U utorak, 11. aprila, Venera ulazi u Blizance gde ostaje do 7. maja. Ljubav postaje igra! Flertovanje, čavrljanja i ljubavna cvrkutanja, očijukanja ulaze u naše svakodnevne živote.

Sa Venerom u Blizancima, imamo mirođiju u svakoj čorbi. Radoznalost nas motiviše na romantičnom i društvenom nivou. „Različitost je začin života“ je sada moto. Društveni smo, komunikativni, šarmantni i zainteresovani.

Iako je to vreme kada možemo da budemo animirani i zabavni, možemo i da držimo distancu na emotivnom nivou. Privlačnost sada često počinje rečima, jer imamo tendenciju da se lakše povezujemo na mentalnom nivou dok je Venera u Blizancima. Najviše nas privlače intelektualno interesantni ljudi. Ponekad nas naša radoznalost odvede u veze koje inače ne bismo formirali. Tamna strana Venere u Blizanacima je prevrtljivost ili nezainteresovanost za dubinu. Voli da sedi jednim dupetom na dve stolice.

Image by Freepik
Image by Freepik

Planeta ljubavi u trigonu sa moćnim Plutonom na samom početku Vodolije od nedelje do srede je odlična za začinjavanje vašeg ljubavnog života. Postojeća veza bi mogla da doživi pozitivnu transformaciju sa više strasti i posvećenosti, a nova veza bi bila veoma intenzivna i mogla bi uključivati aferu ili druge komplikacije. Opsesije i fascinacije su sada moguće i ne samo u vezama. Možda će vas privući određeni modni stil, kozmetika, nakit ili tetovaža.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa BIKOM

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa BLIZANCIMA

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa RAKOM

Sunce u konjunkciji sa Jupiterom na 21°45’ Ovna tokom cele nedelje daje opšti osećaj blagostanja, sreće i optimizma. Sreća u ovom trenutku može se posmatrati kao prilika za lični, profesionalni i duhovni rast. Ovo je odlično vreme za početak novih studija, putovanja na daljinu, veza, investicija ili bilo kog novog projekta. Međutim, preveliki optimizam, sebičnost, hvalisavost, pohlepa ili preteranost mogu dovesti do gubitka i sramote.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa LAVOM

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa DEVICOM

Treća četvrt Meseca na 23°11’ Jarca u kvadratu Jupitera je dobra za druženje, opuštanje i zabavu. Ali morate ostati svesni sklonosti ka preteranoj hrani, alkoholu i drogama. Takođe možete doživeti promenljiva raspoloženja; promena ukusa može predstavljati poteškoće ako vam oči švrljaju. Snižavanje vaših standarda u odnosima može dovesti do sramote ili skandala.

Image by Freepik
Image by Freepik

Venera u kvadratu Saturna od srede do nedelje može da izazove stres u vašem ljubavnom životu zbog kašnjenja, stidljivosti, udaljenosti ili drugih problema u vezi. Da biste održali harmoniju u odnosima, možda bi bilo bolje da neko vreme provedete sami, ali nemojte zanemariti ni naklonost i ljubav drugih. Ulaganje dodatnog napora smanjiće rizik od drama u vezi. Novac takođe može biti tesan, pa izbegavajte rasipanje novca i drugih resursa.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa VAGOM

Pročitajte i ovo: DESET stvari o VAGI koje znate samo ako ste VAGA

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa ŠKORPIJOM

Sunčev polusekstil Neptuna od petka do ponedeljka povećava vašu osetljivost i čini vas intuitivnijim, saosećajnijim i romantičnijim. Verujte svojim instinktima koji će vam pomoći da svoje snove pretvorite u stvarnost. Živopisno sanjanje, okultni i mistični rad, astrologija i religija mogu se koristiti za povećanje samorazumevanja. Ovo je idealno vreme da izrazite svoju brižnu, dobrotvornu i romantičnu stranu služeći drugima.

