Avgustovski pun Mesec je stigao!

Da li volite iznenađenja? To je električni pun Mesec u Vodoliji! Sedmica počinje sa šokantnom, oslobađajućom i krajnje naelektrisanom energijom. To može doneti proboj, šok ili oslobađanje – potpuno oslobađajuća energija! Očekujte neočekivano kad počne sedmica.

Kao što rekosmo, nedelju počinjemo punim Mesecom u Vodoliji, u ponedeljak, 3. avgusta, i to opakim. Razlog tome je kvadrat koji Sunce i Mesec prave sa Uranom u Biku, zato očekujte da nedelja započne sa velikim elektricitetom – biće kao da smo svi u struju uključeni!

Pun Mesec na 11°45’ Vodolije donosi neočekivane promene i neobične događaje. U ovom trenutku potrebno je da pokažemo fleksibilnost i prilagodljivost, a ne da rizikujemo ili pravimo ishitrene promene zbog kojih ćemo uskoro zažaliti jer će se pokazati pogrešnim.

Pozitivno razmišljanje, naporan rad, strpljenje i ljubaznost u ophođenju znatno će olakšati ovaj period. Ova faza meseca traje dve nedelje, do 18. avgusta. Sve o punom Mesecu u Vodoliji pročitajte OVDE.

Pročitajte i ovo: Planete u Blizancima, u natalu i tranzitu

Ono što dodatno otežava ovaj ionako težak aspekt i okolnosti koje stvara je to što se Merkur istog dana protivi Saturnu, tako da bi svaka vest koja stigne u ponedeljak mogla da bude otrežnjujuća. U skladu sa ovim teškim aspektom, dan se završava na zaista sumornoj, ozbiljnoj nozi.

Pročitajte i ovo: Fiksna zvezda Algol, zavodljivi demon, najrazornija zvezda na nebu

U ponedeljak veče mogu da padnu teške reči. Vesti nose dodatnu težinu. Ovo bi takođe moglo označiti vrhunac ozbiljnog projekta ili komunikacije koja vam je bila nav vrh jezika u poslednje vreme. To je, takozvani, reality check trenutak i nastavak ozbiljnih tema koje su kulminirale u poslednjih nekoliko nedelja.

Merkur nasuprot Saturnu od nedelje do utorka donosi ozbiljno razmišljanje i teške teme za razgovor, ali i negativnost i tugu. Nizak nivo samopoštovanja može dovesti do teškoća u komunikaciji i izolacije. Možda imate kritičko oko, ali i pored toga može da se desi da pogrešite.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Lava, u natalu i tranzitu

Zato je najbolje da iskulirate u ponedeljak. Dođite u utorak, tada ćete već da budete razdragani jer će Mars kvadratirati Jupiter, a zatim se melodija menja do 5. i 7. avgusta. Tada Merkur ulazi u Lava, a Venera ulazi u Raka, tako da ćemo imati nedelju prepunu lepih dešavanja do kraja nedelje.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Škorpije, u natalu i tranzitu

Dobre vesti? Jeste li spremni da preuzmete neke prilično divlje rizike pod uticajem aspekta kvadrata Marsa i Jupitera?! Vreme je da zbacite okove opreza – tako se trenutno osećate? Mi samo opisujemo, ne savetujemo… Kakva je korist od saveta kada se ionako osećate tako obešenjački raspoloženo? Spremni ste za veliki proboj! Samo zapamtite, nema potrebe da davite ljude svojom vizijom. Samo je sprovedite u delo. Onda se povucite i odstupite.

Photo by Kat Garcia on Unsplash

Marsov kvadrat sa Jupiterom od prošle subote do ove subote daje energiju i inicijativu za pokretanje novih projekata i preduzimanje rizika potrebnih za postizanje velikog uspeha. Ali ova energija je gruba i impulsivna, zato budite prmišljeni i sledite postavljenu strategiju. Izaberite svoje borbe pažljivo tokom ove nedelje.

