Ovo je nedelja punog Meseca u Vodoliji, a znamo koliko lud taj može da bude! Ali pre toga treba nabujali potok preći jer sa tenzijom koju prave Venera i Pluton postaje komplikovano kada su u pittanju ljubavni i partnerski odnosi. To dvoje odvajam jer nisu nužno jedno, zar ne?!

Početak nedelje je pomalo trzav i ne baš tako gladak kao što ste mogli da zamislite. To je zato što su Venera i Pluton u opoziciji u utorak. Ovo može usmeriti vaše misli na komplikovane kontekste ili iskustva u našim životima. Neki ljudi zaista počinju da traže probleme i šta ne ide tako dobro. Morate paziti da ne izgubite iz vida sve što je lepo.

Venera nasuprot Plutona od nedelje do srede donosi intenzivan pritisak na vaše najbliže odnose. Vi ili vaš partner možete se osećati sumnjičavo, ljubomorno, posesivno ili ugroženo. Korišćenje vaše povećane moći privlačnosti može ispuniti vaše intenzivne strastvene želje, ali ne bi pomoglo evoluciji vaše duše.

Woman pool photo created by artursafronovvvv - www.freepik.com
foto by artursafronovvvv – www.freepik.com

Kada je Pluton u napetosti, uvek postoji opasnost od iskušenja do krajnosti. U ljubavi ste skloni da budete ljubomorni i da špijunirate svog partnera. Samci mogu uvrediti flert svojom sumnjičavom prirodom. Važno je uvek imati na umu da ljubav pre svega treba da bude zabavna i da obogaćuje vaš život.

Pun Mesec u Vodoliji u konjunkciji Saturna i kvadratu sa Uranom donosi restriktivne promene i neočekivana ograničenja.

Ovo nas vraća na kraj decembra 2021. i početak januara 2022. tokom poslednjeg kvadrata Saturna i Urana.

Što znači da sledi prilagođavanje restriktivnim promenama i neočekivanim ograničenjima.

Pročitajte i ovo: PUN MESEC U VODOLIJI, 12. avgusta 2022.  – NEVOLJE U USPEH

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa LAVOM

Uvek vodite računa kada su Venera i Pluton u napetim odnosima jer vrlo lako tada mogu da skliznu u nepovrat (agresiju, nasilje, zločin).

Merkur u inkonjunkciji sa Jupiterom od ponedeljka do srede donosi ambiciju i optimizam, ali i sklonost precenjivanju vaših resursa i sposobnosti. Uz pažljivo planiranje i praktičan pristup, možete iskoristiti nove mogućnosti za lični, materijalni i duhovni rast.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI JUPITER od 28. jula do 23. novembra 2022.

Sunce u kvadratu Urana od utorka do subote, na vrhuncu u četvrtak, zahteva otvorenost i fleksibilnost dok ulazite u fazu neizvesnosti. Nagomilavanje napetosti i anksioznosti može rezultovati nepredvidivim ponašanjem, što dovodi do naglosti ili brzih promena smera. Najbolji način da napnete energiju je da budete proaktivni u pogledu pozitivnih promena.

Energija Marsa i Neptuna pomaže da se energija koristi mudro!

U četvrtak je kosmička vremenska situacija već ponovo mnogo prijateljska. Sekstil Marsa i Neptuna nam omogućava da na idealan način kombinujemo energiju i intuiciju u svemu što planiramo. Ovo čini da sve funkcioniše još bolje. Možemo delovati sa predviđanjem i izbeći neželjene rezultate ili čak greške. Zahvaljujući Neptunu, naša sopstvena intuicija je izraženija i osećamo šta je dobro i ispravno.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa RAKOM

Marsov sekstil Neptuna od ponedeljka do nedelje čini ovo dobrim periodom za romansu. Vaša mistična privlačnost privući će ljude više u skladu s vašim nivoom duhovnog razvoja, a možda ćete čak pronaći i svoju srodnu dušu. Bićete osetljivi na želje drugih i uživaćete da im budete na usluzi.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa BLIZANCIMA

Zahvaljujući Marsu, ne samo da znamo kako da se ponašamo najbolje. Takođe smo spremni da preduzmemo akciju i zapravo ostvarimo svoje ciljeve umesto da samo sanjamo o njima. Uz dobar osećaj koji nam Neptun daje i moć Marsa, imamo idealne kosmičke alate da ostvarimo svoje snove. Ako vam je nešto važno, postoji samo jedan kosmički savet: Samo napred!

