LANCÔME La Nuit Trésor

Najnoviji LANCÔME La Nuit Trésor miris u sebi ima spoj Damaskne ruže, voćnih nota maline i borovnice, sa nagoveštajem vanile. Ovaj upečatljivi voćno – cvetni miris polako u sebi otkriva žive citrusne note, čiji zanosmi miris traje do sumraka.

YSL Mon Paris Star Collector Edition

Mešavina pačulija i belog mošusa, YSL novi miris u sebi savršeno spaja slatke i aromatične mirisne note, u zaista moderan i jedinstven miris.

Coach Eau de Toilette

Inspirisan Njujorkom, parfem otvara mirisna nota mandarine, ružičastog grejpa i sveže kruške, pre nego što ih umiri baza sačinjena od kedra i sandalovine.

Dolce&Gabbana Velvet Cypress

Nastao mešanjem kedra, čempresa i sicilijanskog limuna, Dolce&Gabbana novi, aromatični miris provešće vas mediteranskim voćnjacima i pripremiti za leto svojom nostalgičnom notom sveže pokošene trave.

Aqua di Parma Peonia Nobile

Aqua di Parma u ograničenom izdanju, u sebi kombinuje crni biber, malinu, božur i geranijum, što zajedno stvara slatku, baštensku mirisnu notu, zbog koje će vam biti drago što ste uložili u nju.

Sisley Izia

Sislijev novi miris počinje mešavinom slatke i citrusne mirisne note, da bi potom otvorio u sebi dublju, drvenu notu. Savršen miris za rano proleće.

Marc Jacobs Daisy Kiss

Kolekcija mirisa Daisy toliko je dobro prihvaćena od strane publike da se proširila na tri klasična mirisa, Daisy Dream, Daisy Eau So Fresh i originalni Daisy. Za proleće 2017. godine, koozmetička kuća Marc Jacobs predstavila je i četvrti miris iz kolekcije, po nazivu Daisy Kiss, koji svojom mirisnom notom napravljenom od mešavine božura, ruže i nektara grejpa uzdiže u nebesa.

Armani Si Rose Signature Eau de Parfum

Na osnovu originalnog mirisa Si, u novu, ograničenu seriju mirisa, dodati su majska ruža i turska ruža, radi jačeg mirisnog obrta.

Viktor&Rolf Flowerbomb Bloom

Novi, prolećni miris Flowerbomb Bloom u sebi meša slatke i voćne mirisne note, sa laganim i mekim notama cvetnog buketa za suptilni mirisni efekat u vidu toaletne vode, savršene za proleće.

Flower by Kenzo Eau de Lumiere

Flower by Kenzo unapređen je za novu, prolećnu sezonu svetlom i svežom mirisnom notom kruške, meda i ruže.

Gucci Bamboo Limited Edition Eau de Parfum

Nova, ograničena serija mirisa nežno prianja na kožu svojim jakim i dugotrajnim mirisnim notama marokanskog ljiljana, tahićanske vanile, sandalovine i sivog ćilibara.

Byredo Bibliotheque

Poznat kao jedna od Byredo najpopularnijih mirisnih sveća, Byredo Bibliotheque miris lansiran je na tržište u vidu parfema samo na određeno vreme.

Penhaligon’s Savoy Steam Eau de Parfum

Mešavina latica ruža, ružičastog bibera i ruzmarina u ovom Penhaligonovom mirisu daje lagani, ali vatreni završni udarac koji će vas na savršen pripremiti za proleće.