Kakva nedelja! Zašto? Pa, pre svega ostalog lepog što sledi, nedelju započinjemo otvorivši vrata vrcavoj i flertuoznoj energiji koju nam donosi Venera ulaskom u znak Blizanaca.

Osećate li blistave sunčeve zrake i dašak svežeg povetarca koji miluju vaše lice? Zahvalićete Veneri kasnije, biće vremena za to napretek ovog meseca. Za sada, samo uživajte i pridružite se igri. Zavođenja. Jer Venera u Blizancima tu je najbolja.

Do utorka, Merkur i Mars nam daju snažan osećaj svrhe i inicijative. Ovo znači da mnogo posla možete postići za kratko vreme. Druženje i vaš ljubavni život mogu da imaju koristi od dodatne harizme i intelektualne atraktivnosti.

Pročitajte i ovo: MERKUR KVADRAT MARS, oštra pamet, britak jezik (hodajući konflikt)

Uz to, Merkur i Uran donose nam uzbudljive vesti i podsticajne razgovore do sredine nedelje. Sagledavanje stvari sa drugačijeg gledišta može vam pomoći u rešavanju dugotrajnih problema ili pronalaženju izgubljenih predmeta.

Gift photo created by mego-studio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Ali ono što je vrlo bitno i na šta bi trebalo da obratite pažnju je zaista čaroban mlad Mesec koji imamo u utorak, 11. maja, na 21°17’ Bika.

Pročitajte i ovo: MLAD MESEC U BIKU, 11. maja 2021. – Ostvarenje želja

Naime, od jesenas imali smo niz oslabljenih lunacija, drugim rečima, mlade Mesece, Mesečeve četvrti, pune Mesece i Eklipse (pomračenje Sunca i Meseca u novembru i decembru), koje su imale bar još jednu planetu u izazovnom aspektu ili teškom mestu u odnosu na lunaciju. Kao rezultat toga, koliko god lunacija da je bila povoljna, ti negativni aspekti su ih ublažavali, odbijali ili ograničavali snagu lunacije i potencijal za pozitivne ishode i uzdizanje.

Pročitajte i ovo: Horoskopski znaci i njihovi najveći strahovi sa kojima se suočavaju pri započinjanju nove veze

Ali ove nedelje, imamo predivan Mlad Mesec u Biku koji razvija pravu čaroliju, na najdivniji način, praveći harmoničan aspekt sa Neptunom, planetom sanjarenja i isceljenja, koji se nalazi u svom sedištu, znaku Riba, gde je najjačeg dejstva, i planetom transformacije, Plutonom u Jarcu.

Kako Mars, sa druge strane, počinje da izaziva ekscentričnog i nepredvidivog, i uvek iznenađenja punog Urana, ovo je energija na koju se treba prikačiti jer je ovo sveukupno sjajna prilika da postavimo svoje namere za mnogo svetliju i pozitivniju fazu života.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA URAN: Borba Titana u nama – projektovanje unutarnjih želja u sukobe

Pa, šta su nebeske matice i zavrtnji svega ovoga? Mlad Mesec u Biku govori o našem samopoštovanju, temeljima našeg postojanja i svakodnevnim stvarima zbog kojih se osećamo sigurno i bezbrižno.

Takođe, upravlja svakodnevnim finansijama, ali vladar Bika je Venera, i sve nas to ohrabruje da uživamo u zemaljskim zadovoljstvima života, bilo da je to dobra hrana, dobro vino, šetnje u prirodi, ili za neke srećnike, senzualnije interakcije.

Pročitajte i ovo: SADE SATI Roberta de Nira – Sedmogodišnji tranzit Saturna preko Meseca

A Neptun nam daje dodatni nivo osetljivosti, čak i saosećanja, ali najviše od svega, čulne svesti da sve ovo oživimo.

Sa Plutonom, takođe u zemljanom znaku u Jarcu, neka vrsta magične alhemije se zakomešava!

