Nova 2019. godina počinje ulaskom Marsa u znak Ovna, dok će u većem delu januara i februara biti stelijum (više planeta, tačnije, Pluton, Saturn, Merkur i Venera) u znaku Jarca. To su energije preduzetništva i efikasnosti, kao i mogućnosti da se odrede strateški ciljevi.

Pored toga, očekuje nas pomračenje Sunca, 6. januara u znaku Jarca, dakle duž ose Rak-Jarac.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovo pomračenje biće između Saturna i Plutona povezujući ove dve planete. Januarsko pomračenje pomaže da se odredi ton predstojećih događaja. Biće korisno posmatrati nove trendove i pratiti nove ideje koje će se pojavljivati na dnevnom redu u okviru političkog, ekonomskog, društvenog, kao i ličnog života.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2019

U januaru i februaru dolazi do promovisanja nekih novih grupa, novih političkih stranaka i blokova, novih saveza i poslovnih partnerstava.

Projekti koji budu definisani u januaru i februaru 2019. biće važni u dugoročnom periodu i mogu biti korisni u budućnosti.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2019

Uran će preći u direktno kretanje za vreme pomračenja Sunca, što može doneti iznenađenja i radikalne promene.

Sunce u konjunkciji sa Saturnom u Jarcu

Aspekt je aktivan do 7. januara.

Ovaj aspekt stvara ozbiljniju atmosferu. Uopšteno, oseća se suzdražnost i rezervisanost. Konzervativna i tradicionalna pitanja, odnosi sa roditeljima i autoritetima mogu doći do izražaja. Ovo može dovesti i do nesporazuma.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2019

Ako postoje pitanja gde da provedete praznike, da li sa prijateljima ili porodicom, bolje je dati prednost porodičnoj, tišoj i ozbiljnijoj atmosferi.

Međutim, ako postoji neki poslovni poziv, ovakva komunikacija može imati dobru poslovnu perspektivu u budućnosti.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

Ovo je period u kojem „cure“ ideje i vesti, koje pokreću ozbiljnija razmišljanja i skreću pažnju sa opuštenijih varijanti. Pojačana je potreba bavljenjem sa ozbiljnijim pitanjima. Mogućnost emocionalne depresije.

Period je dobar za važna dugoročna rešenja, realan i stvaran pristup životu, za zadatke koji zahtevaju napor i koncentraciju, za pitanja koja zahtevaju disciplinu i istrajnost, kao i za prihvatanje odgovornosti i preuzimanje obaveza.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019

Merkur u Strelcu u trigonu sa Uranom u Ovnu

Aspekt je aktivan od 1. do 5. januara.

Ovaj aspekt favorizuje mentalnu aktivnost i nudi mogućnost novih ideja. Povoljan period za neke nove i neobične uvide i pronalaženje nestandardnih načina rešenja za probleme.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop 2019

Ovo je povoljan period za promovisanje projekata u IT sferi i društvenim mrežama, za novinarstvo, pisanje ili online učenje. Može doći do neočekivanih vesti i informacija, koje će pomoći da se stvari posmatraju iz nekog novog ugla.

Mogu se napraviti nova prijateljstva ili poslovni odnosi, korisni kontakti ili kontakti sa strancima.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop 2019

Venera 7. januara ulazi u nadahnjujućeg Strelca i približavaće se Jupiteru. Sa tranzitom Venere kroz znak Strelca vraća se idealizam, a ljudi postaju manje oprezni.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.