Divan trigon Sunca i Marsa, pokreće akciju i stavlja sve motore u pogon ove nedelje!

Tokom ove nedelje povlače se svi zastoji i odugovlačenja, i stvari počinju da se događaju. Ako ste mislili da je 2020. potpuno bezvredna i čista glupost, razmislite ponovo. Za nekoliko nedelja će se dogoditi više nego što se dogodilo tokom cele godine!

Treća četvrt Meseca u Devici pokreće sve do ludila aktivnosti od utorka, 8. decembra. Jedina muva u masti? Neptun je direktan i neverovatno aktivan, nasuprot Mesecu u Devici i kvadratu Merkura i Sunca. To će sigurno stvoriti mnogo zabuna!

Ipak, decembarsko Totalno pomračenje Sunca je pred vratima (14. decembra) i to bi trebalo da otkloni svaki nesporazum. Uskoro.

Za sada, Venera u Škorpiji pravi moćan sekstil sa Plutonom, što nam daje saveznika i otvara apetit za ljubav i sve stvari koje novac može da kupi.

Pročitajte i ovo: TOTALNO POMRAČENJE SUNCA U STRELCU 14. decembra 2020. – Sreća prati hrabre!

Strasti će proključati 10. decembra kada se Venera, planeta ljubavi, nađe u egzaktnom sekstilu sa moćnim Plutonom (to je onaj visoki, crni, zgodni stranac iz ljubavnih romana). Ljubav prodire duboko kada se Venera i Pluton nađu zajedno; čine život seksi, misterioznim i bogatim.

Pročitajte i ovo: Kako VENERA U ŠKORPIJI utiče na vaš horoskopski znak i podznak

Pluton vlada svim skrivenim i tajnim: dubokim iskustvima koja menjaju život, ogromnim materijalnim bogatstvom i velikom emocionalnom dubinom i intenzitetom. Sada biste mogli da se nađete u rukama moćne privlačnosti, odbojnosti, pa čak i opsesije.

Foto Almos Bechtold

Ne možete se sakriti od Plutonovog svevidećeg oka! Vaša istinska osećanja ključaju – puta deset – bilo to u vezi s vašim trenutnim partnerom, ljubavnikom, prijateljem ili šefom … Ovo je prilika da budete iskreni prema sebi i drugima i izgradite značajnije veze. To je takođe šansa da povećate vrednost vašeg odnosa.

Pročitajte i ovo: Kako DIREKTAN MARS U OVNU utiče na vaš horoskopski znak posle dvomesečne retrogradnosti (14.11.2020. – 07.01.2021.)

Uradite to uz pomoć Sunca i Marsa!

Mars u Ovnu je proteklih nekoliko meseci proveo van igre i jedva čeka da se vrati u igru. Ova nedelja donosi taj vreli trenutak!

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT PLUTON, eksplozivni sudar pobesnelih suvladara Škorpije

U petak 11. decembra, Sunce osvetljava i daje snagu Marsu, punom ponosa i samopouzdanja, okrećući sva svetla u zeleno. Ovo je vreme da grunete napred svom snagom sa svim svojim ciljevima!

Photo by Christopher Campbell on Unsplash

Mesečevi čvorovi su takođe u blizini, pomažući vam da usmerite svu ovu dinamiku u realizaciju. Ove nedelje zaista možete da napravite sjajne stvari!

Dok je Sunce u procesu spajanja sa Južnim Mesečevim čvorom, imaćete osećaj deja vu-a ili prepoznavanja: već ste bili ovde. Ali sada možete iskoristiti sva svoja prošla znanja i iskustva i pretvoriti ih u nešto mnogo ukusnije.

Pročitajte i ovo: Završni prolazak Saturna u Jarcu posle retrogradnog hoda – Sa vrdanjem je gotovo, dužnost zove!

Ovo je akciona nedelja. Mesec u Devici iz treće četvrtine u utorak označava tačku pomračenja na pola puta, podstičući vas na veliku promenu perspektive. Prekrižavate sve krstiće i stavljate tačku na I, proveravate sve najsitnije detalje, jer Devica upravo to radi.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT SATURN, frustrirajuća i iscrpljujuća pat pozicija

Ali nemojte se izluđivati radeći to. Neptun je u utorak nasuprot Meseca, a u sredu kvadratira Sunce i sigurno ćete nešto propustiti.

Photo by Billy Huynh on Unsplash

U jednom trenutku morate jednostavno da se prepustite i verujete svojoj intuiciji. To je jedini put napred sa Neptunom u igri. Što više u ovom slučaju forsirate rezultate, to vam više promiču kroz prste, tako da pustite da stvari idu svojim tokom. Otvorite svoje šesto čulo. Iskoristite to beskrajno polje mogućnosti!