OVAN

Od ponedeljka do petka je vreme dobrih osećanja i blagostanja kada ćete verovatno želeti da uživate u zadovoljstvima ne radeći ništa, jer izgleda da izazovi nestaju. Ali povećano samopouzdanje i sreća čine ovo savršenim vremenom da pokušate da napredujete. Ne gubite ovaj srećni niz jer biste mogli postati srećniji i bogatiji kroz poslovne dogovore, zakon, nova partnerstva, obrazovanje ili putovanja na daljinu.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Subota i nedelja, trebalo bi da se osećate osetljivije i brižnije. Lakše se možete povezati sa drugima na emotivnom nivou, što vas čini veoma privlačnim i privlačnim. Vaša intuicija i psihičke sposobnosti biće jače i tačnije nego inače, a sanjarenje i mašta će biti življi i kreativniji. Ovaj vikend je dobar za meditaciju i druge duhovne ili okultne aktivnosti jer ćete uživati u duhovnoj ili psihičkoj zaštiti.

BIK

Od ponedeljka do četvrtka donosi optimizam, sreću i zadovoljstvo. Možete se radovati materijalnom i duhovnom rastu uz prilike za povećanje bogatstva. Ovo je idealno vreme da započnete nove projekte i postignete svoje ciljeve. Trebalo bi da bude malo ili nikakvog otpora, a drugi će biti velikodušni i gostoljubivi prema vama. Svoje vidike možete proširiti i kroz dalje obrazovanje ili putovanja.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Od petka do nedelje, verovatno ćete se osećati emocionalno osetljivijim nego inače i poželećete da provedete više vremena sa voljenima. Stara sećanja se mogu vratiti da biste se osećali sentimentalno. Vaši prvi utisci će biti tačni, tako da je ovo dobro vreme za upoznavanje novih ljudi, sklapanje prijateljstva i izlaske. Pretvaranje je nepotrebno jer možete brzo uspostaviti duboke emocionalne veze.

BLIZANCI

Od ponedeljka do četvrtka trebalo bi da bude vreme sreće i optimizma kada dobre stvari dolaze brže. Treba da budete druželjubivi i možete očekivati dobre odnose sa voljenima i ljudima na poslu i u grupnim aktivnostima. Ovo je dobro vreme za stvaranje bogatstva, studije, putovanja, poslovna i pravna pitanja. Možda ste više zainteresovani za religiju/duhovnost, politiku, društvena pitanja i filozofiju.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Od petka do nedelje, vaš ljubavni život može izazvati stres zbog kašnjenja, stidljivosti, udaljenosti ili drugih problema u vezi. Većina ovih prepreka će proizaći iz vaših strahova ili kritika, ali možete se suočiti sa istim od strane drugih. Da biste održali harmoniju, možda bi bilo bolje da neko vreme provedete sami, ali nemojte zanemariti ni naklonost i ljubav drugih. Ulaganje dodatnog napora smanjiće rizik od drama u vezi.

RAK

Od ponedeljka do petka, vaša osećanja, intuitivna strana je uravnotežena sa vašim racionalnim misaonim procesima kako bi se dobile akutne veštine percepcije. Možete da čitate druge lako i brzo da procenite bilo koju situaciju i bićete u kontaktu sa svojim osećanjima da biste pružili zdravo rasuđivanje i veštine donošenja odluka. Takođe, možete se intimnije povezati, što je dobro za sklapanje prijatelja i podizanje novih odnosa na viši nivo.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Subota i nedelja su dobri za postavljanje ciljeva kako biste ispoljili svoje nade i snove za budućnost. Jaka vera i moral znače da možete ostati verni svojim duhovnim idealima bez žrtvovanja svojih potreba ili nivoa udobnosti. Vašem putu ka uspehu može pomoći čvrsto samopouzdanje i pouzdanija intuicija. Ovo je takođe odličan vikend za početak nove romanse. Postojeće veze će uživati u većoj duhovnoj bliskosti i vezivanju, a seksualni odnosi će biti nežniji i ljubazniji.

