Osećate li uzbuđenje? Jer Mars i Jupiter su na potezu!

Svakako najznačajnija vest nedelje jeste da Mars u Ovnu, znaku svog sedišta, u kome je najjači i najpotentniji, kreće retrogradno, što znači da velike promene počinju da se zakuvavaju da bi se servirale na jesen.

Dolazi do sporog prženja kada Mars dođe na našu stranu sunca, pekući zemlju svojim vatrenim zracima. Tako će i biti, počevši od srede, 9. septembra, sve do 13. novembra.

Pročitajte i ovo: Tajna retrogradnog Marsa (od 09. septembra do 13. novembra 2020. godine)

Mars kreće retrogradnim hodom sa 28°8’ Ovna, što će verovatno izazvati frustraciju jer je vaše samoizražavanje ograničeno i postaje teže ispuniti vaše strasne želje.

Foto Jakob Owens

Kašnjenja i ograničenja uzrokovana Marsovim kvadratom sa Saturnom odužiće se jer ovaj aspekt trajaće skoro dva meseca, što je zaista nesvakidašnji kuriozitet.

Pročitajte i ovo: Fiksna zvezda SKAT donosi trajno zadovoljstvo, dobru sreću, slavu i bogatstvo

Istog dana, Sunce u Devici pravi divan trigon sa Jupiterom u Jarcu, ispunjavajući nas uzbuđenjem toliko da se teško možete obuzdati!

Ovaj nadahnjujući aspekt, od ponedeljka do petka, donosi optimizam i prijateljske odnose sa svima. Pojavljuju se mogućnosti za lični, duhovni i materijalni rast. Ove nedelje je moguć finansijski dobitak, koji će poboljšati vaše materijalno stanje i nivo zadovoljstva i ispunjenosti.

Pročitajte i ovo: Kako osvaja Mars

Inače, Sunce će se tokom ove nedelje naći posred aspekta sekstila planetarnih velikana, Jupitera i Neptuna, osvetljavajući jedan od najznačajnih aspekata godine.

Foto Alex Blajan

Svi oni koji imaju natalne planete od 17° do 21° vodenih ili zemljanih znakova, neka posebno obrate pažnju na Sunčeve aspekte tokom nedelje jer može da se desi da vaš mukotrpni rad konačno bude krunisan.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o retrogradnom Uranu u Biku

Romantika se, takođe, rasplamsava, pale se crvene lampice u petak dok se Sunce suprotstavlja Neptunu.

A s obzirom na to da je Hiron stavio svoje isceliteljske šake na vaše ljubavne jade, ove nedelje biće pregršt dešavanja u tom domenu.

Pročitajte i ovo: MARS U OVNU, borben, impulsivan i nepromišljen

Pokretači i protresivači – Mars i Jupiter – stigli su i stvari iz minuta u minut postaju sve uzbudljivije! Ovo je uzbudljivo vreme kada možete svojim očima da vidite kako se stvari zagrevaju i dostižu vrhunac.

Mars, koji je ratovao čitav avgust, napokon hladi svoje motore, ali ne pre nego što isporuči poslednju dinamičnu poruku – to je sreda, 9. septembar.

 

Pročitajte i ovo: MARS U OVNU, beskrupulozni borac koji bije samo sopstvenu bitku

Jupiter u Jarcu, sa druge strane, takođe menja pravac svog kretanja, ali on okreće direktno, 13. septembra, tako da možete da budete sigurni da vam ni trenutka neće biti dosadno!

Kao što već rekosmo, Mars u Ovnu, u sredu kreće retrogradno, jačajući vašu odlučnost – možda i vaš bes i odlučnost – pripremajući vas za veliku operaciju koja će biti završena ove jeseni i zime.

Pročitajte i ovo: Postoje li loši aspekti i loše natalne karte?

Dakle, ovo nije sprint, ovo je maratonsko trčanje! I mogli biste da osetite kako vam energija opada, libido takođe opada, a želja vam bledi kako se septembarski dani odmiču. Ali još uvek ne. Trenutno ste vrlo nestrpljivi!

Retrogradni Mars, od 9. septembra do 13. novembra, pogodno je vreme da se pozabavite nečim što zahteva stalni napor sa vaše strane da se promenite. Sve vreme ste bili na autopilotu, samo radite, glumite, idete napred, izvršavate naredbe i planove.