Pročitajte i ovo: Opasnosti i problemi 12. kuće horoskopa

Venera pravi inkonjunkciju, aspekt od 150°, sa Saturnom od ponedeljka do srede, što može da izazove neravnotežu između vaše potrebe za ljubavlju i količine ljubavi koju dobijate. Možete osećati dodatnu odgovornost prema svom partneru ili drugim voljenim osobama ili ih možete smatrati neodgovornim. Što više volite sebe, više će vas drugi voleti.

Pročitajte i ovo: Pun Mesec nudi povoljnosti

Marsov polusekstil sa Neptunom u Ribama od ponedeljka do nedelje donosi magnetsku privlačnost i zanosan šarm, što ovo vreme čini idealnim za strastvene romantike. Seksualni susreti mogli bi da budu sa više saosećanja, nežniji i duhovnije prirode. Ako izlazite tokom ove nedelje, verovatno ćete privući iskrenog i zaista saosećajnog partnera.

Photo by Laib Khaled on Unsplash

Merkur ulazi u Lava u sredu, 5. avgusta, gde ostaje do 19. avgusta a Venera u Raka, u petak, 7. avgusta, gde ostaje do 6. septembra – konačno malo osveženja!

Pročitajte i ovo: Testovi Saturna kroz zodijačke znake

Tek sada počinjete da ostavljate teret proteklih nekoliko meseci za sobom.

Da li je to prava romansa? Sunčane misli vas zovu!

Venera u sredu prelazi preko tačaka pomračenja i poziva sve srodne duše. Da li te to tvoja sudbina zove?

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Riba, u natalu i tranzitu

Do nedelje, 9. avgusta, Merkur pravi trigon sa Hironom u Ovnu govoreći reči direktno iz srca. Iskrenost sada isceljuje i oslobađa.

Pročitajte nedeljni horoskop za vaš znak i poznak!

Photo by Vicko Mozara on Unsplash

OVAN

Od ponedeljka do srede trebalo bi da imate energije i inicijative za pokretanje novih projekata i preduzimanje rizika potrebnih za postizanje velikog uspeha.

Ali iako je vaša energija pozitivna, možda je malo gruba ili netaktična. Najbolji način da se iskoristi ta impulsivna energija je da budete promišljeni i sledite postavljenu strategiju.

Pročitajte i ovo: Aspekti tranzitnog Urana u Biku na natalne planete, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Izbegavajte da budete nepristojni u ophođenju prema drugima, bez obzira na posledice vaših odvažnih postupaka. Birajte svoje borbe pažljivo.

Od četvrtka do nedelje verovatno ćete se osećati zaštićenije od strane porodice i partnera i svoje obaveze i odgovornosti možete obavljati s pažnjom i strpljenjem. Mogli biste pokazati koliko vam je stalo do njih na praktične načine, a ne kroz javne prikaze emocija.

Pročitajte i ovo: Harmonična i neharmonična Venera

Ovo je pravo vreme za podelu svojih dubokih i ozbiljnih emocija sa voljenom osobom. Ovo je takođe dobar trenutak za razgovor o posvećenosti, odanosti i porodičnom domu.

Photo by ian dooley on Unsplash

BIK

U ponedeljak i utorak će bilo kakve tenzije u simuliranju odnosa verovatno izaći na površinu. Možda će vas neka vrsta nervoze ošamućivati sve dok vas neko ne primora da nešto preduzmete. Može doći od partnera, člana porodice ili bliskog prijatelja.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o horoskopskom znaku Bika

Obratite pažnju na male znakove usput i pravite kompromise da biste održali sklad u svojim odnosima.

Sreda na nedjelju, takmičarski, a opet kooperativni stav olakšava pobedu. Uspeh i popularnost rezultat su tople privlačnosti, koja takođe čini ovaj vikend idealnim za ostvarenje vaših jačih nego inače uobičajenih želja za intimnošću.

