U novu nedelju ulazimo pod snažnim uticajem sekstila Sunca i Urana koji podržava promene.

Ovaj divan aspekt daje nam snažno samopouzdanje i osećaj da možemo sve. Vaša snaga volje i otvorenost čine vas pravim pionirom novih ideja. Uran vas tera da eksperimentišete u novim oblastima. Posebno vas zanimaju predlozi koji su malo neobični. Sve što je neobično ima snažnu privlačnost kada je u pitanju planeta iznenađenja Uran.

Ako već neko vreme želite da promenite nešto u svom životu, ova mešavina Sunca i Urana je idealna prilika. Novi početak u određenoj stvari u kojoj se možda više ne snalazite sada može doneti dah svežeg vazduha kojem ste se nadali, i odjednom sve ponovo ide lakše.

Travel photo created by freepic.diller - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Snaga Venere i pun Mesec u ledenom Jarcu u sredu!

Prva polovina nedelje biće poprilično tiha i nespektakularna sa tačke gledišta planeta. Ali zato u sredu imamo dva vrhunca na planetarnom nebu.

Pročitajte i ovo: VENERA trigon SATURN – Ljubav do kraja života

Venera iz Blizanaca i Saturn iz Vodolije čine trigon: osećanja su duboka, a flert samaca mogao bi da se pokaže kao ljubav za ceo život. Saturn svemu čime se sada bavimo daje dug rok trajanja. Ovo je takođe idealno za ostvarenje vaših snova, koje može da vas usrećuje još dugo.

Pročitajte i ovo: Venera u Blizancima – igra ne sme da stane!

Venera u trigonu sa Saturnom od ponedeljka do četvrtka čini ovo dobrim početkom vašeg sedmičnog horoskopa za ljubavne veze, formalne društvene angažmane, kupovinu i ulaganja. Prava ljubav je moguća, a čak i nova prijateljstva će imati jaku karmičku vezu. Nove veze se mogu sporo razvijati, ali će imati jake temelje, biti verne, stabilne i izdržljive na duži rok.

Pročitajte i ovo: Aspekti Venere, Saturna i Meseca – fenomen karmičke povezanosti

U sredu nas takođe očekuje pun Mesec u Jarcu. To znači: emocija se susreće sa strukturom. Sva pitanja koja su u poslednje vreme bila prilično haotična sada dobijaju oblik. Vidite jasnije šta želite – i takođe možete postići svoje ciljeve. Zato što vam vibracije Jarca daju neophodnu čvrstinu da se probijete ako je potrebno i da ne odustanete dok ne postignete ono što ste zacrtali.

Pročitajte i ovo: PUN MESEC U JARCU 13. jul 2022. – Novi put napred

Julski pun Mesec na 21°21’ Jarca nasuprot Merkuru i u trigonu sa Uranom zahteva od vas da slušate svoju intuiciju i razmišljate izvan okvira kako biste rešili nesuglasice i probleme. Mesec donosi nove informacije i nove ideje za prevazilaženje razlika i pronalaženje novog puta napred. Ova Mesečeva faza traje dve nedelje, do mladog Meseca u Lavu 28. jula.

Uran podržava nove ideje!

U drugoj polovini nedelje važno je ne raditi sve po zakonu, već iskočiti iz korzeta pravila i krenuti novim putevima.

Pročitajte i ovo: Pun Mesec nudi povoljnosti

Poslovna planeta Merkur formira sekstil sa planetom iznenađenja Uranom. Ovo vam omogućava da razvijete zanimljive nove ideje i uhvatite se u trendove koji će vam pomoći da napredujete u svom poslu. Prva ideja je često i najbolja. Nije stvar u tome da ih pripremite na veličanstven način. Umesto toga, držite se mota: Put se pravi hodanjem. Samo se uključite u nešto što je dobro – i budite uzbuđeni da vidite kuda vas to vodi.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

Ako nešto ne ide kako smo planirali, nema problema da ponovo razmislimo. Fleksibilno reagovati na promene: Ovo je velika snaga kada Merkur i Uran formiraju sekstil. Ono što sada takođe dobro funkcioniše: Ako negde stavite nogu u usta, znate kako da se izvučete iz ove nezgodne situacije. Ako ste zabrljali, sada je lakše reći izvini.