Pročitajte i ovo: Skrivena simbolika Mesečevih čvorova

Došlo je vreme da se zaustavimo i razmislimo! Šta zapravo želite? Šta zaista zaslužuje vašu energiju i doprinos? Šta je dostiglo tačku preloma i potreban je potpuno novi pristup? I kakva nezadovoljstva imate? Sve će to isplivati na površinu za veliku obnovu kako se budemo kretali u jesen 2020.

Pročitajte i ovo: VENERA trigon SATURN – Ljubav do kraja života

Ali Mars nije sam. Jupiter, još veća, svetlija planeta, takođe ove nedelje miruje na nebu. Posle trigona koji u sredu pravi sa Suncem u Devici, u nedelju, 13. septembra, okreće direktno, oslobađajući lavinu nade, uzbuđenja i samopouzdanja.

Foto Tim Stief

Sve Jupiterove blagodati – sreća, obilje, prilike – konačno su vaše. Ali kada Mars ne radi, moraćete zaista da se potrudite da biste postigli željene rezultate. To nije moguće na autopilotu.

Ove jeseni ste na specijalnom zadatku. Da li ste spremni?

Pročitajte i ovo: Venera trigon Pluton, duboka i snažna osećanja, strastvena romansa

Svi vaši snovi i čežnje dostižu vrhunac u petak, 11. septembra, kada se Sunce suprotstavlja Neptunu u Ribama, tačno u kvadratu sa Mesecom u Blizancima u trećoj četvrtini!

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Sunce nasuprot Neptunu, od srede do nedelje, čini vas podložnijim konfuziji i obmani što može dovesti do nesigurnosti i malodušnosti. Ako možete da izbegnete sukobe ega i povučete se na sigurno mesto, ovo je dobro vreme za razvijanje vaše kreativne, duhovne i dobrotvorne prirode.

Mesec u trećoj četvrtini u kvadratu sa Neptunom povećava emocionalnu osetljivost i može dovesti do nesporazuma sa drugima i zbunjenosti u vezi sa vašim osećanjima. Takođe je moguće da na vašu intuiciju negativno utiču vaši podsvesni strahovi.

Pročitajte i ovo: Venera kvadrat Saturn, zaleđena ljubav koja se pretvara u fizičku bol

To je duboko romantičan trenutak, upravo ovde i sada, suočavajući vas licem u lice sa svim vašim fantazijama i snovima za budućnost.

Pročitajte i ovo: VENERA kvadrat JUPITER – začarani krug preterivanja, afera i intriga

Merkur u inkonjunkciji sa Uranom, od petka do nedelje, preplaviće vaš um sa toliko novih i različitih ideja. Vrlo brzo preskakanje sa jedne stvari na drugu može otežati pamćenje stvari. Nervoza i anksioznost mogući su ako ste zauzeti i osećate se požurivano.

Dok planeta akcije okreće unazad, Jupiter, planeta sreće i blagostanja, kreće direktno sa 17°24’ Jarca, i zajedno sa fiksnom zvezdom Vega na 15°36’ Jarca utire put ka bogatstvu i slavi. Međutim, ovo bogatstvo može ponovo da bude izgubljeno, a može doći i do gubitaka zbog pravnih poslova i opasnosti od zatvora.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Jarcu sekstil Neptun u Ribama – Snovi i nada nja se ostvaruju

Sa Merkurom nasuprot Hironu, nije li vreme da razgovarate o slonu u sobi? Iskren razgovor učiniće čuda do nedelje, kada Venera pravi lep trigon sa Hironom, dajući ljubavi čarobni štapić.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak i podznak! Srećno i berićetno!

OVAN

Od ponedeljka do petka pojačanje vašeg samopouzdanja i entuzijazma čini ovo vreme idealnim za započinjanje novih projekata.

Trebalo bi da se osećate snažno i hrabro i možete iskoristiti svoju inicijativu da pokrenete loptu sa centra i rešite se teških zadataka.

Pročitajte i ovo: VENERA sekstil PLUTON – sve se vrti oko strastvene ljubavi

Ovo je dobro vreme da impresionirate nekoga, posebno nadređenog na poslu ili nekog posebnog u vašem privatnom životu. Povećanom seksualnom nagonu odgovara povećana harizma i magnetni šarm.

U subotu i nedelju možete uživati u lepoj ravnoteži između posla i kuće. Porodica će vam pružiti svu emocionalnu podršku i hranu koja vam je potrebna da biste na poslu ostvarili svoj puni potencijal i učinili da to izgleda lako.

