Ovo je vreme za određivanje prioriteta. Postaće jasnije šta treba prihvatiti i istaknuti, a šta treba gurnuti sa strane.

Ako je pre ovog perioda bilo većih propusta, očekivanja i precenjenih planova, sada je prilika da se stvari sagledaju realnije i ako je potrebno da se promene planovi.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Sunce konjunkcija Venera u Lavu

Aspekt je aktivan do 26. avgusta.

Ovaj aspekt je povoljan za obostrano korisnu interakciju sa drugim ljudima. Ali, ovo je i period jačanja emocija kada su osećanja vodič, a ne razum. Akcenat je na romantici, flertovanju i uživanju.

Pročitajte i ovo: Venera u uporednom horoskopu po kućama

Pojačava se tendencija za bliske i intimne kontakte, ljubavne sastanke i zabave. Sa druge strane žeđ za avanturom i želja da se prepuštamo užicima, mogu dovoditi i do neprijatnih situacija.

Pun Mesec na 22° Vodolije – 15. avgusta

Ovaj pun Mesec donosi radikalnu energiju, izazivajuće okolnosti, kršenje dogovora i ugovora u postojećim poslovima i vezama. Akcenat je na hrabrosti da se oslobodite navika, restriktivnih ideja, kao i odnosa i okruženja, koje nisu u saglasnosti sa vašim ciljevima.

Pročitajte i ovo: Čemu nas Saturn uči u životu

Mogu se pojaviti informacije i situacije koje su nepredviđene i koje ranije niste uzimali kao mogućnost. Zbog toga dolazi do radikalnog odstupanja od planiranog smera.

Pročitajte i ovo: Kako da aktivirate Drugu kuću novca i materijalnih vrednosti u horoskopu

Ovih dana može se postaviti pitanje, šta je sada važnije, lični interesi ili potreba za kompromisima, kako ne bi došlo do komplikacije u odnosima. Zajedničke interese trebalo bi postaviti kao prioritet. Period ovog punog Meseca pogoduje društvenim aktivnostima, reklamama, prezentacijama i novim poznanstvima.

Pročitajte i ovo: Kako planete mogu da nam pomognu kada smo suočeni sa bolom i gubicima

Takođe, treba više učestvovati u grupnim aktivnostima i zajedničkim projektima. Nove ideje izlaze u prvi plan, kao i potrebe za inovacijama.

Merkur u Lavu u kvadratu sa Uranom u Biku

Aspekt je aktivan od 12. do 18. avgusta.

Ovo su neočekivane, pa i uznemiravajuće promene na dnevnom nivou. Ovakve okolnosti zahtevaju brzi odgovor, a nervoza može komplikovati komunikaciju. Reči mogu biti oštrije i neočekivane. Planovi se otkazuju zbog čudnih i iznenađujućih okolnosti.

Pročitajte i ovo: Značenje Mesečevih čvorova u natalnom horoskopu

Nestrpljenje otežava poslove i planove, a rutina izaziva iritaciju i potrebu da se sve reši jednim potezom.

Sada je potrebna fleksibilnost, a tendencija da se ishitreno i naglo zaključuje, bez uzimanja u obzir svih činjenica, može dovesti do grešaka i pogrešnih proračuna. Trebalo bi izbegavati donošenje ozbiljnijih odluka i ne potpisivati važnije ugovore.

Pročitajte i ovo: Vodolija – budite uvek spremni na neočekivano

Dolazi do kvarova na komunikacionoj opremi, dalekovodima, kućnim aparatima i električnim uređajima.

Pročitajte i ovo: Mars u Biku – grabi, juriša i osvaja polako

Sa pozitivne strane ovaj aspekt podstiče mentalnu aktivnost. Ako ste se ranije zalagali za neki nerešiv problem, sada može doći do ideje kako ga rešiti i napraviti proboj. Možete dobiti neobične informacije koje odvlače od svakodnevne rutine i omogućavaju da se osećate lakše. Ali, za dugoročnu saradnju ovaj aspekt nije pogodan. Nove poslovne ideje mogu biti zanimljive.

