Ukoliko je bilo iznenađenja u vašem životu ovog vikenda, znači da vas je obasjalo Sunce u zagrljaju sa nepredvidivim i uvek inventivnim, ne nužno pozitivnim, Uranom u Biku.

Pre nego što počnemo sa analizom aktuelnih planetarnih dešavanja koja će obeležiti nedelju od 3. do 10. maja, podsećamo da je Pluton, planeta transformativnih i korenitih promena koja velike stvari čini malim, a male velikim, krenuo retrogradnim hodom koji će trajati punih pet meseci, sve do početka oktobra, sa 26°48’ Jarca.

Pluton u retrogradnom hodu je vreme razmišljanja o problemima snage, moći i kontrole u vašem životu, stoga, iskoristimo ga na najbolji način imajući to na umu.

Elem, nedelju započinjemo pod uticajem moćnog trigona Merkura i Plutona. Ako vam je potrebna nečija usluga ili želite nekoga da nagovorite na ono što vam je potrebno, ponedeljak je pravi dan za to – iskoristite ga.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI PLUTON od 27. aprila do 06. oktobra 2021. – Sreća sa žaljenjem

Takođe, pojačan intelekt i uticaj na druge mogu se primeniti i na prodajni posao, učestvovanje u debatama, pregovaranje ili razmatranje povoljnih poslovnih ponuda.

People photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Inače, pre nego što u ponedeljak, 03. maja, promeni znak, i iz Bika pređe u Blizance, u kojima ostaje do 11. jula, malo duže nego obično u jednom znaku, jer od kraja maja ide na svoj drugi ovogodišnji retrogradni hod, Merkur bi mogao da vas navede na to da precenite svoje sposobnosti usled kvadrata sa Jupiterom.

Pročitajte i ovo: Šta želi svaki HOROSKOPSKI ZNAK U KREVETU: Koje su njihove tajne seksi fantazije? 

Zato bi bilo važno da se usredsredite na sitnije detalje. Nedostatak koncentracije ili nemogućnost fokusiranja mogu dovesti do nekih grešaka u proceni koje bi kasnije mogle skupo da vas koštaju.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA URAN: Borba Titana u nama – projektovanje unutarnjih želja u sukobe

Pod uticajem Sunčevog kvadrata sa Saturnom, od subote do srede, a egzaktnog u ponedeljak, može da bude otežano postizanje zacrtanog cilja. Može da se desi da se osećate ograničenim ili opterećenim određenim dužnostima i odgovornostima. Ovo je test vašeg karaktera. Izbegavajte odlaganje i nemojte padati u pesimizam.

Pročitajte i ovo: MERKUR U KONJUNKCIJI SA URANOM, genijalne ideje i oštra intuicija

Ali, ne očajavajte! Dolaze svetliji dani!

Verujete li u pravu ljubav? Pa, ako je tako i ako imate dovoljno sreće da se ove nedelje sretnete ili povežete sa nekom posebnom osobom (posebnom za vas), to zaista može da ima trajni uticaj na vaš život.

Pročitajte i ovo: VENERA U KONJUNKCIJI SA URANOM, glamurozni ljubavni i društveni život

Ne bismo mogli apsolutno da garantujemo da ćete zauvek da budete zajedno (jer to ne zavisi samo od planeta, već od vaših odluka, pre svega!), ali mogli bismo da kažemo da ovonedeljna nebeska aktivnost izuzetno povećava potencijal za pronalaženje ove vrste saveza.

Pročitajte i ovo: MERKUR SEKSTIL NEPTUN, osetljiva čula i duhovna otvorenost

A, s obzirom na to da je tajming sve u životu – najvažniji sastojak života i ljubavi, ovaj bi mogao da se ispostavi besprekornim.

Verovatno vas zanima šta dovodi do ovoga? Naravno, nismo ni sumnjali! Objašnjenje sledi!

Pa, prelepa Venera, planeta ljubavi i zadovoljstava, trenutno u jednoj od svoje dve matične zone, znaku Bika, tokom cele ove nedelje je u dubokoj vezi sa moćnim Plutonom i opijajuće zanosnim i romantičnim Neptunom.

Pročitajte i ovo: MARS U RAKU –  50 nijansi Crne

Rezultat? Ljubav se prosto lepi za kožu, strastvena para izbija iz svih pora tela (i to ne jednog!).

Ovo može da iznese vašu duboku čežnju, posebno za intimnošću, ali i da vas pokvari dobrom hranom i vinom (kad kažemo ’pokvari’’, mislimo na kilažu).

