Svakako da je najaktuelniji događaj nedelje ulazak Urana u znak Bika, o čemu sam već pisala, pa možete da nađete poseban tekst o tome na portalu.

Mars menja znak, ulazi u Vodoliju i narednih dana bićemo pod uticajem nepovoljnog aspekta između Urana u Biku i Marsa u Vodoliji.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Međutim, Mars u Vodoliji, u jednom trenutku krenuće retrogradno, tako da nas ovaj aspekt očekuje i od polovine jula do kraja septembra.

Ovaj aspekt neće imati uticaj na nas samo narednih dana, već i do kraja meseca.

Do kraja ove nedelje bićemo i po uticajem povoljnog aspekta između Merkura u Biku i Saturna u Jarcu.

Mars u Vodoliji u kvadratu sa Uranom u Biku

U zoni rizika mogu biti nuklearne elektrane, informaciona tehnologija, kao i električni sistemi. Mogući su problemi i sa kompjuterskim sistemima i opremom, kao i sa programima.

Sa ovim tranzitom postajemo impulsivniji i nepredvidljiviji, gubimo kontrolu i lako izazivamo ekscese i konflikte. Zbog toga, pojačana je mogućnost konflikta i ekstremizma, kao i izražavanje protesta i nezadovoljstva. Dolazi do iscrpljenosti nervnog sistema.

Pročitajte i ovo: Uran u Biku, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Povećava se rizik od nesreća, problema sa tehnikom i opremom, električnom energijom, vatrom i eksplozivnim napravama, prirodnih nepogoda, vojnih sukoba i terorizma.

Photo by Federico on Unsplash

Ovo je vreme veće napetosti i uznemirenosti, buntovnog i radikalnijeg raspoloženja, kao i stresnih situacija koje ometaju normalni tok života. Najbolje je preduzeti sve mere opreza, posebno ako se bavite poslovima koji su potencijalno opasni ili u kojima postoji faktor rizika.

Pročitajte i ovo: Tranzit Urana kroz Bika po kućama natalnog horoskopa, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Izbegavajte ekstremne sportove i nemojte rizikovati. Ne treba isključivati neprijatna iznenađenja i probleme vezano za saobraćaj. Budite pažljivi sa električnim aparatama, oštrim predmetima, oružijem, mašinama i strujom.

Mogući su sukobi sa partnerom i drugim ljudima posebno u situacijama ako neko od njih pokuša da vam ograniči slobodu.

Photo by Federico on Unsplash

Merkur u Biku u trigonu sa Saturnom u Jarcu

Od 16. do 20. maja komunikacija i interakcija delimično može rešiti probeleme, koji se odnose na pitanja sigurnosti, posla, profesije, statusa i praktične strane života. Ovaj aspekt omogućava razumnije i trezvenije razmišljanje, uz slušanje mudrih saveta.

Pročitajte  ovo: Aspekti tranzitnog Urana u Biku na natalne planete, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Ovo je dobar period da završite poslove koji su ostali nezavršini ili da očistite okruženje od nepotrebnih stvari. Možete detaljnije proučiti dokumenta, ugovore, knjige i tekstove, jer aspekt daje jasnije razmišljanje i lakše formulisanje misli. Univerzum šalje mogućnost da lakše uvidimo prevare, greške i nedostatke.

Rešavajte finansijske probleme, sklapajte ugovore i poslove, izradite planove. Budite otvoreni za savete zrelijih i iskusnijih ljudi.

Photo by Federico on Unsplash

Ovan

Pojačana potreba za buntovničkim stavovima, što može doneti konflikte sa drugim ljudima. Međutim, potrudite se narednih dana da budete aktivni, ali budite i oprezni. Dobićete šansu nešto da dopunite i rehabilujete.

Ako bude dolazilo do nepredvidljivih troškova, onda smanjite kontakte sa spoljašnjim svetom. Vikend može biti dobar za lična pitanja.

Photo by Tom Grimbert on Unsplash

Bik

Imaćete priliku za razumna rešenja i korisne odluke, jer će Merkur u vašem znaku biti u povoljnom aspektu sa Saturnom. Iskoristite ovaj period za rešavanje novčanih i poslovnih problema. Postavite jasne planove. Izbegavajte lak novac, intrige, iskušenja i avanture.

Ako ste dugo u dilemi da okončate odnos u kojem niste zadovoljni, nemojte oklevati. Nemojte se plašiti da pogrešite i pazite da ništa ne učinite.

Photo by Jernej Graj on Unsplash

Blizanci

Budite u društvu starijih i zrelijih osoba. Imate šansu da stabilizujete i popravite komunikaciju sa osobama sa kojima ste je prethodno narušili. Neće biti pogrešno i ako budete tražili da vas malo ostave same, kako biste bolje razmislili o nekim pitanjima. Imate šansu da radite sa maksimalnom efikasnošću. Napravite planove za narednih nekoliko nedelja.