Ovan

Vreme je dobro za susrete, sastanke, porodična okupljanja i zajedničke aktivnosti. Posedujete moćnu energiju, koja narednih dana može postati još jača.

Pročitajte i ovo: Kako zainteresovati drugu osobu za sebe na društvenim mrežama

Na poslu budite umereniji, međutim. želja za napredovanjem biće u porastu.

Pročitajte i ovo: Kako bi vaša Venera volela da se provede u novogodišnjoj noći

Za vikend očekujte promenljivije raspoloženje. Ove dane je najbolje da provedete sa onim osobama u koje imate potpuno poverenje.

Bik

Naredni dani imaju šansu da budu pozitivni, tako da se mogu desiti zanimljive stvari. Svi koji su u potrazi za drugom polovinom ili koji su nedavno započeli vezu, neka provere kompatibilnost sa partnerom.

Pročitajte i ovo: Ljubav preko interneta – kako da smuvaš dečka / devojku preko društvenih mreža

Za vikend može doći do malog zastoja, ali to će vam omogućiti da se opustite. Idite na porodične izlete i šetnje ili organizujte kućno okupljanje.

Pročitajte i ovo: Mars u Ribama – ranjeni zavodnik koji gađa pravo u metu kad najviše voli

Subota i nedelja neka budu dani u kojima ćete raditi ono što najviše volite.

Blizanci

Otvorite širom oči, da ne biste propustili nijedan detalj. Važne zadatke je najbolje da obavite sami, bez pomoći drugih osoba. Prekomerno samopouzdanje može dovesti do fijaska.

Pročitajte i ovo: Aspekti tranzitnog Saturna prema ličnim planetama

Nemojte donositi nagle i prebrze odluke, ali budite u epicentru događanja, jer se narednih dana ne preporučuje povlačenje. Dobro je vreme za timski rad i zajedničke projekte.

Pročitajte i ovo: Kako da prevaziđemolične polaritete koji nas sputavaju da realizujemo svoje istinske potrebe

Rak

Međutim, ovo neće biti lako vreme za oslanjanje samo na sebe. Početak nedelje može biti najosetljiviji.

Pročitajte i ovo: Mesec u uporednim horoskopima

Moguće je da se pojave neka pitanja i stvari iz prošlosti, ali nemojte dozvoliti da vam prošlost odvlači pažnju od budućnosti. Bolje je usmeriti pogled napred, kako biste stekli novu motivaciju, samopouzdanje i entuzijazam.

Pročitajte i ovo: Šta bi trebalo da uradite da bi vas Univerzum primetio

Došlo je vreme da se spustite na zemlju i razmotrite svaki vaš sledeći korak.

Lav

Preporučljivo je da energiju usmerite ka aktuelnim problemima i ne započinjete ništa novo, dok se ne raziđu oblaci. Međutim, nema potrebe da vršite pritisak i dodajete gas. Pronađite balans.

Pročitajte i ovo: Pluton po kućama u natalnom horoskopu

Bolje je rešavati probleme kako nastaju, da se ne biste zbunili i izgubili kontrolu.

Pročitajte i ovo: Kako u životu funkcionišu zakoni karme vidljivi u horoskopu

Možete poboljšati raspoloženje kroz omiljene aktivnosti i ljubavna događanja. Preporučljivo je pomoći svima koji to zatraže.

Devica

Treba da prestanete da budete izvor negativnosti za druge ljude. Manifestacija ljubaznosti je najbolji način da se postigne sklad i mir, ali i da se odnosi podignu na novi nivo.

Pročitajte i ovo: Kako do skladnog ljubavnog odnosa uz pomoć planeta

Najvažnije je da ne idete u krajnosti i da ne zaboravite na svoje lične poslove.

Pročitajte i ovo: Kako prestaju zaljubljenost i ljubav

Ova nedelje je povoljna za kupovinu, nova poznanstva i ljubavni život. Ali nemojte trčati za svojom srećom, već je mirno sačekajte.

