetio

U četvrtak, Merkur ulazi u Strelca. Vreme je da proširimo vidike! Zašto ne i da otputujemo?!

Od petka je koncentrisana snaga Sunca i Plutona. Već ste postigli dosta ove nedelje, ali ne dovoljno daleko. Od petka ćete pojačati snagu, posebno fizički. Ovo je zbog sekstila Sunca i Plutona.

Pročitajte i ovo: Mesec u uporednim horoskopima

Sunčev sekstil Plutona od srede do nedelje povećava vašu potrebu da uspete ove nedelje. Bićete odlučniji i svrsishodniji nego inače u postizanju svojih ciljeva. Sve opsesivne ili kompulsivne sklonosti koje imate možete iskoristiti da obavite težak zadatak. Ovo se posebno odnosi na sve što se pokvarilo ili više nije od pomoći u vašem životu, od neuredne sobe do loše navike.

Pročitajte i ovo: Aspekti tranzitnog Saturna prema ličnim planetama

Sunce vam daje moć, a Pluton još više pojačava efekat. Naročito vodeni znaci (Rak, Škorpija i Ribe), kao i zemljani (Bik, Devica i Jarac) pršte od energije, jer su Sunce i Pluton u horoskopu u Vodenom i Zemljinom znacima.

Ali i svi drugi znaci su podstaknuti ovom snažnom kosmičkom energijom. Samo napred i budite aktivni, možete da uradite velike stvari! I takođe ćete uspeti u onome čime se bavite.

Pročitajte i ovo: Kako da prevaziđemo lične polaritete koji nas sputavaju da realizujemo svoje istinske potrebe

Ovo je posebno izraženo u subotu pod sekstilom Meseca i Merkura. Merkur podržava vaše projekte, a Mesec vam daje neophodnu osetljivost i dobar tajming. Mnogo stvari je jednostavno lakše, jer ne morate da planirate i razmišljate o tome, već možete odlučiti intuitivno. Mesečeva energija deluje kao okidač za vašu intuiciju.

Pročitajte i ovo: Značenje Mesečevih čvorova u natalnom horoskopu

Mars u kvadratu Neptuna od 9. do 25. novembra može otežati motivaciju, a vi možete postati obeshrabreni ili zbunjeni. Problemi u vezi mogu nastati zbog sklonosti da postanete sumnjičavi, paranoični, ljubomorni ili osvetoljubivi. Ali od vitalnog je značaja izbeći iskušenje da se deluje protiv drugih zbog takvih zbrkanih motiva. Ne dozvolite da vas strahovi ili mašta nadvladaju. Budite oprezni sa ponudama koje se čine previše dobrim da bi bile istinite.

Pročitajte i ovo: Kako do skladnog ljubavnog odnosa uz pomoć planeta

Sunce u trigonu sa Jupiterom od subote do utorka pokreće pozitivnu energiju i entuzijazam. Ovo će pomoći u smanjenju rizika od letargije i obeshrabrenja zbog Marsovog kvadrata Neptuna. Povećano samopouzdanje i sreća predstavljaju dobar trenutak za ulaganje napora da napredujete. Prilike za rast mogu doći iz poslovnih dogovora, zakona, novih partnerstava, obrazovanja ili putovanja na daljinu.

Pročitajte i ovo: Čemu nas Saturn uči u životu

A sad prelazimo na nedeljne prognoze za svaki znak i podznak!

Ovan

Ove nedelje će se odvijati bitka u pozadini vašeg uma, između vaše logike i vaših potreba. Možda ste veoma racionalan znak, ali planete ponekad stvaraju zablude i zabune koje vas teraju da promenite svoje gledište.

Pročitajte i ovo: Venera u uporednom horoskopu po kućama

Generalno znate šta želite, ali ove nedelje nećete to moći direktno da izrazite. Neke činjenice će vas naterati da krenete novim, nepoznatim putem, pa zapamtite da svako istraživanje nudi znanje koje će se pokazati vrednim u budućnosti. Ostanite fokusirani i oprezni.

Očekuje se da će ova nedelja biti zanimljiva i veoma vruća. Osećanja će dostići vrhunac krajem nedelje, kada će vam planete pružiti punu naklonost. Možda ćete čak dobiti neka divna iznenađenja od svoje druge polovine.

Pročitajte i ovo: Najgore osobine svih znakova zodijaka

Ostavite svoj ego po strani i izrazite svoja osećanja. Tako ćete imati uravnotežen, harmoničan odnos koji će vam ponuditi mnogo.

Ako ste slobodni, pogledajte duboko u sebi šta su vam potrebne u vezi, a zatim preduzmite neke velike, smele korake.

