Pun Mesec nasuprot Venere za vikend pokrenuo je našu meku stranu što bi trebalo da iskoristimo tokom predstojeće nedelje.

Ovu osetljivu energiju možemo iskoristiti kao podlogu za narednu nedelju. Jer, s jedne strane, reagujete ranjivije i sve primate k srcu. Ali takođe se osećate bolje kako možete sebi da učinite dobro. Priuštite sebi nešto što obogaćuje vašu dušu i vaša duša će oživeti.

Prvog dana u nedelji, Merkur ulazi u Vagu, vraćajući naše misli na odnose i dogovore koje smo sklopili. Budite spremni na pregovore, ali to radite sa sofisticiranošću i gracioznošću. Sve je u čišćenju te retrogradne paučine Merkura kako bi vaše veze bile harmonične.

Pročitajte i ovo: Ovi horoskopski znaci su najsrećniji ovog oktobra 

Sunce u inkonjunkciji sa nepredvidivim Uranom od nedelje do četvrtka izaziva napetost i anksioznost, što otežava smirivanje i opuštanje. Ako ste bili ograničeni ili vam je dosadno u poslednje vreme, tražićete više slobode i kreativnog samoizražavanja. Preporučljivo je biti fleksibilan i prilagođavati se promenljivim uslovima.

Background photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Sa druge strane, Sunčev trigon Saturna od nedelje do četvrtka donosi više ravnoteže i uzemljenja, pomažući vam da se fokusirate na postizanje dugoročnih ciljeva. Moguća su postignuća i priznanja za ranije uložene napore. Odnosi sa muškarcima i nadređenima biće ozbiljni, praktični i korisni. Vredna uputstva dolaze od starešina i vođa.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI URAN od 24. avgusta 2022. do 22. januara 2023. godine – Nestabilnost i neizvesnost

Planeta akcije i energije, Mars, u kvadratu je sa prevrtljivim Neptunom od 5. do 22. oktobra, što čini prevaru značajnom temom tokom ovog perioda. Može otežati motivaciju i možete se osećati obeshrabreno ili zbunjeno. Problemi u vezi mogu nastati zbog sklonosti da postanete sumnjičavi, paranoični, ljubomorni ili osvetoljubivi. Ne dozvolite da vas strahovi ili mašta prevladaju. Budite oprezni sa ponudama koje izgledaju previše dobro da bi bile istinite.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI JUPITER od 28. jula do 23. novembra 2022.

Planeta komunikacije, Merkur, naspram Jupitera od ponedeljka do četvrtka donosi optimizam i širok pogled. Ali potencijal za preterano proširenje i nedostatak detalja znači da biste se trebali fokusirati na jednu po jednu stvar. Sreća je moguća, ali pohlepa ili preterano samopouzdanje doveli bi do gubitka ili sramote. Ovo je dobar trenutak za preispitivanje svojih planova, ideja i uverenja.

Venera u inkonjunkciji sa iznenađenjima uvek punim Uranom od srede do petka povećava vašu potrebu za promenom i uzbuđenjem u vašem ljubavnom životu. Možda ćete doživeti neku nestabilnost ili dramu u vašoj vezi. Ali fleksibilnost, otvorenost, kompromis ili manja prilagođavanja će održati zdrav odnos na pravom putu.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa DEVICOM

Venera u trigonu sa Saturnom od srede do petka donosi više stabilnost u ljubavne veze. Prava ljubav je moguća; čak i nova prijateljstva će imati jaku karmičku vezu. Nove veze se mogu sporo razvijati, ali će imati jaku osnovu, biti verne i izdržljive. Ovo je odlično vreme za uštedu novca.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa LAVOM

Sunce u aspektu od 150 stepeni sa Neptunom od subote do ponedeljka donosi glamur ili intrigu u vaš život ili delikatnu ravnotežu između to dvoje. Možda ste osetljiviji na negativnu energiju, tako da je neophodno biti u blizini pozitivnih ljudi. U suprotnom, moguća je konfuzija, sumnja u sebe i nisko samopoštovanje.

