Nedelju započinjemo žestoko!

Mars u Biku u kvadratu Plutona od 8. do 14. juna donosi potencijal za borbu za moć i konfrontacije ako pokušate da kontrolišete druge. Možda ćete morati da imate posla sa drugim ljudima koji pokušavaju da dominiraju vama. Izbegavajte okrutnost, ljubomoru i lažne taktike. Pažljivo težite uspehu, a da se drugi ne osećaju ugroženo.

Merkur u Blizancima u kvadratu Saturna u Ribama od 11. do 13. juna nastavlja izazovnu prirodu ove nedelje. To može otežati prenošenje vaših planova i ideja zbog negativnog razmišljanja i nesporazuma. Ako učite ili radite papirologiju, obratite pažnju na detalje. Potražite pouzdane, profesionalne savete ako ste uključeni u ugovore, poslovna ili pravna pitanja. Ne oslanjajte se na tuđe reči, i budite oprezni sa svojim.

Venera u Blizancima u polusekstilu Urana 12. i 13. juna unosi zabavu i uzbuđenje u vaš društveni i ljubavni život. Otvoreniji i progresivniji pogled pomaže u prevazilaženju svih preostalih ograničenja iz Merkura u kvadratu sa Saturnom. To vam čini ugodnijim u društvenim situacijama, a nedostatak inhibicije je od pomoći, posebno ako ste stidljivi.

Prva četvrt Meseca na 23°39’ Device u kvadratu Merkura bi mogla da donese neslaganje zbog parohijalizma ili ćudljivosti. Vaše emocionalne predrasude utiču na vaše misli, a vaše intelektualno rezonovanje može uticati na vaša osećanja prema osobi ili predmetu. Najbolja upotreba ove nervne energije je težak mentalni rad. Možete kritički ispitati obe strane dok usavršavate svoje ideje.

Sunce u konjunkciji sa Merkurom na 24°06’ Blizanaca od 12. do 16. juna fokusira se na vaše razmišljanje, komunikaciju i putovanja na kratke udaljenosti. Donosi mentalnu budnost, brzo razmišljanje, prilagodljivost i radoznalost. Fiksna zvezda Alnilam na 23°47’ Blizanaca daje oštroumnu, intelektualnu, bestidnu, svojeglavu i brzopletu prirodu. Donosi prolazne počasti, slavu, bogatstvo i romantične probleme.

Merkur u Blizancima u polusekstilu Urana 14. i 15. juna donosi brzo razmišljanje, otvorenost i oštru intuiciju. Ovo vam omogućava da napravite pozitivne promene i prilagodite se novim informacijama ili promenljivim okolnostima. Takođe možete maksimalno iskoristiti neočekivane prilike, posebno u vašem komšiluku, na mreži ili sa braćom i sestrama.

Sunce u Blizancima u polusekstilu Urana u Biku od 14. do 16. juna donosi prijatna iznenađenja, podsticajne susrete i neočekivane prilike. Radoznalost i inventivnost vam omogućavaju da otkrijete i pronađete nove načine da radite stvari koje mogu povećati efikasnost. Pogled na budućnost može doći kroz povećanu intuiciju ili psihičke sposobnosti.

Planeta akcije i energije, Mars, u polusekstilu Jupitera u Blizancima od 13. do 17. juna donosi snagu, hrabrost, sreću i velikodušnost. Daje inicijativu da se bilo koji zadatak uhvati u koštac sa energijom, entuzijazmom i optimizmom. Možete biti konkurentni i uporni dok održavate harmoniju. Povećano samopouzdanje i harizma su idealni za izlaske.

Planeta ljubavi i vrednosti, Venera, trenutno u Blizancima, u kvadratu Neptuna na poslednjem stepenu Riba, od 15. do 18. juna, može učiniti da se osećate romantično, senzualno i saosećajno. Ali to takođe donosi potencijal za preosetljivost, nesigurnost i bežanje. Razmišljanje želja ili prevelika idealizacija mogu dovesti do sramote ili razočaranja u vašem ljubavnom životu.

