Ostajemo usklađeni sa energijom punog Meseca u Devici od subote, koji isijava svoje kosmičke zrake u narednih četrnaest dana, i traži od nas da budemo pažljivi u održavanju svog fizičkog zdravlja i duhovnog carstva.

Ponedeljak i utorak obogaćeni su snažnom energijom trigona Marsa i Plutona, podstičući nas da iskoristimo trenutak i da se usmerimo prema našim ključnim ciljevima sa odlučnošću i željom da ih realizujemo. Sad je trenutak.

Nego, osećate li nešto sladunjavo u vazduhu? Miriše li vam na Love is in the air? Sa Venerom u Ribama, u znaku svoje egzaltacije, gde je za ljubavna sanjarenja stvorena, i još u predstojećem divnom aspektu sa Uranom, planetom iznenađenja i neočekivanih dešavanja, ljubav je odmah iza ugla!

People photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Ako vam je potreban romantični začin u životu, za to će se ove nedelje pobrinuti Venera i Uran flertujući iz zabave, što može dovesti do najdražih susreta.

Ako lokalna Covid ograničenja znače da je upoznavanje sa nekim novim sada teško ostvarivo, ljubavne iskre i dalje mogu da lete digitalno, a za one koji imaju dovoljno sreće da mogu da budu spontaniji i slobodniji u kretanju, neočekivana ili neplanirana veza, sastanak ili susret mogu da im znatno ubrzaju puls.

Pročitajte i ovo: VENERA U RIBAMA, zrela ljubav, sveprožimajuća i bezgranična

U vezi ste ili braku? Pokušajte da zajedno probate da uradite nešto novo i drugačije. Promenite svoje ustaljene obrasce ponašanja, probajte novu pozu u seksu, skuvajte zajedno drugačiji recept, razbijte svakodnevnu rutinu, isključite televizor i pronađite načine da iznenadite jedni druge.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

Venera u Ribama i Uran u Biku u sekstilu, takođe, mogu dovesti do nekog iznenadnog i neočekivanog finansijskog dobitka.

Aspekt je egzaktan u sredu, a aktivan od ponedeljka do petka, tako da bi bilo dobro da proverite koje kuće u natalnom horoskopu vam aktivira.

Pročitajte i ovo: JUPITER U VODOLIJI (19.12.2020. – 29.12.2021.) za svaki znak i podznak

U svakom slučaju, ovaj vrlo povoljan aspekt unosi zabavu i uzbuđenje u vaš društveni i ljubavni život. Nedostatak inhibicije je posebno koristan ako ste prirodno stidljivi. Ovo je odličan period za sticanje novih prijatelja i upoznavanje novih ljubavnika.

Srećne stvari bi mogle da se dogode kada se najmanje nadamo, ali naslada može da dođe u mnogo različitih oblika.

Pročitajte i ovo: Mars u Blizancima, uvek spreman za akciju kao zapeta puška

Mars u četvrtak menja znak, i iz Bika prelazi u svetlo, blistavo i živahno energetsko polje Blizanaca. Sledećih šest nedelja može da bude vreme kada svi želimo da budemo fizički aktivniji, delimo svoje ideje sa strašću i entuzijazmom i radujemo se tome što smo malo šokantniji ili drugačiji od drugih.

Merkur u konjunkciji sa Jupiterom na 17°32’ Vodolije od ponedeljka do nedelje donosi dobre vesti, entuzijazam i optimizam. Društveni šarm, taktičnost i diplomatija čine ovo odličnim periodom za rešavanje sporova između vas i drugih ili između vaših prijatelja ili porodice.

Pročitajte i ovo: Kineska astrologija: Sve o 2021. godini Belog Metalnog Bivola

Sa Merkurovim sastankom sa Jupiterom, planetom sreće i dobitka, koji je na vrhuncu u četvrtak, u Vodoliji, obično može da se pokrene vreme vedrijeg, otvorenijeg komuniciranja, a šira i bolja saradnja mogu postati ključne teme za mnoge.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Istina, u subotu imamo složenu prvu četvrt Meseca, koja od nas traži da ostanemo čvrsto na zemlji, jer bi nešto čemu bismo obično okrenuli drugi obraz moglo nekako da nam uđe pod kožu. Zašto? Pa, u kombinaciji sa snenom energijom Neptuna, činjenice mogu da izgledaju čudnije od fikcije, pa ako vam se učini da neko preteruje do te mere nerealnosti, to lako može da bude zaista tako! Biće potrebna pažnja oko ugovora i dokumentacije.

No, pređimo na nedeljne prognoze po znacima. Pročitajte nedeljni horoskop za svoj horoskopski znak i podznak!

Ovan

Ove nedelje morate daa budete oprezni, posebno u vezi sa pitanjima koja uključuju vaše međuljudske odnose.

