Predstavljamo vam najtraženije modne komade u ovom trenutku koji bi mogli da vam posluže kao inspiracija za prolećnu kupovinu i kombinovanje odeće.

Postoji nešto preobražavajuće u vezi sa modelima sa jedinstvenim detaljima, a dizajner koji se u ovom domenu neprestano ističe je Jonathan Anderson. Za svoju kolekciju za proleće – leto 2020 JV Anderson eksperimentisao je sa jednostavnim oblicima, pa ne čudi što je ovaj blezer ono što krasi naš ovonedeljni odabir.

Jonathan Anderson na fantastičan način spaja inovaciju i tradiciju u svemu što radi, a svakodnevne komade čini da izgledaju izvanredno.

Jednostavnost bež i bele palete protiv subverzije skulpturalnog volumena je ono što osvaja.

Pročitajte i ovo: Osvežite letnju odeću novim belim farmerkama

JW Anderson, net-a-porter.com

Ovakav model blejzera odlično pristaje uz skrojene pantalone i elegantne čizme sa četvrtastim pačjim kljunom za posao, sa kosom vezanom u niski konjski rep, kako bi se istaklo oštro krojeno reverje.

Pročitajte i ovo: Na šta bi trebalo da obratite pažnju ako hoćete da nosite bele farmerke

Ako i vi žudite za modnim komadima sa nečim posebnim u sebi, pogledajte Rejina Pyo asimetričnu midi suknju.

Londonska dizajnerka inspiraciju pronalazi u životima ljudi, što objašnjava zašto ova suknja može da se uvuče pravo u naše ormare, i da je nosimo iz nedelje u nedelju, ali da se priom u svakom trenutku osećamo jedinstveno, zahvaljujući njenom teksturalnom kontrastu i smelom blokiranju boja.

Rejina Pyo, net-a-porter.com

Valentino je, takođe, podigao osnove na novi nivo zahvaljujući svojoj ponovljenoj verziji klasičnog totera od slame – dodavši kožnu oblogu i zlatnu kopču za logo.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za proleće – leto 2020. godine

Kombinujte je sa pletenom midi haljinom za opušteni izgled van posla ili je prebacite za kancelariju uz prilagođeni kombinezon.

Valentino, net-a-porter.com

Na prednjoj strani obuće, crne cipele od cipele Jimmy Choo-a, s dijamantskim vozovima koji elegantno zmiju po cipelama, su sofisticirani primer kako napraviti osnove, ali još bolje.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič obuće u trendu za proleće – leto 2020. godine

Jimmy Choo, net-a-porter.com
Sophie Buhai, net-a-porter.com
Khaite, net-a-porter.com
Givenchy, net-a-porter.com
Laura Lombardi, net-a-porter.com
Altuzarra, net-a-porter.com
Bottega Veneta, net-a-porter.com
Altuzarra, net-a-porter.com

Pratite SITO&REŠETO i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter