Juni je mesec kada bi trebalo da se pozdravite sa lažnim nadama i odvojite žito od kukolja. Ako budete pažljivi, imaćete priliku da ispravite ono što treba ispraviti.

Mlad Mesec u Blizancima, 03. jun 2019. godine

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

On nas podstiče da razmotrimo kako komuniciramo sa drugima, kako postupamo sa informacijama i daje nam priliku da budemo svesniji momenata kada kontaktiramo sa drugim ljudima. Stimuliše se mentalna i intelektualna aktivnost.


Pročitajte i ovo: Planete u Blizancima, u natalu i tranzitu


Biće moguće da izrazite svoje misli i zapažanja, bilo verbalno ili pisano, a kontakti, pozivi i dopisivanja, mogu se značajnije povećati. Dobro je vreme za kraća i duža putovanja, nove kontakte i razmenu informacija. Bavite se pitanjima koja su povezana sa dokumentacijom, papirologijom i transakcijama.

Annette Sousa

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, dok nas smrt ne rastavi


Poslovna putovanja mogu biti korisna i otvoriti neke nove mogućnosti. Korisno je podeliti svoje ideje i razmišljanja sa ljudima sa kojima ste mentalno povezani ili sa onima sa kojima volite da razgovarate.


Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, ljubav kroz prihvatanje bola


Za vreme Mladog Meseca u Blizancima, Venera i Pluton formiraće tačan trigon. Ova kombinacija pogoduje rešavanju ličnih ili zajedničkih novčanih prilika. Moguće je dobiti finansijsku korist ili dobit iz saradnje sa drugom osobom. U vezama se pojačava emocionalni intenzitet.


Pročitajte i ovo: Venera u konjunkciji sa Plutonom, fatalna privlačnost


Jared Slyter

Mesec u Raku u konjunkciji sa Marsom i u opoziciji sa Saturnom i Plutonom u Jarcu, 5. juna

Na ovaj dan su moguće poteškoće i sukobi. Povećane nezgode. Budite oprezni i držite stvari pod kontrolom, uključujući porodična i privatna pitanja, bliske osnose i najbliže okruženje.


Pročitajte i ovo: Testovi Saturna kroz zodijačke znake


Merkur u znaku Raka

Aspekt je aktivan od 4. juna do 27. juna.

Ovo je period kada se pojačava mašta i emocionalne reakcije na dobijene informacije. U svakodnevnom životu, kao i on-line komunikacija i komentari, biće više pod uticajem emocionalnog raspoloženja. Bliže okruženje, porodična i privatna pitanja dolaze do izražaja. Problemi u porodici mogu zahtevati najveću pažnju.

Foto h-ng-nguy-n

Merkur u sekstilu sa Uranom

Aspekt je aktivan od 5. do 9. jula.

Stimuliše se nezavisnije razmišljanje. Nove ideje mogu se sprovoditi pozitivno. Ovo je vreme kada možete dobiti nove informacije, koje će vas usmeriti ka nekim novim pravcima. Vreme je povoljno za rešavanje nestandarnih tema. Komunikacija u iznenadnim i neobičnim okolnostima. Aktivnije se razvijaju grupni i kolektivni projekti.


Pročitajte i ovo: Mars u Blizancima, uvek spreman za akciju kao zapeta puška


Sunce u Blizancima u kvadratu sa Neptunom u Ribama, 9. i 10. juna

Ovaj aspekt može izazvati poteškoće u društvenim i ličnim kontaktima. Problemi mogu nastati zbog neopravdanih i nerazumnih ambicija. Neophodno je izbegavati kontakte sa nepouzdanim i nesigurnim ljudima. Bolje je ne verovati takvim ljudima, kao i svima onima koji mnogo obećavaju.


Pročitajte i ovo: Planete u znaku Riba, u natalu i tranzitu


Ne bi trebalo da preuzimate nikakve obaveze, jer postoji rizik da ih ne ispunite i da se upustite u avanturu sa lošim posledicama. Može biti mnogo nepoznanica, koje ometaju planove i ambicije.

Potrebno je otvoriti širom oči i dobro pratiti sve što se dešava, kako biste izbegli mogućnost da krenete u pogrešnom pravcu.

Elizabeth Tsung

Venera u znaku Blizanaca

Od 9. juna do 3. jula

Tokom ovog tranzita, komunikacija i društveni život donose raznovrsnosti. Učešće u društvenim događajima mogu doneti zanimljiva poznanstva. Nova poznanstva mogu se dešavati i na putovanjima.