Vaga

Prva dva dana u nedelji nemojte ići van zone komfora, da ne biste imali neprijatne situacije. U ova dva dana je najbolje raditi ono što je najlakše. Pozitivno je što ćete se moći lako prilagođavati novim situacijama.

Pročitajte i ovo: Saturnovo čistilište

Sredinom nedelje situacija će se drastično promeniti, kako planete postanu dinamičnije. Sve važnije odluke trebalo bi da donesete sredinom nedelje.

Pročitajte i ovo: Odnos Sunca i Meseca u uporednim horoskopima

Tokom vikenda očekuje vas stabilna energija.

Škorpija

Najbolji način za to biće da vratite u red ono što je u vašem najbližem okruženju. Ali ne treba da se prepoterećujete i nemojte preduzimati više stvari odjednom. To može dovesti do novih previranja.

Pročitajte i ovo: Kako da uz pomoć planeta pronađemo motivaciju i pređemo sa reči na dela

Budite oprezni sa obećanjima poznanika, kolega na poslu i prijatelja. Bolje je da se oslonite na sopstvene snage i mogućnosti.

Pročitajte i ovo: Kakav partner ti je potreban na osnovu tvog podznaka / ose ASC – DSC

Ne treba da radite ništa partneru iza leđa, jer možete izazvati skandal.

Strelac

Na posao se fokusirajte već od ponedeljka. U tom pogledu, ova nedelja može biti vrlo produktivna i povoljna. Isto se odnosi i na pitanja koja su ranije izazivala strah.

Pročitajte i ovo: Uticaj Meseca i njegovih aspekata na spavanje

Na neuspehe gledajte lakše, jer su privremeni. Teret može postojati, jer ćete razmišljati o prošlosti i ovo je glavni neprijatelj kretanja unapred.

Pročitajte i ovo: Mars u Strelcu, strastveni avanturista

Uradite sve što treba do kraja radne nedelje, a vikend ostavite za potpuni odmor.

Jarac

Da biste povećali verovatnoću sprovođenja planova u praksu, trebalo bi da ih čuvate u tajnosti. Na poslu biće potreban racionalan i razuman pristup, jer rizici neće dovesti do očekivanih rezultata.

Pročitajte i ovo: Najgore osobine svih znakova zodijaka

Nove početke najbolje je planirati u četvrtak i petak. U odnosima sa kolegama na poslu biće važno da održite diplomatiju. U suprotnom, i zbog najmanjih sukoba mogu započeti problemi. Potpuni fokus držite na poslovnoj sferi života.

Pročitajte i ovo: Južni Mesečev čvor i karma predaka

Vodolija

Izbegavajte da budete ljubomorni, jer može dovesti do svađe sa partnerom. Ljubavna sfera života neće biti povoljna, ali zato možete iskoristiti poslovne povoljnosti.

Pročitajte i ovo: Kako da od Saturna i njegovih aspekata izvučemo najbolje za sebe

Ako se u ljubavi morate prilagoditi, onda u poslu ne bi trebalo da imate strah od reakcija ljudi. Moguće je da budete primećeni od strane šefova ili nadređenih. Možete da dobijete povišicu ili nagradu. U radu sa ljudima očekuju vas prijatna iznenađenja.

Pročitajte i ovo: Lilit – Crni Mesec – najmoćnija manifestacija nesvesnog

Ribe

Zato se fokusirajte na važne stvari i ostanite u dobroj formi, budite spremni za komunikaciju, timski rad i razmenu pozitivne energije.

Pročitajte i ovo: Analiza uporednog horoskopa Emanuela Makrona i Brižit Tronj

Zauzmite odbrambeni položaj u ljubavi, jer zbog promenljive energije planeta, u odnosima može zbog određenih razlika doći do sukoba.

Pročitajte i ovo: Tranzit Saturna kroz kuće u vašem horoskopu

Neke neprijatne glasine o vama mogu da kruže, pa druga polovina može imati neka pitanja za vas. Ove nedelje nije vredno stvaranje iluzije, već delujte u skladu sa činjenicama.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.