OVAN

Od ponedeljka do petka donosi dodatnu ličnu slobodu da uživate u više druženja. Pozitivna promena u vašem ljubavnom životu mogla bi da dovede do ljubavi na prvi pogled i uzbudljive nove romanse. Vaš partner bi trebao biti voljan da vam pomogne da istražite svoje neobičnije i čudnije seksualne želje. Kreativna otkrića mogu vam pomoći da razvijete svoj umetnički ili muzički potencijal i pronađete svoj jedinstveni stil. Ovo je odličan trenutak za eksperimentisanje sa novom frizurom, odećom i dodacima.

Pročitajte i ovo: Kad ne znaš na koju ćeš stranu u životu, pozabavi se svojim telom

Pročitajte i ovo: Kraj ljubavne veze – praktični saveti kako da ponovo stanete na svoje noge

Subota i nedelja donose povećanu potrebu za ljubavlju i privrženošću, ali vam možda neće biti do pokušaja da je zaradite. Ovo može zaoštriti ljubavne odnose, a sve tenzije koje se stvaraju u poslednje vreme će isplivati na površinu. Različita očekivanja takođe mogu izazvati nezadovoljstvo. Kompenzacija za svaku usamljenost prepuštanjem luksuzu može doneti samo kratkoročno olakšanje i može opteretiti vaše finansije.

BIK

U ponedeljak i utorak, vaše emocije, mašta i kreativnost su pojačane. Prijatelji vam mogu doći po utehu ili rame za plakanje. Nova romansa je moguća, i ona bi imala osećaj srodne duše. Kreativni i umetnički radovi kao što su muzika, kompozicija i video su favorizovani. Možda ćete dobiti inspiraciju da napravite iskorak u projektu koji je izazvao frustraciju.

Pročitajte i ovo: Zaljubljujemo se uvek u isto, što nam potvrđuje natalna karta partnera

Pročitajte i ovo: Šta se krije iza osećaja beznačajnosti, neadekvatnosti i beznađa

Od srede do nedelje idealno je za početak bilo čega što zahteva energiju, inicijativu i hrabrost. Fizička snaga je pojačana, kao i vaš instinkt kako i kada nešto započeti. Imate samopouzdanje da postignete značajan uspeh. To može biti u bilo kojoj oblasti života, od karijere do veza, ali posebno bilo čega fizičke prirode. Nova romansa je moguća zbog vaše dodatne harizme i prenapućenog seksualnog privlačnosti.

BLIZANCI

U ponedeljak i utorak, vaši intimni odnosi mogu patiti zbog emocionalne hladnoće, krivice, straha ili potrebe da se bavite drugim obavezama. Teška opterećenja na poslu ili učenju mogu uzrokovati stres, a istovremeno ograničavaju vaše vreme sa voljenim osobama. Nedostatak intimnosti i emocionalne podrške može izazvati tugu. Najbolji način da se nosite sa ovim emocionalno zahtevnim vremenom je samokontrola, strpljenje, posvećenost, poverenje, lojalnost i oprost.

Pročitajte i ovo: Sagorevanje seksualne želje kod muškarca

Pročitajte i ovo: LJUBAVNICA – Žena koja je sebi na drugom mestu

Sreda do nedelje je savršena za pravljenje planova jer ćete znati šta želite i kako najbolje doći do toga. Možete jasno da izrazite svoje misli, idealno za pregovore, poslovne odnose, traženje usluga i dobijanje podrške za svoje ideje. Povećana koncentracija, zadržavanje informacija i kreativnost su odlični za studije i hobije.

RAK

Od ponedeljka do četvrtka, ideje koje izazivaju razmišljanje i neobičan smisao za humor čine ovo dobrim vremenom za druženje. Mogli biste steći nove prijatelje koji su mlađi, uzbudljivi ili iz različitih sredina od vašeg. Sva vaša čula će biti pojačana, omogućavajući vam da sagledate stvari sa više detalja. Razmišljanje orijentisano na budućnost i otvorenost dovešće do originalnih i genijalnih otkrića. Studije i ispiti treba da prođu dobro.

Pročitajte i ovo: Da raskrstimo jednom za svagda – šta žele žene, a šta muškarci

Pročitajte i ovo: Toksični odnosi – iskustvo koje otvara oči – jesmo li srećniji i pametniji posle njih?

Od petka do nedelje donosi verovatnoću sreće i uspeha. Sreća će biti posledica vašeg zdravog glasa, poštenih namera, snažnog samopouzdanja i radne etike. Pobeda je moguća u bilo kom takmičarskom poduhvatu, kao što je sport, biznis ili politika. Trebali biste biti dovoljno hrabri i samouvereni da isprobate nešto novo ili izazovno. Povećani seksualni nagon i seksualna privlačnost čine ovo odličnim vremenom za zabavljanje ili oživljavanje postojeće veze.