Bik

Ove nedelje ćete balansirati između vaše potrebe da promenite svoj život i vaše potrebe da živite slobodnim i nekonvencionalnim životom. Umesto da insistirate na starim, ustaljenim situacijama koje vam nude sigurnost, izaberite nešto novo što se slaže sa vašim snovima i ciljevima.

Pročitajte i ovo: Južni Mesečev čvor i karma predaka

Ova nedelja će imati dragocenu energiju koja će vam pomoći da dobijete ono što vam je potrebno. Posle nekoliko intenzivnih dana, vikend će doći da vas oslobodi svakog pritiska. Družite se sa prijateljima ili idite na kratku ekskurziju, kako biste se opustili.

Pročitajte i ovo: Lilit – Crni Mesec – najmoćnija manifestacija nesvesnog

Mnoge obaveze u vašem svakodnevnom životu su napravile određenu distancu između vas i vašeg partnera. Ovo nije pomoglo vašoj vezi, pa se pobrinite da imate otvoren razgovor sa njima koji će vam pomoći da dođete do zajedničkih rešenja. Diskusija uvek pomaže, kao što ćete saznati.

Takođe, uvek zapamtite da je prošlost ono što jeste i da se ne može promeniti. Kreni dalje, jednom zauvek.

Pročitajte i ovo: Saturnovo čistilište

Ako ste slobodni, morate steći realističniji pogled na svoj život. Prestanite da tragate za nedostižnim stvarima jer ćete osećati samo razočarenje.

Blizanci

Nastavite da se borite u sopstvenoj borbi. Osećate da je vaš društveni i profesionalni status ugrožen od strane određenih sila oko vas i zato niste uspeli da ostvarite sopstvene ciljeve.

U svakom slučaju, vaš život se ne može okarakterisati kao normalan ili konvencionalan. Moraćete da donesete neke važne odluke o svojim sledećim koracima. Hoćete li ići sa tokom ili ćete sami napraviti svoj put? Obavezno napravite plan.

Pročitajte i ovo: Mars u Strelcu, strastveni avanturista

Ove nedelje, uverite se da ste skromni u ljubavnom domenu. Čak vas i planete pozivaju na to. Mir i smirenost će vam pomoći da ispraznite svoj um i imate lepe, romantične trenutke sa svojim partnerom. Usudite se da date predloge i oni će biti primljeni na veoma topao način.

Ako ste slobodni, nastavite da izražavate svoju društvenost i budite sigurni da će zanimljiva osoba doći da vam promeni život.

Rak

Ova nedelja će biti veoma intenzivna u pogledu posla i obaveza koje će od vas zahtevati mnogo truda. Propustićete mnogo trenutaka iz svog društvenog života i zbog toga ćete se osećati tužno. Da biste se bavili stvarima, morate odvojiti vreme za svoje voljene; opustite se i zabavite se sa njima. Dani će ti biti bolji.

Pročitajte i ovo: Kako da uz pomoć planeta pronađemo motivaciju i pređemo sa reči na dela

Planete će vam doneti divnu nedelju kada je ljubav u pitanju. Vaši dani će biti ispunjeni lepim osećanjima zahvaljujući vašem partneru, koji će preduzeti neke zanimljive inicijative. Ovo će vam dati priliku da poboljšate međusobnu atmosferu.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o fiksnoj zvezdi SKAT koja donosi dobru sreću, trajno zadovoljstvo i slavu

Vikend će biti romantičan i pun strasti. Ako ste slobodni, imaćete mnogo prilika da pronađete romansu. Osoba sa posla će pokušati da vam priđe; nemojte ih odbiti, jer biste mogli uživati u budućnosti s njima.

Lav

Vaš društveni život vam je izuzetno važan, tako da ćete maksimalno iskoristiti svaku priliku da izađete i zabavite se. Planete podstiču ovu vašu stranu i dobro ćete se zabaviti, a takođe ćete ostvariti neke zanimljive kontakte.

Otprilike sredinom nedelje, dobićete priliku da napravite promene i rizikujete. Uopšteno, ne pravite ishitrene poteze i sve će biti moguće.

Pročitajte i ovo: Kako da uz pomoć planeta pronađemo motivaciju i pređemo sa reči na dela

Sreća će biti na vašoj strani ove nedelje i lopta je na vašem terenu kada je ljubav u pitanju. Vaša strast i senzualnost vode vaše postupke i vaše misli. Rezultat će biti eksplozivan.

Pred vama su divni trenuci sa partnerom. Vaše dobro raspoloženje je evidentno i vreme koje ćete provesti sa partnerom biće veoma prijatno.