Honeymoon photo created by Kireyonok_Yuliya - www.freepik.com
foto by Kireyonok_Yuliya – www.freepik.com

Venera ove nedelje menja znak, u četvrtak iz Raka prelazi u Lava, gde je prava kraljice scene i privlačenja pažnje.

Venera u Lavu je grandiozna, smela i drska. Venera u petom znaku zodijaka voli koncept ljubavi i želi da ceo svet hvali njenu ljubav prema partneru(ima). Ovo je period velikih (ljubavnih) gestova!

U petak, ranom zorom, u 03:35 časova, imamo pun Mesec u inovativnoj Vodoliji!

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa BIKOM

Vodolija je znak koji ruši stare vrednosti i zamenjuje ih novim. Njen pogled je uvek napred: Šta se može poboljšati? Gde bi malo više inovacija u svakodnevnom životu donelo dobro? Pun Mesec se uglavnom odnosi na puštanje ili ostavljanje onoga što više ne važi (ili ne valja) i što je zastarelo. Ako je pun Mesec, i to još u Vodoliji, raspoloženje odlaska je posebno jako.

Pročitajte i ovo: DESET stvari koje znate samo ako ste BLIZANCI

Naročito, uzimajući u obzir činjenicu da je avgustovski uštap na 19°21’ Vodolije u kvadratu Urana, što može uzrokovati brze promene raspoloženja i impulsivne reakcije.

Možda ćete se osećati nervozno i imati malo strpljenja za bilo šta što zahteva posvećenost ili fokus. Međutim, ovaj pun Mesec se pridružuje fiksnoj zvezdi koja donosi društvenu popularnost i uspeh.

Pročitajte i ovo: Ovi horoskopski znaci se najčešće vraćaju bivšima: da li ste vi među njima?

Samo dozvolite da vas zarazi ova želja za novim stvarima i promenite nekoliko stvari u svom životu. Ne mora da bude ništa veliko. Možda ćete konačno tu košulju koja vam leži u ormaru najmanje godinu dana, a da je niste nosili za to vreme, odneti u kantu za reciklažu. Ili možete osvežiti svoj dom tako što ćete ga malo preurediti. Postoji mnogo prilika i načina da pustite novo u svoj život. Samo izaberite.

Wedding photo created by freepic.diller - www.freepik.com
foto by freepic.diller – www.freepik.com

Za sam kraj nedelje, kosmos nam servira Sunce suprotno Saturnu!

U periodu od petka do utorka ovaj teški i opori aspekt može doneti ograničenja i teškoće. Možda ćete morati da se nosite sa melanholijom, brigom, gubitkom, tugom, sramotom ili niskim samopoštovanjem. Ali uz kritičko razmišljanje i ozbiljan, promišljen stav, možete naučiti nove veštine i steći vredno znanje.

Pročitajte i ovo: VENERA U ZAGRLJAJU SATURNA – Poštovanje iznad ljubavi

Sa druge strane, Mars u trigonu sa Plutonom od 11. do 17. avgusta donosi nalet energije usmerene ka cilju, što vas čini veoma ambicioznim. Možete biti direktni u postizanju svojih želja uz održavanje harmonije. Ovo je sjajan period da ustanete i budete fokusirani ili eliminišete sve prepreke koje ometaju uspeh.

Pročitajte i ovo: Tajne zavođenja i osvajanja OVNA

A sad prelazimo na nedeljne astrološke prognoze za svaki znak zodijaka. Kao i obično, napominjem da čitate horoskop i za podznak, kako biste stekli što bolju sliku o tome šta su vam planete zakuvale.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

I ponavljam, nije sve do planeta, do nas je. Napravite vi korak, dva, da svemir zna na koju stranu da pogura planete.

Srećno!

People photo created by pressfoto - www.freepik.com
Foto Freepik.com

OVAN

Ova nedelja će vam doneti niz emocija i situacija, i, na kraju, sladak ukus. Ulazite u period koji će vam omogućiti da se dinamično izrazite, a da istovremeno delujete iza kulisa.