Dakle, ako se osećate inspirisano idejom da poboljšate svoju situaciju, promenite pristup troškovima ili, za razliku od toga, priuštite sebi neke divne luksuzne komade i poslastice, onda bi trebalo da se odlučite za to.

Pročitajte i ovo: MARS TRIGON SATURN, strast, posvećenost i izdržljivost za postizanje velikog uspeha

Sa svim pozitivnim aspektima planeta pod čijim je uticajem, možemo da kažemo da je ovaj mlad Mesec idealan je za ostvarenje vaših snova. Ovo je odlična prilika za postavljanje novih ciljeva i njihovo započinjanje. Možete verovati svojim instinktima i biti sigurni u povoljan ishod.

Mars u sekstilu sa Uranom od prošle subote do ove subote savršen je za unošenje promena u vaš život jer će se one dogoditi brzo i prilično glatko. Dodatna inicijativa, inspiracija i motivacija idealni su za započinjanje teških zadataka ili stvari koje ste odgađali. Sreća prati hrabre!

Pročitajte i ovo: SATURN U VODOLIJI – Život posle života (do marta 2023. godine)

Ironična stvar oko planete akcije, Marsa, i planete slobode, Urana, koji nastavljaju svoj fini aspekt sekstila je ta što se ni jedan ni drugi ne nalaze na najpovoljnijim mestima za njih. Naime, i Mars i Uran su u padu – Mars u Raku, a Uran u Biku.

Pročitajte i ovo: Kineska astrologija: Sve o 2021. godini Belog Metalnog Bivola

Uprkos tome, oni mogu da povećaju naš instinkt za mogućnostima, a posebno tamo gde možemo da uklonimo nered i rasprodamo neželjene predmete kod kuće, radimo od kuće, osnujemo malo preduzeće, izgradimo fleksibilnost oko potreba drugih članova porodice ili zapravo preduzmemo mere da poboljšamo izgled naše domaće postavke ili da se uopšte pomerimo konačno prema željenom cilju.

Ali ovo nije sve! Ima još toga, jer Merkur, voleći svoje vreme koje trenutno provodi u znaku svog vladarstva (Blizancima), stvara sjajnu vezu sa intenzivnom planetom zahtevnih standarda, Saturnom u Vodoliji.

Pročitajte i ovo: Šta želi svaki HOROSKOPSKI ZNAK U KREVETU: Koje su njihove tajne seksi fantazije? 

Merkurov trigon sa Saturnom od utorka do petka, a egzaktan u sredu, donosi ozbiljna razmišljanja sa dobrom koncentracijom i pažnjom na detalje. Stvari ćete obavljati uredno, bez grešaka i na vreme. Dakle, ovo je dobro vreme za proučavanje, donošenje važnih odluka, pregovore, dugoročno planiranje i potpisivanje ugovora.

Pročitajte i ovo: MERKUR SEKSTIL NEPTUN, osetljiva čula i duhovna otvorenost

Dakle, sve što zahteva pažljivo istraživanje ili analizu imaće koristi od ovog aspekta potrebnog za stvarno ispitivanje detalja.

Sa Venerom koja je takođe u Blizancima od 9. maja do 2. juna, dobra komunikacija je ključni način rada sa ovom energijom mladog Meseca, posebno tamo gde pokušavamo fleksibilnije da upravljamo svojim resursima.

Pročitajte i ovo: Venera u Blizancima – igra ne sme da stane!

Venera u Blizancima može nam pružiti dar brbljanja, ali takođe može nam omogućiti da se tečnije izražavamo, bilo u razgovoru, ili na bilo koji drugi način komunikacije, putem SMS-a, e-poštom ili, recimo, muzički.