Pročitajte i ovo: SATURN I EMOTIVNE LEKCIJE: Koliko su naši odnosi zreli? Saturn želi da zna da li ste u svemu uvek bili Svoji? 

Nađite nekoga s kim biste ove nedelje voleli da podelite ljupku šetnju, obrok ili malo zabave i puno smeha.

Najpre Venera pravi divan sekstil sa Neptunom, a odmah potom ustalasana osećanja prožima strastvena vatra kroz trigon sa Plutonom.

Pročitajte i ovo: SADE SATI Roberta de Nira – Sedmogodišnji tranzit Saturna preko Meseca

Da budemo sasvim precizni, do utorka smo pod uticajem romantičnog sekstila Venere i Neptuna, koji donosi pojačanu osetljivost i senzualnost tako tako da vam savetujemo da ovo vreme iskoristite za strastvene i romantične susrete. Povećana magnetična privlačnost može da privuče nežnu i brižnu osobu u vaš život, možda čak i vašu srodnu dušu.

Pročitajte i ovo: SUNCE KONJUNKCIJA URAN, uvek korak ispred svog vremena

Venerin trigon sa Plutonom, aktivan od utorka do petka, a egzaktan u četvrtak, donosi intenzivna osećanja i uzavrelu strast. Ovo je idealno vreme za intimne odnose zbog povećane želje za ljubavlju i naklonošću. U pitanju je tajanstveni tip seksualne privlačnosti sa snažnim karmičkim privlačenjem.

Pročitajte i ovo: Horoskopski znaci i njihovi najveći strahovi sa kojima se suočavaju pri započinjanju nove veze

A kada od utorka Merkur ubrza dešavanja u blistavim i vetrovitim Blizancima, ovo može dodati još jednu iskru u vašem oku i nabaciti razlog za osmeh na lice (možda čak i zauvek!).

Pročitajte i ovo: Venera trigon Pluton, duboka i snažna osećanja, strastvena romansa

Sa druge strane, Sunce se u ponedeljak sukobljava sa Mesecom, i to zajedno sa Saturnom i fiksnom zvezdom Armusom na 13°35’ Vodolije, što daje nezadovoljstvo, prezir, nestabilnost, bestidnost, mukotrpnost i uznemirujuću i spornu prirodu, pa će nam jedno biti važno, a to je da se povežemo sa onima vrednostima sa kojima možemo da se povežemo.

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, dok nas smrt ne rastavi

Važno – izbegavajte šeme brzog bogaćenja!

Ili finansijske poduhvate sa prijateljima ili raznim udruženjima, osim ako uslovi i odredbe za one koji učestvuju u ekipi nisu kristalno jasni i ubedljivi.

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, ljubav kroz prihvatanje bola

Saturn se naravno može odnositi na ograničenja, pa ako osećamo potrebu da spiskamo pare na nečem prilično luksuznom, važno je da znamo da postoji neka vrsta praktične vrednosti, a da nije u pitanju nešto što uskoro može da izgubi sjaj.

Pročitajte i ovo: Planete u Blizancima, u natalu i tranzitu

Savetovali bismo vam i da se pobrinete o dugoročnim finansijama, ali u areni odnosa su najveće nagrade ove nedelje.

Stvari se mogu razvijati brzo i neočekivano od sredine nedelje, kada Mars iz Raka pošalje žarke signale (kroz vrlo lep sekstil) prema uvek nemirnom i nepredvidivom Uranu, pa uzbuđenje može da naraste, i to na načine koje nužno ne očekujemo.

Pročitajte i ovo: Venera u Blizancima – igra ne sme da stane!

Dobrom provodu i sveopštem preterivanju u zadovoljstvima svih čula doprinosi i kvadrat Venere i Jupitera od četvrtka do ponedeljka (a egzaktan u subotu).

Istina je – ovo je idealno vreme za zabavu, ali nije tako dobro za naporan rad. Mora se paziti da ne smanjite svoje standarde ako bi zabavljanje moglo dovesti do pogrešnih izbora ili neugodnih situacija.

Pročitajte i ovo: Kineska astrologija: Sve o 2021. godini Belog Metalnog Bivola

Sa pridruživanjem Venere Merkuru i Severnom Mesečevom čvoru u Blizancima u nedelju (da, dve planete ove nedelje menjaju znak!), ovo donosi zaigraniju, koketniju dimenziju gore navedenim romansi naklonjenim aspektima.