Pročitajte i ovo: Planete u konjunkciji sa Južnim Mesečevim čvorom

Ako ste slobodni, zapamtite da sve stvari dolaze u svoje vreme. Do tada, lepo se provedite i ne budite jadni. Neko novi će doći u vaš život da ostane. Biti na oprezu!

Devica

Treba da pritisnete dugme koje će zaustaviti tok stvari na neko vreme. Šta ovo znači? Dozvolili ste da anksioznost i apsurd upadnu u vaš život, tako da ne doživljavate stvarnost onakvom kakva jeste.

Zaneseni ste svojim strahovima i osećate se da stagnirate i ne možete da reagujete. Dakle, udahnite i razmislite jasnije. Organizujte se i krećite sa više smisla. Videćete da će stvari polako doći u red koji možete pratiti.

Pročitajte i ovo: Strahovi u zavisnosti od znaka i aspekata Saturna

Kraj nedelje će verovatno doneti neke sukobe i nesuglasice sa ljudima iz vašeg okruženja. Pobrinite se da zadržite pravi stav.

Planetarni ambijent stvara intenzivne ritmove i napetost u vašem ljubavnom životu ove nedelje. Ali način na koji odlučite da se nosite sa ovim situacijama je u vašim rukama. Zar ne preferirate strast i ljubav od nesuglasica i sporova?

Pročitajte i ovo: Kako zainteresovati drugu osobu za sebe na društvenim mrežama

Razmislite o stvarima i uverite se da radite ono što vam pruža zadovoljstvo i harmoniju u vašoj vezi. Ako ste slobodni, budite oprezniji i ne dozvolite da novo poznanstvo ostane neprimećeno.

Vaga

Ove nedelje su pred vama velike promene na poslu. Do kraja nedelje ćete dobiti vesti koje će vas iznenaditi, ali je dobro biti malo uzdržan pre nego što donesete bilo kakve zaključke. Pokušajte da dobijete sve informacije koje su vam potrebne da biste videli širu sliku.

Pročitajte i ovo: Ljubav preko interneta – kako da smuvaš partnera preko društvenih mreža

Pre sredine nedelje će se desiti veliko iznenađenje i bićete primorani da donosite krupne i jasne odluke o svakodnevnom životu, poslu ili kolegama. Nedelja je dobra i da vodite računa o svom zdravlju i planirate sve relevantne obaveze. Tokom vikenda treba planirati aktivnosti na otvorenom.

Ove nedelje vas očekuje veoma emotivan vikend; možete otići na malu ekskurziju ili putovanje sa svojim partnerom. Ovo će vam dati malo kvalitetnog vremena koje će ojačati vašu vezu.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Device, u natalu i tranzitu

Tokom nedelje, vodite računa o tome da budete niski i izbegavajte tenzije. Ne dozvolite da razgovori vise i da pokvare atmosferu.

Ako ste slobodni, morate odlučiti šta želite od svog ljubavnog života i onda to tvrditi. U suprotnom, nastavite da uživate u svojoj usamljenosti.

Škorpija

Vaša glavna briga ove nedelje biće da održite ravnotežu između onoga što je ispravno i onoga što je norma. Drugim rečima, situacije će vas naterati da odlučite da li ćete pratiti trenutni tok stvari, ili ćete učiniti ono što mislite da je ispravna stvar.

Pročitajte i ovo: Kako u životu funkcionišu zakoni karme vidljivi u horoskopu

U isto vreme, tokom nedelje moraćete da budete veoma jasni u svojim rečima i delima, jer se oni lako mogu iskriviti.

Vaš ljubavni život bi se mogao suočiti sa nekim problemima zbog intervencije člana porodice. Oni će stvoriti napetost i konfuziju, kao i negativno raspoloženje. Ispravite stvari i sačuvajte mir u vašoj vezi. Postavite neke granice i držite ih se.

Pročitajte i ovo: Odnos Sunca i Meseca u uporednim horoskopima

Ako ste slobodni, ostavite svoje sumnje po strani i priđite osobi za koju ste zainteresovani. Učinićete da se osećate sjajno!

Strelac

Ove nedelje bi trebalo da posvetite malo vremena svojoj emocionalnoj strani. Imaćete samopouzdanja i energije da se nosite sa svime što može da se pojavi, budući da ste marljivi radnik. Zadržite pošten stav, posebno prema sebi.

Pročitajte i ovo: Kako prestaju zaljubljenost i ljubav

Posle sredine nedelje mogu se pojaviti prepreke, pa se pobrinite da se s njima ne nosite na negativan način. Ništa dobro ne bi moglo proizaći iz takvog stava. Za vikend odvojite malo vremena za sebe i ostavite sve stvari koje troše energiju po strani.

