Bićete spremni da odbacite skrupule, razvalite vrata i krenete u nove avanture. Možda osećate da biste sebi mogli postaviti više ciljeve, a to vas može podstaći da sanjate velike snove i da se razgranate.

Sa dinamičnim Marsom koji se poravnava sa drskim Jupiterom, sa jedne strane, i uvek na nepredvidive preokrete spremnim Uranom sa druge strane, osetićete da je nebo granica i da ste se možda već neko vreme nepotrebno sputavali.

Možda se krećete u pogrešnim krugovima.

Morate da budete sa ljudima koji vas ohrabruju i koji žele da vas bodre, a ne sa onima koji pokušavaju da vas utule što ste tako smeli.

Kako nedelja počinje, svetlucavi savez između Meseca i Urana, planete inovacije i istine u Biku, daje nam priliku da protresemo stvari, razbacamo sve ili uradimo nešto spontanije. Čak i ako to znači premeštanje nameštaja ili kontaktiranje člana porodice iz vedra neba.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA URAN: Borba Titana u nama – projektovanje unutarnjih želja u sukobe

Prva četvrt Meseca u utorak na 19°46 Bika u sekstilu sa Neptunom čini vaše snove i maštu življim i kreativnijim. Ovo je dobro vreme za meditaciju i druge duhovne aktivnosti. Ove sedmice možete se povezati na dubljem nivou sa svojim voljenima, posebno članovima porodice, partnerima i ženama uopšteno.

Pročitajte i ovo: Šta želi svaki HOROSKOPSKI ZNAK U KREVETU: Koje su njihove tajne seksi fantazije? 

Marsov trigon sa Uranom od 5. do 11. februara donosi snažne instinkte i snažnu želju za nezavisnošću. Želećete da idete u svom pravcu bez ograničenja. Ovo je dobar period za borbu za ono oko čega ste strastveni i predstavljanje novih ili uobičajenih projekata.

Takođe, vaša seksualnost i uzbudljiva privlačnost mogu privući veliko interesovanje drugih.

Pročitajte i ovo: SATURN I EMOTIVNE LEKCIJE: Koliko su naši odnosi zreli? Saturn želi da zna da li ste u svemu uvek bili Svoji?

Sunce u Vodoliji u polusekstilu sa Neptunom u Ribama od utorka do petka čini nas intuitivnijim, saosećajnijim i romantičnijim. Verujte svojim instinktima koji će vam pomoći da svoje snove pretvorite u stvarnost. Ovo je idealno vreme da izrazite svoju brižniju, dobrotvorniju i idealističku stranu ličnosti služeći drugima.

Pročitajte i ovo: Horoskopski znaci i njihovi najveći strahovi sa kojima se suočavaju pri započinjanju nove veze

Merkur u konjunkciji sa Plutonom na 27°16 Jarca od utorka do nedelje daje veliku moć ubeđivanja i uticaja. Duboko i intenzivno razmišljanje i komunikacija pomažu vam da otkrijete tajne. Moguća su duboka otkrića. Možda ćete otkriti nešto vrlo otkrivajuće o sebi, duboko u svojoj duši.

Još jedna konjunkcija sija blistavim sjajem na nebu u ove nedelje – Venere i Marsa! Kada se njih dvoje sretnu u konjunkciji, dobre stvari se dešavaju. Pre svega, u spavaćoj sobi!

Pročitajte i ovo: SATURN U VODOLIJI – Život posle života (do marta 2023. godine)

Venera i Mars sreću u konjunkciji svake godine i njihov uticaj osećamo prosečno desetak dana, dok će ove godine kosmički ljubavnici biti jedno drugom za petama čak dva meseca, praktično, skoro ceo februar i mart, dok će njihovo najjače dejstvo biti od 12. februara do 11. marta, egzaktno 16. februara. Tokom februara krstare znakom u Jarcu, dok u martu dolaze na noge Saturnu (na ispovest).

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON JUPITER, ljubav, pokloni, komplimenti i dobra ulaganja

Usklađivanje poput ovog odobrava želje i nešto za čim smo svi žudeli u našim ličnim životima već je na putu. Ako sledimo svoje blaženstvo, ne možemo da pogrešimo.

Ovaj planetarni uticaj označava period intenzivne privlačnosti – bilo da se radi o težnji, karijeri ili osobi. Iskre pršte i Amorove strele lete kada ove dve planete strasti i želje spoje energije.

Pročitajte i ovo: MESEC KONJUNKCIJA MARS – Emocionalna ishitrenost

Spoj Venere i Marsa unose strast i uzbuđenje u partnerske odnose. Ova konjukcija ima moć da manifestuje rađanje nove ljubavi u vašem životu ili da začini dugoročnu vezu.

