Sunce se potpuno samostalno i dalje kreće znakom Bika, bez formiranja nekih od važnijih aspekata.

Merkur će se okrenuti direktno i prolaziće poslednjom dekadom Bika. Venera ide nestrpljivo kroz znak Ovna. Neće formirati neki od važnijih aspekata, ali Mars kao njen dispozitor napraviće neharmoničan aspekt (kvadrat) sa Neptunom u Ribama.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Mars u Blizancima može nositi neku ljubavnu poruku, jer u sebi zbog svoje dispozicije ima Veneru. Prisutna je potreba da se ljubavna poruka vrlo brzo prenese (Ovan-Blizanci), ali želja za brzinom i nestrpljenje lako donosi i razočarenja. Možete delovati previše silovito za drugu osobu, a onda da se razočarate u slabost i smušenost osobe koju „gađate“ zavodljivim porukama i signalima.

Možda osoba koja vam se dopada očekuje da pokažete više senzibilnosti i erotičnosti, ali vama je prvenstveno potreban mentalni stimulans i igraonica reči u kojoj ćete vi biti vitez misaonosti i intelektualnosti.

Osoba koja vam se dopada ili prema kojoj imate bliska osećanja priča vam o svojim životnim, ali i o ljubavnim razočarenjima, jer je više puta bila prevarena i izigrana. Međutim, ova priča vas iscrpljuje i ne možete da verujete da se ovo baš vama događa, a onda shvatate da ste sami sebe obmanuli, jer ste očekivali nešto sasvim drugo.

Foto Matt Cannon

Preterana osetljivost utiče na vezu i komunikaciju sa partnerom. Samo jedna mala pogrešna reč može izazvati buru emocija. Pogrešno možete razumeti ono što je rečeno, a onda bez realnog razloga briznuti u plač.

Nemogućnost pronalaženja čvrstog oslonca u partnerskom odnosu. Partner pokazuje slabost, koju i vi osećate, pa ne možete biti stub stabilnosti ili stabilan oslonac.

Sklonost da se zbog ljubavnih razočeranje beži od stvarnosti i realnog života. Ne možete da se suočite sa realnim problemima u vezi i birate zbog toga beg. Nestati na neko vreme. Sakriti se i biti nevidljiv.

Ljubavna zanesenost može da opije, ali i da izvuče svaki atom snage. Zbog toga čovek pada umoran i iscrpljen, bez želje da se podigne i nastavi dalje, jer doživljava veliko ljubavno razočarenje. Neki će potražiti pomoć raznih veštačkih stimulansa ne bi li bezbolnije podneli ljubavnu patnju.

Foto Adarsh Ik

Mars u Blizancima u kvadratu sa Neptunom u Ribama predstvlja snagu uma koji treba da se izbori sa svim tajnama koje ga okružuju, ali istovremeno i oslabljuju.

Da li je strast poželjna, s obzirom na to da iscrpljuje? Da li je svaka akcija već u početku izgubljena? Da li je pobeda samo pusti san?

Uticaj aspekata u zavisnosti od znaka u kojem ste rođeni

Ovan – Neko vam radi iza leđa. Možete biti prevareni. Nemojte previše razbacivati energiju na kontakte i komunikaciju, jer ćete se osećati umorno.

Bik – Izmiče vam realnost i teško možete da ostvarite kontakt sa nečim realnim i stvarnim. Imate osećaj kao da put kojim se krećete postaje nestabilan.

Blizanci – Neke misli zadržite za sebe. Ne morate sve što mislite prenositi okolini. Odluke će biti mnogo postojanije, ako ih budete čuvali kao tajnu.

Rak – Preispitajte još jednom prethodne dane i zapitajte se da niste možda preterali sa zahtevima prema partneru. To ga je na neki način udaljilo.

Lav – Možda vam baš i ne treba niko narednih dana da bi vam pomogao. Sposobni ste da se oslonite na sebe i na taj način da krenete sa novim planovima.

Devica – Pronađite malo više vremena da se opustite i uživate, jer nije sve u redu, radu i analizima. Ako dozvolite sebi više opuštanja privućete osobu koja će vam se dopasti.

Vaga – Ljubavno razočarenje, jer ste previše nestrpljivi da dođete do osobe na koju ste bacili oko. Skloni ste ulepšavanju, pa će vam promaći neke stvarne okolnosti.

Škorpija – Čuvajte se prevara na poslu. Previše ste osetljivi zbog toga što trošite dosta energije na svakodnevno okruženje. Mogućnost zdravstvenih problema zbog infekcija.

Strelac – Neslaganje sa okolinom u komunikaciji, kao i u partnerskim odnosima. Partner je ovih dana posebno svadljiv i sklon napadima. Neprijateljski doživljavate spoljašnje okruženje.

Jarac – Nesuglasice u vezi, jer je partneru potrebno nešto novo. Ne želite da rizikujete u ljubavi što vas i udaljava od zadovoljstva.

Vodolija – Neko pokušava da vas osvoji. Zauzete osobe ovog znaka neka prepuste inicijativu partneru. Uspešni poslovni kontakti i sastanci.

Ribe – Neko će vas jako naljutiti iz vašeg okruženja. Pokušaće da vas napadne rečima, a ovaj napad će u vama pojačati bes, ali i potrebu za povlačenjem.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.