Pročitajte i ovo: Tranzitna Venera u Biku u aspektima prema vašim natalnim planetama

Imaćete poštovanje i podršku gotovo svih, jer će ceniti vašu energiju, inicijativu i hrabrost.

Photo by Sabina Ciesielska on Unsplash

BLIZANCI

Ponedeljak i utorak bićete u kontaktu sa svojim osećanjima i intuitivno ćete reći pravu stvar u pravom trenutku. Ovo je odličan period za druženje, prijateljstvo i izlaske.

Pročitajte i ovo: Sunce u Blizancima u obličju Petra Pana

Povećani šarm i društvene veštine čine ovo vreme dobrim za traženje usluge ili zajma. Takođe, ovo je pravo vreme za kupovinu poklona, modnih komada i proizvoda za negu, umetničkih dela i nakita.

Pročitajte i ovo: Kako do ostvarenja želja uz pomoć Marsa?

Sreda do nedelje donosi emocionalnu podršku i ljubav od strane ukućana i porodice. Ovo je dobar trenutak za intimnost u privatnosti vašeg doma, ali sada takođe imate podršku dragih ljudi.

Trebalo bi da uživate u dobrim odnosima sa prijateljima, naročito ženama.

Možete da se povežete sa ljudima na podsvesnom nivou, kao i na emotivnom nivou što ovo vreme čini idealnim za javne prezentacije ili lično predstavljanje u javnosti.

Photo by chuttersnap on Unsplash

RAK

Od ponedeljka do srede trebalo bi da se osećate energično, seksi i hrabro. Možete preuzeti inicijativu i delovati sa strašću kada su vaše emocije u pitanju.

Pročitajte i ovo: Najbolji i najgori ljubavni parovi zodijaka

Vaš brzi instinkt i borbeni duh mogu da se iskoriste da se zauzmete za sebe ili branite svoj dom i porodicu.

Ovo je pravo vreme za poboljšanje seksualnih odnosa sa partnerom ili za pronalazak novog saigrača. Povećana harizma i seksualna privlačnost učiniće vas popularnijim u društvenim okolnostima.

Pročitajte i ovo: Mars u Raku, oficir s ružom

Četvrtak do nedelje donosi ljubav, mir, harmoniju i lepotu, sa fokusom na vaše ljubavne odnose, kreativnost i finansije. Ovo je dobro vreme za potragu za uživanjem kroz seks, zabavu i druženja, ali i za opuštanje u udobnosti vašeg doma ili zabavu sa decom.

LAV

Od ponedeljka do petka usredsređivanje na vaše razmišljanje i komunikaciju čini ovo vreme veoma napornim, sa puno interakcija, papirologije, računa, pisama i jurcanja po gradu.

Jak fokus vam omogućava da precizno odredite svoje ciljeve i napravite jasne planove za budućnost. Ostali će verovatno ići zajedno sa vašim planovima, tako da je ovo pravo vreme da kažete šta želite i da čak očekujete pomoć u tome.

Pročitajte i ovo: Šta da radite kada u natalnom horoskopu imate planete koje se nalaze u znaku u kojem se ne osećaju dobro

Subota i nedelja donose podsticajne lične susrete i uzbudljive događaje. Osećaćete se otvorenijim za promene u svom životu. Ovo je dobar vikend da isprobate nešto novo u vašoj domaćoj rutini ili ličnom životu.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o retrogradnom Neptunu

Jača od uobičajene intuicija može vas voditi u donošenju brzih odluka kojim putem krenuti. Sledite svoje instinkte i iskoristite sve prilike koje vam se ukažu.

Photo by Alexandra Gorn on Unsplash

DEVICA

Ponedeljak do petka je idealno vreme za romantiku. Vaša mistična privlačnost privlačiće ljude više u skladu sa vašim nivoom duhovnog razvoja i možda ćete čak naći srodnu dušu.

