Merkur se preselio u ljupki, vodeni znak Raka, a u prvoj polovini ove nedelje sjajno se uglavljuje prema planeti nade i širenja, Jupiteru.

Tačno je da Jupiter nastavlja da se retrogradno kreće, ali uprkos tome, ovaj dvojac može da bude vrlo pozitivan i da nas podstakne da sledimo svoju muzu kada su u pitanju ideje, kreativnost ili promene u kući.

Ovo bi takođe moglo da bude izvrsno vreme za provod uz vodu, bilo da je reč o reci, jezeru, moru ili tamo gde je to moguće, za provod u prirodi. Za one koji imaju posebnu ljubav prema isceljenju ili duhovnosti, ovaj uticaj može da pruži puno uzdizanja.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI JUPITER od 20. juna do 18. oktobra 2021. – Velika sreća

Merkurov trigon sa Jupiterom, od nedjelje do utorka, a egzaktan u ponedeljak, donosi optimizam, velikodušnost, srećne okolnosti i dobre vesti. Dobri instinkti, usmerenost na budućnost i pozitivno razmišljanje čine ovo vreme izvrsnim za druženje, istraživanje, proučavanje i pripremu planova za budućnost.

Photo by Todd Diemer on Unsplash

Venera i Mars takođe nastavljaju svoj poseban savez u Lavu, ali za razliku od ranije u mesecu, kada su na njih snažno uticale ometajuće energije Urana i Saturna, sada mogu da zrače zaista posebnom veličanstvenošću, savršenom za podmlađivanje naše društvene interakcije, provođenjem vremena veselo i razigrano, ili ako ste slobodni, da biste nekoga pitali za izlazak.

Pročitajte i ovo: Kako se odvija promena kada se krećemo iz kuće u kuću natalnog horoskopa

Venera u konjunkciji sa Marsom na 19°48’ Lava, aktivna od prošlog petka do ovog petka, a egzaktna u utorak, povećava želju za intimnim odnosima i seksualnim zadovoljstvom.

Povećana harizma i popularnost čine druženje prijatnijim i uzbudljivijim. Dakle, ovo je izvrstan period za zabave, sklapanje novih prijateljstava, zabavljanje, ali i za kreativan rad.

Pročitajte i ovo: Venera u Lavu, kraljica privlačenja pažnje

Za parove, ovo znači da bi mogli da provedu vreme zajedno na mestima kojima se raduju i koja bude uspomene iz prošlosti ili se osećaju posebno zadovoljno, što može da bude naročito privlačno.

Photo by Maximilien T’Scharner on Unsplash

U drugoj polovini nedelje, Sunce postaje užareno!

Najpre, Sunčev trigon sa Neptunom, od utorka do subote, a egzaktan u četvrtak, donosi povećanu osetljivost i saosećanje. Možete da steknete dublje i šire razumevanje svog mesta u svom okruženju. Odnosi će poprimiti više duhovni karakter, a seksualni odnosi biće nežniji i puni ljubavi.

Pročitajte i ovo: Kako Venera i Mesec utiču na plodnost, začeće i trudnoću

Sa druge strane, vidimo da Sunce i Pluton dolaze u direktnu opoziciju!

Sunce nasuprot Plutonu, od četvrtka do ponedeljka, a egzaktno u subotu, može da ukaže ​​na neku vrstu krize koja je posledica manipulacije, ljubomore, dominacije ili špijuniranja. Izbegavajte da budete preterano deklarativni, egoistični ili da se opirete promenama.

Pročitajte i ovo: Tranzit Saturna kroz kuće vašeg horoskopa

Ovo može da ima izazovniji uticaj. Cilj je transformirati se na bolje pod uticajem ovog izazovnog aspekta. Ako je naš fokus previše na emocionalnim vezama u našem životu, Pluton nas može podstaći da budemo pažljiviji prema praktičnim stvarima.

Photo by Pablo Heimplatz on Unsplash

Isto može da bude i obrnuto.