Važno je da napomenemo da tokom narednog perioda slobodno uživate u svojim pojačanim emocijama, ali da pritom ostanete fokusirani i često glavu polivate hladnom vodom jer sa ovoliko jakom i napetom energijom tokom dužeg perioda strasti lako mogu da proključaju i skliznu u pogrešnom pravcu – putem žestokih svađa. A to ne želimo, zar ne?!

A sad prelazimo na nedeljne prognoze za svaki znak i podznak!

People photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Ovan

Ova nedelja će vam doneti niz emocija i situacija i, na kraju, sladak ukus. Ući ćete u period koji će vam omogućiti da se dinamično izrazite, a da istovremeno delujete iza kulisa.

Pravo je vreme da se bavite svim poslovima koji zahtevaju tajnost i brzo unapređenje. Raspoloženje će biti dobro i ne očekuju se prepreke.

Pročitajte i ovo: Opasnosti i problemi 12. kuće horoskopa

Pročitajte i ovo: Maligne bolesti u horoskopu

Ovo će biti mirna nedelja. Osećaćete potrebu da ostanete kod kuće i uživate u nežnim, intimnim, romantičnim trenucima sa svojim partnerom. Posvetite malo kvalitetnog vremena vašoj vezi i držite podalje probleme rutine. Vaša veza će imati ravnotežu i veoma dobru komunikaciju i izražavanje.

Bik

Ove nedelje ćete morati da se pozabavite nekim pitanjima koja zahtevaju diskreciju. U stanju ste da se ponašate u skladu sa svojom intuicijom i da slušate svoje nesvesno. Odatle će doći rešenja.

Osećaćete potrebu da se obratite porodici za snagu i ravnotežu. Vaši dinamični pokreti čine da se osećate samouvereno i efikasno. Sredinom nedelje vodite računa da ste odgovorni na poslu.

Pročitajte i ovo: Venerini aspekti u muškom horoskopu

Pročitajte i ovo: Kako da iskoristite Uran i njegove aspekte na najbolji način

Osećaćete potrebu da podržite svog partnera i pomognete mu da se nosi sa svojim problemima. Vaša veza je za vas prioritet u poređenju sa vašim drugim obavezama.

Ako ste slobodni, pravo je vreme da napravite odlučujući korak ka osobi koja vas zanima, jer se osećate samopouzdano i spremno.

Water photo created by lifeforstock - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Blizanci

Ova nedelja će proći glatko i imaćete psihološku ravnotežu neophodnu da upravljate svojim obavezama kako treba.

Možda ćete osetiti da se negativno iskustvo iz prošlosti vraća u vaš um i sprečava vas da razumno razmišljate ili donosite odluke koje želite. Uverite se da kontrolišete svoj temperament i odvojite vreme koje vam je potrebno pre nego što donesete bilo kakav izbor.

Pročitajte i ovo: Pun Mesec nudi povoljnosti

Pročitajte i ovo: Kineska tradicionalna medicina o uticaju punog Meseca

Krajem nedelje počinje pozitivan period tokom kojeg ćete sagledati dubinu nekih svojih problema i rešiti ih.

Vaš ljubavni život će od početka nedelje igrati važnu ulogu za vas. Vaš partner će biti izvor inspiracije i moći. Nežnost koju ćete im pokazati učiniće raspoloženje vaše veze ljubaznijim i smirenijim. Ljubav koju osećate može umiriti vašu anksioznost i dati vam pokretačku snagu da stanete na noge i u drugim oblastima vašeg života.

Ako ste slobodni, znajte da će vam kraj nedelje doneti dinamiku koja vam je potrebna da biste sklopili novo poznanstvo ili izrazili svoja osećanja prema osobi koja vas je fascinirala.

People photo created by prostooleh - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Rak

Ove nedelje ćete doživeti neke veoma jake emocije i bolje ćete razumeti svoje potrebe i zahteve. Takođe ćete naći snagu i otpornost da odgovorite na izazove koji će se pojaviti.

Porodični odnosi su favorizovani, pa se potrudite da izrazite interesovanje i podršku svojim najmilijima. Ulazite u tešku fazu tokom koje ćete morati da se nosite sa velikim pritiskom i da se nosite sa teškim situacijama. Uverite se da upravljate svojom energijom u skladu sa tim.

Pročitajte i ovo: Testovi Saturna kroz zodijačke znake

Pročitajte i ovo: Mars u Biku – grabi, juriša i osvaja polako

Vaša porodica i vaš odnos biće u prvom planu ove nedelje. Skloni ste da se više bavite pitanjima vezanim za vaš lični život, jer se tako osećate prijatnije u sebi.