Pročitajte i ovo: MERKUR KVADRAT MARS, oštra pamet, britak jezik (hodajući konflikt)

Takođe je sjajno vreme da podelimo svoje ideje, napišemo knjigu za koju smo uvek osećali da čuči u nama ili da nadogradimo ili ažuriramo naš tehnološki posed (u prevodu – kupimo novu tehničku robu, telefon, televizor i slično, bitno pre nego što Merkur krene retrogradno krajem maja!).

Pročitajte i ovo: Kako vaš horoskopski znak sabotira vaše ljubavne veze – ŠTA RADIM POGREŠNO?!

Inače, Venera ostaje u Blizancima do 2. juna.

Jedna stvar je sigurna ove nedelje – neće biti dosadno!

A sada prelazimo na nedeljne prognoze po znacima zodijaka! Čitaj i za podznak! Verujemo da ste već naučili zašto. Srećno i uživajte!

Pročitajte i ovo: SUNCE SEKSTIL PLUTON, magična privlačnost i velika dostignuća

I, naravno, uvek imajte na umu da svi gorenavedeni planetarni aspekti i pojave uticaće na vas lično ukoliko aspektuju planete i vrhove kuća u vašem natalnom horoskopu.

Ovan

Ovo neće biti prvi put da pokazujete samopouzdanje i veru u svoje sposobnosti koje vam mogu pomoći da idete protiv toka (nemate vi džabe rogove i jurišnu prirodu).

Za vas je ovo uzbudljivo putovanje ka vašoj unutrašnjoj ravnoteži – i to je ono što nameravate da uradite. Pokušaćete da učinite sve po svom (mada, to nije ništa novo, zar ne?!), čak i ako to znači da ćete morati da se suočite sa posledicama.

Ne plašite se odlučnog kretanja i brige o stvarima koje su vam važne. Podrška će doći od osobe koju jako volite. Ponašaćete se diskretno, gotovo nečujno, što je za vas vrlo delikatno.

Pročitajte i ovo: MARS KONJUNKCIJA URAN, snažna želja za uzbuđenjem i rušenjem pravila

Prijatni porodični trenuci ublažiće napetost usled vaših napora. Uživajte u opuštajućem, mirnom vremenu pored voljenih.

U vašem ljubavnom životu raspoloženje će uglavnom biti prijatno. Imaćete priliku da sa voljenom osobom provedete nekoliko trenutaka druženja i romantike, odvajajući sve stvari koje vas tište i ispunjavaju strepnjom.

Pročitajte i ovo: JUPITER KVADRAT URAN, snažna potreba za oslobađanjem od tradicije i rutine 

Tokom nedelje će se pojaviti neka mala pitanja koja možete rešiti iskrenim razgovorom sa partnerom.

Ako ste slobodni, nedelja će biti prijatna, posebno tokom vikenda. Vaši prijatelji i voljeni će vas inspirisati i opustiti.

Bik

Ove nedelje ćete ići protiv toka. Proći ćete kroz fazu poricanja i sumnje u stvari koje se događaju oko vas ili koje su rekli ljudi iz vašeg kruga.

Imaćete kontradiktorne misli, unutrašnja previranja i preispitivanja. Ne brinite, jer je ovo prirodan tok stvari. Sazrevate, stvari se menjaju, tako da su otpor i odbrana prirodni sa vaše strane, dok ne uspete da postignete prihvatanje. Ipak, to je proces, a tvrdoglavima, kao što ste vi, to ide malo teže.

Pročitajte i ovo: MARS U BIKU, grabi, juriša i osvaja polako

Iskoristite vikend da redefinišete konstante svog života i još jednom pregledajte činjenice. Promenite sve što vas muči i zadržite stvari koje vas zadovoljavaju.

U ljubavnom životu nemate zbog čega da brinete, pa budite sigurni da svoja osećanja izrazite partneru. Šta vam teško?! Ovo će pomoći da se stvari odvijaju lepše, bolje nego što ste očekivali.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop za 2021. godinu

Ako ste slobodni i tražite partnera, morate biti oprezni sa svojim izborima; pobrinite se da se ne zanosite pogrešnim potezima. Ne dopustite da vas definiše vaša strast. Jer kajanje vreba iza ćoška.

Blizanci

Ove nedelje ćete biti zaokupljeni svojim položajem u društvu ili grupama čiji ste deo.