Vikend je u znaku Merkura!

U subotu na nas deluju dva pozitivna aspekta planete Merkur.

Konjukcija Sunce-Merkur čini nas talentom za jezik i podstiče naše retoričke veštine. Možemo pronaći prave reči za sve i svakoga. Slatki komplimenti dolaze na naše usne jednako lako kao i ubedljivi argumenti. Ovo je idealna prilika da razgovarate o onome što vam je dugo na umu.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Merkur takođe formira trigon sa Neptunom. To nam daje snažnu intuiciju i pomaže nam da saosećamo sa drugima. Šta se dešava vašem kolegi i kako možete usrećiti voljenu osobu? To sada intuitivno osećate i svima izmamite osmeh na lice.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MERKUR, slatkorečiva, voljena i očaravajuća

Venera u kvadratu Neptuna od utorka do petka može izazvati osećaj nesigurnosti u sebe i kako izgledate. Ali važno je shvatiti da su svi takvi utisci iskrivljeni i ne odgovaraju stvarnosti. Izbegavajte sklonost preteranoj idealizaciji romantičnih interesa, zanemarujući očigledne nedostatke koji su sa druge strani jasno vidljivi.

Pročitajte i ovo: MARS KONJUNKCIJA URAN, snažna želja za uzbuđenjem i rušenjem pravila

Od četvrtka do ponedeljka imamo inkonjunkciju Sunca i Saturna, što može ometati vašu slobodu ili samoizražavanje zbog ograničenja i obaveza. Neravnoteža između onoga što želite i onoga što morate učiniti može uzrokovati frustraciju i napetost. Stoga je važno da budete fleksibilni, prilagodljivi i otvorenog uma dok se prilagođavate većim ili manjim odgovornostima ili preprekama za napredak.

Pročitajte i ovo: Kako vaš horoskopski znak sabotira vaše ljubavne veze – ŠTA RADIM POGREŠNO?!

Sa druge strane, Merkur u inkonjunkciji sa Saturnom od petka do nedelje može da donese probleme ako se pojave skriveni strahovi i negativne misli. Sumnja i cinizam su mogući ako uvek prvo pogledate najgori scenario. Odugovlačenje je moguće i možda ćete odvojiti više vremena za donošenje odluka.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

Sunce u konjunkciji sa Merkurom na 24°15’ Raka od četvrtka do ponedeljka stavlja fokus na vaše razmišljanje i komunikaciju, te putovanja na kratke udaljenosti. Donosi mentalnu budnost, brzo razmišljanje, prilagodljivost i radoznalost. Očekujte povećanje lične interakcije u vašem susedstvu, sa braćom i sestrama, školama i putem interneta.

Pročitajte i ovo: SATURN U VODOLIJI – Život posle života (do marta 2023. godine)

Merkur u trigonu sa Neptunom od subote do ponedeljka povećava vašu percepciju i osetljivost. Daje mogućnost da vidite širu sliku i da vas ne ometaju manje tačke. Vaše maštovite, intuitivne i kreativne veštine su poboljšane, što ovo čini dobrim završetkom vaše nedelje za duhovne prakse, snove, umetnička dela, kreativno pisanje, poeziju, pevanje i ples.

Pročitajte i ovo: Horoskopski znaci i njihovi najveći strahovi sa kojima se suočavaju pri započinjanju nove veze

Marsov polusekstil Jupitera od petka do ponedeljka daje snagu, hrabrost, sreću i velikodušnost. Možete biti konkurentni i uporni dok održavate harmoniju. Dobar tajming i instinkti čine ovo dobrim vremenom za preuzimanje rizika. Vašoj snažnoj seksualnosti treba da bude usklađen i jednako jak seksualni nagon.

Pročitajte i ovo: Šta želi svaki HOROSKOPSKI ZNAK U KREVETU: Koje su njihove tajne seksi fantazije? 