Međutim, Pluton može da transformiše na pozitivan način, ali energija ove opozicije može da stvori napetost ako se odupremo promenama ili se suočimo sa moćnijom silom.

Pročitajte i ovo: Ljubav u doba Vodolije

Dakle, u vezi bi se mogla dogoditi neka vrsta turbulencija, u vidu natezanja i povlačenja. Ali zato što Sunce u Raku može da se odupre konfrontaciji, Pluton bi mogao da gurne na otvoreno nešto što bi moglo da bude neprijatno i sa čime bismo morali da se borimo.

Dakle, suštinske svađe na vidiku! Gledajte da ne budu sa ozbiljnijim posledicama. Vi nešto hoćete, on neće… tako da bi moglo da dođe i do neminovnih razlaza.

Pročitajte i ovo: Osa IV i X kuće horoskopa – Da li živimo živote svojih predaka?

Venera u inkonjunkciji sa Neptunom, od srede do subote, a egzaktno u petak, trebalo bi da učini da se osećate romantično i idealistično u vezi s ljubavlju. Međutim, može postojati neravnoteža između davanja i primanja ljubavi i naklonosti. Cenite sebe i shvatite da zaslužujete najbolje.

Photo by Dawid Sobolewski on Unsplash

Još jednu inkonjunkciju pravi planeta ljubavi ove nedelje, i to sa Plutonom od petka do ponedjeljka, što nam donosi potencijal za komplikacije i složenosti u prijateljstvima i ljubavnom životu. To bi moglo da uključuje posesivnost, opsednutost, fascinaciju, ljubomoru, probleme s moći (i moćnicima) i kontrolom ili narušavanje privatnosti.

Pročitajte i ovo: Kako Venerini aspekti utiču na vaše stavove o ljubavi

Subotnja prva četvrt Meseca na 25°04 Vage može da nas zatekne kako razmišljamo o vezama kako nedelja odmiče. Ali prozračna logika Vage traži od nas da se malo više odmaknemo od potencijalno subjektivnijeg Sunca u Raku.

Pročitajte i ovo: Merkur u Raku – kad duša odleprša u rajske predele

Zanimljivo je da je lunacija spojena sa fiksnom zvezdom Arktur, što znači: novi prijatelji, poslovni uspeh, dobro prosuđivanje, harmonija u kući. Inače, Arkturus plovidbom i putovanjima daje bogatstvo, počasti, visoku reputaciju, samoodređenje i prosperitet.

Pročitajte i ovo: Mars u Lavu – moć je eliksir života

Dakle, ako opozicija Sunca i Plutona stvori određenu napetost u vezi, lunacija nam daje trenutnu platformu da pokušamo da se izborimo sa njom.

Photo by Josh Felise on Unsplash

Merkur u inkonjunkciji sa Saturnom od subote do ponedeljka može da donese probleme ako se pokrenu skriveni strahovi i negativne misli. Odlaganje je moguće, ali to je u redu jer to znači da ćete doneti ispravnu odluku i da nećete pogrešiti.

Pročitajte i ovo: U kojim oblastima života se osećaš otuđeno?

Sa druge strane, Mars zbog inkonjunkcije sa Neptunom od ovog četvrtka do sledeće srede daje tendenciju prebrzog povlačenja pred konkurencijom zbog nedostatka samotvrdanja. Možete se brinuti ili biti zabrinuti za preduzimanje direktnih mera tamo gde biste zaista trebalo da se direktno zalažete za svoja prava.

Pročitajte i ovo: Na šta treba obratiti pažnju kod nepovoljnih aspekata Venere i Plutona

A sada prelazimo na nedeljne astrološke prognoze za svaki znak. Čitajte i za podznak, kako biste imali širu sliku i bolji uvid u to šta vam planete spremaju.

Ovan

Ovo će biti vaša nedelja!