Pokušavate da redefinišete svoje mesto pod suncem usled događaja zbog kojih ste stvari videli kroz novu prizmu.

Da li ste se ikad zapitali šta to tražite kao član grupe? Koji su vaši ciljevi? Šta mislite kako vas vide drugi?

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop za 2021. godinu

Osporavanje činjenica je dobra stvar, jer će vam pomoći da postavite nove, čvršće temelje, koji će vam omogućiti da budućnost vidite na optimističniji i sigurniji način.

Ako želite postići uspeh, morate biti iskreni prema sebi i imati duboku samorefleksiju, daleko od oklevanja i razmišljanja.

Pročitajte i ovo: SATURN KVADRAT URAN, snažna napetost zbog sukoba osećanja odgovornosti i nezavisnosti

U vašem ljubavnom životu stvari se mogu popraviti ako počnete da ulažete znatan napor. Stavite prošlost iza sebe i priđite partneru na značajan način.

Isto važi i ako ste slobodni; ostajanje vezanim za prošlost neće vam pomoći da idete dalje.

Rak

Ove nedelje ćete svoju energiju posvetiti svojoj porodici.

Neke stvari će zahtevati vaše učešće, pa čak i odlučnu intervenciju. Sa članovima porodice radićete na iznalaženju rešenja, tako da ne morate ulagati dvostruko više napora da biste postigli iste rezultate.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Ako nemate svoju porodicu, možete razmisliti o njenom osnivanju. Ili zato što se čini potrebnim ili zato što vas nešto natera da mislite da je to dobra ideja. U svakom slučaju, događaji će biti pozitivni i ne morate biti zabrinuti.

Štaviše, dobićete priliku da upoznate nove ljude ili ponovo se vidite sa dragim ljudima koje dugo niste videli.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

Na vaš ljubavni život uticaće uslovi vašeg svakodnevnog života. To može izazvati iritaciju za koju nije kriv vaš partner. Moraćete da kontrolišete svoju ljubomoru kako biste izbegli neprijatne posledice.

Isto važi i ako ste slobodni; nosite se sa svojom frustracijom i nemojte je iskaljivati na voljenima.

Lav

Ove nedelje možete da planirate putovanja, kontakte, društvena okupljanja i bilo šta drugo što vas približava ljudima i različitim situacijama, bilo u ličnom životu, bilo na profesionalnom nivou.

Takođe ste u mogućnosti da izvršite snažan uticaj na prave ljude kako biste uz njihovu pomoć mogli da predstavite svoje planove.

Pročitajte i ovo: JUPITER U VODOLIJI (19.12.2020. – 29.12.2021.) za svaki znak i podznak

Neki ljudi koji vas već dugo potkopavaju i potajno deluju protiv vas verovatno će biti izloženi otkrivajući informacije koje mogu stvoriti prepreke. Nije sve što vam kažu nužno tačno, ali mnogima oko vas zvučaće realno i uverljivo.

Budite vrlo oprezni u načinu komunikacije, jer će to odrediti mnoge stvari. Budite sigurni da ste iskreni i da se upuštate samo u situacije koje vas se direktno tiču.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT JUPITER, pažljivo birajte svoje bitke

Ovi dani će biti vrlo dobri za vašu vezu ako odlučite da raščistite pejzaž i rešite neke probleme koji stvaraju turbulencije u vašoj vezi sa partnerom. Dobićete priliku da provedete vrući vikend u njihovim rukama bez razmišljanja i sumnji.

Kraj nedelje biće jednako lep ako ste slobodni, ako se rešite mračnih misli u svom umu.

Devica

Ova nedelja je pogodna za pravljenje planova i njihovo pokretanje.

Imaćete kreativno razmišljanje potrebno za pronalaženje rešenja za vaše svakodnevne probleme. Moći ćete da kontrolišete mnoge svoje poslove.

Pročitajte i ovo: VENERA OPOZICIJA MARS – Pojačana seksualna želja i dramatično pokazivanje naklonosti

Međutim, uvek imajte na umu da postupate u granicama određenim pravima drugih ljudi. Ukratko, odluke koje se tiču vas moraju biti donete u odnosu na potrebe drugih.