Sunčev trigon Neptuna od petka do utorka pomaže vam da postavite ciljeve kako biste manifestovali svoje nade i snove za budućnost. Jaka vera i moral znače da možete ostati verni svojim duhovnim idealima bez žrtvovanja vlastitih potreba ili nivoa udobnosti. Vašem putu do uspeha može pomoći snažna vera u sebe i pouzdanija intuicija.

Pročitajte i ovo: Venera u Raku – rođena da saoseća

U nedelju Venera napušta Blizance i ulazi u Rak, u kome ostaje do 11. avgusta.

A sad prelazimo na nedeljne astrološke prognoze za svaki znak zodijaka. Kao i obično, napominjem da čitate horoskop i za podznak, kako biste stekli što bolju sliku o tome šta su vam planete zakuvale.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

I ponavljam, nije sve do planeta, do nas je. Napravite vi korak, dva, da svemir zna na koju stranu da pogura planete.

Srećno!

OVAN

Ova nedelja će vam približiti vaš unutrašnji svet i vašu duhovnost. Vaša emocionalna pozadina vas brine i sada je dobro vreme da se upustite u samokritiku.

Ovi dani su pogodni da se krećete optimistično i donesete ozbiljne odluke koje će vam pomoći da se razvijete. Sreća će biti na vašoj strani, zato iskoristite sve prilike koje se pojave i nemojte se pretvarati da ih ignorišete. Sreća je ono što će vam doneti više dobiti uz manje bola.

Pozitivno ste, zabavno i optimistično raspoloženi nakon nekoliko dana zabrinutosti i razmišljanja. Ostavite svoju nesigurnost i stres iza sebe i posvetite malo kvalitetnog vremena svom partneru.

Putovanje krajem nedelje može biti dobra ideja, kako biste se podmladili i osećali bliskost jedno sa drugim.

BIK

Ova nedelja će vam dati priliku da razmišljate i delujete racionalno. Vaše misli i odluke otkrivaju vašu potrebu da se širite i razvijate na način koji odgovara vašoj ličnosti.

Zbog toga ćete se upustiti u razgovore sa ljudima kojima verujete, o velikim, revolucionarnim idejama i vašim budućim planovima. Srećom, vaši vršnjaci će ih vrlo dobro prihvatiti i to će vas učiniti optimističnim i odlučnim.

Ovo bi mogla biti nedelja kada konačno planirate (ili čak i napravite) veoma važno putovanje.

Ova nedelja donosi strast u vašu vezu. Komunikacija sa partnerom je sadržajnija, jer dokazujete da ste naučili lekciju i da znate o kojim pitanjima se može razgovarati, a koja ne treba dirati. Tako ćete moći da vodite veoma važan razgovor koji će poboljšati vaš odnos.

Šta god da vas muči, naći ćete pravi način da to izrazite. Nesigurnost i emocionalni stres će se smiriti i, u slučaju da ste slobodni, samosvest će vam pomoći da shvatite ko ste zaista i šta tražite od veze.

BLIZANCI

Ne dozvolite da početak ove nedelje bude neiskorišćen. To će vam pomoći da kontrolišete svoje poroke, steknete objektivan pogled na stvari i zadržite kontrolu nad svojim ponašanjem.

Ovo će poboljšati odnose koji su u kriznom režimu. To može biti vaš partner, član porodice, prijatelj ili kolega; ko god da je, pobrinite se da rešite probleme među vama, jer je sada pravo vreme da ih prevaziđete jednom zauvek. Svoje znanje i iskustvo izražavate na dubok način. Bićete od velike pomoći, profesionalno.

Vaša veza će plutati skladno. Balans i lepota su vam od velike važnosti i potrudićete se da ih unesete u svoju vezu. Sporovi se rešavaju, a o problemima iz prošlosti se raspravlja u dobroj nameri.

Umetnička rekreacija će vas zbližiti sa zanimljivim ljudima. Na vama je kako ćete se nositi sa njima, pa, ako ste slobodni, iskoristite ova poznanstva na najbolji način.

RAK

Pobrini se da zadržiš kontrolu nad svojim emocijama. Sumnjičavost će vam verovatno oduzeti energiju ili narušiti vaše odnose.

