Završnicu bilo kog odevnog ansambla predstavlja šminkanje vašeg lica!

Da li će šminka na vašem licu biti ušećerena trešnja na vrhu voćnog kupa ili samo koštica, stvar je veštine vaših ruku i izbora koji načinite! Boje koje koristite, linije koje izvlačite, debljina slojeva koje nanosite ili nedostatak svega toga, može da poboljša ili potpuno skrši vaš celokupan izgled.

aBaš kao slikar kad stane pred potpuno prazno, belo platno, potrebno je da se dobro zagledate u svoje oči, usne, obrve, jagodice, vrat i dekolte, da biste četkicama i nanošenjem šminke na svoje lice stvorili remek delo. Bez obzira na to kako izgledao završni rad, šminka na vašem licu obično je prvo što će drugi primetiti na vama i što se najviše ističe.

S obzirom na to da se menja godišnje doba i da je u skladu s tim potrebno da promenimo način negovanja kože lica i tela, predlažemo vam da pre hvatanja za četkice za šminkanje povedete računa o negovanju, pa tek onda o šminkanju. Jer nema te šminke koja će da ulepša oronulo, umorno i nenegovano lice. Može samo još dodatno da ga naruši. Lepo lice je pre svega dobro negovano lice. Sve ostalo je samo nadgradnja!

A kao i u svemu ostalom, i u šminkanju postoje trendovi, koji se menjaju iz sezone u sezonu, a mi vam predstavljamo najnovije trendove, cake i aktuelnosti!

Važno je da znate da ove sezone sve se svodi na individualnost, autentičnost i isticanje sopstvene ličnosti, ostavljajući jak, lični pečat svakim svojim gestom i činom, kako u modi, tako i u šminkanju.

#1 Jarko crvene usne

 

20#2 Gotik, tamni ruževi za usne

10

#3 Pastelno i svetlo roze usne

18

#4 Bezbojni ruževi za usne/nude

17

#5 Bakarne senke za oči

6

#6 Senke za oči u duginim bojama

4

#7 Crna senka za oči, naneta pod pravim uglom

1

2

#8 Smokey eyes, na novi način

2122

#9 Originalno izvučene linije a.k.a. Statement lines

1112

#10 No make up eyes/Nenašminkane oči

15

#11 Prstohvat ultra sjajne senke na kapcima

8

9

#12 Prozirno, sjajno, besprekorno čisto lice

19

#13 Izbeljene obrve

3

#14 Prirodne obrve

14

#15 Naglašene trepavice

13

#16 Prirodni izgled lica

7