Dosta smo jeli i tovili se! Hajde sada malo da se zabavljamo, flertujemo, smejemo, igramo jer sa Venerom u Blizancima igra ne sme da stane, jer igra zavođenja je njeno srednje ime! Blizanci, sva svetla biće uprta u vas jer u vašem znaku su vaš vladar Merkur i planeta ljubavi!

Pročitajte i ovo: SATURN I EMOTIVNE LEKCIJE: Koliko su naši odnosi zreli? Saturn želi da zna da li ste u svemu uvek bili Svoji?

Sunčev sekstil sa Neptunom od ponedeljka do subote, a egzaktan u četvrtak, povećava vašu osetljivost, intuiciju, maštu i kreativnost. Povećana svesnost može vam dati dragocene uvide o sebi, ljudima oko sebe, pa čak i o budućnosti. Zacrtajte nove ciljeve da svoje snove pretvorite u stvarnost.

Primećujete da je ovo nedelja bez negativnih aspekata?! Gotovo da je u potpunosti tako! Jedino Mars nešto malo vrda, ali možemo da smatramo da je sve pod kontrolom.

Možda je jedan od izazova na koji treba obratiti pažnju ove nedelje Marsov kvadrat ili zategnuti ugao od 90 stepeni u odnosu na kometu isceljenja, Hiron.

Pročitajte i ovo: Kako vaš horoskopski znak sabotira vaše ljubavne veze – ŠTA RADIM POGREŠNO?!

Ova veza nas podstiče da ne prenagljujemo i ne žurimo sa zaključcima ako neko koga poznajemo prolazi kroz težak period ili se čini defanzivnije nego obično. I najviše od svega, moramo da se potrudimo da preoštro ne osuđujemo sebe shodno tome kako materijalno stojimo.

Neptun i retrogradni Pluton nas podstiču da zaronimo duboko i sagledamo duhovnu dimenziju i naročito koristimo novac kao oblik energetske razmene, a ne kao ono što nas zaista definiše.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI PLUTON od 27. aprila do 06. oktobra 2021. – Sreća sa žaljenjem

U inkonjunkciji sa Saturnom, od srede do sledećeg ponedeljka, a egzaktnom u subotu, Mars donosi neravnotežu između vašeg osećaja odgovornosti i vaših ličnih želja. To može dovesti do neodlučnosti i učiniti da se osećate zaglavljeno, razdražljivo i ogorčeno. Izbegavajte da se izrugujete voljenima samo zato što mislite da su oni krivi.

A za kraj smo ostavili pravi dragulj u kruni ovonedeljnih planetarnih dešavanja – Jupiter menja znak!

Naime, Jupiter, planeta obilja, u četvrtak, 13. maja, napušta znak Vodolije i prelazi u Ribe. Doduše, samo na kratko, do 29. jula, kada se u retrogradnom hodu opet vraća u Vodoliju, u kojoj ostaje do skoro kraja decembra meseca.

Pročitajte i ovo: JUPITER U VODOLIJI (19.12.2020. – 29.12.2021.) za svaki znak i podznak

Važno je da napomenemo da se Jupiter u Ribama oseća jako dobro. On je u Ribama srećan i oseća se kao kod kuće. Prija mu bezgranično prostranstvo Riba tako da ovde Jupiter ima sve mogućnosti i resurse da zaista pruži obilje koje je u njegovoj suštini. To je znak njegovog drevnog vladarstva, tako da se on smatra suvladarom Riba uz planetu Neptun, koja je primarni vladar poslednjeg znaka zodijaka.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

O tome šta vama konkretno Jupiter u Ribama može da donese, vašem znaku i podznaku, pročitajte u detaljnom opisu Jupiterovog ovogodišnjeg tranzita na gore navedenom linku (Jupiter u Vodoliji).

A sada prelazimo na nedeljne astrološke prognoze po znacima. Čitajte i za podznak! Srećno!

Ovan

Ove nedelje će se odigrati bitka u pozadini vašeg uma: vaša logika nasuprot vašim željama.