LAV

U ponedeljak i utorak, Mesec u Lavu podstiče vas da se fokusirate na svoj privatni život, dom i porodicu. Osećaćete se emotivnije i osetljivije nego inače. Ovo je sjajno vreme da razgovarate o pitanjima vezanim za vezu jer ćete biti u kontaktu sa svojim osećanjima. Unutrašnja smirenost i ravnoteža daju vam samopouzdanje da probijete led i steknete nove prijatelje. Ali možda će vam trebati više emocionalne sigurnosti od poznatih predmeta, ljudi i mesta.

Pročitajte i ovo: Arhetip deteta – hoćeš ljubav, ali nećeš da učetvuješ u njoj i prihvatiš odgovornost?!

Pročitajte i ovo: Imate partnera, ali kao da ga nemate? Osećate se usamljeno u odnosu? Treba vam nešto više?

Od srede do nedelje donosi tekuću komunikaciju kod kuće i na poslu. Imaćete odličnu perspektivu o svojoj trenutnoj situaciji. Shvatate kako ste došli ovde i možete da zamislite najbolji put ispred vas. Dakle, napravite planove za svoju karijeru i druge lične ciljeve. Budite detaljni i odredite vremenske rokove kako biste poboljšali svoje šanse za uspeh. Sa članovima porodice možete razgovarati o ličnim i osetljivim temama.

DEVICA

Ponedeljak i utorak vas čine intuitivnijim i romantičnijim. Vaša mistična privlačnost će privući ljude više u skladu sa vašim duhovnim razvojem, a možda ćete čak i pronaći svoju srodnu dušu. Bićete osetljivi na želje drugih i uživaćete da im budete na usluzi. Ovo može rezultirati delima dobročinstva i senzualnom masažom. Imate dovoljno umirujuće i isceljujuće energije koju možete da podelite i ne bi trebalo da osećate krivicu zbog bilo kakvog povećanja vašeg ega.

Pročitajte i ovo: BOMBSHELL – Kanibalizam kroz psihičko ranjavanje ili šta se skriva iza narcisoidnog poremećaja ličnosti

Pročitajte i ovo: Šta da radite ako vam ljubav nije uzvraćena?!

Sreda do nedelje donosi snažnu želju da se takmiči za pobedu. Skoro svaka akcija koju sada započnete biće uspešna. Ovo je pravo vreme za odlučne akcije, donošenje važnih odluka, preuzimanje vođstva i povećanje svog bogatstva. Možete računati na hrabrost i dobro rasuđivanje da biste iskoristili sve prilike za lični, materijalni ili duhovni rast. Ovo je posebno dobro vreme za zabavljanje i poboljšanje postojećih odnosa.

VAGA

Od ponedeljka do petka donosi originalno i inventivno razmišljanje, akutnu intuiciju, otvorenost i prilagodljivost. Ovo vam omogućava da brzo reagujete kako biste iskoristili neočekivane prilike. Vaš um će biti podstaknut neobičnim ili uzbudljivim vestima ili slučajnim susretima sa ekscentričnim ljudima. Moguće su nove ideje, kreativni prodori, psihičko otkrovenje i proročki snovi.

Pročitajte i ovo: Zašto karma ne može da se izbegne?

Pročitajte i ovo: Jeste li u miru sa ženom u sebi?

Subota i nedelja donose snagu, hrabrost, sreću i velikodušnost. Dok drugi odlažu i prave izgovore, vi možete iskoristiti svoju inicijativu da se uhvatite u koštac sa bilo kojim zadatkom sa energijom, entuzijazmom i optimizmom. Možete biti konkurentni i uporni dok održavate harmoniju. Dobar tajming i instinkti čine ovo dobrim vikendom za preuzimanje rizika. Jednako jak seksualni nagon bi trebalo da odgovara vašoj snažnoj seksualnosti.

STRELAC

Od ponedeljka do petka donosi brzo razmišljanje, otvorenost i oštru intuiciju. Ovo vam omogućava da napravite pozitivne promene i prilagodite se novim informacijama ili promenljivim okolnostima. Takođe možete maksimalno iskoristiti neočekivane prilike, posebno u vašem komšiluku, na mreži ili sa braćom i sestrama. Moguća su prijatna iznenađenja, neobična otkrića, podsticajni razgovori i nova prijateljstva.

