Pluton donosi transformaciju! Kakav oblik želite da dobije vaš život? Koliko intenziteta možete podneti? Sa Sunčevim kvadratom sa Jupiterom i Uranovskim iznenađenjima, pripremite se za super-rollercoaster ove nedelje!

Neposredno pre početka nove sedmice, u nedelju, 4. oktobra, Pluton se usmerava direktno sa 22°29′ Jarca, posle višemesečnog retrogradnog hoda, tačnije, od 25. aprila, kada je krenuo retrogradno sa 24°59′ Jarca.

Da li osećate kako snaga za promenama juri kosmosom? Stavlja se na dohvat ruke! Sada je vreme za transformaciju, posebno sa Marsovim retrogradnim kvadratom sa Plutonom.

Šta želite da promenite, očistite, izbacite iz svog sveta?

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT PLUTON, eksplozivni sudar pobesnelih suvladara Škorpije

Pluton i Uran trenutno imaju puno toga da kažu, zapravo, ovo je najžešći sendvič koji ćemo pokusati ove nedelje, od 5. do 12. oktobra, u vrtlogu velikog uzbuđenja i intenziteta.

Možete li da osetite energiju koja nadolazi?

Kako se Uran suprotstavlja Merkuru u Škorpiji i formira neodoljivo zavodljivi trigon sa Venerom u Devici, sigurno vam dolazi jedno ili dva iznenađenja.

Merkur nasuprot Uranu, od ovog ponedeljka do sledećeg ponedeljka, ubrzava vaš um. Užurbani ritam ove nedelje može vas učiniti napetim i rasejanim. Neočekivane vesti i događaji mogu povećati nervozu i anksioznost. Budite otvoreni, jer ćete planove možda trebati da promenite ili će vam putovanje biti prekinuto.

Pročitajte i ovo: Završni prolazak Saturna u Jarcu posle retrogradnog hoda – Sa vrdanjem je gotovo, dužnost zove!

Pluton zaokreće direktnim pravcem tek kada nova nedelja započinje i kroz vaše telo se trenutno kreću neke velike i snažne energije.

Sila je uz vas – ne šalimo se! Šta želite da promenite u svom životu? Koje ste stvari, okolnosti, ljude i ponašanje spremni da (p)očistite jednom zauvek?

Pročitajte i ovo: MERKUR U ŠKORPIJI, reč koja hrabri i kada ubojito zvuči

Pluton vam daje snagu i odlučnost da sada to i učinite. I kakvo je to osnaživanje!

Dođite u petak, kad retrogradni Mars na kvadrat postavlja Pluton i jednostavno će vam biti rečeno. Spremni ste da pokažete nekome od čega ste napravljeni? Kradom to radite…

Kvadrat retrogradnog Marsa u Ovnu prema snažnom i potentnom Plutonu koji 4. oktobra zaokreće direktno u Jarcu, od 2. do 15. oktobra, daje želju da se stekne kontrola nad drugima ili situacijama.

Ovo donosi potencijal za borbu za vlast, nasilje i sukobe. Možda ćete morati da imate posla i sa drugim ljudima koji pokušavaju da dominiraju vama. Izbegavajte nemilosrdnost, ljubomoru i loš pristup ove nedelje.

Merkur je vrlo spor u Škorpiji, a time i potentan, sprema se da krene na svoj poslednji ovogodišnji retrogradni hod sledeće nedelje, mada se njegovo dejstvo već može osetiti.

Pročitajte i ovo: Sve o retrogradnom Merkuru od 14. oktobra do 04. novembra 2020. godine – PROMENA PLANOVA

Retrogradni Uran u Biku takođe se igra ove nedelje.

Uran se u sredu suprotstavlja Merkuru u Škorpiji, a vi biste mogli da primite vesti odmah iz vedra neba. Vreme je za radikalna rešenja! Očekujte neočekivano i otvorite svoj um za malo verovatno.

Od petka do sledećeg ponedeljka, Uran pravi božanstven, jak kao zemlja, trigon sa planetom ljubavi, Venerom u Devici, i biće vam drago što jeste.

Mars u Ovnu se, takođe, usklađuje sa Mesečevim čvorovima na osi Blizanci / Strelac i kaskadne realizacije će vas sigurno dovesti do akcije. Savršen tajming.

Planirajte nešto posebno za sledeći vikend, 10/11 oktobra – tada će Venera odraditi trigon sa Uranom i ljubav bi mogla da vas iznenadi i obraduje!