Pročitajte i ovo: Venera kvadrat Mars – neprestana ljubavna igra, ne mogu sa tobom, ne mogu bez tebe

Ovo je dobar vikend za održavanje proslave kod kuće sa porodicom, poput rođendana ili neke druge vrste.

Prezentacije na poslu pred grupom ili u javnosti dobro će proći jer ih možete naterati da se osećaju kao da ste jedan od njih.

BIK

Od ponedeljka do petka univerzum donosi optimizam, sreću i radost u vaš život.

Ovo je idealno vreme za započinjanje novih projekata i postizanje vaših ciljeva. Otpora treba da bude malo ili nimalo, a drugi će biti velikodušni i gostoljubivi prema vama. Ovo je vreme materijalnog i duhovnog rasta sa mogućnostima da povećate svoje bogatstvo.

Pročitajte i ovo: Saturn u Škorpiji ili osmoj kući seksualnosti

Takođe biste mogli proširiti svoje vidike daljim školovanjem ili putovanjem.

Subota i nedelja donose povećanu osetljivost na vašu okolinu i empatiju prema drugima. Steći ćete dublje i šire razumevanje svog mesta u svetu.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Jarcu trigon Uran u Biku otvara vrata srećnim okolnostima i plodnim idejama

Važno je da ćete možda shvatiti da je postizanje vaših ciljeva i snova najvažnije pre nego što budete mogli da pomognete drugima.

Uživaćete u duhovnim vezama, a seksualne veze bi trebalo da budu nežnije i ljubaznije.

BLIZANCI

Od ponedjeljka do srede poboljšane komunikacijske i socijalne veštine čine ovo vreme izvrsnim za sklapanje novih prijateljstava i druženje.

Pokažite svoju zahvalnost prema nekome poklonom ili nekim drugim načinom iskazivanja ljubavi. Mogli biste dobiti kompliment, pismo, pozivnicu, poklon ili čak nešto novca.

Bilo koje umetničke i kreativne veštine treba da poboljšate.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

U sporovima možete naći mirno rešenje i trebalo bi da budete sigurni u poslovnu saradnju.

Od četvrtka do nedelje donosi fokus na najintimnija područja vašeg života.

Posvetićete više pažnje svom domu, osećanjima i bliskim odnosima, posebno sa ženama. Ova dublja područja života isplivavaju na površinu tako da se svi problemi koji su tinjali u tim oblastima mogu rešiti na pozitivan način.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Jarcu, od 02. decembra 2019. do 19. decembra 2020. godine

Ovo je vreme emocionalne ravnoteže, ne iracionalno emocionalne i ne previše hladne i proračunate.

RAK

Od ponedeljka do petka trebalo bi da bude vreme sreće i optimizma kada se čini da stvari dolaze lakše.

Trebalo bi da budete raspoloženi za druženja i možete očekivati dobre odnose sa voljenima, kao i sa ljudima na poslu i u grupnim aktivnostima. Ovo je dobro vreme za stvaranje bogatstva, studije, putovanja, posao i pravna pitanja.

Pročitajte i ovo: Planete u konjunkciji sa Južnim Mesečevim Čvorom

Mogu vas više zanimati religija / duhovnost, politika, socijalna pitanja i filozofija.

U subotu i nedelju trebalo bi da se osećate ljubavno i nežno. Dakle, ovo je dobar vikend za opuštanje i uživanje u kvalitetnom vremenu sa prijateljima, ljubavnicima i porodicom.

Pročitajte i ovo: Peta kuća horoskopa i planete u njoj – tu se krije tvoja moć

Povećani lični šarm i lepota donose društvenu popularnost i uspeh ako izlazite. Vaša otvorenost i iskrenost u deljenju svojih osećanja podržavaju istinsko prijateljstvo i iskrenu ljubav.

Možete steći nove prijatelje ili možda započeti značajnu novu ljubavnu vezu.

LAV

Od ponedeljka do petka povećani šarm i uglađeni stil komunikacije čine ovo vreme vremenom ljubavi, prijateljstva i diplomatije.

Možete okupiti ljude i podstaći saradnju. Ovo je sjajno vreme za mirno rešavanje sporova i uklanjanje svih prepreka napretku.

Pročitajte i ovo: Tri scenarija igre privlačenja u partnerskim odnosima

Kupovina, prodaja i pregovaranje imaju koristi od vaše dobre glave za brojeve i sposobnost pronalaženja win-win situacija. Ovo je, takođe, dobro vreme da zatražite usluge.