LAV

Od ponedeljka do petka, trebalo bi da se osećate srećno, optimistično, velikodušno i zadovoljno. Sreća dolazi kao prilika za lični, profesionalni i duhovni rast. Možda ćete imati koristi od komplimenata, poklona ili novca. Ovo je odlično vreme za početak novih studija ili putovanja na daljinu. Favoriziraju se novi odnosi, investicije ili početak novih projekata.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Subota i nedelja, povećana osetljivost čini vas intuitivnijim, saosećajnijim i romantičnijim. Verujte svojim instinktima koji će vam pomoći da svoje snove pretvorite u stvarnost. Živopisno sanjanje, okultni i mistični rad, astrologija i religija mogu se koristiti za povećanje samorazumevanja. Možete se osećati povezanije sa drugim ljudima i celim univerzumom. Ovo je idealan vikend da izrazite svoju brižnu, dobrotvornu i romantičnu stranu služeći drugima.

DEVICA

Od ponedeljka do srede donosi promenu i uzbuđenje u vaš život bez izazivanja uznemirenosti i haosa. Možda ćete osetiti trzaj ili osećaj iščekivanja da će se nešto dobro dogoditi. Mogući su slučajni susreti, a privući će vas neobični ljudi. Ovo je odlično vreme da prekinete loše navike i napustite dosadne ili nezdrave veze.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Od četvrtka do nedelje, pozitivna energija i jasnoća čine da se osećate prijatnije i samopouzdanije. Ako morate da radite, možete se fokusirati na posao sa ambicioznom energijom i dobro ga obaviti. Ako želite da se opustite, možete bez osećaja da treba da radite nešto drugo. Vaši lični, društveni i profesionalni odnosi treba da budu prijatni i bez stresa.

VAGA

Od ponedeljka do petka, druženje postaje kritičnije ako čeznete da delite ljubav sa nekim posebnim. Ako ste slobodni, možete postati opsednuti nekim i nećete moći da ih izbacite iz glave. Svaka nova romansa sada bi bila burno iskustvo i značajno promenila vaš život. Dublja osećanja ljubavi u postojećoj vezi mogu evoluirati na dublji ili duhovni nivo.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

U subotu i nedelju trebalo bi da se osećate osetljivije, negovanije, saosećajnije, romantičnije, maštovitije i kreativnije. Bićete veoma osetljivi na osećanja drugih i trebalo bi da verujete svojim instinktima, posebno u vezi sa pitanjima vezanim za vezu. Veoma romantično i duhovno prijateljstvo ili ljubavna veza mogla bi da počne sada. Ovaj vikend je dobar za meditaciju, lucidno sanjanje, proučavanje i praktikovanje bilo čega što je povezano sa okultnim i duhovnošću.

Brooke Lark

ŠKORPIJA

Od ponedeljka do petka, možda ćete se naći na pravom mestu u pravo vreme, što će vam pomoći na novom putu napred. Stvari će vam kliknuti i možda ćete postati centar pažnje. Moguća je nova karmička veza sa nekim ko vam olakšava duhovni rast. Možda osećate da niste sami i da idete u pravom smeru da ispunite svoju sudbinu. Samo budite sigurni da se svesno trudite jer ćete možda osećati da će sve doći na svoje mesto.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Subota i nedelja donose emocionalnu podršku i hranu iz vašeg doma i porodice. Ovo je dobar vikend za intimnost u privatnosti svog doma, ali sada takođe imate dobre ljude. Trebalo bi da uživate u dobrim odnosima sa grupama ljudi, javnošću, a posebno sa ženama. Možete se povezati sa ljudima na podsvesnom, emotivnom nivou, što je idealno za javne prezentacije ili samopromociju.