Pročitajte i ovo: Tajna retrogradnog Marsa (od 09. septembra do 13. novembra 2020. godine)

Ovaj božanstveni ljubavni aspekt donosi šansu za uzbudljivu novu romansu, moguće čak i sa nekim iz prošlosti. Ne mora nužno da bude obnavljanje veze sa bivšim partnerom, već može da bude u pitanju nova veza sa nekim koga ste samo upoznali nekada ranije.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI MERKUR – Sve što treba da znamo o astrološkoj igri GLUVIH TELEFONA

Ako već imate partnera, tražićete drugu vrstu zadovoljstva. Možda će vam biti potrebno eksperimentisanje u spavaćoj sobi da vam oči ne bi (ko)lutale. Takođe, postoji šansa za finansijski bonus ili neočekivani prihod.

Sa kvadratom Sunca iz Vage prema Jupiteru u finalnom jurišu kroz Jarca, imate pravi apetit za ljubav, romantiku i druženje. Ovaj aspekt preterivanja, od petka do sledećeg utorka, može vas učiniti samopouzdanim, ponosnim, srećnikom i optimističnim.

Sreća i uspeh su mogući, ali prekomerno samopouzdanje i višak entuzijazma mogu dovesti do gubitka i neprijatnosti. Međutim, imajte na umu da više nije nužno i bolje.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Jarcu, od 02. decembra 2019. do 19. decembra 2020. godine

Sunce u inkonjunkciji sa retrogradnim Neptunom, od petka do sledećeg utorka, donosi glamur ili intrige, ili delikatnu ravnotežu između to dvoje. Možda ste osetljiviji na negativnu energiju, pa je važno da budete u blizini pozitivnih ljudi.

U suprotnom, moguća je zbunjenost, sumnja u sebe i nisko samopoštovanje.

Pročitajte dalje detaljni nedeljni horoskop za svoj znak i podznak. Srećno vam bilo!

OVAN

Od ponedeljka do četvrtka je dobro vreme za druženje jer bi trebalo da budete raspoloženi za razgovor.

Nećete morati da razmišljate šta da kažete, jer ste u skladu sa svojim osećanjima i osećanjima drugih ljudi.

Ovo je, takođe, dobro vreme za razgovor o porodičnim problemima i problemima u vezi jer ćete se osećati osećajnije i brižnije nego inače. Drugi će vam doći da podele svoja osećanja sa vama.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2020. godinu

Od petka do nedelje osećaćete se povezano na duhovan način sa prijateljima i porodicom. Vaša povećana empatija i zabrinutost mogu imati uzbudljiv efekat na druge, što bi moglo da se ostvari kao veće učešće u grupama svih vrsta.

Međutim, podjednako je verovatno da ćete imati koristi od individualnije potrage za duhovnim prosvetljenjem kroz knjige, kurseve ili konsultacije sa guruima, čitaocima tarota, astrolozima ili vidovnjacima.

BIK

Od ponedeljka do srede povećana kreativna misao i mentalna aktivnost energizira vašu komunikaciju i interakciju sa drugim ljudima.

Ovo će verovatno biti vrlo zauzet period, ali korisno vreme, jer možete da se snažno i jasno projektujete, a da nikoga ne uznemirujete.

Ovo može da bude idealno vreme da zapišete svoje misli u dnevnik ili na internet, obnovite stara prijateljstva i napišete ili pošaljete prijave za posao.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2020. godinu

Od četvrtka do nedelje donosi dodatnu ličnu slobodu za uživanje u više druženja. Pozitivna promena u vašem ljubavnom životu može dovesti do ljubavi na prvi pogled i uzbudljive nove romantične veze.

Vaš partner bi trebalo da bude spreman da vam pomogne u istraživanju vaših neobičnijih i čudnijih seksualnih želja.

Kreativni proboj vam može pomoći da razvijete svoj umetnički ili muzički potencijal i pronađete svoj jedinstveni stil. Ovo je dobro vreme za eksperimentisanje sa novom frizurom, odećom i dodacima.

BLIZANCI

Intenzivne lične interakcije od ponedeljka do četvrtka pokazuju tačno kako se osećate prema nekome i kako oni osećaju prema vama.

Veza će se razvijati na dubljem nivou ili ćete biti slobodni da idete dalje.

Možete doći do uzroka bilo koje loše navike ili zavisnosti. Vaša podsvest je veoma moćna i možete da kontrolišete svoja osećanja i ponašanje. Ovo je dobro vreme za rešavanje misterija i otkrivanje tajni.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Od petka do nedelje trebalo bi da se osećate saosećajnije, maštovitije i idealističnije. Možda osećate potrebu da sledite duhovniji put, a to ne mora da bude posledica neke zdravstvene krize ili gubitka puta.