Subota i nedelja donose povećanu potrebu za promenama i uzbuđenjima u vašem ljubavnom životu.

Pročitajte i ovo: Pluton, ludak i kontrolor, opsesivna želja za pobedom i kontrolom

Možda ćete doživeti kratak period nestabilnosti ili drame u vašoj vezi. Ali fleksibilnost, otvorenost, kompromis ili manja prilagođavanja održavaće zdrav odnos na putu.

Ovo je dobar vikend za kreativan rad i isprobavanje novih tehnika ili drugačiji pristup, posebno ako ste iskusili kreativni blok.

DEVICA

Od ponedeljka do petka trebalo bi da se osećate optimistično i da uživate u toplim i prijateljskim odnosima sa svima.

Prilike mogu doći u obliku ličnog, duhovnog i materijalnog rasta. Mogući su finansijski dobici koji će povećati vašu ukupnu neto vrednost i nivo zadovoljstva i ispunjenosti.

Pročitajte i ovo: Odgovori na najčešće postavljana pitanja astrologu

Lični i duhovni rast može doći kroz studije i putovanja, bilo šta što će proširiti vaše poglede na život.

Tokom vikenda vaš osećajni i intuitivni aspekt uravnotežen je sa vašim racionalnim misaonim procesima kako biste dobili akutne perceptivne veštine. Možete lako čitati druge i brzo proceniti bilo koju situaciju.

Pročitajte i ovo: Kako se tumači prazna kuća u horoskopu

Bićete u kontaktu sa sopstvenim osećanjima kako biste pružili dobru procenu i veštine donošenja odluka. Možete se povezati na intimnijem nivou, što nagoveštava stvaranje prijateljstva i prenošenje novih veza na viši nivo.

VAGA

Od ponedeljka do petka donosi harmoniju u vaše odnose.

Verovatno ćete biti ljubazni i otvoreni, čak i ako ste stidljiva osoba. Ovo je pravo vreme da nekom posebnom kažete da ga volite, da ga pozovete na sastanak ili čak zaprosite.

Ovo je, takođe, dobro vreme za razgovor sa voljenom osobom i pokretanje osetljivih pitanja bez izazivanja neprijatnosti ili odbrambenih reakcija.

Pročitajte i ovo: Strahovi u zavisnosti od znaka i aspekata Saturna

Poboljšavaju se vaše kreativne veštine, posebno rukama i glasom.

Tokom vikenda, vaš um će verovatno postati izuzetno aktivan sa toliko novih i različitih ideja. Preskakanje sa jedne stvari na drugu tako brzo može otežati pamćenje stvari.

Pročitajte i ovo: Kako zainteresovati drugu osobu za sebe na društvenim mrežama

Nervoza i anksioznost moguće su ako ste zauzeti ili se osećate požurivano. Zato pokušajte da usporite ako želite da se koncentrišete na važne stvari.

Pozitivna strana je što intuitivno možete pronaći odgovore na mučne probleme.

ŠKORPIJA

Od ponedeljka do petka je vreme dobrih osećanja i prijatnih predaha koji povećavaju nivo vašeg samopouzdanja.

Možda ćete imati priliku da povećate svoje bogatstvo ulaganjem ili drugim finansijskim poslovima. Vaši lični odnosi mogu biti obogaćeni vašim pozitivnim stavom i društvenošću.

Pročitajte i ovo: Ljubav preko interneta – kako da smuvaš partnera preko društvenih mreža

Trebalo bi da se osećate velikodušno i možda ćete imati koristi od tuđe velikodušnosti. Lični i duhovni rast može doći kroz studije, putovanja i avanture.

U subotu i nedelju stabilnost ljubavne veze može se testirati neočekivanim porivima ili događajima. Povećana potreba za slobodom i uzbuđenjem može testirati vaše strpljenje sa voljenom osobom ili dovesti do kolutanja očiju.

Pročitajte i ovo: Kako u životu funkcionišu zakoni karme vidljivi u horoskopu

Ali zdrava veza neće se suočiti sa većom dramom, posebno sa partnerom otvorenog uma. Ako izlazite, možda će vas privući uzbudljivi ili ekscentrični ljudi, ali izbegavajte rizikovanje ako upoznate nekoga o kome ne znate ništa.

foto Noah Silliman

STRELAC

Od ponedeljka do srede, zabavan i prijateljski uticaj čini ovo vreme odličnim za opuštanje i razonodu.