Pročitajte i ovo: Najgore stvari koje možete da uradite dok ga oralno zadovoljavate

Pročitajte i ovo: Zašto je teško biti muzičar – kriza identiteta i bolesti zavisnosti… a imali su sve

Subota i nedelja donose snažnu potrebu da izrazite svoj kreativni, inventivni i originalni bljesak. Povećana samosvest i otvorenost znače da vam može biti prijatno da vas vide kao drugačijeg ili ekscentričnog. Bljesci uvida i živopisni snovi mogu dovesti do kreativnih otkrića i otkrića. Ovo je odličan vikend za promene i pokretanje trendova. Oni će se desiti brzo i relativno glatko. Možete se veoma dobro prilagoditi novim uslovima.

JARAC

Od ponedeljka do petka, uživaćete u snažnoj magnetskoj privlačnosti i saparnom šarmu, idealnom za strastvene romanse. Seksualni susreti bi bili izuzetno saosećajni, nežni i duhovni. Ako izlazite, verovatno ćete privući manje agresivnog, više duhovnog partnera. Možete iskoristiti snažnu duhovnu hrabrost i borbeni duh da odbranite sebe i svoje najmilije.

Pročitajte i ovo: PRELJUBNIK: U vezi ili braku, a NEVERAN!?!

Pročitajte i ovo: Ključni sastojci ljubavi – bliskost, strast i odanost + onoga koga volimo duže gledamo

Subota i nedelja, vaše misli i informacije koje dobijete mogu biti neuverljive, kontradiktorne i zbunjujuće. Možete promeniti svoje mišljenje i kretati se od jednog zaključka do drugog. Donošenje konkretnih odluka sa bilo kakvim samopouzdanjem biće teško, a verovatno ne bi trebalo ni da pokušavate. Potrebno je više informacija koje još nisu dostupne. Fleksibilnost je potrebna tokom ovog vikenda prilagođavanja.

VODOLIJA

Od ponedeljka do petka, koji naelektriše vaš mozak, ovo je idealno vreme za bilo koji mentalni ili kreativni rad koji zahteva originalnost. Neočekivane vesti mogu doći do vas i dovesti do uzbudljivih novih prilika. Ovo je dobro vreme za sticanje veće svesti i eksperimentisanja, što vodi do uzbudljivih otkrića o sebi i drugima. Novi ljudi mogu ući u vaš život i verovatno će na neki način biti neobični ili uzbudljivi.

Pročitajte i ovo: Upomoć, više ne vodimo ljubav! Evo kako da ponovo zapalite vatru u krevetu!

Pročitajte i ovo: Zašto nam se neki ljudi iznova vraćaju u život?

Subota i nedelja donose spremnost na kompromis i saradnju, čineći odnose harmoničnijim i prijateljskim. Opušteniji način razmišljanja vam omogućava da se lakše družite i sklapate prijateljstva. Očekujte povećanje interakcije u vašem komšiluku i na mreži. Ovo je verovatno naporan vikend, ali nije stresan zbog vaše prilagodljivosti i uravnoteženog razmišljanja.

RIBE

Od ponedeljka do petka donosi brzo razmišljanje, radoznalost i originalnost. Možda ćete postati voljniji i nezavisniji, ali generalno pozitivnog raspoloženja. U vaš život mogu ući novi ljudi koji su na neki način neobični ili uzbudljivi. Neočekivane vesti mogu dovesti do novih uzbudljivih prilika. Verujte svojoj intuiciji da biste brzo donosili odluke.

Pročitajte i ovo: Strah od napuštanja umesto ljubavi

Pročitajte i ovo: Recept za dobro raspoloženje – kako da popravite loš dan

Subota i nedelja donose snagu, hrabrost i strast. Ovo je idealan vikend za rešavanje složenih zadataka jer postoje odlične šanse za uspeh. Sreća koju doživite ove nedelje dolazi od povećanog optimizma, snažnih instinkta, inicijative i spremnosti da rizikujete. Povećana seksualna privlačnost, harizma i popularnost su odlični za izlaske, posao, sport i impresioniranje nekoga u vašem profesionalnom ili privatnom životu.