To bi donelo ispunjenje bez odricanja od materijalnih stvari u životu koje donosi utehu i sigurnost.

Mogli biste uživati u bližoj duhovnoj vezi sa svojim partnerom ili upoznati nekog posebnog s kojim se zaista možete povezati.

RAK

Od ponedeljka do petka donosi pozitivne promene i uzbuđenje ljubavlju ili novcem ili oboje.

Nova romansa je moguća, posebno preko upoznavanja putem Interneta.

Ovo je dobro vreme za impulsnu kupovinu modnih komada, kozmetike i nakita. Sada lako možete da iskoristite vaš kreativni talenat i možete razviti svoj jedinstveni stil.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak! 

Iznenađenja mogu stići u obliku pozivnica, poklona, komplimenata ili znatiželjnih i neobičnih ponuda.

U subotu i nedelju ćete se verovatno osećati samopouzdano, ponosno, srećno i optimistično. Sreća i uspeh su mogući, ali prekomerno samopouzdanje i višak entuzijazma mogu dovesti do gubitka i neprijatnosti. Ovo je vreme za poštovanje, umerenost i samodisciplinu.

Ne preduzimajte previše projekata odjednom jer bi ovo na kraju samo potrošilo vašu energiju i nikuda vas ne bi odvelo. Zabavite se, ali ne žurite previše.

LAV

Od ponedeljka do četvrtka trebalo bi da se osećate samopouzdanije nego obično, što je dobro za reći ljudima kako se zaista osećate zbog nečega.

Ljudi bi trebalo da vas poštuju zbog vaše iskrenosti i ova glatka vrsta asertivne energije verovatno neće izazvati konflikte. Dakle, ovo je dobro vreme za zalaganje za svoja prava i odbranu prava voljenih.

Takođe bi trebalo da uživate u povećanom seksualnom magnetizmu i fizičkoj privlačnosti.

Od petka do nedelje donosi povećanu osetljivost na vašu okolinu i empatiju prema drugima. Steći ćete dublje i šire razumevanje svog mesta u svetu.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Važno je da ćete možda shvatiti da je postizanje vaših ciljeva i snova najvažnije pre nego što budete mogli da pomognete drugima.

Veze će uživati u duhovnoj bliskosti, a seksualne veze bi trebalo da budu nežnije i ljubavnije.

DEVICA

Od ponedeljka do petka u vaš život unosi promene i uzbuđenje bez izazivanja uznemirenja i haosa.

Sledite svoju intuiciju, posebno u vezama u kojima možete riskirati da probijete led. Mogući su slučajni susreti i privući će vas neobični tipovi ljudi.

Ovo je, takođe, dobro vreme za prekid loših navika i napuštanje dosadnih ili nezdravih veza. Budite fleksibilni i otvoreni prema novim mogućnostima.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Subota i nedelja donose glamur ili intrige u vaš život ili delikatnu ravnotežu između to dvoje.

Možda ste osetljiviji na negativnu energiju, pa je važno da budete u blizini pozitivnih ljudi. U suprotnom, moguća je zbunjenost, sumnja u sebe i nisko samopoštovanje.

Lični odnosi mogu biti podvrgnuti nepoštenju i obmani.

Takođe, možete da budete izuzetno osetljivi na droge i alkohol i podložniji infekcijama i trovanjima. Čuvajte se!

VAGA

Od ponedeljka do četvrtka vaše misli su u skladu s vašim namerama da ideje pretoče u reči i da razgovori budu prijatni i plodonosni.

Budući da se možete izraziti sasvim jasno i glatko, ovo je idealno vreme za pregovaranje o boljem dogovoru u bilo kojoj oblasti života, na poslu ili u ličnim odnosima.

Takođe biste mogli da igrate važnu ulogu posrednika ako u poslednje vreme postoje bilo kakve poteškoće između prijatelja ili porodice.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Od petka do nedelje donosi samosvest, osetljivost, intuiciju i empatiju. Postavljanje nekih granica pomoći će vam da uživate u osećaju zajedništva sa voljenima.

Možda ćete imati koristi ako se pridružite ili naučite više o zaštiti životne sredine, dobrotvornim organizacijama, socijalnom radu ili radu u zajednici i grupama.

Ovo je dobro vreme za proučavanje duhovnih ili okultnih predmeta, poput astrologije. Takođe je dobro vreme da pobegnete od stvarnosti gledajući filmove ili čitajući knjige.

ŠKORPIJA

Od ponedeljka do srede donosi emocionalnu osetljivost i psihičku percepciju.

Stvari ćete osećati snažnije i verovatno ćete ih transformisati svojim intenzivnim emocionalnim reakcijama. Verovatno će vas neko duboko pokrenuti i imati snažan uticaj na vaš život.

