Sunce je promenilo znak i ušlo u Strelca. Srećan rođendan, dragi Strelčevi!

Ambiciju i snagu treba tražiti u znanju, otići i odleteti, otputovati, zatim, na stopedesetom kilometru, leteći iznad Atlanskog okeana ili u nekom dalekom gradu. Tamo je srce puno, divljene i ljubav za životom.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House
Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ostanite verni svojim idealima i sopstvenim očima gledajte u budućnost kroz vremenski prozor, jer ćete tad osetiti veličanstvo vašeg postojanja. A onda, kada vas prijatelj bude nešto pitao, koliko god osetili odsutnost, ipak ćete ga čuti, ali i reći: „Nisam tu. Tamo sam…“

Sunce u Strelcu obasjava sve ono što je najudaljenije, pa u narednom periodu verujmo daljinama u prostoru i vremenu, kao i daljini u duhu.

Snaga je u slobodi, velikim prostranstvima, širokoj ravnici koja se proteže u beskonačnost, neboderima, na čijim vrhovima usporavaju oblaci, akademskim i univerzitetskim bibliotekama, koferu koji poskakuje za vama, karti za put oko sveta i pozitivnim principima.

Iskoristite naredne dane da ono što znate spojite sa iskustvom, jer ovaj period predstavlja proces sazrevanja.

Oslonite se na ono što ste već doživeli i iskusili i na osnovu toga donosite zaključke i odluke. Proverite nekoliko puta svaku informaciju. Nećete pogrešiti ako i ostavite zaključke za sutra. Potrebno je da budete dobro i duboko skoncentrisani, mentalno disciplinovani i da preduzmete potpunu odgovornost za ono što odlučujete.

Držite se zrelijih i iskusnijih ljudi, jer ovaj aspekt otkriva znanja i informacije o kojima se nije pričalo, jer se vekovima i godinama ćutalo. Možete biti na pragu nešto da otkrijete što vas može usmeriti ka budućnosti. Zaboravite na tračeve, šale, kao i na misli koje uopšte ne oslikavaju vašu realnost, jer je vreme da se suočite sa ozbiljnim temama i realnošću. Zato, ne okrećite glavu od problema, patnje, bola, bolesti, kao i komišije kojem su došli da plene stvari zato što je ostao bez egzistencije ili gladnih koji prevrću po kontejnerima. Gledajte! Tu su odgovori.

Planirajte svoje vreme. Ne trošite vreme na površne razgovore, chat online i beskrajno dopisivanje.

Nema ni malo romantike u mislima, pa i kada budete pogledom fokusirali partnera, mirnim i tihim očima, možete ga pitati: „Da li ti znaš uopšte šta hoćeš?“ ili „Vreme je da se priča o problemima.“

Prva situacija: Idete na ozbiljan razgovor. Korak vam je težak i usporen, jer u nogama i mislima nosite teret i probleme sa kojima treba da se suočite. Proveravate sve vreme da li ste poneli telefon, torbu i sve ono što ste planirali, kao i stvari koje vam daju osećaj sigurnosti.

Druga situacija: Idete na ozbiljan razgovor, ali korak vam je siguran, jer morate ostaviti utisak čvrste i nesalomive osobe. Preslišavate se još jednom u sebi i potvrđujete odluku da nećete popustiti ni milimetar.

Ovo su dani kada je potrebno da se setite. Prema tome, morate da se setite! Dok se budete trudili da se setite možete čuti neki glas da niste došli ovde da bi nešto novo naučili. Ovde ste da biste se setili.

Nemojte se iznenaditi ako vas ponese osećaj da bi sve dali za partnera i da bi mogli umreti zbog ljubavi. Možda ćete imati osećaj da bi do smrti ostali pored osobe koju ste sreli.

Emocije i romantiku možete dati ako se pojavi osoba koja ima i čuva veliku tajnu. Neko ko će vam vrlo malo reći o svom životu, a i ono što vam bude govorio, u vama može probuditi već davno zakopani strah i jezu. Uživanje je u strahu, pa se lako privlače osobe koje su  ekstremne, ljubomorne, posesivne i opasne. Tek u zagrljaju, poljupcu, čulnom zanosu i seksu nestaje strah.