Ograničite svoj entuzijazam i cenite procenu ljudi koji vas okružuju. Na taj način ćete ispuniti svoje potrebe, a takođe ćete održavati toliko željenu ravnotežu sa okolinom.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT PLUTON, eksplozivni sudar pobesnelih suvladara Škorpije

Vaš ljubavni život biće stabilan, optimističan i prelepog raspoloženja. Možete dalje da poboljšate uslove ako odlučite da češće delite svoje misli i osećanja sa partnerom. Vaš partner treba da se oseća bezbedno pored vas, ali i poželjno. Dodir i topli komentar mogu da održe vatru.

Vaga

Ovo neće biti prvi put da ćete morati da se suočite sa poteškoćama i protivnicima.

Ove nedelje planete vam pomažu da rešite stvari koje se već dugo iza brda valjaju izlažući one koji su dugo bili dvolični. Možda ste nešto razumeli, ali sada pretpostavke postaju izvesne i to vam daje prednost u vašim potezima. Ne oklevajte da budete dogmatični u načinu na koji rešavate ove situacije.

Pročitajte i ovo: MERKUR U VAGI, odmeren, fin i šarmantan

Osim toga, napad je najbolja odbrana. Jasno kažite šta vam pripada i razjasnite svoj stav. Sada je trenutak da poručite onima oko sebe: svako ko pokuša da se zeza sa vama, dobiće ekvivalentan odgovor.

Ova nedelja je dobra za okrepljivanje vaše veze. Ne možete više odlagati te goruće razgovore. Opskurna komunikacija i šumovi u vezama (ali ne telefonskim) iscrpeli su vašu vezu, pa je najbolje što možete da budete iskreni prema partneru.

Pročitajte i ovo: MERKUR U ŠKORPIJI, reč koja hrabri i kada ubojito zvuči

Ako uspete da prevaziđete ovu prepreku, vaša veza nema čega nadalje da se plaši. Stvoriće se još intenzivnija veza u kojoj ćete oboje uživati. Ako ne, let’s just kiss and say goodbye!

Ako ste u potrazi za partnerom, imajte na umu da morate doneti drastične odluke i biti iskreni prema sebi. Postoji li nešto ili, tačnije, neko ko vas tera da se sakrijete od sebe?

Škorpija

Ova nedelja je povoljna za redefinisanje vašeg stava u brojnim oblastima.

Potpuno drugačiji način života i radno okruženje mogu biti rešenje koje će vam pomoći da preduzmete korake koje želite.

Morate početi da se bolje brinete o sebi i raditi stvari koje će poboljšati vaše zdravlje na fizičkom i emocionalnom nivou.

Pročitajte i ovo: Zaljubljujemo se uvek u isto, što nam potvrđuje natalna karta partnera

Čak i ljudi oko vas možda će morati da preispitaju svoju ulogu. Neki bi trebalo da odu, a drugi po svaku cenu moraju biti blizu vas.

Ove nedelje favorizuje se svaki potez koji donosi promene i poboljšanja. Ne ustručavajte se da donesete neke važne odluke.

Svakodnevne nevolje razdvajaju vas od partnera i ovo vas frustrira. Nemojte se razočarati. Stvari se mogu promeniti, sve dok to zaista želite.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT NEPTUN, iluzije i zavisnosti, intrige i skandali

Vaš partner je voljan da vas razume, ali vi morate da delujete kako biste probili led između vas. Vreme leti i stvari se teško menjaju. Poslušajte ovaj savet i iskoristite ovu nedelju da se približite partneru. Vikend bi mogao da vas nagradi za prethodni, neaktivni period.

Strelac

Ova sedmica će vam doneti novi smisao.

Bilo koji oblik posvećenosti nekada je izgledao zastrašujuće, međutim sada bi neki događaji mogli otvoriti novi krug.

Počećete da razmišljate o sledećem koraku u svom životu, verovatno o vanbračnoj zajednici, braku, detetu ili velikoj odluci za svoju karijeru. Šta god bilo, nemojte se zanositi svojim entuzijazmom.

Pročitajte i ovo: MARS SEKSTIL SATURN, vreme je za akciju

Vetar promena je ovde i samo je pitanje vremena dok ne donesete odluke. Ne žurite sa stvarima; razmislite o njima i odlučite uzimajući u obzir vaše ciljeve.

Možda ćete čuti neke savete ili vesti koje bi trebalo da uzmete u obzir pre nego što donesete odluku. Ne zanemarujte to.

Pročitajte i ovo: MERKUR KVADRAT NEPTUN, konfuzija, laži i pogrešne odluke

Vaš ljubavni život će uskoro ući u novo poglavlje i vi ćete to učiniti. Budite spremni na bilo koji mogući ishod, jer napredak ne mora nužno proizaći iz posvećenosti, već i iz razdvajanja.

