Kad žena želi da načini promenu u svom životu, polazi obično od kose, zar ne?!

A boja kose i frizura svakako i jesu najuočljivije promene, na prvi pogled. Ukoliko ste spremne za promenu, predstavljamo vam 20 najaktuelnijih boja kose, direktno sa modnih pista.

5Najtraženije boje sezone su svetlo bakarna, mahagoni crvena, medeno plava i boja crnog sladića. Da biste ih lakše prepoznali u katalozima svetskih proizvođača boja za kosu, u originalu nazvane su black liquorice, red mahogany, honey blond i light copper.

4Za ljubitelje pastelnih nijansi, vreme je da padnu u iskušenje sive, plave i roze.

Ukoliko želite da svoju kosu okupate svetlošću, nađite dobrog majstora koji će umesti da izvuče dobar balajaž ili neku drugu tehniku koja će naglasiti konture vaših vlasi i kose, koja je prethodno dobro ošišana. Jer bez toga, dobre frizure nema.

3Najhrabrije mogu da izvuku deblje pramenove u jakim pastelnim tonovima plave, roze, nalik na sirene. Golden rose je i dalje aktuelna.

2Zvanični nazivi najpopularnijih boja za kosu ove jeseni su forest reflections, hazelnut, bronde, Californian blonde, Nordic schiariture, baby blue, golden rose, steel gray, pearly platinum, black blue, black licorice, brown mahogany, brown hazel, auburn, blazing copper, titian blonde, platinum blonde.

1