Talas energije i živosti oduvaće vas s nogu. Ovo će vam pomoći da pronađete način da postignete mnoge stvari, pa iskoristite to maksimalno.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop za 2021. godinu

Pazite kako se ponašate, jer vaš stav može da bude pogrešno shvaćen. Biće dosta osnovne napetosti koju bi trebalo da držate pod kontrolom. Pokušajte da budete diplomatski nastrojeni i da ne tražite od drugih da se bave određenim situacijama na vaš način.

Pročitajte i ovo: SATURN KVADRAT URAN, snažna napetost zbog sukoba osećanja odgovornosti i nezavisnosti

Poštujte njihove stavove i mišljenja.

Vikend bi vas mogao iznenaditi, jer bi se osoba iz vaše prošlosti mogla ponovo pojaviti i pokrenuti lično pitanje. Verujte sebi.

Vaš ljubavni život prolazi kroz dobru fazu i vaša veza se očigledno poboljšava. Osetićete potrebu da pokažete interesovanje partneru kako biste potvrdili njegovo interesovanje. Ovo će stvoriti duboku vezu između vas.

Ako ste slobodni, vaša strast vas čini šarmantnim i dinamičnim, pomažući vam da upoznate atraktivne ljude sa kojima imate zajedničke karakteristike. Vreme je za akciju.

Photo by Pineapple Supply Co. on Unsplash

Bik

Ove nedelje vrtećete se oko pitanja koja se odnose na vašu porodicu i voljene.

Možda ćete morati da prevaziđete neke prepreke koje vam otežavaju život, ali na kraju će vam planete dati potrebnu energiju da biste se efikasno nosili sa njima i bez budućih posledica.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop za 2021. godinu

Favorizovan je i vaš profesionalni, poslovni život, jer će se pitanje koje vas muči u poslednje vreme trajno rešiti. Pripremate se za sprovođenje plana; još uvek neće biti pokrenut, ali nastavite da ga organizujete.

Napokon je romantični period pred vama i zbrisaće vas s nogu. Zaboravićete nevolje svog svakodnevnog života i opustiti se neko vreme. Mir između vas i vašeg partnera najbolji je lek za vašu dušu.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Vaš libido će biti povišen i mnogo ćete se lepo zabaviti po tom pitanju.

Otprilike krajem nedelje budite oprezni i izbegavajte nepromišljena ponašanja koja bi vam mogla stvoriti probleme sa partnerom.

Ako ste slobodni, ne gubite nadu. Ova nedelja postavlja osnovu za lepu avanturu.

Photo by Pineapple Supply Co. on Unsplash

Blizanci

Ova nedelja će vam biti sasvim dobra.

Možda ćete se suočiti sa stresom zbog svog punog rasporeda, međutim, sa svime ćete se nositi efikasno, pa čak i otkriti nove horizonte.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop za 2021. godinu

U ličnom životu očekujte neke sukobe sa voljenima oko već postojećih problema. Ispravno ponašanje pomoći će vam da održite određenu ravnotežu. Budite fleksibilni i dugo će sve biti u redu.

Ova nedelja je idealna za vas da istaknete svoju romantičnu stranu. Vaš šarm i sjaj će prevladati i učiniti vas vrlo privlačnim u očima potencijalnih partnera.

Pročitajte i ovo: JUPITER U VODOLIJI (19.12.2020. – 29.12.2021.) za svaki znak i podznak

Ako ste slobodni, maksimalno iskoristite ovu pozitivnu energiju, pobrinite se za svoj izgled i ostalo će doći. Budite oprezni i uskoro ćete videti oči koje vas žele.

Ako ste u vezi, približićete se partneru, ostavljajući sve svoje probleme po strani.

Photo by Pineapple Supply Co. on Unsplash

Rak

Poslednjih nedelja pokušavate da redefinišete svoje profesionalne ciljeve, dok vam situacije pomažu u napredovanju u ovoj potrazi.