Druženje bi trebalo da bude prijatnije zbog manje stresa i više harmonije u vašim vezama. Veća sposobnost izražavanja ljubavi i naklonosti pomaže vašim intimnim vezama da imaju koristi od bliskosti.

Pročitajte i ovo: Odnos Sunca i Meseca u uporednim horoskopima

Dodatni šarm i socijalne veštine čine ovo vreme idealnim za traženje usluga.

Period od četvrtka do nedelje donosi samopouzdanje i inicijativu sa otvorenim stavom i osećajem za avanturu.

Sa ljudima možete biti direktni i asertivni, a da pritom ne delujete agresivno ili naporno.

Pročitajte i ovo: Kako prestaju zaljubljenost i ljubav

Ako ste stidljiva osoba, sjajno je vreme da napravite prvi potez jer ćete ostaviti dobar prvi utisak. Izgledaćete snažno, seksi i smelo.

Ovo je dobro vreme za upoznavanje novih ljudi, rizikovanje, seks, takmičarski sport i posao.

foto Filios Sazeides

JARAC

Od ponedeljka do srede pozitivan podsticaj emocionalne energije i otvoreniji stav donose skladne odnose sa prijateljima i porodicom.

Trebalo bi da se osećate dobro, sa malo brige. Ovo je savršeno vreme da preuzmete inicijativu za rešavanje bilo kakvih nedavnih problema u vezi.

Ovo je, takođe, dobro vreme za samopromociju i traženje usluga jer će drugi osetiti vaše samopouzdanje i uravnotežen fokus.

Pročitajte i ovo: Kako da uz pomoć planeta pronađemo motivaciju i pređemo sa reči na dela

Od četvrtka do nedelje donosi samosvest, osetljivost, intuiciju i empatiju. Postavljanje određenih granica u odnosima sa drugima pomoći će vam da uživate u osećaju zajedništva sa voljenima.

Pročitajte i ovo: Saturnovo čistilište

Možda ćete imati koristi ako se pridružite ili saznate više o zaštiti životne sredine, dobrotvornim, socijalnim ili društvenim radom i grupama. Ovo je dobro vreme za proučavanje duhovnih ili okultnih predmeta, poput astrologije.

Takođe je dobro vreme da pobegnete od stvarnosti gledajući filmove ili čitajući knjige.

foto Alvin Balemesa

VODOLIJA

Od ponedeljka do srede bićete u kontaktu sa svojim osećanjima i intuitivno ćete reći pravu stvar u pravo vreme.

Ovo je izvrsno vreme za druženje, razonodu i upoznavanje. Povećani šarm i socijalne veštine čine ovaj trenutak pogodnim za traženje usluge ili zajma.

Pročitajte i ovo: Lilit – Crni Mesec – najmoćnija manifestacija nesvesnog

Oko za jeftino i uvažavanje lepote čini ovo vreme dobrim za kupovinu poklona, modnih i kozmetičkih proizvoda, umetničkih dela i nakita.

Od četvrtka do nedelje vreme je optimizma, velikodušnosti i sreće. Stvari koje započnete sada trebalo bi da budu uspešne jer se zasnivaju na dobrim namerama.

Pročitajte i ovo: Najgore osobine svih znakova zodijaka

Provođenje kvalitetnog vremena sa voljenima sada bi bilo posebno korisno. Vaš brižni i podržavajući stav može drugima doneti nova prijateljstva i usluge.

Značajna žena u vašem životu pozitivno će uticati na vaš lični ili duhovni razvoj.

foto Ryan Moreno

RIBE

Od ponedeljka do petka trebalo bi da se osećate optimistično i da uživate u toplim i prijateljskim odnosima sa svima.

Prilike mogu doći u obliku ličnog, duhovnog i materijalnog rasta. Mogući su finansijski dobici koji će povećati vašu ukupnu neto vrednost i nivo zadovoljstva i ispunjenosti.

Pročitajte i ovo: Venera u uporednom horoskopu po kućama

Lični i duhovni rast može doći kroz studije i putovanja, bilo šta što će proširiti vaše vidike.

Subota i nedelja donose ljubav, nežnost, sklad i prijateljstvo. Vaše ljubavno i prijemčivo raspoloženje učiniće vas popularnim i lako ćete steći nove prijatelje.

Pročitajte i ovo: Čemu nas Saturn uči u životu

Ovo je odličan vikend za zabavu, jer će vaš šarm i lepota privući iskrenu ljubav.

Seks će se osećati intimnije, romantičnije i prijatnije zbog vaših pojačanih emocija i osetljivosti na dodir.