Bićete osetljivi na želje drugih i uživaćete da im služite. Imate dovoljno umirujuće i isceljujuće energije da podelite i ne bi trebalo da osećate krivicu zbog bilo kakvog jačanja svog ega.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o retrogradnom Plutonu

Subota i nedelja su odlično vreme za druženje sa starim prijateljima ili provođenje vremena sa porodicom. Svi postojeći odnosi, posebno oni sa ženama, biće topli i uživaćete u emocionalnom rastu.

Pročitajte i ovo: Tranzit Urana kroz Bika po kućama natalnog horoskopa

Stvaranje novih prijatelja dolazi lako zbog vaše spremnosti da podelite svoja osećanja. Možete probiti led i biti toplo primljeni. Povećana popularnost znači da možete očarati široku publiku.

Photo by Andrej Nihil on Unsplash

VAGA

Od ponedeljka do srede trebalo bi da se osećate energično i ambiciozno u svemu što radite. Ovo je pravo vreme za fizičke i takmičarske aktivnosti sve dok igrate fer i ne postanete previše sebični.

Pročitajte i ovo: Mars je muškarac kojeg želite pored sebe

Vaša direktnost i hrabrost čine vas privlačnim, ali izbegavate preterano samopouzdanje i bezobzirnost. Imajući to na umu, toliko toga možete postići za samo kratko vreme. Umerenost i skromnost su ključevi uspeha.

Pročitajte i ovo: Saturn i brak

Od četvrtka do nedelje vaši emocionalni stavovi, ponašanje i reakcije će se istaknuti u vašem životu. Vaša osećanja, majčinski instinkti i vaše potrebe za nežnošću i sigurnošću biće jači i uticajniji.

Meditacija i druge tehnike opuštanja sada se mogu prilagoditi vama jer ste osećajno uravnoteženi i smireni koliko možete. Možete verovati svojim instinktima, snovima i vizijama.

Photo by Tim Marshall on Unsplash

ŠKORPIJA

Od ponedeljka do petka trebalo bi da se osećate romantičnije, senzualno i produhovljeno. Dodatnu energiju i entuzijazam možete usmeriti u potragu za snovima i strasnim željama.

Ljubavni odnosi će imati koristi od vašeg čarobnog dodira, dok će druženje imati koristi od vašeg seksualnog magnetizma i harizmatične privlačnosti.

Pročitajte i ovo: Aspekti Sunca i Plutona u muškom horoskopu i njegov odnos prema ženama

Subota i nedelja izraženo topao osećaj čini ovaj vikend idealnim za deljenje svojih emocija sa voljenim osobama. Povećana popularnost i velikodušno raspoloženje čine ovo vreme povoljnim za druženje i izlaske. Intimni odnosi će imati koristi od vaše otvorenosti i iskrenosti.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Hironu u Ovnu do 2027. godine

Međusobno poštovanje i razumevanje mogu dovesti do veoma uspešnih ličnih i poslovnih partnerstava. Ovo je vreme dobrih osećanja i sreće.

Photo by Jason Leung on Unsplash

STRELAC

Ponedeljak do petka povećana strast i duhovna hrabrost čine ovo vreme dobrim da se založite za svoja prava ili se borite za dostojnu stvar.

Ne preteći pristup i magnetska privlačnost omogućuju vam da efikasno motivišete ljude, bez da ste nasilni ili pogrdni.

Pročitajte i ovo: Osma kuća horoskopa i planete u njoj – kad gubim, onda gubim sve

Osećajući se romantičnije i senzualnije, možete privući iskrenog i iskreno saosećajnog partnera ili uživati u erotskoj avanturi sa postojećim partnerom.

U subotu i nedelju snažan osećaj blagostanja i sklada pomaže da vaši bliski odnosi teku bez problema, sa manje nego inače stresa i neprijatnosti. Ovo je dobar vikend za uživanje kada ste kod kuće sa porodicom i prijateljima.