Energija koja protiče kroz područja slave i uspeha stvara novi talas mogućnosti i moći ćete da privučete interes ljudi sa visokim statusom. Videćete kako se vaši snovi ostvaruju.

Pročitajte i ovo: JUPITER U VODOLIJI (19.12.2020. – 29.12.2021.) za svaki znak i podznak

Posle sredine nedelje, određene rasprave treba voditi pažljivo, kako ne bi sve pokvarile. Pratite svoje želje i ne pokušavajte da udovoljite svima.

Ova nedelja donosi vam zanimljive, začinjene romantične trenutke.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop za 2021. godinu

Ako ste u vezi, trebalo bi da preispitate svoj stav prema partneru; vi tražite od njih da daju mnogo više od onoga što mogu, a to su već jasno stavili do znanja. Na kraju nedelje, intervencije drugih ljudi mogle bi da naprave probleme, pa je bolje da vodite otvoreni razgovor bez zapreka.

Ako ste slobodni, osećaćete se slobodno, aktivno i sposobno da zahtevate svoje pravo na ljubav.

Photo by Pineapple Supply Co. on Unsplash

Lav

Ove nedelje bi trebalo da posvetite vreme svojim ciljevima.

Možda ćete odjednom morati ponovo da definišete stvari. Početak nedelje doneće vam nalet energije i žurbe.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MERKUR, slatkorečiva, voljena i očaravajuća

Ako putujete, možda ćete upoznati zanimljive ljude i iskusiti važne stvari, pa budite otvoreni i spontani. Pokušajte da budete jasni i usredsređeni na svoje ciljeve, u slučaju da se na vašem radnom mestu pojave negativni događaji.

Otprilike krajem nedelje nove ideje rodiće nove izglede.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop za 2021. godinu

Ako ste u vezi, ona će se razvijati vrlo pozitivno. Doživećete nezaboravne trenutke koji će vas približiti partneru. Vaša duša će biti ispunjena zadovoljstvom i uživanjem. Osetićete se voljeno i paženo. Vaš partner vam pruža veliku podršku i ovo vam donosi olakšanje i mir.

Ako ste slobodni, osoba iz vaše prošlosti vratiće se sa prijatnim iznenađenjem.

Photo by Pineapple Supply Co. on Unsplash

Devica

Vaš um je zaokupljen nekim vrlo važnim odlukama koje bi mogle da vam promene život.

Ove nedelje ćete ih gledati kroz prizmu realizma, u stvarnim dimenzijama, i doći ćete do svojih konačnih zaključaka. Ne pravite ih većim nego što jesu, ali nemojte ih ni potcenjivati.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop za 2021. godinu

Takođe ćete se usredsrediti na sebe i na to kako predstojeće promene mogu uticati na vaše jezgro. Verujte u sebe i ne računajte na stavove i reči drugih ljudi.

Komunikacija vam neće biti jača strana ove nedelje.

Ako ste u vezi, fokusiraćete se na svoj stav prema partneru. Morate da preispitate kako razgovarate i izrazite im svoja osećanja.

Pročitajte i ovo: Kineska astrologija: Sve o 2021. godini Belog Metalnog Bivola

Ako ste slobodni, sada je trenutak da ispitate svaku novu priliku koja vam se ukaže. Mogli biste započeti novu vezu ili otkriti neka osećanja koja su se skrivala. Ne plašite se da se izrazite i ne bojte se razvoja stvari.

Photo by Pineapple Supply Co. on Unsplash

Vaga

Ako ste se mučili da saznate istinu o nekim ljudima ili profesionalnim vezama, ova nedelja će vam je otkriti.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop za 2021. godinu

Favorizuje se saradnja. Uspećete da izvučete korist iz njih ako prioritet date svojim potrebama i interesima, a ne potrebama i interesima ljudi oko sebe. Uverite se da niste pogrešno shvaćeni.

Tokom vikenda moraćete da se suočite sa istinom o svojoj vezi sa određenim nekim. Ovo će biti vrlo pozitivna nedelja za vaš znak.

