S neba pa u rebra! Prebrz si, frajeru!

Nekoliko nespretnih pokreta u cilju proveravanja da li je ona dovoljno vlažna, ne čini ni jednog muškarca dobrim ljubavnikom. Sa druge strane, ni to što je njena vagina ovlažila, ne znači da je vaša parterka spremna da prodrete u nju.

Ukoliko niste baš oboje napaljeni na brzaka, drži taj penis podalje od njene vagine dok se dobro ne potrudiš oko nje, odnodno, dok tvoja partnerka ne zavapi za njim.

Nasrćeš pijan na svoju partnerku!

Prođi je se!

Ako i pod dejstvom alkohola uspevate da upravljate svojom erekcijom, pre će biti da je vaš penis mekan kao perjani jastuk, nego tvrd kao stena. A ti si toliko desenzibilisan da ti je potrebno šest godina do dosezanja orgazma.

Ako si izašao sa svojim ortacima, a ona je već u dubokom snu kad si se vratio, željan njene senzualne bliskosti, biće bolje da učiniš uslugu i sebi i njoj i hrčeš u dnevnoj sobi te noći.

Međutim, ako je i vaša partnerka pijana, samo navalite jedno na drugo. Sličan se sličnom raduje! Jer konačan ishod u tom slučaju nije ni bitan, niti će ga se iko sećati. Sem što će se prepričavati po zlu. Verovatno i povraćanju.

Nikad kraja!

Da, postoje izuzeci i vreme kad želite da vaš seksualni odnos traje danima i noćima, bez kraja i konca, zauvek, ali prema nekom nepisanom pravilu, svaki seksualni odnos koji traje duže od 20 minuta tera ženu na zevanje, pre nego na stenjanje.

Hoćete da svršimo u isto vreme kad i vi!

Gde si bio poslednjih deset godina?! Za početak, samo 20% žena doživi orgazam tokom penetracije, nažalost, osim ako niste pridodali neke dodatne akcije, poput, klitorisne stimulacije.

Istina je da su šanse za paralelno-obostranim dostizanjem vrhunca minimalne i dešavaju se, uglavnom, slučajno. Osim ako niste baš toliko senzibilni i strpljivi, vešti u praćenju osećaja svoje partnerke i uzdržavanju svog nagona da možete da kontrolišete situaciju do kraja. Nikako ne spadaju u pravilo i nešto što se redovno, svima dešava. Lažu!

Zabadanje kao maljem!

Još uvek je na mestu broj jedan na listi šta žene ne žele! Alo, bre! Pa nije to težak, fizički rad. I to, prinudni!

Stalno menjanje pozicija!

Omiljena disciplina muškaraca koji sebe smatraju žešćim pastuvima u krevetu. Aman, hoćeš li se skrasiti više?! Misliš da je impresionirana obrtanjem poput božićnog praseta na ražnju?! I da je sve na šta misli u tom trenutku kad je prekineš u uživanju, samo nastavi tako, frajeru?! Predlažemo da razmisliš ponovo!

Ako želiš da promeniš položaj, pokušaj sa manjim, gotovo, neprimetnim promenama, koje neće remetiiti njen užitak.