Pročitajte i ovo: Dobri i loši horoskopi

Udobnost i susretljivost važniji su od avanture ili promene. Ovo je pravo vreme da napunite baterije i uživate u odmoru i opuštanju. Vaši instinkti i intuicija biće snažni i pouzdani.

Photo by Val Vesa on Unsplash

JARAC

Ponedeljak i utorak poboljšane komunikacijske i društvene veštine čine ovo odličnim vremenom za stvaranje novih prijatelja i za druženje. Pokažite nekome poštovanje kroz poklon ili neki drugi oblik ljubavi.

Pročitajte i ovo: Neodoljivi Strelac lavljeg srca

Možete dobiti kompliment, pismo, pozivnicu, poklon ili čak nešto novca.

Sve umetničke i kreativne veštine treba da se poboljšaju. Možete naći mirna rešenja za sporove i treba da budete sigurni u posao.

Pročitajte i ovo: Kako se odvija promena kada se krećemo iz kuće u kuću natalnog horoskopa

Sreda do nedelje donosi hrabrost i inicijativu da se napravi prvi korak i preuzme vođstvo. Intuitivno ćete znati šta želite i kako to postići, posebno u vezama. Ovo je pravi trenutak da pitate nekoga za izlazak i da delujete prema vašim instinktima.

Možete da budete direktni i asertivni, bez osornog izgleda ili bezobrazluka, i zapravo će vam se diviti zbog vaše iskrenosti i otvorenosti.

Photo by Beto Galetto on Unsplash

VODOLIJA

U ponedeljak i utorak pun Mesec u Vodoliji stavlja fokus na vaš privatni život, dom i porodicu. Osećaćete se nežnije, ranjivije i osetljivije nego inače. Ovo je sjajno vreme za razgovor o problemima u vezi jer ćete biti u kontaktu sa svojim osećanjima.

Pročitajte i ovo: U kojim oblastima života se osećaš otuđeno?

Unutrašnja smirenost i ravnoteža daju vam samopouzdanje da probijete led i steknete nove prijatelje. Ali možda će vam trebati više emocionalne podrške iz poznatih izvora, ljudi i mesta.

Od srede do nedelje trebalo bi da se osećate samopouzdanijima nego inače, što je dobro da kažete ljudima kako se zaista osećate u vezi sa nečim. Ljudi bi trebalo da vas poštuju zbog vaše iskrenosti, a ovaj mekani tip asertivne energije verovatno neće izazvati svađu. Ovo je dobar trenutak da se založite za svoja prava i branite prava najmilijih.

Pročitajte i ovo: Kako Venerini aspekti utiču na vaše stavove o ljubavi

Takođe bi trebalo da uživate u povećanom seksualnom magnetizmu i fizičkoj privlačnosti.

Photo by Yeshi Kangrang on Unsplash

RIBE

Od ponedeljka do petka uživaćete u snažnoj magnetnoj privlačnosti i zanosnom šarmu što ovo vreme čini idealnim za strastvene romantike. Seksualni susreti bili bi snažno saosećajniji, nežniji i produhovljenije prirode.

Pročitajte i ovo: Kako Venera i Mesec utiču na plodnost, začeće i trudnoću

Ako ulazite u vezu, verovatno ćete privući manje agresivnog, više naklonjenog partnera.

Možete se osloniti na snažnu duhovnu hrabrost i borbeni duh da biste odbranili sebe i svoje najmilije.

Pročitajte i ovo: Ljubav u doba Vodolije

Subota i nedelja su vreme optimizma, velikodušnosti i dobre sreće. Stvari koje započnete sada treba da budu uspešne jer se temelje na dobrim namerama.

Provesti kvalitetno vreme sa voljenim osobama sada bi bilo posebno korisno za vas. Vaš brižan i podržavajući stav može vam doneti nova prijateljstva i naklonosti drugih.

Značajna žena u vašem životu imaće pozitivan uticaj na vaš lični ili duhovni razvoj.