Veoma dobre vesti za vaš ljubavni život! Spremite se za novu eru, kada će sve poteškoće sa kojima ste se vi i vaš partner suočavali pripadati prošlosti. Krajem nedelje vodite iskren i dubok razgovor tokom kojeg ćete rešiti stvari koje su povredile vašu vezu. Iskoristite ovu priliku i izrazite se otvoreno i direktno.

Pročitajte i ovo: Kako da uz pomoć planeta pronađemo motivaciju i pređemo sa reči na dela

Ako ste slobodni, sada je vreme da promenite svoj život. Uzmite stvari u svoje ruke i preduzmite velike, samouverene korake koji će vam pomoći da nastavite dalje.

Jarac

Ovo će biti odlična nedelja za vas, jer će vam dati snagu i podsticaj koji su vam potrebni da ispravite stvari. Nešto ili neko vas je sputavao sve ovo vreme, pa niste uspeli da promenite stvari.

Pročitajte i ovo: Pluton, ludak i kontrolor, opsesivna želja za pobedom i kontrolom

Sada ćete moći da razjasnite gde se nalazite i gde želite da idete, zahvaljujući postavci planeta, koje kanališu ideje i informacije u pravom smeru. Usudite se da pravite nove planove za karijeru i realizujete svoje kreativne ideje, posebno one vezane za selidbu, putovanja ili internet. Vaš društveni život će dostići vrhunac tokom vikenda, tako da ne propustite nijednu priliku da odete na žurke i zabavite se.

Pročitajte i ovo: Tri scenarija igre privlačenja u partnerskim odnosima

Dosta sa svim prigovaranjima i tvrdoglavošću. Planete stvaraju prave uslove koji će vam pomoći da se suočite sa stvarnošću i izrazite se sa više razumevanja i fleksibilnosti. Možete li smisliti nešto bolje za vašu problematičnu vezu? Lepo se provedite sa svojim partnerom i ne dozvolite da apsurdne misli zatruju vašu vezu.

Pročitajte i ovo: Odgovori na najčešće postavljana pitanja astrologu

Ako ste slobodni, nema razloga da se osećate razočarano. Zabavite se i znajte da ćete na kraju pronaći ono što vam treba u ljubavnom životu.

Vodolija

Vredno ste radili na oblasti vaših finansija, pa će vam ova nedelja otkriti rezultate ovog truda. Praktična pitanja biće rešena krajem nedelje, dok ćete na njenom početku dobiti informacije kako da promenite svoj život. Iskoristite te informacije na najbolji način i pustite ih da vode vaše izbore i da vam pokažu gde treba da uložite vreme i novac.

Pročitajte i ovo: Mars u VII polju – interakcija sa partnerom i širim okruženjem

Morate uzeti stvari u svoje ruke kada je ljubav u pitanju. Vaš um vas izigrava i vodi vas u zamke i apsurdne misli. Budite realni i smireni kada se suočite sa situacijama koje utiču na vaš odnos.

Ako ste slobodni, uživajte u samačkom životu i njegovim pogodnostima. Što ste dalje od posvećenosti, to će vam biti jasnije razmišljanje i vaše rasuđivanje.

Ribe

Spremite se za vatromet! Naklonost planeta čisti odnos koji imate sa veoma važnom osobom od koje možete mnogo da dobijete u budućnosti. Moći ćete jasno da vidite stazu koja se iscrtava ispred vas.

Pročitajte i ovo: Mars u Škorpiji, najstrastveniji i najhladnokrvniji

Energija i podsticaj koji ćete osetiti daće vam sposobnost da pravite velike i stabilne korake ka svom snu. Nema sumnje da će uspeh uskoro doći. Verujte svojim instinktima bez razmišljanja i rezultati će vas iznenaditi! Počinje novo poglavlje.

Pročitajte i ovo: Venera u Škorpiji ostavlja tragove za ceo život

Dobre vesti, u vezi sa vašim ljubavnim životom. Svaku vašu želju vaš partner će ostvariti. Njihova ekspresivnost i topao stav ublažavaju sve strahove koje ste možda imali, ostavljajući prostora za romantične trenutke u raspoloženju strasti i ljubavi.

Pročitajte i ovo: Negativna strana Venere u Škorpiji

Ako ste slobodni, vikend će vam doneti mnogo prilika da se družite sa zanimljivim ljudima i da se divno provedete sa njima. Ako želite da jedno od ovih poznanstava pretvorite u nešto više, to će biti u vašim rukama. Rizikujte i sreća će biti na vašoj strani.