Vaš ljubavni život je pun intenzivnih osećanja i strasti. U narednih nekoliko dana vodićete ozbiljne razgovore, izražavajući se sa strašću i samopouzdanjem. Ovo će vam pomoći u profesionalnim pitanjima.

Ostavite sve nesigurnosti iza sebe i budite iskreni sa svojim partnerom. Postavite konkretna pitanja ako želite da dobijete konkretne odgovore. Vaša tajna ličnost postaje prepreka, a ne rešenje.

Ova nedelja vam donosi intenzitet emocija, ispunjavajući vas strašću i senzualnošću.

LAV

Ova nedelja vas ispunjava samopouzdanjem i optimizmom. Spremni ste da sledite novu viziju, onu koja će vas udaljiti od stagnacije i monotonije. Vaše životno iskustvo će biti osnova na kojoj ćete graditi svoje buduće planove.

U petak i subotu druženje i putovanja doneće vam važne prilike. Okružite se ljudima i planirajte važne sastanke.

Ova nedelja vam donosi senzualnost i dubinu emocija. Koristićete svoju maštu da izrazite svoju ljubav, uvek tražeći ekskluzivnost. Ovo je prihvatljivo ako ste u vezi, ali ako ste slobodni i tražite svoju drugu polovinu, pazite da ne postanete nasrtljivi ili dogmatični sa ljudima koje srećete.

DEVICA

Vaša nedelja počinje prilično prazno, jer osećate potrebu da kontrolišete sve tenzije i da budete tihi. Stvarima pristupate na holistički i objektivan način, tako da ostanete pošteni prema ljudima i situacijama.

Tokom nedelje ćete se nositi sa zahtevnim situacijama sa strpljenjem, otpornošću i poboljšanim komunikacijskim veštinama. Govorite samouvereno i vaš pogled na budućnost je dugoročniji nego inače.

Sada je prilika da podmladite svoju vezu, jer osećanja postaju intenzivnija i strastvenija. U vama gori vatra; neka odnese vas i vašeg partnera u situacije koje ste zaboravili. Iskoristite priliku da ponovo proživite početak vaše veze. U isto vreme, diskusije vam pomažu da razrešite situacije i razjasnite stvari između vas i vaše druge polovine.

VAGA

Vaše raspoloženje je pozitivno i želite da se prema drugim ljudima odnosite pošteno i pristojno. Pazite da to neko ne pokuša da iskoristi.

Tražite harmoniju u vašim odnosima i preduzimate korake ka njoj, posebno kada je u pitanju vaš emocionalni život. Kako nedelja bude odmicala, vaš ljubavni život će postati sve zanimljiviji. Osećate potrebu da budete pored svog partnera ili osobe koja vas je ponela.

Vaš ljubavni život prolazi kroz period smirenosti, ravnoteže ali i intenzivne strasti. Tražite stabilnost i harmoniju da biste se osećali sigurno. Zbog toga izbegavate sukobe i spremni ste da se upustite u razgovor, kako biste rešili sve nesporazume između vas i partnera.

Svoj odnos ćete doživeti u pozitivnijem, optimističnijem raspoloženju. Osećaćete da se zabavljate, revitalizirajući stvari sa svojim partnerom.

ŠKORPIJA

Ove nedelje se osećate još sumnjičavo i vaši dublji instinkti će vam podići glavu. Pozitivno, tvrdoglavost i jaka volja će prevladati i pomoći vam da se nosite sa teškim situacijama.

Taman kada ste pomislili da je sve gotovo, pojavi se nešto novo da vam da snagu i nastavite, sa strpljenjem i hrabrošću. Fokusirate se na svoje dugoročne ciljeve i na svoju karijeru. Pravo je vreme za ozbiljne odluke.

Doživećete strast, seksualnost i senzualnost. Govorite na način koji šarmira vašu publiku, bilo da je to vaš partner ili neko novo poznanstvo.

Imate priliku da privučete osobu zbog koje vam srce lupa, pa je iskoristite na najbolji način. Ovo je vreme da priznate svoju ljubav i interesovanje.