A sad prelazimo na nedeljne astrološke prognoze za svaki znak zodijaka. Kao i obično, napominjem da čitate horoskop i za podznak, kako biste stekli što bolju sliku o tome šta su vam planete zakuvale.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

I ponavljam, nije sve do planeta, do nas je. Napravite vi korak, dva, da svemir zna na koju stranu da pogura planete.

Srećno!

Ovan

Ove nedelje će se desiti bitka u pozadini vašeg uma: vaša logika naspram vaših želja. Oduvek ste bili racionalan mislilac, međutim planetarni ambijent stvara zablude i konfuziju zbog kojih vidite svoj život kroz nepoznatu prizmu.

Generalno znate šta želite, ali ove nedelje nećete moći da to jasno izrazite. Neke nove činjenice će vas naterati da sledite nove, nepoznate puteve, ali zapamtite da istraživanje donosi znanje koje će se pokazati vrednim. Ostanite fokusirani i oprezni.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa RAKOM

Ova nedelja će biti veoma vruća i izuzetno zanimljiva kada su ljubavni odnosi u pitanju. Vaša osećanja će dostići vrhunac tokom vikenda, kada planetarno okruženje nudi svoju naklonost u izobilju. To će biti pravi trenutak da dobijete iznenađenja od partnera.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa BLIZANCIMA

Ostavite svoj ego po strani i izrazite svoje emocije. Tako ćete uspeti da imate uravnotežen, harmoničan odnos sa mnogo toga što vam može ponuditi.

Ako ste slobodni, potražite u sebi preduslove za zadovoljavajuću vezu, a zatim preduzmite neke odvažne korake.

Bik

Ove nedelje ćete se kretati između potrebe da promenite stvari u svakodnevnom životu i potrebe da živite slobodnim i nekonvencionalnim životom. Umesto da insistirate na starim, istrošenim situacijama koje vam daju sigurnost i sigurnost, okrenite se nečemu novom, kako je to opisano u vašim snovima i ciljevima.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa BIKOM

Ova nedelja vam daje planetarnu energiju da ostvarite svoje snove. Posle naporne nedelje, vikend će doći da vas oslobodi napetosti. Druženje sa prijateljima ili mali izlet pomoći će vam da se opustite.

Svakodnevne obaveze su postavile određenu distancu između vas i vašeg partnera. Ovo nije pomoglo vašoj vezi, pa razgovarajte s njima bez oklevanja i zajedno ćete naći najprikladnije rešenje. Razgovor uvek pomaže i imaćete priliku da se u to uverite sami.

Pročitajte i ovo: DESET stvari o DEVICI koje znate samo ako ste DEVICA 

Zapamtite, prošlost je nestala i ne menja se. Kreni dalje, jednom zauvek.

Ako ste u potrazi za svojom drugom polovinom, morate se realnije suočiti sa životom. Prestanite da jurite za nedostižnim, to će vas samo izneveriti i učiniti jadnim.

Blizanci

I dalje se borite da nametnete svoje načine. Osećate da vaš društveni i profesionalni status ugrožava više sila i zato još uvek niste uspeli da ga izbalansirate prema sopstvenim potrebama.

U svakom slučaju, vaš život se ne može opisati kao normalan ili konvencionalan. Moraćete da donesete važne odluke o načinu na koji ćete nastaviti; da li ćeš slediti normu ili ćeš ići svojim putem? Obavezno planirajte unapred.

Pročitajte i ovo: DESET stvari koje znate samo ako ste BLIZANCI

Možda ćete morati da se smirite ove nedelje – i planete se slažu sa tim. Smirenost i mir će vam pomoći da razbistrite glavu i provedete neke lepe, romantične trenutke sa svojim partnerom. Usudite se da napravite neke svoje predloge i raspoloženje će postati veoma vruće, nemojte pogrešiti!