Pročitajte i ovo: MERKUR KVADRAT NEPTUN, konfuzija, laži i pogrešne odluke

Merkur kvadratira magloviti Neptun do nedelje, 13. decembra, kada se ne veruje rečima i brojevima … Osim ako ne pokušavate da izrazite svoju maštu!

Pročitajte i ovo: MARS U OVNU, borben, impulsivan i nepromišljen

Vaša intuicija i mašta su sada jači nego ikad. Ako imate kreativni projekat na kojem želite da radite ili ako želite da se udubite u sve duhovne stvari, sada je vreme. Jednostavno, ne možete dati mnogo prostora „činjenicama“, tj. onome što čujete ili čitate. Neka vaš um uzima sve kroz metafore.

U četvrtak je Venera u Škorpiji vaš saveznik, dok bude u sekstilu sa Plutonom u Jarcu. Ovo vam može ispuniti srce snagom i odlučnošću koja vam je potrebna da biste stvari sagledali. Venera vam otvara srce za dublju ljubav.

Pročitajte i ovo: MARS U OVNU, beskrupulozni borac koji bije samo sopstvenu bitku

Kroz ovaj moćan aspekt, ona takođe otvara vrata bogatstvu, ako se usudite da prođete kroz njih! Potrebna je samo mala transformacija… Ionako nam se sprema Sunčevo pomračenje mladog Meseca u Strelcu, tako da je bolje da iskoristite prednost!

Pročitajte i ovo: VENERA sekstil PLUTON – sve se vrti oko strastvene ljubavi

Pročitajte svoj nedeljni horoskop i ljubavnu prognozu za vaš horoskopski znak i podznak!

I ne očekujte da vam stvari padnu s neba, dok vi sedite skrštenih ruku i čitate horoskop. Napravite vi korak, dva, da svemir zna na koju stranu da usmeri planete!

Ovan

Ove nedelje će vam biti teže da komunicirate sa ljudima oko sebe.

Uskoro ćete ući u ozbiljan sukob sa ljudima sa kojima se ionako niste uvek slagali. Ne uzdržavajte se i ne prihvatajte stvari sa kojima se ne slažete, jer ćete kasnije zažaliti. Ostanite verni svojim principima i budite iskreni sa svojim kolegama. Saznanje da se nikada niste kompromitovali, umiriće vašu savest.

Pročitajte i ovo: VENERA u OVNU – Žena ratnica, energična, odlučna, hrabra i izdržljiva

Skloni ste trošenju vremena i energije na male, trivijalne stvari koje nisu bitne. Ovo opterećuje vašu vezu nepotrebnim problemima i stalnim zamuckivanjem. Promenite svoj stav, jer ćete na kraju upropastiti svoju vezu. Prekinite ovu dosadnu rutinu i učinite nešto zanimljivo sa svojim partnerom kako biste upalili iskru između vas.

Pročitajte i ovo: Venera kvadrat Mars – neprestana ljubavna igra, ne mogu sa tobom, ne mogu bez tebe

Ako ste slobodni, prestanite da se forsirate. Opustite se, zabavite se i sve će se dogoditi kad za to dođe vreme.

Freestocks.org

Bik

Stvari ne izgledaju sjajno, ali krajem nedelje ćete dobiti priliku da se pozabavite nekim svojim problemima i postignete ciljeve koje ste postavili sebi.

Vaše stabilne finansije, zajedno sa prosperitetom u ljubavnom životu, čine vas srećnim i smirenim i pomažu vam da se usredsredite na svoje planove.

Pročitajte i ovo: VENERA kvadrat JUPITER – začarani krug preterivanja, afera i intriga

Morate da rešite probleme nastale neprekidnim sukobima i svađama kroz koje ste vi i vaš partner prolazili u poslednje vreme. Zajedno možete razgovarati i doći do rešenja koja vas oboje zadovoljavaju. Pokušajte da ne budete tvrdoglavi i uzdržani kako biste održali pozitivno raspoloženje u komunikaciji.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Ako ste slobodni, prestanite da se stresirate zbog pronalaska nekoga i uživajte u svom životu, vodeći više računa o sebi.

Foto Yana Lizunkova

Blizanci

Ove nedelje vaš život biće nestabilan i pun promena raspoloženja i neprijatnih događaja.

Plašićete se da ćete, u okviru svih ovih turbulencija i zbunjenosti, propustiti mogućnosti koje će vam se ukazati u vašem profesionalnom životu. Opustite se, ne dozvolite da neko utiče na vas ili na vaš sud i verujte svojim instinktima kako biste stigli tamo gde želite da idete.

