Imamo čak nekoliko planeta u Ribama (Sunce, Merkur, Veneru i Neptun, a tu je i Hiron), pri tome Sunce, Merkur i Venera u narednih desetak dana prelaziće preko Neptuna.

Venera u Ribama biće u neharmoničnom aspektu, kvadratu, sa Marsom u Strelcu.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Konstruktivno manifestovanje: Umetničke sklonosti, suptilnost, kreativnost i sklonost lepom, humanost i oplemenjivanje.

Destruktivno manifestovanje: Izuzetna preosetljivost, rasejanost, lakovernost, zbunjenost, neodređenost i nestalnost, nepraktičnost, podložnost halucinacijama i histerijama, nepoštenje, nejasnoća, samoobmanjivanje, sklonost skandalima i razvratu, težnja ponašanju koje ima neobjašnjive motive.

Ove manifestacije su moguće u emotivnoj, ljubavnoj, praktičnoj i poslovnoj sferi života.

Saveti

Uravnotežite emocije i praktičan um, tako da praktični i materijalni interesi ne budu pogođeni. Poželjni su kontakti sa ljudima koji su emocionalno stabilni i zreli. Budite kreativni. Obratite pažnju na snove i šta sanjate, jer snovi mogu biti proročki. Radite sa tehnikama sa kojima možete uticati na podsvest. Upotrebite tehnike koje podrazumevaju isceljivanje kroz emocije i osećanja (emocionalno isceljivanje).

Venera u Ribama kvadrat Mars u Strelcu

Ovaj aspekt delovaće od 20. do 28. februara.

Odložite veće kupovine. Aspekt utiče na emocije i može napraviti probleme u bliskim, ali i poslovnim odnosima. Uzrok sukoba je finansijske prirode, zatim, zbog nekog preterivanja, kao i informacija koje su bile neko vreme prikrivane. Ovo je potreba da se obračunate sa partnerom – sad ili nikad!

Seksualne potrebe mogu biti pojačane i naglašene, ali uglavnom, ne ide bez problema i nisu prilike da se realizuje onako kako biste želeli. U ljubavi i seksu postoji strast, koja lako prelazi u grubost, agresiju, pa i silovanje. Ako ste vođeni osećanjem da su ljubav i seks najbolji uz svađu i grubost, onda ste na pravom putu.

Photo by Roberto Nickson (@g) on Unsplash

Sukobi se događaju zbog precenjenih zahteva prema partneru ili od strane partnera. Vrlo je teško pronaći kompromis i umiriti strasti. Smanjite stepen ključanja i sačekajte dok se strasti ne smire. Ne donosite brze odluke.

Međutim, ovaj aspekt pokazuje tačku bola u odnosu i daje priliku da promenite pogrešan pristup koji narušava harmoniju u vezi.

Nije najbolji trenutak za donošenje finansijskih odluka i postoji rizik od pogrešnog ulaganja. Ovo su nerazumni toškovi i troškovi zbog preterivanja.

Ali, ovo je kreativan period za umetnike, muzičare, pesnike i ljude u svetu mode.

Photo by Dani Vivanco on Unsplash

Ovan

Neslaganje i sukobi sa partnerom.

Nemojte bes i ljutnju usmeravati prema partneru. Odložite veću kupovinu ili poslove koji zahtevaju finansijska ulaganja.

Problemi na putovanju. Isključite sve moguće konfliktne situacije, ali budite spremni na jedan bitan sastanak.

Preterujete u nekim zahtevima prema partneru. Oni koji su zaljubljeni, ne treba sada da budu stidljivi, ali pronađite pravu meru. Sklonite se od buke i gužve.

Bik

Pripremite se na napade sa više strana.

U ličnom životu, prihvatite promene koje slede. Na pragu ste promena i potrebno je da se samo vrata otvore. Ako osećate da vam nešto u životu nedostaje, pokušajte da učinite sve što je do vas.

Na poslu je potrebno da sačuvate opreznost i razumnost, jer možete biti prevareni. Ova nedelja predstavlja borbu sa sopstvenim nesigurnostima i neosnovanim strahovima za budućnost. Počnite da izvršavate planirane poslove bez odlaganja. Nemojte isključiti priliku da razmislite i o novom poslu.

Blizanci

Mentalna preosetljivost i pogrešne odluke.

Nerazumevanje u partnerskim odnosima, ali ne dozvolite da budete ometani i kažete partneru ono što osećate. Pokušajte svaki minut ove nedelje da iskoristite kako biste pronašli zajednički jezik sa partnerom. Nemojte se plašiti da budete fleksibilniji.

Budite budni i oprezni kada je posao u pitanju. Isključite brze i impulsivne odluke. Promenite taktiku ako vidite da ne ide onako kako inače nešto radite. Budite oprezni, ali u isto vreme i aktivni, jer su neki ciljevi blizu vas.

Rak

Obratite pažnju na važnost smirenosti i strpljenja, posebno, u partnerskim odnosima.

Neke osobe mogu odbiti da vam pomognu. Pokušajte da se nosite sa pritiskom problema i usredsredite se na ispunjavanje dužnosti. Sledite plan koji ste prethodno postavili. Tako možete postići sve što je planirano i sačuvati se od grešaka.