Pročitajte i ovo: Ovi horoskopski znaci se najčešće vraćaju bivšima: da li ste vi među njima?

Ako ste slobodni, nastavite da budete druželjubivi i sigurno ćete uspeti da priđete osobi koja će vam promeniti život.

Rak

Predstojeća nedelja biće veoma intenzivna i puna posla i obaveza koje će od vas zahtevati najbolja rešenja. Često ćete morati da se uzdržite od svog društvenog života i zbog toga ćete se osećati loše.

Da biste mogli dobro da se nosite sa stvarima, pobrinite se da nađete vremena za svoje najmilije. Provedite neke lepe, opuštajuće i nemarne trenutke sa njima. To će učiniti vaše dane manje stresnim.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa VAGOM

Planetarni ambijent će vam doneti lepu nedelju kada je ljubav u pitanju. Dani će vam biti ispunjeni emocijama zbog neočekivanih događaja koje je planirao vaš partner. Ovo će vas zbližiti i raspoloženje među vama će se poboljšati.

Pročitajte i ovo: DESET stvari o VAGI koje znate samo ako ste VAGA

Vikend će biti još romantičniji i pun strasti. ako tražite osobu na koju ćete se fokusirati, imaćete nekoliko prilika da doživite romansu. Osoba sa vašeg radnog mesta pokušava da vam priđe, nemojte je isključiti; možda će vam se dopasti ono što sledi.

Lav

Pripadaš znaku koji svoju društvenu sliku stavlja iznad svega. Zbog toga nećete propustiti nijednu priliku da izađete ove nedelje. Dobićete priliku da promovišete svoje planove i dobro se provedete, kao i da steknete poznanstva koja će vam biti korisna u nastavku.

Pročitajte i ovo: VENERA U ZAGRLJAJU SATURNA – Poštovanje iznad ljubavi

Sredinom nedelje dobićete priliku da napravite neke promene na koje ste ciljali, preuzimajući svaki mogući rizik. Ne žurite sa stvarima i videćete da je sve moguće.

Sreća će biti na vašoj strani kada su ljubavni odnosi u pitanju. Lopta je sada na vašem terenu, a vi ćete biti vođeni svojom senzualnošću i strašću. Rezultat će biti eksplozivan!

Pročitajte i ovo: Tajne zavođenja i osvajanja OVNA

Upravo ćete uživati u neverovatnim trenucima sa svojim partnerom. Vaše dobro raspoloženje će biti očigledno, a vreme provedeno sa partnerom biće fantastično.

Ako ste slobodni, zapamtite da za sve postoji vreme. Do tada, zabavite se i ne budite jadni. Novo poznanstvo će se u budućnosti razviti u nešto veoma zanimljivo. Krenite!

Devica

Treba da pritisnete dugme koje će zaustaviti tok stvari na neko vreme. Šta ovo znači? Dozvolili ste da anksioznost i apsurd upadnu u vaš život, tako da niste u stanju da sagledate stvarnost onakvom kakva jeste.

Pročitajte i ovo: MERKUR SEKSTIL SATURN – Dobro me slušaj i veruj mi!

Zaneseni ste svojim strahovima i osećate se zaglavljenim i nesposobnim da reagujete. Udahnite i razmislite jasnije. Organizujte se i krećite sa više smisla. Videćete da će stvari postepeno formirati red koji možete pratiti.

Sredina nedelje će vam verovatno doneti neke sukobe i nesuglasice sa ljudima oko vas. Zadržite ispravan stav.

Pročitajte i ovo: VENERA U RIBAMA – Najbolje što imaš

Planetarni ambijent stvara intenzivne ritmove i napetost u vašem ljubavnom životu ove nedelje. Način na koji izaberete da izrazite ove uslove je u vašim rukama.

Zar ne više volite strast i ljubav od nesuglasica i svađa? Razmislite i pobrinite se da radite ono što donosi zadovoljstvo i harmoniju u vezi.

