Izgleda da će narednih dana Saturn u Jarcu biti gazda, jer očekuje susret sa Suncem i Venerom. Mars i dalje ostaje u Škorpiji, a Merkur u Strelcu.

Venera je izašla iz Strelca i ušetala je u znak Jarca. To je slično kao kada nakon boravka u duginim bojama na nebu, dobijete zadatak da siđete dole na zemlju. Slično kao kada nakon nošenja neobavezne garderobe treba da obučete obaveznu garderobu, pa se više ne osećate opušteno. Čak i romantičari uzimaju u obzir potrebu da se poštuju pravila i tradicije u vezama. Stav o ljubavi dobija ozbiljnu formu.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovo je odricanje od strasti, jer postoji spremnost da se izabere samoća u kojoj je čovek veran vremenu i dovoljno da čeka dok se ne pojavi prava ljubav. Ovo je još više naglašeno, jer će Venera biti u konjunkciji sa Saturnom u Jarcu.

Ljubav se poklanja samo onoj osobi koja je sposobna i ima dovoljno strpljenja da odledi njene emocije i poruši izgrađene bedeme, koje je podigla oko srca. Odricanje i dužnost postaju važni faktori u ljubavnom životu. Dobiti nečije poverenje zahteva vreme i trud.

Venera i Saturn u konjunkciji u znaku Jarca predstavljaju spomenik ljubavi.

Od partnera se traži apsolutna vernost i posvećenost. Potrebno je prevazići barijeru straha i krivice. Pojačana potreba za strpljenjem i izdržljivošću u ljubavnim pitanjima.

Što je osoba lojalnija i ljubav je stabilnija, ali postoje i teškoće da se izrazi ljubav, jer Saturn sprečava da se pokažu osećanja. Čovek se plaši da bude odbijen i ima strah da izgradi odnos. Potrebno je pokazati odgovoranost i strpljivost prema najbližima i njihovim potrebama.

Ovaj aspekt najviše može uticati na Bikove, Vage, Ribe, Vodolije i Jarčeve.

Pogledajmo kako će se trenutne planetarne pozicije tokom narednih dana odraziti na vaš horoskopski znak!

Ovan

Možete imati probleme i prepreke, jer će u narednom perodu biti potrebno da pokažete veliko strpljenje.

Uložite ovih dana malo više napora, jer ćete onda moći mnogo više da se opustite tokom novogodišnjih praznika. Igrajte samo na sigurno kada je ljubavni život u pitanju. Čuvajte novac, jer nema potrebe brzo da ga trošite. Sada je vreme da budete skromniji, bez obzira na praznike i da se kupuje ono što je najpotrebnije. Neki pripadnici vašeg znaka mogu očekivati pomoć od izvesne starije žene.

Bik

Ulazite u usporeniji tempo života. Suočavanje sa preprekama. Ovo ne znači da ne možete do cilja, ali ide prilično sporo.

Pojačana je potreba za opreznošću. Preporučuje se da za sve što radite, imate plan ili strategiju. Mogućnost neraspoloženja zbog problema kojima ste ovih dana pritisnuti. Praznici se približavaju, ali niste raspoloženi za trošenje. Razmišljate, jer će, ipak, biti bolje sačuvati i uštedeti novac. Neki Bikovi su prično sigurni u sebe i u ono šta rade. Mogućnost da stabilizujete odnos, ako prihvatite svoj deo odgovornosti.

Blizanci

Neki pripadnici vašeg znaka mogu imati problema zbog tajne ljubavne veze.

Komunikativni ste i otvoreni za kontakte, ali kada su osećanja u pitanju, teže se otvarate. Neki Blizanci će pokušati kompenzovati problematičan partnerski odnos sa tajnom seksualnom vezom. Obratite pažnju na partnera, jer pričate sa celim svetom, ali malo pažnje usmeravate prema njemu. Možda će se partner zbog toga osećati usamljeno ili napušteno. Budite spremni, ako je potrebno, na ozbiljnije razgovore sa partnerom.

Rak

Imate mogućnost da stabiluzujete svoj partnerski odnos, ako izađete iz sopstvene ljušture u koju ste se uvukli.

Pokažite brižnost i lojalnost partneru. Fokus je na partnerskim odnosima, kao i odnosima sa drugim ljudima, a vaše raspoloženje će u većoj meri zavisiti od ovih pitanja. Vi jeste kućevan i porodičan tip, ali, ipak, bilo bi bolje kada bi naredne dane provodili više napolju i među ljudima. Susreti i druženja sa drugim ljudima mogu doneti važna iskustva i lepe trenutke. Partneru je potrebno da se oseća sigurno, a to će moći samo ako mu pokažete ljubav.

Lav

Volite društvo i zabavu, ali razmislite da li je možda bolje da naredne dane više provodete u svakodnevnom okruženju.