Pročitajte i ovo: Venera trigon Pluton, duboka i snažna osećanja, strastvena romansa

Stvari će biti napete u vašem ljubavnom životu. Ostanite mirni i nemojte ih gurati do ivice, inače biste mogli sve pokvariti rečima i postupcima koje zapravo ne mislite.

Imajte više razumevanja sa partnerom i potrudite se da ih emocionalno ispunite i pomognete im da se opuste.

Pročitajte i ovo: MARS konjunkcija SATURN- Mač u kamenu

Ako ste slobodni, pokušajte da razumete ljude koji vam se obraćaju i tek onda ih pustite da uđu u vaš život.

Foto Kari Shea

Rak

Ove nedelje, strpljenje i doslednost će vam pomoći da uredite život.

Pažljivo planirajte svoje korake i primenite ih samo kada ste sigurni da će uspeti. Morate biti organizovaniji i pedantniji u svojim potezima. Budite strpljivi i sve će na kraju doći na svoje mesto.

Pročitajte i ovo: Transformativna moć ljubavi – Venera kvadrat Pluton u natalnoj karti Iva Andrića

Planete favorizuju vašu vezu ovih dana. Klonite se ljudi koji bi mogli da vam naprave probleme i pobrinite se da vi i vaš partner komunicirate otvoreno i iskreno.

Ako ste slobodni, ne trošite energiju na besmisleno koketiranje. Usredsredite se na važan cilj.

Foto Josh Boot

Lav

Ova nedelja doneće vam pozitivan i optimističan osećaj.

Napokon ćete uspeti da napravite plan za svoj život i ostvarite svoje snove i ciljeve. Nemate oko čega da brinete, jer imate naklonost planeta.

Pročitajte i ovo: Venera u Škorpiji ostavlja tragove za ceo život

Morate da promenite svoj ljubavni život na bolje. Ostavite ego na stranu i prestanite da budete naporni i zahtevni prema partneru. Smirite se. Vodite iskren razgovor i zajedno priznajte svoje greške kako biste pronašli zajednička rešenja koja će vratiti mir među vama.

Pročitajte i ovo: Negativna strana Venere u Škorpiji

Ako ste slobodni, preispitaćete nekoliko stvari u svom životu i izvršićete neke promene koje se čine neophodnim. U vašem životu će se pojaviti novi ljudi; jedan od njih bi mogao da bude onaj pravi za vas.

Foto Brigitte Tohm

Devica

Ove nedelje će se promeniti stanje u vašem ličnom i profesionalnom životu.

Konačno ćete uspeti da se rešite svih negativnih stvari koje su vam otežale život i sa novim naletom samopouzdanja ćete se uzdići. Očekujte naklonost planeta da poboljšate i svoje finansije.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Strelca, u natalu i tranzitu

Između vas i vašeg partnera postoji značajna udaljenost. Morate nešto preduzeti u vezi sa ovim. Izrazite svoja osećanja ljubavi i nežnosti i podgrejte vatru između vas.

Pročitajte i ovo: Pluton, ludak i kontrolor, opsesivna želja za pobedom i kontrolom

Ako ste slobodni, želite da promenite svoj život, ali ove nedelje planete, izgleda, nisu spremne da vam ispune tu želju.

Foto Brigitte Tohm

Vaga

Ova nedelja dolazi sa mnogim usponima i padovima u svim oblastima vašeg života.

S jedne strane, to će vam pomoći da se bavite profesionalnim pitanjima, a s druge strane će blokirati vaše planove da se razvijaju. Budite mirni i koncentrisani i vredno radite kako biste uspeli.

Pročitajte i ovo: Tri scenarija igre privlačenja u partnerskim odnosima

U poslednje vreme ste skloni iskušenjima. Pazite da ne napravite neku glupost zbog koje ćete kasnije zažaliti, ali nećete moći da ispravite stvari. Ne želite da povredite svog partnera, pa ili ga pustite da živi i živite svoj život ili ostanite s njim i ponašajte se kako dolikuje partnerskom odnosu punom poštovanja.

Pročitajte i ovo: Odgovori na najčešće postavljana pitanja astrologu

Ako ste slobodni, očekujte nedelju senzualnosti i erotskih avantura. Uživajte!

Foto Brooke Cagle

Škorpija

U vašem životu postoje stvari zbog kojih vam je neprijatno.

Ova nedelja je prikladna za promene koje će konačno promeniti stanje i obradovati vas. Ne dozvolite da vas entuzijazam uvuče u ishitrene poteze koji mogu imati direktan uticaj na vaš lični život. Odluke koje ćete morati da donesete za budućnost vašeg posla zahtevaće temeljit pregled i analizu ako želite da izbegnete da upadnete u zamke.