Intenzivne emocionalne veze mogu rezultirati novim vezama. Između vas i nove osobe u vašem životu može da postoji snažno karmičko privlačenje.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Od četvrtka do nedelje trebalo bi da se osećate veoma nežno i moguća je uzbudljiva nova romansa. Ako već imate partnera, onda ćete tražiti drugu vrstu zadovoljstva.

Možda će vam biti potrebno eksperimentisanje u spavaćoj sobi da vam oči ne bi (ko)lutale. Očekujte neočekivano, čak i sa rutinskim aktivnostima, poput kupovine.

Takođe, postoji šansa za finansijski bonus ili neočekivani prihod.

STRELAC

Od ponedeljka do srede donosi pozitivne promene i uzbuđenje.

Otvorenijeg duha i volje za rizikom omogućava vam da u potpunosti iskoristite neočekivane mogućnosti koje mogu dovesti do iznenađujućeg novog pravca u životu. Možete pristupiti svežem i inovativnom pristupu bilo čemu što radite.

Ovo je dobro vreme za putovanje, preseljenje ili oslobađanje materijalnog poseda ako smatrate da vam ograničavaju slobodu.

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Od četvrtka do nedelje trebalo bi da se osećate optimistično i da uživate u toplim i prijateljskim odnosima sa svima. Prilike mogu doći u obliku ličnog, duhovnog i materijalnog rasta.

Mogući su finansijski dobici koji će povećati vašu ukupnu neto vrednost i nivo zadovoljstva. Lični i duhovni rast može doći kroz studije i putovanja, bilo šta što će proširiti vaše poglede na život.

JARAC

Od ponedeljka do petka, elektrificirajući uticaj na vaš mozak čini ovo idealnim vremenom za bilo koji mentalni ili kreativni rad koji zahteva originalnost.

Neočekivane vesti mogu vam se pojaviti i dovesti do uzbudljivih novih prilika. Ovo je dobro vreme za sticanje veće svesti i eksperimentisanje koje dovodi do zanimljivih otkrića o sebi i drugima.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Novi ljudi mogu ući u vaš život i verovatno bi na neki način bili neobični ili uzbudljivi.

Tokom vikenda, vaša osećajna i intuitivna strana uravnotežena je sa vašim racionalnim misaonim procesima kako biste dobili akutne perceptivne veštine.

Možete lako čitati druge i brzo proceniti bilo koju situaciju. Bićete u kontaktu sa vlastitim osećanjima kako biste pružili dobru procenu i veštine donošenja odluka.

Možete se povezati na intimnijem nivou, što nagoveštava stvaranje novih prijateljstava i podizanje nove veze na viši nivo.

VODOLIJA

Jasno i brzo razmišljanje od ponedeljka do srede može biti usmereno u sav mentalni rad i komunikaciju.

Sa tako aktivnim umom pravo je vreme da pisanjem ili govorom izrazite ono što mislite.

Takođe, možete upiti puno informacija, tako da je ovo sjajna nedelja za studije. Veliki fokus vam omogućava da precizno podesite svoje ciljeve i napravite jasne planove za budućnost, strategiju za postizanje svojih ciljeva.

Od četvrtka do nedelje trebalo bi da se osećate srećno, optimistično, velikodušno i zadovoljno. Sreća dolazi kao prilika za lični, profesionalni i duhovni rast.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Možda ćete dobiti komplimente, poklone ili novac.

Ovo je izvrsno vreme za početak novih studija ili putovanja na velike daljine. Favorizuju se novi odnosi, investicije ili početak bilo kog novog projekta.

RIBE

Od ponedeljka do petka donosi uzbudljive vesti i podsticajne razgovore.

Vaše svakodnevne rutine mogu zaobići nove i neočekivane smernice. Usput ćete naučiti nove stvari i upoznati nove ljude.

Nova otkrića mogu, takođe, doći iz snova ili bljeskovitih uvida. Bilo koji psihički talenat biće pojačan.

Sagledavanje stvari sa drugačijeg gledišta može pomoći u rešavanju dugotrajnih problema ili pronalaženju izgubljenih predmeta.

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

U subotu i nedelju vaše sanjarenje i mašta biće živopisniji i kreativniji. Ovo je dobro vreme za meditaciju i druge duhovne aktivnosti jer ćete uživati u nivou duhovne zaštite.

Mistična privlačnost i lepljiva seksualnost povoljno će uticati na vaše veze.

Ovog vikenda možete se dublje povezati sa svojim voljenima, posebno članovima porodice, partnerima i ženama uopšte.