Dolaskom septembra došlo je i vreme je da se vratimo u na posao, ali ne kao letos, u opuštenom, nonšalantnom fazonu, već u velikom stilu, što znači ne bez praktične i cool tašne!

Za mnoge od nas upravo je septembar period koji je najviše opterećen novim odlukama i dobrim namerama, mnogo više nego što je to početak nove godine. Vraćamo se na posao, postavljamo nove ciljeve, prihvatamo nove obaveze, ali spremni i za nove gradske avanture!

Da bismo postavili solidan kamen temeljac za uspešnu godinu pred nama, moramo pažljivo da odaberemo novu tašnu, koja čini razliku, a koju ćemo nositi veći deo dana.

Pročitajte i ovo: Rascvetajte jesen cvetnim haljinama u stilu Kejt Midlton

Bata, bata.it

Savršena tašna za posao treba da zadovolji određeni kriterijum.

Pre svega, treba da je praktična, da ima udobne ručke i da bude lagana, jer ćete da je nosite ceo dan, a možda vas očekuju i mnogobrojna poslovna putovanja.

Pročitajte i ovo: Mirisna rapsodija: Najbolji novi jesenji parfemi

Prostrana, što znači dovoljno velika da u nju stane sve što nam je potrebno od ličnih stvari za ceo dan van kuće, ali svakako bilo bi dobro da u njoj ima mesta za držanje laptopa ili iPada, rokovnika, telefona, punjača, a ako još stane i užina, to bi bio pun pogodak.

Pročitajte i ovo: Osvežite svoju garderobu sa par upečatljivih detalja

Carpisa, carpisa.it
Mango, mango.com

Moderna, a ipak, klasična. Predlažemo vam da za posao odaberete tašnu u klasičnoj i svestranoj boji, kako biste mogli da je kombinujete sa što više odevnih kombinacija.

Pročitajte i ovo: Obrni igricu uskom suknjom koja nikad nije bila seksipilnija

A da biste se razlikovali od drugih, odaberite tašnu sa nekim zanimljivim detaljom, da vam bude lepo i oku milo čak i kada bacite pogled na nju kraičkom oka, dok vas posmatra sa ruba radnog stola, čekajući na vas da je zgrabite u ruke i krenete u život van posla.

Pročitajte i ovo: Podesite ton odevanja za novu sezonu obućom u neutralnim tonovima

Čini se nemogućom misijom, ali nije, moraćete možda samo malo više da razgledate šta ima u ponudi na tržištu ove sezone, mada, već ćete se vas dve prepoznati kada vam se energije spoje. Možda vas budu inspirisali naši predlozi.

Bottega Veneta, net-a-porter.com
Bottega Veneta, net-a-porter.com
Boyy, net-a-porter.com
Givenchy, net-a-porter.com
Mansur gavriel, net-a-porter.com
Mulberry, mulberry.com
Valentino, net-a-porter.com
Stand Studios, net-a-porter.com
Off-White, net-a-porter.com
Zara, zara.com
Gucci, net-a-porter.com
Fendi, fendi.com
Bata, bata.it