Pročitajte i ovo: Kako se tumači prazna kuća u horoskopu

U svom ličnom životu, osećate potrebu da svoju vezu podignete na viši nivo. Želite da je učinite značajnom i zvaničnom, jer ste u to potpuno sigurni.

Pročitajte i ovo: Strahovi u zavisnosti od znaka i aspekata Saturna

Ako ste slobodni, upoznaćete nove ljude koji će vas šarmirati. Stupanje u stalnu vezu neće biti lako, ali nemojte da budete razočarani.

Strelac

Ove nedelje će se dogoditi mnogi neočekivani događaji, i pozitivni i negativni, koji će vas iznenaditi i dezorijentisati.

Pročitajte i ovo: Kako zainteresovati drugu osobu za sebe na društvenim mrežama

Uspećete da izvršite neke od svojih zadataka i ciljeva, dok ćete dobiti nove mogućnosti koje će da budu od koristi vašem poslu. Verujte svom instinktu i bićete nagrađeni.

Pročitajte i ovo: Kako u životu funkcionišu zakoni karme vidljivi u horoskopu

U poslednje vreme se stalno žalite i forsirate svog partnera. Morate da promenite stav i razgovarate sa partnerom ako želite da sačuvate vezu.

Ako ste slobodni, zauvek završite sa prošlošću i radujte se.

Jarac

Ove nedelje ćete se fokusirati na finansijska pitanja i na izmirivanje porodičnih obaveza.

Ako ste metodični i organizovani, uspećete da se sa svime efikasno nosite. Vaš lični život je posebno favorizovan od strane planeta, bilo da ste slobodni ili ste u vezi.

Pročitajte i ovo: Odnos Sunca i Meseca u uporednim horoskopima

Morate da prestanete da se pretvarate da je u vašem ličnom životu sve u redu. Usudite se da pogledate istini u oči i promenite svoj stav. Budite diplomatski i pomirljivi i izbegavajte sukobe i svađe sa partnerom.

Pročitajte i ovo: Kako prestaju zaljubljenost i ljubav

Vaša veza zavisi od toga kako vas dvoje upravljate sa stvarima koje vas dotiču, pa ako želite da stvari budu glatke, morate se približiti i izraziti ljubav i interesovanje jedno za drugo.

Ako ste slobodni, vaša senzualna aura će privući mnogo ljudi i osećaćete se privlačnim i živahnim.

Vodolija

Vaša opsednutost prošlošću vam ne dozvoljava da nastavite sa svojim životom.

Završite sa prošlim pričama jednom zauvek i počnite da pravite nove planove za svoju budućnost.

Pročitajte i ovo: Kako da uz pomoć planeta pronađemo motivaciju i pređemo sa reči na dela

Pravno pitanje će uskoro da bude rešeno, pružajući vam duboko olakšanje. Otprilike krajem nedelje budite oprezni sa rečima i postupcima, jer ćete na kraju zažaliti zbog onoga što govorite ili radite.

Pročitajte i ovo: Saturnovo čistilište

Vaš ljubavni život je trenutno veoma komplikovan. Ako ste u vezi, razmislite o tome da odvojite za sebe malo vremena da se smirite, kako biste izbegli iskaljivanje neprijatnih stvari na partnera. Pokušajte da budete mekši i nežniji.

Ako ste slobodni, budite otvoreniji za flert i komplimente. Prošli ste mnogo toga, ali isključivanje vam neće pomoći da stvorite život za sebe.

Foto Hernan Sanchez

Ribe

Ove nedelje ćete konačno naći vremena da razmislite o svom životu, shvatite šta ste do sada postigli i odlučite šta od sada morate da radite.

Uočićete svoje greške i zauzeti drugačiji stav kako ih ne biste ponovljali u budućnosti. Otprilike krajem nedelje niko neće moći da vas spreči da ostvarite svoje snove.

Pročitajte i ovo: Venera u uporednom horoskopu po kućama

Porodična pitanja na čekanju biće rešena zajedničkim snagama.

Ova nedelja doneće vam pozitivna iznenađenja u ličnom životu. Vaša veza biće idealna i čak bi mogla postati zvanična. Ako već jeste, možete odlučiti da imate bebu i unesete još više radosti u svoj uređen život.

Pročitajte i ovo: Lilit – Crni Mesec – najmoćnija manifestacija nesvesnog

Ako ste slobodni, sreća će biti na vašoj strani. Napravite prvi potez i priđite osobi koja vas zanima.