Sastanci možda neće imati uspeha kakav biste želeli, a čini se da se ni diskusije ne odvijaju onako kako biste vi želeli.

Pročitajte i ovo: Pluton po kućama u natalnom horoskopu

Vikend će biti zabavan, sa optimističnim i entuzijastičnim raspoloženjem. Zato je najbolje ako ozbiljne rasprave ostavite po strani i pokušate da se malo više zabavite.

U ljubavnom životu obavezno se približite partneru i dajte im do znanja koliko su vam važni. Neka vas strast ponese, udahnuvši novi dah vašoj vezi.

Očekuje se da će vikend da bude vrlo pogodan za male izlete na obližnje destinacije.

Ako ste slobodni, logika će splasnuti i ustupiti mesto impulsu. Otpustite svoju potrebu za kontrolom na neko vreme i sigurno ćete uživati u svakom trenutku.

Bik

Ova nedelja će vam biti uglavnom prijatna, sve dok pažljivo komunicirate u svojim vezama.

Razgovori sa partnerom mogu se neočekivano oštro preokrenuti. Odlučite se za opušteniji pristup.

Ova tendencija takođe može uticati na profesionalne ili prijateljske susrete, pa izbegavajte sukobe, posebno bez ozbiljnog razloga.

Pročitajte i ovo: Kako planete mogu da nam pomognu kada smo suočeni sa bolom i gubicima

Očekuje se da će vikend biti prilično zabavan, zato ne propustite priliku da se zabavite sa svojim voljenima.

U ljubavnom životu ova nedelja vam daje priliku da razgovarate sa partnerom u vrlo razumevajućem raspoloženju. Izrazite se i podelite svoje misli i osećanja.

Nešto pre vikenda, imaćete priliku da se lepo, strastveno i tajanstveno provedete sa svojim partnerom.

Ako ste slobodni, iskoristite ove dane kako biste privukli predmet svoje želje.

Photo by Daiga Ellaby on Unsplash

Blizanci

Ove nedelje morate da budete malo oprezni u načinu na koji predstavljate sebe i izražavate svoja mišljenja, kako biste izbegli da vas pogrešno razumeju.

S druge strane, istina o tome ko ste vi biće obnarodovana neočekivanim susretom. Morate da budete oprezniji nego obično, posebno u vašim vezama, kako mogući flert ne bi ugrozio stabilnost vaše veze.

Tokom vikenda ćete uživati i napuniti energiju.

Pročitajte i ovo: Čemu nas Saturn uči u životu

Vaša veza prolazi kroz mirni period, jer ćete biti pozitivno raspoloženi i želećete da se posvetite partneru i iskusite radosti druženja. Između vas biće strasti i senzualnosti, što će oboma pružiti lepe trenutke.

Očekuje se da će vikend biti prilično zabavan, donoseći vam dobro raspoloženje i apetit za istraživanje novih aspekata vašeg suživota sa vašom boljom polovinom. Možda nađete vremena za kratko bekstvo iz grada ili putovanje daleko od stresa svakodnevnog života.

Photo by Beto Galetto on Unsplash

Rak

Ova nedelja započinje na miran i skladan način. Imaćete neophodnu ravnotežu da svaku situaciju držite pod kontrolom.

Vaša uljudnost i prijateljsko raspoloženje pomoći će vam da rešite zahtevne situacije. U nekom trenutku možete postati pomalo impulsivni ili izraziti neke komplekse koje ste skrivali. Pokušajte da se nosite sa ovim trenucima razumno i hladne glave.

Pročitajte i ovo: Venera u uporednom horoskopu po kućama

Kraj nedelje doneće vam lepe trenutke sa vašim voljenima. Ovi dani su pogodni za razgovore sa partnerom i za akcije koje će ojačati vašu vezu.

Veselost vam je veoma važna, pa ćete učiniti sve što je potrebno da biste je izrazili. Iskoristite senzualno raspoloženje na najbolji način i udahnite živahni dah svojoj vezi. Pustite kontrolu i uživajte bez inhibicija i nesigurnosti.

Photo by Rich Lock on Unsplash

Lav

Planetarna postavka ove nedelje dace vam snage da se izborite sa zahtevnim situacijama i da dovedete svoje planove u red.

Moći ćete dobro da radite u timskoj atmosferi. Pravo je vreme da oživite svoj društveni krug i da se usredsredite na veze koje ste zanemarili.

Izbegavajte prepreke koje vam je postavio vaš um i napredovaćete.

Očekuje se da će vikend biti optimističan i prijatan. Uživajte u dobrom društvu.