Pročitajte i ovo: SUNCE SEKSTIL PLUTON, magična privlačnost i velika dostignuća

Ako ste u vezi, uživaćete u partnerovom društvu i zajedno ćete prevazići neke prepreke iz prošlosti.

Ako ste slobodni, upoznaćete vrlo zanimljivu osobu i razumeti njihova najdublja, tajna osećanja. Strast će vas voditi i moraćete da izrazite svoju ljubav. Očekujte pozitivan ishod.

Photo by Pineapple Supply Co. on Unsplash

Škorpija

U vašem profesionalnom životu se događaju mnoge stvari, gde ćete dobiti priliku da napravite novi, uzbudljivi početak koji će vam odgovarati.

Planete okreću vaše zanimanje ka vašoj karijeri i vašem svakodnevnom životu. Budite organizovani i ne dozvolite da vas bilo šta zadrži.

Pročitajte i ovo: Kako vaš horoskopski znak sabotira vaše ljubavne veze – ŠTA RADIM POGREŠNO?!

Nakon sredine nedelje, komunikacija će patiti i nesporazum će možda zahtevati vaše suptilno rukovanje i diskreciju. Otprilike krajem nedelje konačno ćete moći da rešite profesionalno pitanje iz prošlosti. Unesite neophodne promene i krenite dalje.

Pročitajte i ovo: Kako vaš horoskopski znak sabotira vaše ljubavne veze – ŠTA RADIM POGREŠNO?!

U ljubavnom životu imaćete dovoljno samopouzdanja da se efikasno bavite nekim problemima koji muče vašu vezu. Vaš partner će vam pomoći podržavanjem i spremnošću za saradnju. Održavajte značajnu komunikaciju, jer će vam ona pomoći da održavate vezu živom i zdravom.

Ako ste slobodni, maksimalno iskoristite ovaj status kako biste koketirali i šarmirali suprotni pol. Ne trošite energiju na prošlost; neka prošlost bude prošlost.

Photo by Pineapple Supply Co. on Unsplash

Strelac

Planete vam obećavaju da će vam život postati zabavniji ove nedelje.

Nostalgija i osećanja koja su vas donedavno obuzimala, ustupaju mesto optimizmu. Imaćete puno pozitivne energije koju ćete želeti da usmerite na odgovarajući način.

Pročitajte i ovo: MARS TRIGON SATURN, strast, posvećenost i izdržljivost za postizanje velikog uspeha

Vaš entuzijazam može predstavljati problem drugim ljudima. Ne mogu svi da vas vide srećnog, a to može stvoriti ljubomoru i podla osećanja. Dakle, da biste izbegli toksičnost, držite se low profile, što bi rekli, uprkos sjajnoj energiji koja buja u vama.

Krajem nedelje ćete sklopiti nova poznanstva sa fascinantnim ljudima.

Pročitajte i ovo: VENERA U KONJUNKCIJI SA URANOM, glamurozni ljubavni i društveni život

Vaš ljubavni život će ove nedelje proći kroz vrlo pozitivnu fazu. Moći ćete da stupite u kontakt sa svojim osećanjima i da ih dublje razumete.

Pročitajte i ovo: SATURN I EMOTIVNE LEKCIJE: Koliko su naši odnosi zreli? Saturn želi da zna da li ste u svemu uvek bili Svoji?

Ovo će imati pozitivan uticaj na vašu vezu, dajući vam moć da se otvorite partneru i izrazite svoja najdublja osećanja. Stoga će strast i romansa ovih dana imati istaknutu ulogu.

Ako ste slobodni, imate sjajne šanse na pronalaženje osobe koja će uzdrmati vaš emotivni svet i motivisati vas da se bez ikakvog razmišljanja oprostite od svoje usamljenosti.

Jarac

Zatvorite uši pred bilo kakvim smetnjama i usredsredite se na domaća pitanja.