STRELAC

Ovo će biti veoma važna nedelja za vas. Vi ste slobodnog duha i osetićete potrebu da se izrazite. Bićete prijatni i druželjubivi, što će vam pomoći da se nosite sa nekim poteškoćama koje će se pojaviti.

Vaš razoružavajući osmeh ne samo da će smiriti tenzije, već će vas i zabaviti na emotivnom nivou. Imaćete vremena, kako sa prijateljima tako i sa partnerom.

Ova nedelja donosi udobnost koju želite u vašoj vezi. Početkom nedelje stvari će biti opuštene, a onda će strast i zadovoljstvo preuzeti. Osećate se prijatnije sami sa sobom, a samim tim i sa svojim partnerom. Nema nesigurnosti i problema, pa uživajte u prelepoj atmosferi.

JARAC

Ove nedelje planete će vas naterati da se okrenete duhovnim aspektima u svom životu. Zaronite duboko u svoju duhovnost da biste otkrili smisao i svrhu samog svog postojanja.

Imate priliku da postavite nove temelje i nove ciljeve koji će vas motivisati da idete napred u svom životu. Ovo je vreme ozbiljnog razmišljanja i komunikacije. Vaše reči će biti važne i imaće pravi efekat na prave ljude. Iskoristite ovu priliku da se lično i profesionalno razvijate.

Osećaćete potrebu da se povežete sa svojim partnerom. Ovaj protekli period opteretio je vaš odnos poteškoćama i nesigurnostima. Međutim, u danima koji dolaze, izrazićete svoju strast prema svojoj boljoj polovini i tako obnoviti njihovu veru u vašu vezu.

Razgovori sredinom nedelje će vam pomoći da poboljšate postojeće okolnosti. Nebo postaje plavo, stvari postaju jasne i nema senki između vas i vašeg partnera.

VODOLIJA

Ova nedelja vam nudi značajnu pomoć, jer označava početak izuzetno pozitivne ere za vaš znak. Moći ćete da ispravite svoje greške i vratite smirenost i zadovoljstvo u svoj život kroz pozitivan ishod stvari.

U svom radnom životu pokazaćete strpljenje i dobru volju, čime ćete postići optimalne rezultate za pitanja koja su vam važna. Diskusija će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. Vaše reči su snažne i ubedljive. Branite svoje interese na poslu i ne dozvolite drugima da utiču na vas. Budi optimista.

Vaš svakodnevni život vas zamara i stresa, otežava vam da se izrazite. Krajem nedelje konačno ćete moći da komunicirate sa partnerom i objasnite mu svoja osećanja. Ovo će poboljšati situaciju među vama više nego što možete zamisliti.

Ako ste slobodni, dar komunikacije će vas približiti novom poznaniku. Postoji velika šansa za novi početak u vašem životu. Uverite se da ste iskreni prema sebi i prema osobi pored vas.

RIBE

Ove nedelje svoju pažnju posvećujete poslovima i finansijama, označavajući početak perioda od izuzetnog značaja za vašu karijeru.

Vaši planovi će imati dugoročnu vrednost kako bi osigurali uspešan budući put. Teškoće su tu da vas nauče lekciji. Možda ćete osećati pritisak kada prolazite kroz njih, ali kada se prašina od previranja slegne, moći ćete da shvatite koliko su ove lekcije dragocene i da ih učinite svojim vlasništvom. Ovo vam daje samopouzdanje i unutrašnju snagu.

Ova nedelja će vam pomoći da donesete važne odluke. Sada možete napraviti veliki korak i prevazići probleme iz prošlosti koji vam ne dozvoljavaju da pravite planove za svoju budućnost. Zadržite svoje oči i svoje misli u budućnosti.

Komunikacija sa partnerom će biti mnogo bolja, a to znači da ćete konačno moći da razgovarate o problemima zbog kojih ste se osećali neprijatno.

Ako ste slobodni, lako ćete moći da priđete nekom novom. Samopouzdanje vam daje neodoljiv šarm i neizbežno vođstvo.