Pročitajte i ovo: Kakav partner ti je potreban na osnovu tvog podznaka / ose ASC – DSC

Ovo će biti izuzetna nedelja za vašu vezu, jer ste spremni da dođete do rešenja za probleme koji su mučili vas i vašeg partnera. Raspoloženje u vezi postaće mirno i skladno.

Naći ćete vreme koje vam je potrebno da se približite partneru i izrazite mu svoju ljubav i strast.

Vikend je idealan za zabavu, komunikaciju i nova poznanstva za one koji su u potrazi za partnerima.

Bez obzira na to jeste li u vezi ili ne, iskoristite ove dane na najbolji mogući način.

Photo by Daiga Ellaby on Unsplash

Devica

Ova nedelja biće zanimljiva i pozitivna. Moći ćete da napravite uravnotežen akcioni plan za dane koji dolaze.

Takođe se možete usredsrediti na pitanja saradnje i timskog rada. Ako postoje domaća pitanja koja zahtevaju kolektivne odluke, sada je vreme da se njima pozabavimo.

Tokom vikenda imaćete priliku da se opustite i otpustite nabijeni stres i pritisak, jer ćete biti radosni i optimistično raspoloženi. Osetićete potrebu za istraživanjem novih stvari i aktivnosti.

Pročitajte i ovo: Kako da aktivirate Drugu kuću novca i materijalnih vrednosti u horoskopu

Ovi dani biće vrlo pozitivni za vašu vezu. Vaše dobro raspoloženje doneće razgovore sa partnerom, što će na kraju dovesti do uspostavljanja ravnoteže i harmonije.

Osetićete potrebu da izrazite svoja osećanja partneru, a ovo će raspoloženje učiniti toplijim i mirnijim. Moći ćete pravilno da se nosite sa svojim nesigurnostima, tako da neće biti tenzija ili nesuglasica.

Photo by Jordan Jensen on Unsplash

Vaga

Ove nedelje planetarna postavka će vam pomoći da se približite sebi.

Vaša potreba da uravnotežite svoje emocije u odnosu na okolnosti oko vas biće vam glavna briga. Zanima vas da se osećate dobro sa samim sobom, u pogledu morala i pravde. Zbog toga ćete moći efikasno i otvoreno da komunicirate sa ljudima oko sebe i da promovišete svoje misli i ideje.

Vikend je idealan za kratka putovanja, nova iskustva i istraživanje novih dimenzija sa prijateljima.

Pročitajte i ovo: Uticaj Meseca i njegovih aspekata na spavanje

Vaša veza igraće važnu ulogu za vas ove nedelje. Želite da stvorite harmonične uslove da biste mogli da živite bajku uz svog partnera. Spremni ste da razgovarate i savladate svaku prepreku, kako biste se osećali lakše i smirenije.

Ako ste slobodni, iskoristite vikend koji vam daje opuštenost, optimizam i puno šarma. Imaćete pravo raspoloženje da priđete novim ljudima i postanete centar pažnje.

Photo by Courtney Clayton on Unsplash

Škorpija

Ove nedelje planete će vam pomoći da ublažite vašu anksioznost i pomoći vam da povratite unutrašnju harmoniju koju tražite.

Pravo je vreme da odredite svoje obaveze i da rešite probleme koji zahtevaju asertivnost i istrajnost. Bićete zadovoljni jer sa svime što je došlo na red da se odradi možete na koncu uživati u osećaju mira.

Pročitajte i ovo: Kako do skladnog ljubavnog odnosa uz pomoć planeta

Kraj nedelje će vas osloboditi briga i problema. Vaše raspoloženje se znatno poboljšalo i postajete zainteresovani za kvalitetno provođenje vremena s ljudima. Dođite sa zanimljivim idejama koje će vašim bližnjima doneti zabavu i dobar provod.

Pozitivno raspoloženje uticaće i na vaš ljubavni život. Vaš partner i vaša veza dobijaju posebno značenje i želite da stvorite harmonično raspoloženje topline i strasti.

Emocionalna i fizička zajednica biće vam od posebne važnosti. Jedno ne može postojati bez drugog, pa tražite koegzistenciju oboje.

Slušajte svoje srce i ne opterećujte vikend obavezama. Zabavite se i pustite da se baterije napune.

Photo by John Jason on Unsplash

Strelac

Ove nedelje ćete se kretati mirno i bez žurbe. Imaćete vremena da procenite situacije i postupite u skladu s tim, a to će osigurati vaš uspeh.

Treba da imate više vere u sebe i da se uzdržavate od obraćanja pažnje na to šta drugi misle. Napravite svaki korak sa uverenjem u svoje snage. Ova nedelja favorizuje timski duh i zahteva strpljenje.

Pročitajte i ovo: Značenje Mesečevih čvorova u natalnom horoskopu

Vikend će vam pomoći da se opustite i zaboravite negativne misli. Bez obzira na to da li ćete ga provesti sa prijateljima ili sa partnerom, uživaćete u prijatnim, kreativnim trenucima.