Venera polako napušta vaš znak i iskoristite narednih par dana i za emotivnu sferu života.

Photo by rawpixel on Unsplash

Rak

Mnogi događaji narednih dana mogu ličiti na čuda, koje možete i naslutiti. Vreme je da prestanete da dajete značaj tuđem mišljenju, brinući o tome šta drugi misle o vama. Komunicirajte sa uspešnim ljudima da biste dobili njihova iskustva.

Neke pripadnike vašeg znaka očekuje iznenađujuća prepiska. Budite samo iskreni i otvoreni. Rakovi koji su usamljeni neka se više kreću po nekim „starim mestima“.

Photo by Jernej Graj on Unsplash

Lav

Potrudite se da budete maksimalno diplomatični i fleksibilni. Miran razgovor je najbolji način da rešite probleme u ljubavnim odnosima i porodici. Nemojte okretati glavu od onih koji vas vole i nemojte se bojati da zatražite pomoć i savete drugih ljudi.

Neki zajednički rad ili cilj može biti od pomoći da se približite. Budite jaki i strogi prema sebi, jer ćete u suprotnom morati da se suočite sa posledicama svojih akcija.

Photo by Luke Stackpoole on Unsplash

Devica

Možete unapred izbeći neke probleme. Nemojte odustajati od svojih planova i ciljeva, jer ste sposobni da iz daleka uvideti neke probleme.

Usamljene Device imaju šansu da upoznaju neku zanimljivu osobu. Ohrabrite sebe i počnite da flertujete. Sreća će vas pratiti ako budete istovremeno koristili razum i intuiciju. Ako ste već u vezi, planirajte zajednički odmor ili na zanimljiv način provedite naredne dane.

Photo by Luke Stackpoole on Unsplash

Vaga

Imaćete problem da pronađete kompromis sa drugim ljudima, tako da slede dani nerazumevanja sa drugim osobama. Čak i ako uspete da zadržite spoljni mir, posao će vam donositi dosta nemira. Bliski ljudi će vas učiniti nemirnim, a možete od njih očekivati i laži ili ljubomoru bez razloga.

Biće potrebno da donesete neke odluke koje ne biste prihvatili u nekim drugačijim uslovima. Nemojte provocirati ljude i možda bi bilo najbolje da se na nekoliko dana povučete.

Photo by Liana Mikah on Unsplash

Škorpija

Možda to neće biti uočljivo spolja, ali to je još gore po vas, jer možete potpuno da eksplodirate. Ako budete na sve reagovali, možete ono što ste postigli pretvoriti u pepeo.

Naučite da cenite ono što imate. Prihvatite pomoć drugih, jer ponos nije uvek najpametnije rešenje. On vas sada može odvući do dna. Ako vam neko kaže nešto loše, ne shvatajte to ozbiljno.

Međutim, ako ste navikli na vođstvo, možda ćete privremeno morati da napustite lidersko mesto.

Photo by Tom Grimbert on Unsplash

Strelac

U narednim danima bićete pasivno aktivni. Poslovno ćete biti aktivni, ali u emotivnom životu možete ispoljavati pasivnost.

Zaljubljeni pripadnici vašeg znaka moraće da naprave neki izbor. Možete okriviti partnera, ali možete i prihvatiti odgovornost na sebe i postati heroj za partnera. Nemojte misliti ako postoje svađe da je nestala ljubav, jer to nije tačno. Ne donosite brzo odluke i sačekajte da se emotivna uzburkanost smiri.

Photo by Ugur Peker on Unsplash

Jarac

Nemojte se plašiti rizikovanja da biste sačuvali ljubav ili „prebacili“ vezu na neki novi nivo. Držite konce u svojim rukama, jer i najmanja svađa može biti razarajuća. Nemojte misliti da je sve podložno samo uzrocima i posledicama.

Potražite nove načine za postizanje ciljeva. Vreme je da preduzmete neke nove korake, kako biste se približili rezultatu.

Photo by Michael Held on Unsplash

Vodolija

Trebalo bi više vremena da provodite zajedno. Ako ste skromni, dobri su izgledi da deo koji ste uštedeli usmerite ka nekim potrebnim i velikim stvarima. Ove nedelje ne treba očekivati veće komplikacije. Možda ćete jedino osetiti manjak energije, pa gledajte da se fokusirate na najvažnija pitanja.

Ako očekujete neki odgovor ili vest, moraćete još malo da budete strpljivi.

Photo by Jack Anstey on Unsplash

Ribe

Nemojte odustajati i ako bude potrebno da žrtvujete svoju udobnost. Budite više među ljudima i potražite nove poznanike. Pokažite prema ljudima iskrenost, a bliskim osobama kažite šta je to što vam smeta.

Naredni dani traže da se uskladite sa prijateljima, pa i sa osobama sa kojima ste u prošlosti imali određene probleme. Ako ste sami, pokušajte da pronađete srodnu dušu. Izađite u četvrtak ili petak.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.