Pred vama je horoskop za narednih nedelju dana! Čitajte i za podznak!

Od 4. do 11. avgusta Sunce u Lavu je u trigonu sa Jupiterom u Strelcu.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovaj aspekt podstiče ambicije i pruža priliku za napredak. Mogu se otvoriti nove perspektive, pa je važno biti svestan šta se događa. Dobro je održavati korisne veze. Ako tražite posao i saradnju, ponudite svoje ideje. Ovo je dobar period za pregovore i rešavanje pravnih pitanja.

Pročitajte i ovo: Fiksna zvezda Algol, zavodljivi demon, najrazornija zvezda na nebu

Povoljni kontakti sa strancima i stranim firmama, rešavanje pitanja u vezi sa obrazovanjem, kao i pitanja u vezi sa inostranstvom. U ovom trenutku možete dobiti podršku partnera ili osoba na položaju. Dobro je iskoristiti ovaj period kako biste poboljšali odnose za zaposlenima.

Pročitajte i ovo: Na šta treba obratiti pažnju kod nepovoljnih aspekata Venere i Plutona

Nemojte odbijati pozive za prezentacije i promocije, društvene događaje i bilo koja druga mesta gde možete da upoznate zanimljive ljude. Ovo je pravo vreme i za putovanja, obuke i istraživanje nekih novih mesta. Učešće u javnom životu može biti korisno.

Venera u Lavu u trigonu sa Jupiterom u Strelcu

Aspekt je aktivan od 3. do 11. avgusta.

Odlično vreme za javne aktivnosti, koncerte, izložbe, umetničke projekte, promocije, prezentacije i velike javne događaje. Ovo je pravo vreme za komunikaciju sa pravnicima i pronalaženje pravnih stručnjaka iz određenih oblasti.

Pročitajte i ovo: Mars u Lavu – moć je eliksir života

Aspekt potencira dobro raspoloženje i vedra osećanja. Biće prisutna sklonost ka teatralnosti i dramatizaciji, ali praćeno iskrenošću. U umetničkom i zabavnom okruženju, dolazi do bliskih susreta i događanja.

Pročitajte i ovo: Venera u Lavu, kraljica privlačenja pažnje

U ovom trenutku, možete dobiti finansijsku pomoć i poklone, ali možete dobiti i pomoć za finasiranje projekata. Finansijski koraci mogu biti uspešni. Dobro je vreme za investicije i veliku kupovinu. U poslu je moguće dobiti primetnu zaradu. Međutim, izbegavajte da prekomerno trošite budžet, jer je ovo aspekt koji ukazuje na sklonost ka preteranom trošenju.

Pročitajte i ovo: Kako Venerini aspekti utiču na vaše stavove o ljubavi

Ovo vreme možete dobro iskoristiti za odmor, lepe trenutke sa porodicom, decom i prijateljima, kao i za zajednička putovanja. Pravi je trenutak za jačanje odnosa sa voljenom osobom i partnerom.

Pročitajte i ovo: Merkur u Raku – kad duša odleprša u rajske predele

U nedelju, 11. avgusta, Merkur ulazi u znak Lava što daje preveliko poverenje u sopstveno mišljenje. Kao rezultat toga, može dolaziti do poteškoća i sukoba u komunikaciji, jer svaka od strana sebe smatra ispravnom.

Ovan

Snaga reči i misli može vam biti od pomoći. Nemojte se bojati da podelite svoje misli sa pravim ljudima, jer će vam reći nešto korisno i uputiti na pravi put.

Pročitajte i ovo: U kojim oblastima života se osećaš otuđeno?

Mogući su ugodni susreti sa starim prijateljima i poznanicima, ali i nova prijateljstva i ljubavi. Oni koji su u vezi trebalo bi da dodaju više strasti. Napravite prijatno iznenađenje partneru ili osobi koja vam se dopada.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2019

Smislite nešto zanimljivo.

Bik

Pratiće vas dobro raspoloženje. Neke pripadnike vašeg znaka očekuje finansijski dobitak, mogućnost zaposlenja ili napredovanja.

Pročitajte i ovo: Osa IV i X kuće horoskopa – Da li živimo živote svojih predaka?

Najbolje će biti ove nedelje da sednete za pregovarački sto, jer postoji mogućnost razrešenja konflikata. Ovo je dobro vreme i da negde otputujete, kao i da aktivnije izlazite sa partnerom.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2019

Nemojte dozvoliti da vas neke sitnice slamaju. Budite otvoreni za nova poznanstva, jer oni koji su slobodni mogu upoznati zanimljive ljude.

Blizanci

Moguće je da se predomislite u vezi sa nekim činjenicama, pa i odlukama, događjima i ljudima. Nemojte dozvoliti da vas ponese preterani ponos.

Pročitajte i ovo: Kako se odvija promena kada se krećemo iz kuće u kuću natalnog horoskopa

Što se tiče komunikacije, možete imati nekih privremenih poteškoća. Problem je u čestim promenama raspoloženja i osetljivim emotivnim reakcijama.