Osim toga, izvor snage za vas je jezgro vaše porodice. Krajem nedelje osećaćete se optimističnije i strastvenije. Ove emocije će pozitivno uticati na vaš odnos sa partnerom.

Ako ste slobodni, pomažu vam da šarmirate drugu osobu, što će doneti zanimljiv razvoj događaja.

Love photo created by master1305 - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Lav

Ova nedelja te približava vašem emocionalnom svetu i gura te da se ponašaš u skladu sa svojom intuicijom. Neko vreme ćete osećati potrebu da se fokusirate na svoje voljene i pomognete im u rešavanju njihovih problema.

Vaša optimistična strana i vaša odlučnost biće istaknuti, pa ako morate da donesete bilo kakvu važnu odluku, sada je vreme. Generalno, veoma ste odlučan i borben znak i uskoro ćete ući u period kada ćete imati sposobnost da izdržite još veći pritisak i da se nosite sa još većim izazovima.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o osi Mesečevih čvorova Rak – Jarac

Pročitajte i ovo: Venera konjunkcija Saturn – istrajnošću do ostvarenja cilja

Provešćete romantične, prijatne trenutke sa partnerom. Problemi među vama biće prevaziđeni kroz diskusiju i razumevanje. Biće mesta da uživate u međusobnom društvu, bez stresa i pritiska.

Ako ste slobodni, pružiće vam se prilika da upoznate nove ljude i da se dinamično krećete ka onom koji će vam privući pažnju. Vaše ponašanje će odrediti razvoj događaja.

Love photo created by wayhomestudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Devica

Ove nedelje ćete se osećati osetljivije na kritike i mišljenje drugih. Međutim, istovremeno ćete pokazati svoju brigu i podržati one koji traže vašu pomoć. Vi ćete se baviti svojom porodicom i vezom više nego inače, jer to je ono što osećate da treba da radite.

Profesionalne obaveze će vas zaokupiti od sredine nedelje pa nadalje, ali nećete biti komunikativni kao inače.

Vaša osećanja će vam biti prioritet, ali kako nedelja bude odmicala, ona će biti po strani zbog pritiska koji ćete osećati zbog povećanih obaveza u drugim sektorima vašeg života, posebno na poslu.

Pročitajte i ovo: Venera u Jarcu u srcu nosi sve tragične ljubavi iz prošlosti

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, ljubav kroz prihvatanje bola

Pokušajte da ostanete mirni i održite ravnotežu kako bi vaš partner ostao srećan, a vi zadržali unutrašnju harmoniju.

Ako ste slobodni, izaći ćete tamo i privući interesovanje suprotnog pola. Možete flertovati i privući osobu koja će vas šarmirati.

Woman photo created by standret - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Vaga

Ove nedelje ćete osetiti potrebu da istražite svoj emotivni svet. Tu ćete pronaći ključ svoje unutrašnje sreće i ravnoteže.

Vaša porodica i partner će igrati važnu ulogu, zato priznajte njihovu vrednost i pomozite im da se izbore sa svojim problemima. Vaša dinamika i odlučnost se povećavaju i uspevate da postavite temelje za svoje buduće ciljeve i akcije. Bićete dovoljno otporni da se uhvatite u koštac sa bilo kojom preprekom.

Pročitajte i ovo: Venera u konjunkciji sa Plutonom, fatalna privlačnost

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, dok nas smrt ne rastavi

Ove nedelje ćete moći da posvetite dosta vremena svom partneru. Njihova podrška će vam pomoći da se nosite sa bilo kojom preprekom ili stresom koji osećate iznutra, a koji ponekad može biti neopravdan. Vaša uravnotežena veza će vam dati snagu koja vam je potrebna da kontrolišete svoje pomalo haotično stanje uma.

Winter photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Škorpija

Ova nedelja će biti puna emocija, nežnosti i dinamike. Sigurno vam neće biti dosadno. Doživećete izvesnu konfuziju sa kojom morate da se nosite na miran način, posebno kada su u pitanju profesionalna pitanja.

Razmišljajte racionalno i ne propuštajte poentu stvari, inače vaše reakcije neće imati racionalnu osnovu. Održavajte samokontrolu i nemojte se forsirati, kako biste povratili ravnotežu.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Riba, u natalu i tranzitu

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Uranu u Biku, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Krajem nedelje će vam biti lakše. Vaši problemi će i dalje biti tu, ali ćete se osećati jačim, samouverenijim i odlučnijim.