Vaša energija će se usredsrediti na unutrašnja pitanja, svoja ili porodična. Morate znati da vaši najmiliji dobijaju negu i pažnju koju zaslužuju.

Pročitajte i ovo: MARS U RAKU –  50 nijansi Crne

Možete čak organizovati zabavu kod kuće, gde se osećate tako toplo i prijatno.

Posle sredine nedelje možete izgubiti živce kada se suočite sa nekim problemima iz prošlosti. Budite mirni i imajte na umu da je ovo samo privremena faza.

Tokom vikenda možete da napravite planove za preuređenje kuće. Ova nedelja će vam pomoći da definišete i izrazite svoje unutrašnje želje i potrebe.

Pročitajte i ovo: SADE SATI Roberta de Nira – Sedmogodišnji tranzit Saturna preko Meseca

Svoj ljubavni život nosite sa nerealnim stavom koji vam više ne pomaže. Objasnite svoje potrebe partneru i pustite ih da odluče da li će ih i kako ispuniti.

Ako ste slobodni, ne dozvolite da vas ovo sruši i ne skrivajte se od sveta povlačeći se u svoju usamljenost. Pustite osobu iz vašeg kruga prijatelja da priđe i možda zajedno započnete nešto zanimljivo.

Vodolija

Pripadate znaku koji je autentičan i inventivan.

Međutim, oluja svežih ideja i informacija toliko je nabujala da niste u stanju da je pratite.

Početak nedelje za vas označava veoma zauzet i društven period. Uzbuđuje vas mogućnost da istražujete nove situacije i nova mesta. Međutim, nakon sredine nedelje, sektor komunikacija je oslabljen zbog planetarnog okruženja i neke tenzije vas mogu izbaciti iz igre. Shvatite ovo kao priliku za rekalibraciju i preispitivanje svoje strategije.

Pročitajte i ovo: SUNCE KONJUNKCIJA URAN, uvek korak ispred svog vremena

Sastanak sa osobom iz prošlosti krajem nedelje pokazaće se vrlo prosvetljujućim.

Ove nedelje ćete morati da posvetite vreme i pažnju svojim ličnim odnosima. Nesporazumi i kontroverze mogu biti uzrokovani lošom komunikacijom, zato se ponašajte pažljivo.

Izbegavajte da budete sebični prema partneru.

Pročitajte i ovo: MERKUR SEKSTIL NEPTUN, osetljiva čula i duhovna otvorenost

Ako ste slobodni, ne dozvolite da vas bilo koja prepreka obeshrabri da pronađete svoju drugu polovinu. Ne uzimajte tuđa mišljenja ozbiljnije nego što morate. Način na koji se ponašate u ljubavnom životu samo je vaša stvar.

Photo by Isi Akahome on Unsplash

Ribe

Ova nedelja će biti puna turbulencija.

Sa novim razvojem stvari mora se postupati sa jasnim uvidom i samokontrolom, u suprotnom bi rezultati mogli biti neočekivani. Razmišljajte racionalno i ne dozvolite da vas veliki planovi i nerealne ponude zanose. Razmislite pre nego što delujete.

Pročitajte i ovo: JUPITEROV boravak u RIBAMA

Temperature u ljubavnom životu biće vruće i pred vama je vrlo obećavajuća nedelja. Vi i vaš partner možete doživeti neke nezaboravne trenutke.

Ako ste slobodni, pozitivna planetarna postavka može vam pružiti ono što vam treba.

Vrlo dobro ćete se nositi sa svojim profesionalnim obavezama i moći ćete da promenite stvari koje su vas mučile. Pregledajte sve ponude koje dobijete, jer bi mogle biti vrlo korisne za vas.

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON NEPTUN, bezgranična i bajkovita ljubav koja snove pretvara u stvarnost

Vaše finansije nisu baš zadovoljavajuće, ali njihovo poboljšanje zavisi od vas. Pokažite disciplinu i organizacione sposobnosti i uspećete da poboljšate situaciju.