Ako tražite partnera, budite oprezniji i ne dozvolite da novo poznanstvo propadne.

Vaga

Ova nedelja vam donosi velike promene na radnom mestu. Na kraju ćete dobiti neke iznenađujuće vesti, ali ostanite uzdržani i nemojte prebrzo donositi zaključke. Pokušajte da prikupite sve potrebne informacije i dobijete širu sliku.

Moraćete da donosite velike, jasne odluke o svom svakodnevnom životu, poslu ili kolegama. Takođe je dobro vreme da vodite računa o svom zdravlju i planirate sve relevantne obaveze.

Pročitajte i ovo: DESET stvari o RIBAMA koje samo RIBE znaju 

Tokom vikenda planirajte aktivnosti na otvorenom.

Vikend će biti veoma emotivan i imaćete priliku da sa partnerom odete na kratko putovanje ili ekskurziju. To će vam dati kvalitetno vreme koje vam je potrebno da ojačate svoju vezu.

Tokom nedelje budite mirni i izbegavajte bilo kakve tenzije. Ne dozvolite da tračevi pokvare vaše dobro raspoloženje.

Pročitajte i ovo: VENERA U RIBAMA – MISTERIOZNO NESHVAĆENA OSEĆANJA

Ako ste slobodni, morate razmisliti o tome šta tražite u svom ljubavnom životu i onda to tvrditi. U suprotnom, možete nastaviti da uživate u svojoj usamljenosti.

Škorpija

Ove nedelje ćete se veoma truditi da održite ravnotežu između onoga što je ispravno i onoga što je norma. Osećaćete se pod pritiskom da pratite savremeni tok stvari, ali ćete na kraju morati da odlučite da li želite da uradite ovo ili želite da uradite ono što mislite da je ispravno.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa RIBAMA

Istovremeno, tokom nedelje morate biti veoma jasni u svojim rečima i delima jer će postojati tendencija da se činjenice iskrive.

Vrlo je verovatno da će vaš ljubavni život biti poremećen invazijom osobe iz porodičnog okruženja. Njihova intervencija će stvoriti konfuziju i napetost, kao i negativno raspoloženje u vašoj vezi.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MARS – Intenzivna strastvenost

Bolje da razjasnite svoju poziciju i sačuvate smirenost u vašoj vezi. Postavite svoje granice i budite čvrsti prema njima.

Ako tražite partnera, zaboravite na sumnje i priđite osobi za koju ste zainteresovani. Rezultat će učiniti da se osećate odlično!

Strelac

Ove nedelje morate da nađete malo vremena da se opustite i stupite u kontakt sa svojom emotivnom stranom. Imaćete samopouzdanja i energije da se hrabro nosite sa svim preprekama koje se mogu pojaviti, jer znate kako da naporno radite za sve što postignete u životu. Uopšteno govoreći, morate zadržati pošten stav, posebno prema sebi.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA PLUTON – uzavrela strastvena priroda

Sredinom nedelje se nosite sa svim preprekama na pozitivan način, jer vam negativan stav neće ponuditi ništa važno. Tokom vikenda odvojite malo vremena za sebe i uzdržite se od svega što vam uništava energiju.

Očekujte veoma dobre vesti u svom ljubavnom životu. Nova era je iza ugla, pa se spremite da sve probleme vaše veze ostavite iza sebe.

Pročitajte i ovo: MESEC KONJUNKCIJA MARS – Emocionalna ishitrenost

Krajem nedelje imaćete priliku da iskreno razgovarate sa partnerom i da razjasnite sve što ometa vašu vezu. Iskoristite priliku da se iskreno i direktno izrazite.

Ako ste slobodni, sada je vreme za promenu. Uzmite stvari u svoje ruke i velikim, samouverenim koracima promenite situaciju.

Jarac

Ovo će biti divna nedelja za vas, jer ćete imati snagu i snagu koja vam je potrebna da dovedete stvari u red. Do sada vas je nešto ili neko držao u stagnaciji i nije vam dozvolio da kreirate razvoj koji ste želeli.

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON JUPITER, ljubav, pokloni, komplimenti i dobra ulaganja

Sada ćete, međutim, moći da razjasnite gde se nalazite i kako želite da idete napred, zahvaljujući povoljnom položaju planeta koje promovišu ideje i informacije u pravom smeru. Usudite se da napravite nove profesionalne planove i primenite kreativne ideje, posebno one koje uključuju putovanja ili internet.

Vaš društveni život sredinom nedelje biće u najboljem redu i verovatno nećete propustiti nijednu priliku da izađete.

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON NEPTUN, bezgranična i bajkovita ljubav koja snove pretvara u stvarnost

Dosta sa tvojim prigovaranjem i tvojom uskogrudošću kada je ljubav u pitanju. Planetarni ambijent stvara idealne uslove da vidite stvarnost i izrazite se svom partneru sa više fleksibilnosti i razumevanja.

Možete li smisliti nešto bolje za vašu vezu, koja je prošla kroz toliko toga? Lepo se provedite sa svojim partnerom i ne dozvolite da vam bilo kakve nerazumne misli zatruju vezu.

Ako ste slobodni, nema razloga da se osećate razočarano. Uživajte i znajte da vaše bogatstvo radi na pronalaženju onoga što tražite u svom ljubavnom životu.

Vodolija

Ako je fokus vašeg interesovanja u poslednje vreme bio na vašim finansijama, onda će ova nedelja otkriti budućnost. Praktične stvari će biti razjašnjene krajem nedelje, dok ćete na početku dobiti dosta informacija o tome kako da poboljšate svoje životne uslove.

Pročitajte i ovo: SUNCE KONJUNKCIJA URAN, uvek korak ispred svog vremena

Iskoristite ta otkrića na najbolji način i dopustite im da vode vaše izbore u vezi sa tim gde ćete potrošiti vreme i novac i šta treba da izbegavate tokom ovih dana.

Morate uzeti stvari u svoje ruke. Vaš um vas izigrava i postavlja zamke koje vas vode do paranoičnih, neosnovanih sumnji. Krećite se realno i držite ujednačenu glavu tokom situacija koje se odnose na vašu vezu.

Pročitajte i ovo: SATURN I EMOTIVNE LEKCIJE: Koliko su naši odnosi zreli? Saturn želi da zna da li ste u svemu uvek bili Svoji?

Ako ste slobodni, uživajte u svojoj samoći i slobodi koju ona dolazi. Što dalje postavite ideju posvećenosti, bolje ćete se osećati i moći ćete ispravno da procenite sve što vam se nađe na putu.

Ribe

Spremite se za vatromet. Naklonost planeta pojašnjava vaš odnos sa veoma važnom osobom koja vam može dati mnogo, u budućnosti. Sada ste u mogućnosti da dobijete jasan pogled na put koji je ispred vas.

Pročitajte i ovo: Šta želi svaki HOROSKOPSKI ZNAK U KREVETU: Koje su njihove tajne seksi fantazije? 

Energija i snaga koju ćete osetiti daće vam sposobnost da pravite velike, stabilne korake ka svom snu. Nema sumnje da je uspeh odmah iza ugla. Verujte svojim instinktima i bićete zapanjeni rezultatima. Novo poglavlje uskoro počinje.

Pročitajte i ovo: SATURN U VODOLIJI – Život posle života (do marta 2023. godine)

Dobre vesti za vaš ljubavni život, jer vam se čini da vam partner ispunjava svaku želju. Njihova ekspresivnost i topla nastrojenost teraju sve vaše strahove, ostavljajući dovoljno prostora za romantične trenutke strasti i ljubavi.

Ako ste slobodni, ovaj vikend će vam doneti priliku da upoznate zanimljive ljude i da se divno provedete sa njima. na vama je da jedno od tih poznanstava pretvorite u nešto značajnije. Rizikujte i sreća će biti na vašoj strani.