Pročitajte i ovo: Harmonična i neharmonična Venera


Komunikacija postaje emocionalno lakša i intelektualno bogata i zato doprinosi širenju intelektualnih horizonata. Tokom ovog perioda, možete lakše uspostaviti kontakte i dobiti potrebne informacije preko drugih ljudi. Poznanstva mogu biti i kratkotrajna. Treba biti oprezniji sa novcem i finansijama.

Gonzalo Arnaiz

Ovan

Imaćete dosta dilema, pa i čudnih situacija. Mogu se pojaviti i neki novi problemi. Nije pogodno vreme za rešavanje porodičnih i privatnih pitanja.


Pročitajte i ovo: Sve o retrogradnom Jupiteru u Strelcu, od 10. aprila do 11. avgusta 2019. godine


Preuzmite kontrolu nad svojim emocijama. Odmerite dobro svaki korak kako ne biste pogodili u slepu ulicu. Krajem nedelje biće potrebno da donesete neke odgovorne odluke, koje mogu pomoći da se stvari reše. Možda će biti potrebno da nešto žrtvujete kako biste postigli željeni cilj.


Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Veneri u Ribama


Andrea Junqueira

Bik

Mogućnost neobičnih i fatalnih susreta. Svako novo poznanstvo nosi notu mističnosti i tajnovitosti. Dobro je vreme za rešavanje zajedničkih finansijskih pitanja sa partnerom.


Pročitajte i ovo: Kratka istorija Đotiša – vedske astrologije


Radite na greškama i dovršite posao koji se već mesecima oteže. Krajem nedelje postoji mogućnost da se izvučete iz jedne problematične situacije koristeći razum i znanje. Zahvaljujući strpljivosti možete mnogo lakše ispratiti neke planove.


Pročitajte i ovo: Aspekti tranzitnog Urana u Biku na natalne planete, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine


Elizabeth Tsung

Blizanci

Važno je da ispratite sve novo što će se pojavtiti u narednim danima. Imaćete mogućnost i da zauzmete nove puteve i ideje, a ovo će vam otvoriti šansu za pozitivne promene.


Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Uranu u Biku, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine


Ne dozvolite da se prepustite slabostima ili da vas ometaju neke druge stvari iz bližeg okruženja. Držite se zlatne sredine i ne pokušavajte da ubrzavate vreme kako biste eliminisali neprijatne greške učinjene u prošlosti.


Pročitajte i ovo: Venera u Vodoliji – samo da dočekam sutra


Evan Phillip

Rak

Pažljivo posmatrajte sve što se oko vas dešava. Zahvaljujući budnosti i unutrašnjem glasu lakše ćete naći izlaz iz trenutne situacije i izbeći greške.


Pročitajte i ovo: Planete u znaku Škorpije, u natalu i tranzitu


Krajem nedelje imaćete šansu da saznate zašto su vam se određeni događaji dogodili. Ovo je prilika da dobro zaronite u unutrašnji svet, da se pozabavite aktuelnim pitanjima i pronađete pravo rešenje. Od kraja nedelje lakše možete ići ka cilju izvršavajući planirane zadatke.


Pročitajte i ovo: Mars u Raku, oficir s ružom


Curtis MacNewton

Lav

Možda još niste dorasli ili nemate dovoljno iskustva za ambiciozne planove. Neki pripadnici vašeg znaka mogu osetiti pad samopouzdanja, umor i iscrpljenost.


Pročitajte i ovo: Položaj Sunca u kućama natalnog horoskopa


Potrebno je da se suočite sa pitanjima koja ometaju vaš dalji razvoj. Pridržavajte se pravila i nikako ne igrajte na kartu prevare. Samo potpuna iskrenost, ali i objektivnost, daju izlaz iz problema. Možda bi bilo dobro da se narednih dana osamite ili povučete.


Pročitajte i ovo: Tranzit Jupitera kroz znak Strelca, po kućama natalnog horoskopa, od 8.11.2018. do 2.12.2019.


Joshua Fuller

Devica

Možda bi bilo dobro da poslušate savete ljudi koji su, na neki način, korak ispred drugih. Međutim, to ne znači da treba donositi brzoplete odluke. Važno je za sada razmišljati u ovom smeru.


Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o horoskopskom znaku Bika


Jačajte volju i poboljšajte koncentraciju, jer morate pronaći pravac koji će poboljšati trenutne uslove u kojima se nalazite. Verujte više unutrašnjim instiktima, jer neka pitanje ne možete objasniti koristeći logiku i razum.


Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o osi Mesečevih čvorova Rak – Jarac


Foto h-ng-nguy-n

Vaga

Narednih dana ne donosite odluke koje se tiču emotivnih i partnerskih odnosa. Možete uspeti samo ako preuzmete kontrolu nad emocijama i delujete tako što ćete odmeravati svaki korak.


Pročitajte i ovo: Šta nam donosi Kineska godine žute zemljane Svinje


Sada je vreme da pokažete da ste odlučni i čvrsti u svojim namerama i da je dosta bilo kolebanja. Budite i tajanstveni i nemojte se otkrivati do kraja.

Dakle, potrebno je da donosite odluke na osnovu razuma, a ne na osnovu emocija. Tako ćete vreme i energiju usmeriti u dobrom i ispravnom pravcu.


Pročitajte i ovo: Kineska tradicionalna medicina o uticaju punog Meseca


Dineslav Roydev

Škorpija

Nemojte donositi brze odluke, jer će vas odvesti na pogrešan put i izazvati neslaganja u privatnom životu. Određene okolnosti se mogu odvijati brzo čak i ako se čini da sudbina nije fer.


Pročitajte i ovo: Pun Mesec nudi povoljnosti


Verujte u sopstvenu snagu i nemojte se sakrivati iza iluzija. Oni koji mogu da prevaziđu strah od nepoznatog, biće uspešniji. Ovo se posebno odnosi na suočavanje sa emocijama koje osećate prema jednoj osobi. Krajem nedelje možete dobiti zanimljiv poziv.


Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019


jose-alfredo-lerma-contreras

Strelac

Odvojite vreme kako biste ispravili grešku koju ste učinili prema jednoj osobi. Poslušajte savete starijih i iskusnijih ljudi. Stiže očekivana pomoć od osobe kojoj je stalo da vam pomogne.


Pročitajte i ovo: JARAC godišnji horoskop 2019


Prihvatite i neka rešenja koja nisu standardna, jer ona mogu biti put za prevazilaženje problema. Nemojte grubo odbijati osobe sa kojima nemate zajedničke teme, jer ćete baš od takvih osoba dobiti korisnu informaciju.


Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019


Vikend nudi opuštanje i dobro raspoloženje, posebno ako uspete da dovršite važan posao tokom nedelje.

Evan Phillip

Jarac

Zato, prilagodite se promenama koje će omogućiti da postignete željene rezultate. Sredinom nedelje biće važna iskrenost, posebno prema osobi koja ostavlja dubok trag u vašem životu.


Pročitajte i ovo: Maligne bolesti u horoskopu


Pokušajte više da se opustite i odbacite stereotipe i predrasude. Partner zaslužuje više topline i lepih reči. Za poslovne pripadnike vašeg znaka, važi pravilo „strpljen znači i spašen“.


Pročitajte i ovo: Opasnosti i problemi 12. kuće horoskopa


Nemojte forsirati poslovne kontakte samo zbog toga što ste dobili preporuku.

Neonbrand

Vodolija

Sa druge strane, oni koji su pokušali na bilo koji način da prevare okruženje, mogu da trpe posledice. Moraćete da se borite protiv slabosti koje ometaju postizanje ciljeva.


Pročitajte i ovo: Kad Venera i Jupiter sreću dele


Važno je jačati volju, a to će pomoći da izbegnete prepreke i izvršite zadatke na vreme. Mogućnost novog i zanimljivog poznanstva, ali kratkotrajnog. Partnerski odnosi traže više zajedničkog druženja.


Pročitajte i ovo: Merkur u Strelcu, najveći srećnik zodijaka


Potrebno je poboljšati komunikaciju i pronaći zajedničke teme, koje će uneti osveženje u vaš odnos.

Foto Josh Rose

Ribe

Sredinom nedelje, biće potrebno da pronađete odgovore za jedan problem i odredite šta je potrebno za vaš unutrašnji mir.


Pročitajte i ovo: Vodič za žene zbunjene muškarčevim ponašanjem


Svako odlaganje povlači mogućnost većih tenzija. Potrebno je da proširite horizonte kako biste znali kuda da idete dalje.


Pročitajte i ovo: Zašto je ženama malo potrebno da se mnogo vežu?


Tapkanje u mestu ne donosi pozitivna rešenja. Ono što vam sada nedostaje je hrabrost i odlučnost, ali pokušajte da pronađete motivaciju u ljubavi.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.