Oduvek ste bili racionalni mislilac, međutim, planetarna postavka stvara zablude i konfuziju zbog kojih svoj život vidite kroz nepoznatu prizmu.

Generalno, znate šta želite, ali ove nedelje to nećete moći jasno da izrazite. Neke nove činjenice nateraće vas da sledite nove, nepoznate puteve, ali imajte na umu da istraživanje donosi znanje koje će se pokazati vrednim. Budite fokusirani i budni.

Pročitajte i ovo: LJUBAV SA NARCISOM ILI SOCIOPATOM: Zašto su moji bivši srećniji sa drugima nego sa mnom?!

Ova nedelja biće veoma vrela i izuzetno zanimljiva kada je vaš emotivni život u pitanju.

Vaša osećanja će dostići vrhunac tokom vikenda, kada planetarno okruženje obilno nudi svoju naklonost. To će biti pravi trenutak da primite iznenađenja od partnera.

Ostavite svoj ego na stranu i izrazite svoje emocije. Tako ćete uspeti da imate uravnotežen, skladan odnos sa mnogo toga što vam može ponuditi.

Pročitajte i ovo: Zašto nam je ljubav toliko bitna? Evo šta kaže nauka! 

Ako ste slobodni, potražite u sebi preduslove za zadovoljavajući odnos, a zatim preduzmite neke odvažne korake.

Bik

Ove nedelje ćete se kretati između potrebe da promenite stvari u svom svakodnevnom životu i potrebe za slobodnim i nekonvencionalnim životom.

Umesto da insistirate na starim, istrošenim situacijama koje vam daju sigurnost i komfor, okrenite se nečemu novom, kao što je opisano u vašim snovima i ciljevima. Možda se iznenadite koliko je dobro!

Pročitajte i ovo: Promeniće se on: Dok kupujete vreme, prodajete sve vredno i važno što imate

Ova nedelja vam daje planetarnu energiju da ostvarite svoje snove. Nakon intenzivne nedelje, doći će vikend da vas oslobodi napetosti. Druženje sa prijateljima ili mali izlet pomoći će vam da se opustite.

Svakodnevne obaveze udaljile su vas od partnera. Ovo nije pomoglo vašoj vezi, pa razgovarajte s njima bez oklevanja i zajedno možete da smislite najpogodnije rešenje.

Pročitajte i ovo: Zašto nam je važna VEZA SA MAJKOM

Razgovor uvek pomogne i imaćete priliku da se i sami uverite u to. Zapamtite, prošlost je nestala i ona se ne menja. Krenite dalje jednom za svagda.

Ako ste u potrazi za svojom drugom polovinom, treba da se suočite sa životom realnije. Prestanite da jurite za nedostižnim, to će vas samo izneveriti i učiniti jadnim.

Blizanci

Još uvek se borite da pronađete svoj put. Osećate da vaš socijalni i profesionalni status ugrožava nekoliko sila i zato još uvek niste uspeli da ga uravnotežite prema sopstvenim potrebama.

U svakom slučaju, vaš život ne bi mogao da bude opisan kao normalan ili uobičajen. Moraćete da donesete važne odluke o načinu na koji ćete ići dalje; da li ćete slediti formu ili ćete krenuti svojim putem? Obavezno planirajte unapred.

Pročitajte i ovo: Zašto žene gledaju porno filmove

Možda ćete trebati da se smirite ove nedelje – i planete se sa tim slažu. Mir i opuštanje će vam pomoći da razbistrite glavu i provedete nekoliko lepih, romantičnih trenutaka sa svojim partnerom. Usudite se da date neke svoje predloge i raspoloženje će postati veoma vrelo, ne grešite!

Pročitajte i ovo: DVADESET saveta kako da uništite vezu ili brak

Ako ste slobodni, nastavite da budete društveni i sigurno ćete uspeti da se obratite osobi koja će vam promeniti život.