Od vas se traži neka posvećena uloga, što neće biti uopšte lako. Lavovi, koji imaju poljuljane odnose sa kolegama na poslu, imaće priliku da ih stabilizuju. Imate priliku da na neki način uspešno privedete ovu godinu na poslu. Privlačite pažnju jednoj osobi iz vašeg poslovnog okruženja, ali ona još uvek nije spremna da o tome progovori.

Devica

Pročitajte neke omiljene stranice iz prošlosti, ali ne zaboravljajući na danas i sutra.

Naredni dani obećavaju mir i standardnu maršrutu, posao-kuća-prijatelji-hobi. Ne radite ništa rizično, jer samo sigurna karta obezbeđuje mir. Povoljni su dani za Device koje se bave nekim kreativnim ili umetničkim radom. Izvor inspiracije dolazi neočekivano, ali istovremeno donosi sa sobom radosne minute, ispunjene kreativnošću. Do kraja nedelje bićete okupirani ličnim poslovima, ali imate još vremena da obnovite svoju garderobu.

Vaga

Praznici se približavaju, ali ulazite u period kada će vam više odgovarati samoća.

Najmanje od ovoga može biti uži i dobro odabran krug ljudi. Imate potrebu za druženjem i komunkacijom sa osobama koje su ozbiljne i zrele. Trudićete se da zadržite ozbiljnost pred drugim ljudima. Privlače vas starije osobe i osobe koje imaju iza sebe dosta životnog iskustva. Uključite razum u partnerskim odnosima, jer razumnim razmišljanjem možete i očekivati stabilnost. Prema određenim osobama pokazivaćete više kruto ponašanje, nego što je to za vas karakteristično.

Škorpija

S vremena na vreme možete imati osećaj da nemate podršku bliskih osoba, ali, ipak, će se pojaviti par prilika da rešite neka problematična pitanja.

Ne zatvarajte se previše u sebe, jer ćete biti pogrešno shvaćeni od drugih. Možda ste preuzeli na sebe previše stvari, što teže podnosite, ali moći ćete da se nosite sa njima. Naredni dani ispunjeni su kontrastima i crno-belim prugama. Najvažnije je da ne podlegnete negativnim emocijama i da postupate u skladu sa sopstvenim interesima.

Strelac

Imate mogućnost da privedete kraju poslove koje ste započeli, mada ćete biti okupirani i rešavanjem problema drugih ljudi.

Možete biti prijatno iznenađeni, jer će neki ljudi pozitivno odgovoriti vašim zahtevima. Pozivi stižu sa nekoliko strana. Nećete moći da stignete na sva mesta, ali to neće biti razlog da se ne provedete dobro. Vest koju očekujete već duže vreme, stiže do kraja godine. Ako za novogodišnje praznike budete napolju i u društvu, imaćete priliku da upoznate neke zanimljive osobe.

Jarac

Vi ćete biti ozbiljni, ali društvo oko vas biće veselo, pa hteli-ne hteli, imate priliku da budete u veselijem okruženju.

Iskoristite naredne dane da se više opustite i zaboravite na obaveze i posao. Imate šansu i vi da zasijate svojim izgledom i naredne dane iskoristite da izgledate lepo i otmeno. Povoljan je period za ljubavni i emotivni život. Obradujte partnera nekim poklonom, a on će vam uzvratiti stabilnim osećanjima. Budite više u društvu bliskih osoba, prijatelja, kao i osoba ženskog pola.

Vodolija

Naredni dani su povoljni za emotivan i ljubavni život.

Prilike za tajne ljubavi. Neki pripadnici vašeg znaka imaće problem u ispoljavanju osećanja, pa će svoje ljubavi i simpatije čuvati u tajnosti. Vreme je za druženje sa partnerom i opuštanje, a postoji i mogućnost da sretnete stare prijatelje ili ljubavi iz prošlosti. Bilo bi dobro da otputujete negde nekoliko dana sa partnerom i da pokažete ozbiljnije namere prema njemu, ako želite da stabilizujete vezu u kojoj se nalazite. Ako budete ostavljali utisak zrele i ozbiljne osobe, lakše ćete i dolaziti do ciljeva.

Ribe

Malo će biti prostora za maštu u predstojećim danima. Kako se kraj godine približava, realnost počinje mnogo više da vas pritiska i muči.

Neki pripadnici vašeg znaka osećaće se usamljeno. Budite bar onda u manjoj gužvi za predstojeće praznike ili provedite vreme družeći se samo sa partnerom. Nemate gde da se sakrijete od aktuelnih problema i probajte da završite ovu godinu tako što ćete se sa njima i suočiti. Oslonite se na neka stara prijateljstva ili na one osobe koje poznajete iz prošlosti. Nije povoljan momenat za neka nova iskustva.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.