Od 10. do 25. juna bićemo u jednom težem periodu u kojem će biti ugrožena ekonomska, finansijska pitanja, ali i privatnost. Ne treba pokretati nove poslove.

Sunce u Blizancima u kvadratu sa Neptunom u Ribama i Jupiterom u Strelcu, do 13. juna.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovi kvadrati stvaraju poteškoće u društvenim i poslovnim aktivnostima. Pojavljuju se preterane i neopravdane ambicije motivisane samoljubljem. Mogućnost samoobmana.

Pročitajte i ovo: Kojem tipu astrološkog ponašanja pripadate?

Nailazi se na prepreke i probleme u pravnim i administrativnim pitanjima. Nemojte po svaku cenu preuzimati obaveze na sebe, jer postoji rizik da ih ne ispunite. Ovo može biti upuštanje u avanture sa nepovoljnim posledicama.

Pročitajte i ovo: Položaj Sunca u kućama natalnog horoskopa

Budite obazrivi u novim poslovnim kontaktima, jer su očekivanja previsoka. Mogućnost pojavljivanja nepoznanica. Suzdržite se od veće kupovine ili ulaganja. Važno je biti u svemu umeren i ne leteti visoko.

Photo by Adam Flanagan on Unsplash

Merkur u Raku u trigonu sa Neptunom u Ribama i u opoziciji sa Saturnom u Jarcu

Aspekti su aktivni od 13. do 19. juna

Postoji mogućnost kašnjenja i prepreka kod pribavljanja dokumentacije i potrebnih informacija. Sastanci, važni razgovori, kontakti i putovanja mogu biti odloženi. Dolazi do teškoća u pregovorima zbog nesporazuma i sukoba interesa.

Pročitajte i ovo: Aspekti Sunca i Plutona u muškom horoskopu i njegov odnos prema ženama

Odložite posete državnim institucijama i zvaničnim organima. U poslovnim odnosima dolazi do raskida sporazuma i ugovora. Najbolje je odložiti kupovinu kancelarijskog nameštaja i  komunikacione opreme. Pregovori oko nekretnina mogu ići otežano. Problemi u komunikaciji u porodičnom okruženju, posebno sa starijim osobama i autoritetima.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Hironu u Ovnu do 2027. godine

Pojavljuju se porodični problemi iz prošlosti, ali bez mogućnosti rešavanja. Neki će zapostaviti poslovne obaveze zbog porodičnih pitanja, a neki će zapostaviti porodična pitanja zbog poslovnih obeveza.

Photo by Nabil Aiman on Unsplash

Mars u Raku u opoziciji sa Saturnom u Jarcu

Aspekt je aktivan od 10. do 20. juna.

Ovo je period kada dolazi do problema i napetosti u poslovnom i porodičnom okruženju. Potrebno je biti vrlo disciplinovan, obazriv i odgovoran. Prilikom rada i fizičkih aktivnosti može doći do povreda i preloma.

Pročitajte i ovo: Mars opozicija Saturn, hrabro, ali ne na silu!

Mogu se podići talasi krize tamo gde je pre toga izgledalo stabilno, mirno i postojano. Ovaj aspekt nije dobar za poduhvate i investicije.

Pročitajte i ovo: Sedma kuća horoskopa i planete u njoj

U ovom periodu nije poželjno pokretati nacionalne teme, jer će ljudi biti prilično agresivni i vrlo osetljivi na takva pitanja. Mnoge stvari mogu da propadnu i posustanu. Može doći do neuspeha u preduzetništvu, požara, povreda i nesreća.

Pročitajte i ovo: Saturn i brak

Ovaj aspekt predstavlja konflikt između volje za akcijom i objektivnih okolnosti koje su prisutne u spoljašnjem svetu. Vrlo je verovatno da će postizanje rezultata u aktivnostima biti ometano okolnostima koje zahtevaju ozbiljan pristup razumevanju temeljnih uzroka nastalih prepreka. Površne i nedosledne aktivnosti biće zaustavljene. Samo pažljivo isplanirane aktivnosti mogu biti produktivne.

Pročitajte i ovo: Mars u Raku, oficir sa ružom

Odnosi sa nadređenima biće složeni i napeti.