Možda ćete se zapitati zašto biste se zaljubili, ljubili i voleli kada ništa od toga nije večno i kada gubici i smrt sve ukidaju i pobeđuju. Ne dozvolite da vas obuzme mržnja i želja za osvetom zato što ste sreli osobu koja vam je u prošlosti nanela bol. Posmatrajte, jer postoji mogućnost privlačenja sličnog obrasca (veza, partner) iz prošlosti. Partner može pokazati ljubomoru i posesivnost, pa da kažete sebi: „On je isti kao moj bivši partner, koji me je držao pod kontrolom, pa sam se jedva spasila.“

Prva situacija: Osećate da ne možete sa njim dalje, ali ne možete ni bez njega. Situacija postaje vrlo dramatična. Stvaraju se duboke rane, jer se ponovo pojavljuju stari problemi koji su sada pretnja vašoj vezi.

Druga situacija: Osećate se moćno, jer ste večeras neodoljivi, očaravajući i zavodljivi. Spremni ste za crni ples, ljubavni ritual, ali i osvetu!

Treća situacija: Ustajete i odlazite u toalet, ali i on dolazi za vama. Divlje vas privlači sebi dok osećate snažan zanos bez obzira što vas partner čeka napolju. Opasno jeste, ali opasnost vas uzbuđuje.

Pogledajmo kakav će uticaj imati ovi aspekti, u odnosu na znak u kojem ste rođeni!

Ovan – Budite strpljiviji narednih dana, posebno u kontaktima sa drugima i ako treba da donesete poslovne odluke, kao i odluke koje su od velike važnosti za vaš život.

Bik – Mentalno se fokusirajte na realnost, što za vas ne bi trebalo da bude problem. Međutim, možete i eksplodirati kao vulkan zbog posesivnosti.

Blizanci – Nekad je potrebno stati i ne razbacivati previše energiju, a to je upravo naredni period. Usmerite svoje korake, odredite putanju i krećite se opreznije.

Rak – Potrebno je doneti mudre odluke kada je porodica u pitanju. Posavetujte se sa nekim ko ima više iskustva od vas.

Lav – Da biste ispratili svoje ambicije, potrebno je da budete oprezniji sa planovima. Nije zlato sve što sija, jer je sada potrebna skromnost da biste imali tačne procene.

Devica – Možda je vreme da isplanirate neki poslovni put. Potrebno je da imate širi pogled, jer samo na taj način možete doći do dobrih poslovnih kontakata.

Vaga – Osećate da vas partner guši i kontroliše, pa ne možete sebi dozvoliti kretanje, prijatelje, zabave i sve ono u čemu uživate. Neki će imati fatalne susrete.

Škorpija – Potrebno je da unesete malo vedrine i optimizma, jer će onda i vaša prodornost doći do izražaja kroz ozbiljne i poslovne kontakte. Obratite pažnju, jer vas par lepih očiju posmatra.

Strelac – Nebo je vedro i plavo, ali obratite pažnju na jedan oblak koji se približava. Budite malo na zemlji, jer njenim putevima hodaju oni koji će vam dati mudar savet za budućnost.

Jarac – Ne možete nad svim aspektima u svom životu da imate kontrolu, jer ćete imati ljubavnu krizu. Čuvajte se sebe i to onog dela svog bića koji ume da bude surov i grub.

Vodolija – Iskoristite hrabrost koja vas prati da biste svoje ideje mogli praktično da primenite. Nemojte samo biti nervozni i nestrpljivi, ako se stvari ne odvijaju velikom brzinom, na koju ste navikli.

Ribe – Vreme je za malo težu literaturu, ozbiljnije razgovore, kao i suočavanje sa emotivnim strahovima. Osetljivost, jer je moguć sukob sa autoritetima.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.