Znate uslove u vašoj vezi i na osnovu njih možete doneti najpogodniju odluku. Neke odluke u početku mogu izgledati neprijatno, ali na kraju su najkorisnije. U svakom slučaju, verujte svom stomaku. Stomak nikad ne laže (a vama može da se desi…).

Jarac

Možda ćete biti iznenađeni ako se vratite u svoj život i vidite kako je on evoluirao u vezi sa vašom porodicom, imovinom ili mestom stanovanja.

Koliko se stvari promenilo? Istina je da promena nikada nije bila planirana, ali se pojavila prirodno, kako je vreme prolazilo. To znači da je, bez obzira na to koliko se snažno opirali tome, promena u životu neizbežna. Ovo su loše vesti.

Pročitajte i ovo: Astrološki znaci i njihove slabosti

Dobra vest je da, u većini slučajeva, možete stvari pogurati u željenom smeru. Uzmite stvari u svoje ruke i režirajte situacije kako biste od njih imali koristi.

Uskoro će vreme opravdati vaše odluke i postupke, sve dok ostanete samopouzdani i optimistični.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT SATURN, frustrirajuća i iscrpljujuća pat pozicija

U ljubavnom životu ovu predstojeću nedelju možete iskoristiti za ćaskanje sa partnerom. Neophodno je da biste razjasnili pitanja koja su na čekanju i stvarala su distancu između vas.

Dakle, atmosfera će se očigledno poboljšati i stvoriće perspektivu za topliji i kreativniji vikend. Pokažite fleksibilnost i ne dovodite situacije u krajnost.

Ne treba uvek reagovati na svaki impuls!

Imajte to na umu čak i ako ste slobodni i tražite partnera. Budite pomirljiviji i ne reagujte na svaku sitnicu. Suština je u jednostavnim stvarima.

Vodolija

Ove nedelje planete vam favorizuju vaše blisko okruženje. Sada možete donositi odluke o važnim pitanjima i preduzimati odvažnije korake koji će vas približiti cilju.

Pored toga, čini se da doprinos drugih ljudi pozitivno utiče na vas, pa se treba obratiti ljudima kojima verujete i zatražiti njihov savet ili intervenciju.

Pročitajte i ovo: Kako osvaja Mars

Ljudi od moći igraće katalitičku ulogu, sve dok pravilno igrate igru. Štaviše, pitanje koje vam je otežavalo život sada se kreće ka rešenju, tako da možete disati i osećati manje anksioznosti.

U ljubavnom životu ove nedelje treba da zauzmete neutralniji stav. Ne upuštajte se u osetljive razgovore sa partnerom. Čini se da ih ne možete efikasno rešiti, zato uštedite snagu. Provedite vreme na lakšim aktivnostima koje će oduševiti vas i vašeg partnera.

Pročitajte i ovo: Postoje li loši aspekti i loše natalne karte?

Ako tražite osobu sa kojom ćete deliti život, obavezno držite oči otvorene. Dobićete pozitivne uticaje iz planetarnog okruženja, tako da će vam se razvoj koji ste tražili približiti.

Ribe

Izgleda da ova nedelja nije najbolja za vas.

Moraćete da budete iskreni prema sebi i razmišljati realno kako biste donosili odluke koje će odrediti vašu budućnost. To, ipak, ne bi trebalo da vas obeshrabri; moći ćete da razmišljate jasno i pravilno odmeravate stvari. Ne gubite vreme, učinite sve što morate pre kraja ove nedelje.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o RETROGRADNOM MERKURU, astrološkoj igri gluvih telefona

U svakom slučaju, uzmite u obzir svoje potrebe, kao i žrtve koje ste podneli kako biste postigli svoje ciljeve do sada.

Osoba kojoj verujete ostaje diskretno uz vas, podržavajući vaše odluke. Ako vam je potrebna pomoć, ne ustručavajte se da je tražite.

Pročitajte i ovo: Skrivena simbolika Mesečevih čvorova

Osetićete potrebu da ponovo otkrijete harmoniju koju ste izgubili u poslednje vreme. Vaš stav je otvorio pitanja i stvorio nedoumice kod vašeg partnera, zato nemojte se ustručavati da stvari ispravite.

Ako ste slobodni, pronađite ravnotežu koja će vam omogućiti da se osećate bolje sa sobom i sa bilo kojom osobom koja vam uđe u život.