Photo by Daiga Ellaby on Unsplash

Ovan

Promene u izgledu biće korisne, kao kupovina nove garderobe ili odlazak kod frizera. Mogućnost problema i teškoća u privatnom, ali i poslovnom okruženju. Ne smete biti osvetoljubivi, jer možete imati nepovoljne posledice.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o retrogradnom Jupiteru

Problem sa autoritetima. Mogu se vratiti neki problemi iz prošlosti, koji će vas usporiti. Mnogo toga neće ići lako i nailazićete na prepreke. Možda će biti dobro da se malo umirite.

Pročitajte i ovo: Uzdizanje autoritetom znak je slabosti i želje za priznanjem

Photo by Daiga Ellaby on Unsplash

Bik

Ako poslovi zahtevaju veliko ulaganje vremena i truda, možete zatražiti pomoć od pouzdanih ljudi. Ne uključujte u svoje planove osobe koje su vam nesigurne. Radite samo planirane stvari, a ljudima u svom okruženju pokažite da ste dostojni svojih reči.

Pročitajte i ovo: Tranzit Urana kroz Bika po kućama natalnog horoskopa

Iskoristite naredni period za komunikaciju i kontakte sa osobama koje su vam drage. Neke pripadnike vašeg znaka obradovaće susreti i prepiska sa zanimljivim osobama. Ovo je vreme ljubavnih podviga i maksimalne predanosti poslu.

Pročitajte i ovo: Na kakve muškarce su slabe jake žene?!

Photo by Thomas Peham on Unsplash

Blizanci

Naredni period može biti ispunjen nerazumevanjem, što će loše uticati na raspoloženje. Nije vreme za rešavanje finansijskih pitanja, kao ni za sređivanje finansijske dokumentacije.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o retrogradnom Plutonu

Poslovni pregovori biće otežani, a važne informacije mogu da kasne. Odložite razgovore u porodičnom i privatnom okruženju koji se tiču finansija. Možete imati iznenadne promene raspoloženja, što će uticati na komunikaciju sa drugim ljudima.

Pročitajte i ovo: Da li je zavisnost odgovor na traumu? Najviše nas boli ono što nismo mogli da promenimo!

Photo by Zoran Zonde Stojanovski on Unsplash

Rak

Na poslu se mogu pojaviti problemi, ali oni će vas motivisati da budete efiksaniji i produktivniji. Iz privatnih problema možete naučiti neke važne lekcije.

Pročitajte i ovo: Mars je muškarac kojeg želite pored sebe

Izbegavajte preteranu grubost i agresiju prema bliskim osobama, rođacima, prijateljima i poslovnim kolegama. Posebno budite obazrivi na poslu kada budete sa klijentima ili nepoznatim osobama. Diplomatija i sposobnost kompromisa biće najbolje veštine za postizanje ciljeva.

Pročitajte i ovo: Afrodita, boginja ljubavi u ženi – kako otkriti pun spektar svoje ženstvenosti

Photo by Anna Demianenko on Unsplash

Lav

To će negativno uticati na emotivni život i sposobnost pronalaženja kompromisa. Mogu se pojaviti novi neprijatelji i potrebno je da radite u ovom pravcu. Sve ovo može izazvati iritaciju i napetost. Generalno, ova nedelja biće teška, ali morate biti strpljivi.

Pročitajte i ovo: Šta da radite kada u natalnom horoskopu imate planete koje se nalaze u znaku u kojem se ne osećaju dobro

Možete promeniti svoje mišljenje o svojim trenutnim prioritetima. Ne obećavajte ono što niste sigurni da ćete moći uraditi. Razmislite da li ste trenutno sposobni za određene planove, jer svaka vrsta preterivanja može imati negativne posledice.

Pročitajte i ovo: Znate li zašto je strah dobar?

Photo by Davids Kokainis on Unsplash

Devica

Znanje će igrati veoma važnu ulogu i nemojte propustiti priliku da naučite nešto novo. Optimizam i pesimizam moraju biti zamenjeni realizmom. Planete žele da imate pravu sliku kada gledate u svet. To će vam pomoći da pronađete istinu.

Pročitajte i ovo: Venera u Biku, senzualnost i zadovoljstvo kroz sva čula

Pojaviće se nekoliko znakova, koji će vam pokazati na koji način da krenete dalje. Ne oslanjajte se na obećanje prijatelja. Precizna računica i spremnost da se uloži napor pomoći će u prevazilaženju privremenih teškoća.