Neki pripadnici vašeg znaka mogu ove nedelje zaraditi novac koristeći prilike koje će se pojaviti, ali razmislite dva puta o potrebi za kupovinom.

Lav

I dalje, mnoge situacije vam neće biti jasne.

Ponos neka bude umeren i nemojte u njemu preterivati. Ako ste radili nešto skriveno i tajno, najverovatnije će se sada otkriti, a ovo može ugroziti vašu reputaciju i položaj. Posebno pažnju obratite u sredu i četvrtak.

Odložite značajnije i veće novčane transakcije i prekomerno trošenje, kako biste kasnije izbegli probleme. Ovih dana je važno da budete smireni, da ne biste isprorovocirali sukob na poslu.

Ako ste sami, fokusirajte se na rad i posao.

Devica

Iskoristite svoju sposobnost da sakupljate i analizirate informacije koje dolaze iz spoljašnjeg okruženja.

Pokušajte najbolje da procenite trenutnu situaciju u ljubavi i poslu, a zatim, donesite važnu odluku. Ne reagujte naglo na reči partnera.

Na poslu prihvatite dobronamernu kritiku. Imaćete priliku da pronađete nestandardni pristup za rešavanje problema.

Odbacite sumnje i verujte više u sebe. Ako budete više verovali u sebe, bićete imuni na napade drugih. Ne dozvolite sebi da padnete pred poteškoćama.

Vaga

Bićete napeti i nervozni, posebno zbog veze u kojoj se nalazite.

Sada je trenutak da pokažete koliko, zapravo, možete da budete razumni, a da ne  podlegnete strastima i negativnim emocijama. Neko je navikao na vašu pomoć, ali razmislite da li možda vama manipuliše.

Obratite pažnju na svoje potrebe, jer je važno imati i svoje slobodno vreme.

Ne donosite ozbiljne odluke u ljubavi i na poslu. U ljubavnim odnosima sačekajte da prođe oluja koja besni oko vas. Razmislite da li možda na pogrešan način pokušavate da pokažete ili dokažete ljubav.

Škorpija

Nije vreme za odmor! Imaćete verovatno neke nove smernice ili aktivnosti.

Preuzmite odgovornost za svoje propuste. Pripadnici vašeg znaka, koji se nalaze na početku ljubavne veze, tokom ovog perioda uviđaju da to može biti nešto vše od obične veze. Ali, ipak, pazite da ne budete grubi prema partneru. Setite se grešaka iz prošlosti kako ih ne biste napravili u sadašnjosti.

Potrudite se da neki površni nesporazumi ne pokvare vaše raspoloženje i razmišljanje. Isključite kontakte se grubim i agresivnim ljudima, ali izbegavajte i da ih osuđujete.

Strelac

Ova nedelja može biti uspešna, posebno za one koji će umeti da isplaniraju svoje vreme.

Imaćete priliku da budete aktivni, ali i vremena za opuštanje u slučaju umora. Očekujte pomoć i od prijatelja. Sada nije vreme da dokazujete koliko ste brzi, jer svaka brzopletost može narušiti partnerski odnos. Biće neophodno da budete i pored onih koji su vam dragi.

Bavite se sportskim aktivnostima i ojačajate imunološki sistem. Ne pokušavajte da se izvučete od unutrašnjih problema, jer je povoljno vreme za samoanalizu.

Jarac

Samo visoko samopouzdanje obećava lepe trenutke pored partnera.

Neki će imati dobru prliku za flertovanje, romantiku i da bi ostali sami sa svojim partnerom. Zajedničko planiranje poslova može dobro da prođe.

Ako ste lider u nekom timu, razmislite o svojoj reputaciji. Neko može da ometa vaš rad. Za sada, ne preuzimajte previše odgovornosti. Isključite pesimistički stav, jer ćete u protivnom propustiti priliku za zanimljiva poznanstva. Možete postići više ako prestanete da sedite u senci.

Vodolija

Vreme je za poslovna putovanja, na kojima ćete moći da učite od kolega i poslovnih partnera iz njihovih iskustava.

Nova i interesantna poznanstva nisu isključena. Vreme je da se oslobodite zimskog raspoloženja. Počnite da vežbate kako biste vašem telu pomogli da postane bolje.

U ljubavnom životu bolje je da se oslonite na budućnost, nego na sadašnjost ili prošlost. Nemojte biti pohlepni prema onima koje volite. Pokušajte da podignete partnerski odnos na neki viši nivo.

Ribe

Možete biti uspešni, ali samo uz naporan rad.

Pokažite ljudima oko sebe da ste radni i mudri. Vreme je za tajne veze i sastanke, romantiku i zaljubljivanje, ali čuvajte se ljubavnih intriga i prevara. Postoji mogućnost za ljubavnu magiju, ali isto tako i za ljubavnu obmanu.

Nemojte dozvoliti nikom da kontroliše vaše misli i akcije. Isključite kontakte sa onima koji su navikli da se uvek odazovete kada vas traže. Imate priliku da naučite da kažete „ne“.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.