STRELAC

Od ponedeljka do četvrtka donosi sreću i optimizam sa toplim i prijateljskim odnosima. Sreća bi mogla doneti finansijsku dobit koja će povećati vašu ukupnu neto vrednost, zadovoljstvo i zadovoljstvo. Ali ovo je takođe vreme velikodušnosti prema drugima. Mogu se pojaviti prilike za lični, duhovni i materijalni rast. Ovo je dobro vreme za obrazovanje, putovanja na daljinu i pravna i poslovna pitanja.

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Od petka do nedelje nosi potencijal za kašnjenje i ograničenja koja utiču na vaš ljubavni život i finansije. Možda se osećate pod pritiskom voljenih, ali najbolja stvar koju sada možete da uradite da pokažete da vam je stalo jeste da naporno radite i radite praktične stvari. Vaši napori će verovatno biti ignorisani, ali će se dugoročno isplatiti. Ovo je dobro vreme za pripremne radove. Pokušajte da otplatite sve dugove ili ih organizujte tako da znate gde ste.

JARAC

Od ponedeljka do srede donose se prilike za uspeh, sreću i povećanu sreću. Ali takođe daje sklonost ka pohlepi, hvalisavi i preteranosti. Uzimanje sreće zdravo za gotovo rezultiralo bi gubitkom, sramotom i niskim samopoštovanjem. Ispitivanje vašeg ponašanja i motiva daje vam priliku za lični i duhovni rast.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Od četvrtka do nedelje trebalo bi da se osećate osetljivije, negovanije, saosećajnije, romantičnije, maštovitije i kreativnije. Bićete veoma osetljivi na osećanja drugih i trebalo bi da verujete svojim instinktima, posebno u vezi sa pitanjima vezanim za vezu. Veoma romantično i duhovno prijateljstvo ili ljubavna veza mogla bi da počne sada. Ovo je dobro vreme za meditaciju, lucidno sanjanje, proučavanje i praktikovanje bilo čega što je povezano sa okultnim i duhovnošću.

VODOLIJA

Od ponedeljka do petka možete očekivati da ćete biti otvoreniji, optimističniji, velikodušniji i srećniji. Povećano samopouzdanje i samopouzdanje čine ovo odličnim vremenom da pomerite granice i doživite život u potpunosti. Stvari koje sada započnete trebalo bi da ispadnu dobro na duge staze, posebno one koje vas čine zdravijim, bogatijim i srećnijim. Kao što su putovanja, studije, investicije, poslovna i pravna pitanja. Zaslužujete da budete ponosni na svoja dostignuća.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Subota i nedelja, trebalo bi da se osećate saosećajnije, maštovitije i romantičnije. Možda ćete osetiti želju da sledite duhovniji put, koji ne mora da bude posledica neke zdravstvene krize ili gubitka puta. Ovo bi donelo ispunjenje bez odustajanja od materijalnih stvari koje donose udobnost i sigurnost. Mogli biste uživati u bližoj duhovnoj vezi sa svojim partnerom ili upoznati nekoga posebnog sa kim se možete povezati.

People photo created by prostooleh - www.freepik.com
Foto Freepik.com

RIBE

Od ponedeljka do srede, topao nejasni osećaj čini ovo idealnim vremenom za deljenje emocija sa voljenima. Povećana popularnost i velikodušno raspoloženje čine ovo dobrim vremenom za druženje i izlaske. Intimni odnosi će imati koristi od vaše otvorenosti i iskrenosti. Uzajamno poštovanje i razumevanje mogu dovesti do veoma uspešnih ličnih i poslovnih partnerstava. Ovo je vreme dobrih osećanja i sreće.

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Od četvrtka do nedelje, vaši emocionalni stavovi, ponašanja i reakcije će biti izraženiji. Vaša sećanja, majčinski instinkti i potreba za negovanjem i sigurnošću imaće veći uticaj u vašem životu. Meditacija i druge tehnike opuštanja sada se mogu fino podesiti jer ste emocionalno uravnoteženi i smireniji što je više moguće. Možete verovati svojim instinktima, snovima i vizijama.