Pročitajte i ovo: Oslobodite se emocionalnih manipulatora

Photo by Jakob Owens on Unsplash

Vaga

Ovaj savet će vam pomoći da rešite jednu tešku situaciju. Moguće su promene u poslovnom okruženju i to možete iskoristiti za traženje nove pozicije. Krajnji rezultat zavisi od uloženog napora, a to znači da se ne smete opuštati.

Pročitajte i ovo: Sunce u Blizancima u obličju Petra Pana

Ne žurite da ne biste izgubili važne detalje. Neke osobe mogu započeti provokativne akcije, ali ne bi trebalo na njih da obraćate pažnju. Pokušajte da odagnate sumnje koje vas muče, jer su one smetnja za opušteniji emotivni život.

Pročitajte i ovo: Popularna psihopatija – kako da prepoznate psihopatu u svom okruženju

foto mikayla herrick unsplash

Škorpija

Zbog naglog povećenja umora, kao i problema i kašnjenja na poslu, mogu se pojavljivati različite prepreke. Biće potrebno da donesete važnu odluku koja će podeliti vaš život na „pre“ i „posle“.

Pročitajte i ovo: Najbolji i najgori ljubavni parovi zodijaka

U privatnom i emotivnom životu sledi napetiji period. Nemojte greške partnera uzimati suviše blizu srcu. U slučaju da se pojavi interesantna osoba koja će vas zainteresovati, potrebno je da prevaziđete nesigurnost i strah. Upoznajte se i ostavite dobar utisak.

Pročitajte i ovo: Tajanstveni zavodnik – psihopata, ženskih srca lomilica

Photo by Akemy Mory on Unsplash

Strelac

Prošlost nestaje i oslobađa mesto nekim novim okolnostima. Iznenađenja su moguća na početku nedelje, ali je važno da se kontrolišete da biste izbegli pogrešne korake. Pokušajte da preispitate svoje prioritete.

Pročitajte i ovo: Planete u Blizancima, u natalu i tranzitu

U emotivnom životu biće važno da budete hrabri i iskreni, jer samo tako možete ispuniti emocionalne želje. Generalno, ova nedelja biće povoljna za stvaranje novih društvenih veza. Možete upoznati osobu koja će biti vrlo korisna.

Pročitajte u ovo: Žene se zaljubljuju u junake, a muškarci u sfinge

Photo by Jason Briscoe on Unsplash

Jarac

U suprotnom, može doći do problema i otežavajućih okolnosti. Ne budite agresivni u postizanju svojih ciljeva i čuvajte se povreda na radu. Nerazumevanje sa članovima porodice.

Pročitajte i ovo: Kako do ostvarenja želja uz pomoć Marsa?

Nećete moći potpuno ispuniti neka njihova očekivanja, što može dovesti i do prekida komunikacije. Ove nedelje bi bilo najbolje da izbegavate fizičke aktivnosti. Samo pravilno izabrana strategija može pomoći će da se izbegnu ili olakšaju privremene teškoće.

Pročitajte i ovo: Previše dobro da odem, premalo da ostanem

Photo by Andrew Neel on Unsplash

Vodolija

Sukobe ćete moći rešiti mirnim putem i zakopavanjem ratne sekire. Mirovni sporazumi su najbolje rešenje za probleme.

Pročitajte i ovo: Tranzit Jupitera kroz znak Strelca, po kućama natalnog horoskopa, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

Nemojte gunđati ako nešto krene naopako, jer će to biti samo kratkotrajni trenuci. Biće važno krajem nedelje da pronađete novi cilj, kako biste ga što pre započeli. Nemojte se plašiti da provedete slobodne vreme u okviru porodice i kod kuće.

Pročitajte i ovo: Znaci koji ukazuju na to da ste u vezi sa psihopatom

Photo by Annie Spratt on Unsplash

Ribe

Ova nedelja je savršena za odmor i promenu okoline. Podelite dobro raspoloženje sa drugima kako biste dobijali znakove pažnje od drugih ljudi. Dobra mentalna koncentracija oslobađa vas negativnih emocija.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Škorpije, u natalu i tranzitu

Ako se ne budete prepuštali slabostima, pronalazićete izlaze iz problema. U privatnom životu sledi opuštenija atmosfera, posebno ako prestanete slušati savete drugih ljudi. Krajem nedelje nemojte propustiti jedan važan i zanimljiv poziv.

Pročitajte i ovo: Kako nas strahovi ometaju u ljubavi

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.