Vaš ljubavni život biće opušten i zabavan. Nećete biti raspoloženi za bilo kakve sukobe i tenzije. Tražite pozitivno, razumevajuće i toplo raspoloženje i vaše ponašanje deluje prema tom cilju.

Iznenadite svog partnera, usudite se da predložite nešto izvan zone komfora i dopustite sebi da zaronite u svoja osećanja, bez ikakvog osećanja nesigurnosti.

Ako ste slobodni, vaše dobro raspoloženje čini vas prijatnim i šarmantnim. Sada možete pristupiti osobi koja vas zanima i dobro započeti odnos.

Photo by Tanja Heffner on Unsplash

Jarac

Ove nedelje izlaze na površinu neke kontradiktorne crte vašeg karaktera.

S jedne strane, znate da je ravnoteža u vašem životu važna i zato tražite opuštenije ritmove koji vam omogućavaju da mislite i delujete razumno i zrelo.

S druge strane, ispunjeni ste strašću, intenzitetom i žestinom. Ovo vam pomaže da postignete ono što zaslužujete i prevaziđete probleme koji vas već dugo muče.

Pročitajte i ovo: Kako da prevaziđemo lične polaritete koji nas sputavaju da realizujemo svoje istinske potrebe

Da biste bili u redu sa sobom i dobili malo energije, iskoristite vikend maksimalno, steknite nova iskustva, budite među voljenima i učinite nešto drugačije, nešto što će vas oživeti, ali i naučiti nečem novom.

Očekuje se da će vaš ljubavni život teći sa zadovoljstvom, bez kontroverzi, napetosti i nesigurnosti. Vaš suživot sa partnerom postaje vam veoma važan, pa ćete učiniti sve da poboljšate uslove i raspoloženje između vas.

Postajete pomirljiviji, priznajete svoje greške i na taj način doprinosite razvoju odnosa.

Osećaj slobode koji postaje sve intenzivniji u vama pomoći će vam da otkrijete ljubav u njenom najznačajnijem obliku. Ograničenja su nepotrebna kada vas neko zaista voli, pa budite spremni da to naučite, bilo da ste u vezi ili pokušavate da započnete nešto novo.

Photo by Andrew Robles on Unsplash

Vodolija

Ove nedelje ćete vi sami uneti promene u svoj život. Vaša potreba za stvaranjem harmonije u vašem svakodnevnom životu tera vas da pronađete načine da to postignete.

Zaokupljaće vas vaši odnosi sa onima oko vas, bili to prijatelji, saradnici ili porodica, dok tražite pravu ravnotežu koja će vam doneti unutrašnji mir.

Vaša inventivnost je povećana, a time i potreba da promenite stvari tako da se osećate slobodnije i nezavisnije. Iskoristite ovaj naboj energije, ne samo da biste se osećali bolje, već i da biste poboljšali svoj život na praktičnom nivou.

Pročitajte i ovo: Vodolija – budite uvek spremni na neočekivano

Ova nedelja vam omogućava da se opustite i gledate na svoju vezu kroz drugi objektiv, tako da poboljšate svoj ljubavni život u celini.

Vaš partner vam je uvek bio važan, ali trenutno je veoma važno da se smirite i učinite raspoloženje prijatnim, toplim i vedrim.

Stvorite prave uslove koji će vam omogućiti da uživate u strasti koja vas ujedinjuje i da na svaki način izrazite osećanja. Zabavite se uz partnera, zaboravljajući na brige i strepnju.

Photo by Sarah Gray on Unsplash

Ribe

Životni balans vam je veoma važan i vaši izbori će pokušati da vas odvedu u tom pravcu.

Tražićete skladan suživot sa ljudima oko sebe. Da biste se osećali dobro iznutra, moraćete da budete dobro sa ljudima koji vas okružuju kod kuće, na poslu i u vašem svakodnevnom životu.

Pročitajte i ovo: Lilit – Crni Mesec – najmoćnija manifestacija nesvesnog

Radite stvari koje vas ispunjavaju i ne zaokupljajte se bukom oko sebe. Postavite sopstvene ciljeve i borite se za njih. Definitivno imate strast i snagu da stignete tamo gde želite da budete.

Ovi dani će vam pružiti priliku da se dobro zabavite sa svojim partnerom, ako uspete da razjasnite probleme koji vas razdvajaju. Imate duševni mir da to postignete. Rezultati će vas nagraditi i poboljšaće vašu vezu.

Ako ste slobodni, iskoristite vikend za izlazak, zabavu, druženje sa ljudima i šarmiranje svih svojim prisustvom. Venera je na vašoj strani.