Rak

Naredna sedmica biće vrlo intenzivna i puna posla i obaveza koje će od vas tražiti najbolja rešenja.

Često ćete morati da se uzdržite od društvenog života i zbog toga ćete se osećati loše. Da biste mogli dobro da se nosite sa stvarima, pobrinite se da nađete vremena za svoje najmilije. Provedite sa njima lepe, opuštajuće i nehajne trenutke. Učiniće vaše dane manje stresnim.

Pročitajte i ovo: Da li je kompatibilnost važnija od privlačnosti?

Ovonedeljna postavka planeta doneće vam lepu nedelju. Dani će vam biti ispunjeni emocijama zbog neočekivanih događaja koje je planirao vaš partner. Ovo će vas zbližiti i raspoloženje među vama će se poboljšati.

Vikend će biti još romantičniji i pun strasti.

Pročitajte i ovo: Želite da gledate svoju ženu sa drugim muškarcem? Zašto biste to radili? I šta se krije iza toga?

Ako tražite osobu na koju ćete se usredsrediti, imaćete nekoliko šansi da iskusite ljubav. Osoba sa vašeg radnog mesta pokušava da vam priđe, nemojte je isključiti; možda će vam se svideti šta sledi.

Lav

Pripadate znaku koji svoju društvenu sliku stavlja iznad svega ostalog. Zbog toga ove nedelje nećete propustiti nijednu priliku za izlazak.

Dobićete priliku da predstavite svoje planove i dobro se zabavite, kao i da sklopite poznanstva koja će vam biti od koristi.

Pročitajte i ovo: Otkrijte da li vas voli po načinu na koji imate seks

Sredinom nedelje dobićete priliku da napravite neke promene kojima ste težili preuzimajući bilo koji mogući rizik. Ne žurite sa stvarima i videćete da je sve moguće. Sreća će biti na vašoj strani.

Lopta je sada na vašem terenu, a vi ćete se voditi svojom senzualnošću i strašću. Rezultat će biti eksplozivan!

Pročitajte i ovo: Želite li savršenu ili celovitu ljubav?! Evo u čemu je razlika i čemu treba da težimo

Uživaćete u neverovatnim trenucima sa partnerom. Vaše dobro raspoloženje biće očigledno, a vreme provedeno sa partnerom fantastično.

Ako ste slobodni, setite se da za sve postoji vreme. Do tada se zabavite i ne budite smarači. Novo poznanstvo će se u budućnosti razviti u nešto vrlo zanimljivo. Krenite!

Devica

Treba da pritisnete dugme koje će na neko vreme zaustaviti tok stvari. Šta ovo znači?

Dozvolili ste anksioznosti i apsurdu da vam napadnu život, pa niste u stanju da sagledate stvarnost kakva jeste.

Zanesu vas vaši strahovi i osećate se zaglavljeno i nesposobno da reagujete. Udahnite i razmislite jasnije. Organizujte se i krenite dalje sa više smisla. Videćete da će stvari postepeno formirati poredak koji možete slediti.

Pročitajte i ovo: Kako da pronađete pravog partnera

Sredina nedelje će vam verovatno doneti neke sukobe i sporove sa ljudima oko vas. Održavajte ispravan stav.

Planetarno okruženje stvara intenzivne ritmove i napetost u ljubavnom životu ove nedelje. Način na koji odaberete da izrazite ove uslove je u vašim rukama.

Ne volite li više strast i ljubav nego nesuglasice i svađe? Razmislite malo i pobrinite se da radite ono što donosi zadovoljstvo i harmoniju u vezi.

Pročitajte i ovo: Zašto nam je važna VEZA SA OCEM

Ako tražite partnera, budite oprezniji i ne dopustite da novo poznanstvo propadne.

Vaga

Ova nedelja donosi vam velike promene na radnom mestu. Pri kraju ćete primiti neke iznenađujuće vesti, ali ostanite rezervisani i ne donosite ishitrene zaključke.