Pravo je vreme da se bavite svim poslovima koji zahtevaju tajnost i brzo unapređenje. Raspoloženje će biti dobro i ne očekuju se prepreke.

Pročitajte i ovo: MERKUR SEKSTIL SATURN – Dobro me slušaj i veruj mi!

Kada su partnerski odnosi u pitanju, ovo će biti mirna nedelja. Osećaćete potrebu da ostanete kod kuće i uživate u nežnim, intimnim, romantičnim trenucima sa svojim partnerom.

Posvetite malo kvalitetnog vremena vašoj vezi i držite podalje probleme rutine. Vaša veza će imati ravnotežu i veoma dobru komunikaciju i izražavanje.

Summer photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

BIK

Ove nedelje ćete morati da se pozabavite nekim pitanjima koja zahtevaju diskreciju. U stanju ste da se ponašate u skladu sa svojom intuicijom i da slušate svoje nesvesno. Odatle će doći rešenja.

Osećaćete potrebu da se obratite porodici za snagu i ravnotežu. Vaši dinamični pokreti čine da se osećate samouvereno i efikasno. Sredinom nedelje vodite računa da ste odgovorni na poslu.

Pročitajte i ovo: MERKUR KVADRAT PLUTON – Mračna i složena priroda ličnosti

Kada su partnerski odnosi u pitanju, osećaćete potrebu da podržite svog partnera i pomognete mu da se nosi sa svojim problemima. Vaša veza je za vas prioritet u poređenju sa vašim drugim obavezama.

Ako ste slobodni, pravo je vreme da napravite odlučujući korak ka osobi koja vas zanima, jer se osećate samopouzdano i samopouzdano.

BLIZANCI

Ova nedelja će proći glatko i imaćete psihološku ravnotežu neophodnu da upravljate svojim obavezama kako treba. Možda ćete osetiti da se negativno iskustvo iz prošlosti vraća u vaš um i sprečava vas da razumno razmišljate ili donosite odluke koje želite.

Uverite se da kontrolišete svoj temperament i odvojite vreme koje vam je potrebno pre nego što donesete bilo kakav izbor. Krajem nedelje počinje pozitivan period tokom kojeg ćete sagledati dubinu nekih svojih problema i rešiti ih.

Pročitajte i ovo: MERKUR SEKSTIL MARS – Istina ponekad boli, ali neko mora da je kaže

Vaš ljubavni život će od početka nedelje igrati važnu ulogu za vas. Vaš partner će biti izvor inspiracije i moći. Nežnost koju ćete im pokazati učiniće raspoloženje vaše veze ljubaznijim i smirenijim.

Ljubav koju osećate može umiriti vašu anksioznost i dati vam pokretačku snagu da stanete na noge iu drugim oblastima vašeg života.

Ako ste slobodni, znajte da će vam kraj nedelje doneti dinamiku koja vam je potrebna da biste sklopili novo poznanstvo ili izrazili svoja osećanja prema osobi koja vas je fascinirala.

People photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

RAK

Ove nedelje ćete doživeti neke veoma jake emocije i bolje ćete razumeti svoje potrebe i zahteve. Takođe ćete naći snagu i otpornost da odgovorite na izazove koji će se pojaviti.

Porodični odnosi su favorizovani, pa se pobrinite da izrazite interesovanje i podršku svojim voljenima. Ući ćete u tešku fazu tokom koje ćete morati da se nosite sa velikim pritiskom i da se nosite sa teškim situacijama. Uverite se da upravljate svojom energijom u skladu sa tim.

Pročitajte i ovo: DESET stvari o RIBAMA koje samo RIBE znaju 

Vaša porodica i vaš odnos biće u prvom planu ove nedelje. Skloni ste da se više bavite pitanjima vezanim za vaš lični život, jer se tako osećate prijatnije u sebi. Osim toga, izvor snage za vas je jezgro vaše porodice.

Krajem nedelje osećaćete se optimističnije i strastvenije. Ove emocije će pozitivno uticati na vaš odnos sa partnerom.

Ako ste slobodni, pomažu vam da šarmirate drugu stranu, što će doneti zanimljiv razvoj događaja.

LAV

Ova nedelja vas približava vašem emotivnom svetu i gura vas da se ponašate u skladu sa svojom intuicijom. Neko vreme ćete osećati potrebu da se fokusirate na svoje voljene i da im pomognete u rešavanju njihovih problema.

Vaša optimistična strana i vaša odlučnost biće istaknuti, pa ako morate da donesete bilo kakvu važnu odluku, sada je vreme. Generalno, veoma ste odlučan i borben znak i uskoro ćete ući u period kada ćete imati sposobnost da izdržite još veći pritisak i da se nosite sa još većim izazovima.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA PLUTON – Fatalna privlačnost i opasne veze

Provešćete romantične, prijatne trenutke sa partnerom. Problemi među vama biće prevaziđeni kroz diskusiju i razumevanje. Biće mesta da uživate u međusobnom društvu, bez stresa i pritiska.

Ako ste slobodni, pružiće vam se prilika da upoznate nove ljude i da se dinamično krećete ka onom koji će vam privući pažnju. Vaše ponašanje će odrediti razvoj događaja.

Party photo created by aleksandarlittlewolf - www.freepik.com
Foto Freepik.com

DEVICA

Ove nedelje ćete se osećati osetljivije na kritike i mišljenje drugih. U isto vreme, međutim, pokazaćete svoju brigu i podržaćete one koji traže vašu pomoć.

Vi ćete se baviti svojom porodicom i vezom više nego obično, jer to je ono što osećate da treba da radite.

Profesionalne obaveze će vas zaokupiti od sredine nedelje pa nadalje, ali nećete biti komunikativni kao inače.

Pročitajte i ovo: MARS KONJUNKCIJA PLUTON – Erupcija strasti

Vaša osećanja će vam biti prioritet, ali kako nedelja bude odmicala, ona će biti po strani zbog pritiska koji ćete osećati zbog povećanih obaveza u drugim sektorima vašeg života, posebno na poslu.

Pokušajte da ostanete mirni i održavate ravnotežu kako bi vaš partner ostao srećan, a vi održali svoju unutrašnju harmoniju.

Ako ste slobodni, izaći ćete tamo i privući interesovanje suprotnog pola. Možete flertovati i privući osobu koja će vas šarmirati.

Travel photo created by awesomecontent - www.freepik.comVAGA

Ove nedelje ćete osetiti potrebu da istražite svoj emotivni svet. Tu ćete pronaći ključ svoje unutrašnje sreće i ravnoteže. Vaša porodica i partner će igrati važnu ulogu, zato priznajte njihovu vrednost i pomozite im da se izbore sa svojim problemima.

Vaša dinamika i odlučnost se povećavaju i uspevate da postavite temelje za svoje buduće ciljeve i akcije. Bićete dovoljno otporni da se uhvatite u koštac sa bilo kojom preprekom.

Pročitajte i ovo: DESET stvari o OVNU koje samo OVNOVI znaju

Kada su ljubavni odnosi u pitanju, ove nedelje ćete moći da posvetite dosta vremena svom partneru. Njihova podrška će vam pomoći da se nosite sa bilo kojom preprekom ili stresom koji osećate iznutra, a koji ponekad može biti neopravdan.

Vaša uravnotežena veza će vam dati snagu koja vam je potrebna da kontrolišete svoje pomalo haotično stanje uma.

Love photo created by svetlanasokolova - www.freepik.com
Foto Svetlana Sokolova, Freepik.com

ŠKORPIJA

Ova nedelja će biti puna emocija, nežnosti i dinamike. Sigurno vam neće biti dosadno. Doživećete izvesnu konfuziju sa kojom morate da se nosite na miran način, posebno kada su u pitanju profesionalna pitanja.

Razmišljajte racionalno i ne propuštajte poentu stvari, inače vaše reakcije neće imati racionalnu osnovu. Održavajte samokontrolu i ne forsirajte se, kako biste povratili ravnotežu.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa RIBAMA

Krajem nedelje će vam biti lakše. Vaši problemi će i dalje biti tu, ali ćete se osećati jačim, samouverenijim i odlučnijim.

Osećaćete potrebu da budete bliže svom partneru, ne samo da biste podelili svoje nevolje, već i da biste im pokazali svoje prisustvo i podršku u njihovom životu.