Pročitajte i ovo: Kako da od Saturna i njegovih aspekata izvučemo najbolje za sebe

Prelistajte svoj „planer“, jer ste možda zaboravili da kontaktirate jednu osobu. Budite manje sumnjičavi i dozvolite nekim osobama da vam pomognu.

Rak

Međutim, bilo kakva nevolja može biti samo privremena. Osećaj dužnosti može biti prepreka da se više opustite i prihvatite neke ponude i pozive.

Pročitajte i ovo: Dobri i loši horoskopi

Već od sredine nedelje raspoloženje će početi da se popravlja. Nemojte previše verovati osobi koja već mesecima pokušava da vam se približi. Budite oprezni i dobro proverite šta hoće.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

Za vikend biće najbolje da se posvetite slobodnom vremenu.

Lav

Ovo se posebno odnosi na one koji su već u vezi. Neki pripadnici vašeg znaka imaju šansu da napreduju ili pronađu način kako da isfinansiraju neke projekte i planove.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Hironu u Ovnu do 2027. godine

Iskoristite naredne dane da se povežete sa osobama koje su na važnom položaju, jer možete imati podršku.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019

Dozvolite sebi neku kupovinu, ali možete i obradovati poklonom osobu koja vam je draga i bliska.

Devica

Usamljeni pripadnici ovog znaka imaće šansu za novim i uzbudljivim kontaktima. Pokušajte da se odreknete nekih starih navika.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o retrogradnom Neptunu

Upornost i snaga volje pomoći će da pomerite neke granice kako bi vam se ukazali neki novi ciljevi. Pokušajte važna pitanja da ne odlažete, već se uhvatite u koštac sa njima.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop 2019

Spremnost za akciju omogući će da se brže približite cilju.

Vaga

Nemojte popuštati nekim vašim slabostima. To će vam omogućiti lako postizanje dobrih rezultata.

Pročitajte i ovo: Mars u Raku, oficir sa ružom

Krajem nedelje je moguće uranjanje u depresivno raspoloženje, ali tu je spas ako ostanete u kontaktu sa prijateljima. Morate se paziti lažnih osećanja i pretvaranja, a ovakve ljude trebalo bi da ostavite iza sebe.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop 2019

Neki pripadnici vašeg znaka imaju priliku za putovanje, kao i kontakt sa strancima ili ljudima koji su u inostranstvu.

Škorpija

Biće korisno sticanje nekih novih znanja i uopšte nije važno iz kojeg izvora ćete dobiti to znanje. Preporučljivo je održavati fizičku aktivnost svih sedam dana.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o horoskopskom znaku Bika

Ovo će vam pomoći da se oslobodite negativnih i depresivnih misli. Ne bi trebalo da budete ravnodušni prema svojim ciljevima, kao i fizičkom i duhovnom stanju. Žurba može dovesti do neželjenih posledica.

Pročitajte i ovo: STRELAC godišnji horoskop 2019

Napravite neku pauzu da biste razmotrili sva moguća rešenja.

Strelac

Sreća može da prati one koji se neće plašiti da prebrode prepreke. Sredinom nedelje biće važno prevazići unutrašnje strahove koji govore da se plašite nepoznatog.

Pročitajte i ovo: Tranzit Jupitera kroz znak Strelca, po kućama natalnog horoskopa, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

Moguće je da se krajem nedelje suočite sa poteškoćama. Stabilan položaj može biti poljuljan. Nemojte se držati za staro i ne gubite glavu čak ni u haosu.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Škorpije, u natalu i tranzitu

Vremenom će se situacija poboljšati i postaće jasno da su se promene desile na vreme.

Jarac

Koristite maksimalno svoje sposobnosti i veštine koje imate. Sarađujte što više sa okolinom kako biste dobili podršku. Ako se budete prepustili svojim slabostima, možete zalutati.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Veneri u Ribama

Prekomerna impulsivnost krajem nedelje može doneti probleme i sukobe. Biće potrebno da budete oprezni sa izjavama, kako ne biste povredili nekog iz bliže okoline.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Riba, u natalu i tranzitu

Dobro je vreme za promenu posla, nova poznanstva i kupovinu.

Vodolija

Nemojte uskraćivati pažnju ljudima na društvenim mrežama. U poslu može početi period problema.

Pročitajte i ovo: Venera u Vodoliji – samo da dočekam sutra

Početkom nedelje važno je da postavite i ispunite zadatak. Krajem nedelje možete početi nešto novo i uzbudljivo, ako prestanete da se držite prošlosti i pronađete snagu da krenete dalje.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o osi Mesečevih čvorova Rak – Jarac

Uživajte više u životu i hrabrije idite ka cilju, ali ne zaboravljajući na odgovornost.

Ribe

Ostalo je samo da idete bez okretanja i bez žurbe, kako ne biste propustili neke važne znake. Sada je potrebno da iskoristite prednost ranijih napora.

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019

Krajem nedelje nećete moći da utičete na događaje koji će se dešavati, ali možete da ih okrenete u svoju korist. Ovo je dobar period za emotivni život i pokušajte zato maksimalno da ga iskoristite.

Pročitajte i ovo: RIBE godišnji horoskop 2019

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.