Osećaćete potrebu da budete bliže svom partneru, ne samo da biste podelili svoje nevolje, već i da biste im pokazali svoje prisustvo i podršku u njihovom životu.

Ako ste slobodni, ova nedelja vam donosi romantiku i šarmantno samopouzdanje. Sada možete prići i strastveno juriti osobu koja vas je oborila s nogu.

Snow photo created by gpointstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Strelac

Ove nedelje ćete se suočiti sa velikim izazovom, jer će vam biti teško da razmišljate racionalno i jasno. Ovo će uticati na vaše ponašanje i naterati vas da se izrazite uznemireno i apsurdno.

Da biste kontrolisali stvari, morate se opustiti. Isključite loše misli, odvojite vreme i nemojte se mešati u situacije od kojih nećete imati koristi, posebno na svom radnom mestu. Imaćete romantične trenutke sa svojim partnerom i dokazati svoju otpornost kada se suočite sa zahtevima svakodnevnog života.

Pročitajte i ovo: Aspekti tranzitnog Urana u Biku na natalne planete, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Pročitajte i ovo: Kratka istorija Đotiša – vedske astrologije

Ova nedelja će doneti dosta romantike i strasti u vašu vezu. Zaboravite na nervozu i brige koje nosite kući sa posla i videćete da vaš lični život može da vam pruži harmoniju koja vam je potrebna.

Ako ste slobodni, učinite prvi korak i pokažite šta osećate. Pratite svoje srce i bićete nagrađeni.

Jarac

Ova nedelja bi vam mogla biti donekle teška, jer će se i vaše razmišljanje i vaše ponašanje suočiti sa nekoliko prepreka. Budite spremni na ovo i pokušajte da rešite situaciju na najbolji mogući način.

Pošto nećete moći da razmišljate jasno, možda biste želeli da odložite obaveze koje zahtevaju vaš fokus. Odvojite vreme gde je to potrebno i ne presirajte se više nego što je potrebno. Ostatak nedelje biće romantičan i učiniće da se ponovo osećate snažno i kreativno.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Veneri u Ribama

Pročitajte i ovo: Mars u Blizancima, uvek spreman za akciju kao zapeta puška

Kada volite život, pobrinite se da izrazite svoja osećanja i vratite živost i strast u svoju vezu. Aura romantike će pomesti vas i vašeg partnera. Ne dozvolite da hladni razum blokira ovu prelepu atmosferu.

Ako ste slobodni, vaš šarm i samopouzdanje će vam pomoći da flertujete i priđete osobi za koju ste zainteresovani.

People photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Vodolija

Početak nedelje će vam doneti pametne i inventivne načine da svoju svakodnevicu i svoj sentimentalni život učinite zanimljivijim i življim.

Vaši voljeni će biti u centru vašeg interesovanja. Pred kraj nedelje možete da se bavite teškim poslovima koji zahtevaju samopouzdanje i koncentraciju. Ovaj period koji dolazi biće idealan za rešavanje određenih problema.

Pročitajte i ovo: Kako do ostvarenja želja uz pomoć Marsa?

Pročitajte i ovo: Najbolji i najgori ljubavni parovi zodijaka

U svom ljubavnom životu moći ćete da pokažete svoje interesovanje i ljubav prema svom partneru. Balans u vezi vam je veoma važan, pa dajte sve od sebe da to postignete. Budite malo oprezni ovih dana, jer bi vaše samoizražavanje moglo biti pomalo slabo.

Food photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Ribe

Ova nedelja će vam doneti širok spektar emocija i situacija. Bićete u kontaktu sa svojim emocijama i izražavaćete ljubav prema ljudima u svom životu. Vaša porodica će biti vaša glavna briga, ne zbog njihovih problema, već zbog vaše potrebe da ih podržavate.

Ovo će učiniti da se osećate bolje iznutra. Istovremeno ćete se posvetiti sopstvenim obavezama i ići ćete ka ostvarenju svojih ambicija. Uskoro počinje period velike emocionalne snage, pa ga maksimalno iskoristite.

Pročitajte i ovo: Mars je muškarac kojeg želite pored sebe

Pročitajte i ovo: Šta da radite kada u natalnom horoskopu imate planete koje se nalaze u znaku u kojem se ne osećaju dobro

Provedite malo kvalitetnog vremena sa svojim partnerom i ne oklevajte da mu pokažete šta osećate. Zdrava veza vam je veoma važna. Stanite na njihovu stranu i slušajte šta god imaju da vam kažu. Bićete osetljivi, ali u isto vreme naći ćete dinamične načine da im pomognete.

Ako ste slobodni, vaš osećaj razumevanja će vam pomoći da pristupite osobi za koju ste zainteresovani.