Tokom svakog godišnjeg doba nađe se onaj jedan modni komad, srednjeg cenovnog dometa, za kojim svi žude i za kojim se napravi poduža lista čekanja.

Da bi neki modni komad dobio epitet najtraženijeg, mora da poseduje tri glavne karakteristike: poželjnost, svestranost i priuštivost.

Modni komad koji se mora imati ove modne sezone je Gabriella haljina iz Londonskog online butika, Kitri.

Foto Kitri

Kako to obično biva u poslednje vreme, zelena, štampana košulja – haljina primećena je najpre na modnoj influenserki ili blogerki Charlotte Groeneveld (takođe, poznatoj kao modna gitara) tokom Nedelje mode u Njujorku, koja je u okviru plaćene saradnje s Kitri modnim studio, podelila sliku na svom Instagram profilu. Slika je brzo prikupila više od 5.700 lajkova i pokrenula listu čekanja za haljinu.

Nakon daljnje promocije na stranici Kitri, lista čekanja za haljinu od 145 funti počela je rapidno da raste, tako da je dostigla brojku veću od 800 ljudi.

Stoga, hajde da vidimo šta je to u ovoj haljini što je učinilo tako poželjnom. Koja je to čarobna formula koja je nagnala kupce da je žele više od svih ostalih?

Foto Kitri

“Mislim da je razlog tome što je to prava prolećna haljina: odgovarajuće boje, pravi stil i dužina, i lako se kombinuje za sve prilike, od kancelarije do večernjeg izlaska – uz nju možete da nosite pufer ili kožnu jaknu, kaubojke ili visoke potpetice”, rekla nam je Groeneveld.

Osnivačkinja modne marke Kitri, modna dizajnerka Haeni Kim, slaže se da uspeh ove haljine leži u njenoj svestranosti.

Foto Kitri

“Zelena boja živi svoj pravi trenutak ove sezone, daje osećaj stvarne svežine kada se nosi, šalje direktnu poruku, ali najvažnije od svega je što je nosiva i pristaje svim tonovima kože”, objasnila je. “Mislim da Gabriella radi jer je tako svestrana, prava količina ženstvenosti i flertuoznosti, možete da je nosite na posao, ali i tokom vikenda. Tokom dana, nosite je s patikama, kao što je to Charlotte uradila, a uveče s visokim potpeticama.”

Najtraženija prolećna haljina dostupna je na kitristudio.com – dok traju zalihe.