Pokušajte da prikupite sve potrebne informacije i steknete širu sliku. Moraćete da donesete velike, jasne odluke o svom svakodnevnom životu, poslu ili kolegama.

Pročitajte i ovo: Psihološke povrede u detinjstvu: Putevi bola popločani su dobrim namerama

Takođe je pravo vreme da vodite računa o svom zdravlju i da planirate sve relevantne obaveze.

Tokom vikenda planirajte aktivnosti na otvorenom.

Vikend će biti vrlo emotivan i dobićete priliku da sa partnerom odete na kratko putovanje ili izlet. To će vam pružiti kvalitetno vreme potrebno za jačanje vaše veze.

Pročitajte i ovo: POVREĐIVANJE kao način života

Tokom nedelje budite mirni i izbegavajte bilo kakve tenzije. Ne dopustite da oprečni stavovi pokvare dobro raspoloženje.

Ako ste slobodni, treba da razmislite o onome šta tražite u ljubavnom životu, a zatim to potražite. U suprotnom, možete i dalje uživati u svojoj osami.

Škorpija

Ove nedelje ćete se jako potruditi da održite ravnotežu između onoga što je ispravno i onoga što je normalno.

Osetićete pritisak da pratite savremeni tok stvari, ali na kraju ćete morati da odlučite da li želite ovo da uradite ili želite da učinite ono što mislite da je ispravno.

Pročitajte i ovo: Još uvek ste neudati / neoženjeni? Možda patite od gamofobije – straha od braka

U isto vreme, tokom nedelje morate biti vrlo jasni u svojim rečima i postupcima, jer će postojati tendencija da se činjenice iskrivljuju.

Verovatno će vaš ljubavni život narušiti invazija osobe iz porodičnog okruženja. Njihova intervencija stvoriće konfuziju i napetost, kao i negativno raspoloženje u vašoj vezi.

Pročitajte i ovo: Šta je potrebno da bismo počeli LJUBAV ISPOČETKA

Bolje je da razjasnite svoj stav i sačuvate smirenost u vezi. Postavite svoja ograničenja i budite čvrsti prema njima.

Ako tražite partnera, zaboravite na sumnje i obratite se osobi koja vas zanima. Rezultat će učiniti da se osećate sjajno!

Strelac

Ove nedelje treba da nađete malo vremena da se opustite i stupite u kontakt sa svojom emotivnom stranom.

Imaćete samopouzdanje i energiju da se hrabro nosite sa bilo kojim preprekama koje se mogu pojaviti, jer znate kako vredno raditi za sve što postignete u životu. Generalno, treba da zadržite iskren stav, posebno prema sebi.

Pročitajte i ovo: Uskraćivanje ključnih potreba u detinjstvu i moguće posledice u odraslom dobu

Sredinom nedelje rešite sve prepreke na pozitivan način, jer vam negativan stav neće ponuditi ništa važno.

Tokom vikenda, odvojite malo vremena za sebe i suzdržite se od svega što oduzima vašu energiju.

Pročitajte i ovo: Da li je u redu nametati deci ono što mislite da je najbolje za njih?

Očekujte vrlo dobre vesti u ljubavnom životu. Nova era je pred vratima, pa se pripremite da sve probleme svoje veze ostavite iza sebe.

Otprilike krajem nedelje imaćete priliku da iskreno razgovarate sa svojim partnerom i razjasnite sve što ometa vašu vezu. Iskoristite priliku da se iskreno i direktno izrazite. Dosta je bilo vrdanja.

Ako ste slobodni, sada je vreme za promenu. Uzmite stvar u svoje ruke i velikim, sigurnim koracima promenite situaciju.

Jarac

Ovo će biti divna nedelja za vas, jer ćete imati snage i hrabrosti potrebne za sređivanje stvari.