Ako ste slobodni, ova nedelja vam donosi romantiku i šarmantno samopouzdanje. Sada možete prići i strastveno juriti osobu koja vas je oborila s nogu.

STRELAC

Ove nedelje ćete se suočiti sa velikim izazovom, jer će vam biti teško da razmišljate racionalno i jasno. To će uticati na vaše ponašanje i naterati vas da se izrazite uznemireno i apsurdno.

Da biste kontrolisali stvari, morate se opustiti. Isključite loše misli, odvojite vreme i nemojte se mešati u situacije od kojih nećete imati koristi, posebno na svom radnom mestu. Imaćete romantične trenutke sa partnerom i dokazati svoju otpornost kada se suočite sa zahtevima svakodnevnog života.

Pročitajte i ovo: VENERA U VODOLIJI – Slobodna i svoja, otvorena za provod, zabavu i nove trendove

Ova nedelja će doneti dosta romantike i strasti u vašu vezu. Zaboravite na nervozu i brige koje nosite kući sa posla i videćete da vaš lični život može da vam pruži harmoniju koja vam je potrebna.

Ako ste slobodni, učinite prvi korak i pokažite šta osećate. Pratite svoje srce i bićete nagrađeni.

JARAC

Ova nedelja bi vam mogla biti donekle teška, jer će se i vaše razmišljanje i vaše ponašanje suočiti sa nekoliko prepreka. Budite spremni na ovo i pokušajte da rešite situaciju na najbolji mogući način.

Pošto nećete moći da razmišljate jasno, možda biste želeli da odložite obaveze koje zahtevaju vaš fokus. Odvojite vreme tamo gde je potrebno i ne pritiskajte se više nego što je potrebno. Ostatak nedelje biće romantičan i učiniće da se ponovo osećate snažno i kreativno.

Pročitajte i ovo: MARS U VODOLIJI okuplja oko zajedničkog cilja, a slobodan, nezavisan i originalan

Kada volite život, pobrinite se da izrazite svoja osećanja i vratite živost i strast u svoju vezu. Aura romantike će pomesti vas i vašeg partnera. Ne dozvolite da hladni razum blokira ovu prelepu atmosferu.

Ako ste slobodni, vaš šarm i samopouzdanje će vam pomoći da flertujete i priđete osobi za koju ste zainteresovani.

VODOLIJA

Početak nedelje će vam doneti pametne i inventivne načine da svoju svakodnevicu i sentimentalni život učinite zanimljivijim i življim. Vaši voljeni će biti u centru vašeg interesovanja.

Pred kraj nedelje možete da se bavite teškim poslovima koji zahtevaju samopouzdanje i koncentraciju. ovaj naredni period biće idealan za rešavanje određenih problema.

Pročitajte i ovo: Tajne zavođenja i osvajanja VODOLIJE

Pročitajte i ovo: Ljubavne i seksualne potrebe VODOLIJE

U svom ljubavnom životu moći ćete da pokažete svoje interesovanje i ljubav prema partneru. Balans u vezi vam je veoma važan, pa dajte sve od sebe da to postignete. Budite malo oprezni ovih dana, jer bi vaše samoizražavanje moglo biti pomalo slabo.

RIBE

Ova nedelja će vam doneti širok spektar emocija i situacija. Bićete u kontaktu sa svojim emocijama i izražavaćete ljubav prema ljudima u svom životu.

Vaša porodica će biti vaša glavna briga, ne zbog njihovih problema, već zbog vaše potrebe da ih podržavate. Ovo će učiniti da se osećate bolje iznutra.

Pročitajte i ovo: SUNCE KONJUNKCIJA VENERA – Oličenje ljubavi, mira i lepote

Istovremeno ćete se posvetiti sopstvenim obavezama i ići ćete ka ostvarenju svojih ambicija. Uskoro počinje period velike emocionalne snage, pa ga maksimalno iskoristite.

Provedite malo kvalitetnog vremena sa svojim partnerom i ne oklevajte da mu pokažete šta osećate. Zdrava veza vam je veoma važna. Stanite na njihovu stranu i slušajte šta god imaju da vam kažu. Bićete osetljivi, ali u isto vreme naći ćete dinamične načine da im pomognete.

Ako ste slobodni, vaš osećaj razumevanja će vam pomoći da pristupite osobi za koju ste zainteresovani.