Do sada vas je nešto ili neko držao u stagnaciji i nije vam dozvoljavalo da kreirate razvoj koji ste želeli. Sada ćete, međutim, moći da razjasnite gde ste i kako želite da idete napred, zahvaljujući povoljnom položaju planeta koje podstiču ideje i informacije u pravom smeru.

Pročitajte i ovo: OPSESIVNO KOMPULSIVNO PONAŠANJE: Zašto se javljaju opsesivne misli, slike i ideje

Usudite se da pravite nove profesionalne planove i implementirate kreativne ideje, posebno one koje uključuju putovanja ili internet.

Vaš društveni život sredinom nedelje biće u najboljem izdanju i verovatno nećete propustiti nijednu priliku za izlazak.

Pročitajte i ovo: Uništava li prijateljstvo seks sa prijateljem? Zavisi. Evo od čega!

Dosta sa vašim zamuckivanjem i vašim uskogrudnostima. Planetarno okruženje stvara idealne uslove da učinite da vidite stvarnost i izrazite se partneru sa više fleksibilnosti i razumevanja.

Možete li smisliti nešto bolje za vašu vezu koja je prošla toliko toga? Zabavite se sa svojim partnerom i ne dopustite da vam nerazumne misli truju vezu.

Ako ste slobodni, nema razloga da se osećate razočarano. Uživajte i znajte da vaša sreća radi na tome da pronađete ono što tražite u svom ljubavnom životu.

Vodolija

Ako je fokus vašeg interesovanja u poslednje vreme bio na vašim finansijama, onda će ova nedelja otkriti budućnost.

Praktična pitanja će se razjasniti krajem nedelje, dok ćete početkom nedelje dobiti puno informacija o tome kako poboljšati svoje životne uslove. Iskoristite ta otkrića na najbolji mogući način i prepustite im da vode vaše odluke o tome gde ćete potrošiti vreme i novac i šta treba izbegavati tokom narednih dana.

Pročitajte i ovo: Ljubljenje je dobro za zdravlje i sprečava nastanaka bora: Evo zašto!

Treba uzeti stvar u svoje ruke. Vaš um se igra sa vama i postavlja vam zamke koje vas vode do paranoičnih, neutemeljenih sumnji.

Krećite se realnom putanjom i držite ravno glavu tokom situacija koje se odnose na vašu vezu.

Pročitajte i ovo: Zašto mi ne odgovara na poruke?! A nisu ga oteli vanzemaljci!

Ako ste slobodni, uživajte u samoći i slobodi s kojom dolazi. Što više udaljavate ideju posvećenosti, osećaćete se bolje i moći ćete pravilno da procenite sve što vam se nađe na putu.

Ribe

Pripremite se za vatromet ove nedelje!

Naklonost planeta pojašnjava vaš odnos sa vrlo važnom osobom koja vam može mnogo pružiti u budućnosti.

Sada ste u mogućnosti da steknete jasan pogled na put koji je pred vama. Energija i snaga koju ćete osećati daće vam sposobnost da preduzmete velike, stabilne korake ka svom snu.

Pročitajte i ovo: Kako izgleda žena za brak iz perspektive muškarca

Nema sumnje da je uspeh pred vratima. Verujte svojim instinktima i bićete zapanjeni rezultatima. Novo poglavlje treba da započne.

Dobre vesti za vaš ljubavni život, jer se čini da partner ispunjava svaku vašu želju. Njihova izražajnost i toplo raspoloženje odagnavaju sve vaše strahove, ostavljajući dovoljno prostora za romantične trenutke strasti i ljubavi.

Pročitajte i ovo: Reč – dve o pogrdnim rečima upućenim ženama

Ako ste slobodni, ovaj vikend će vam doneti priliku da upoznate zanimljive ljude i provedete se divno s njima. Na vama je da jednog od tih poznanika pretvorite u nešto značajnije. Rizikujte i sreća će biti na vašoj strani.