Iako Danijela Biškup, dizanerka obuće i kreatorka brenda LILU, kaže da ne treba da se zatrpavamo obućom, u skladu sa filozofijom Vivijen Vestvud (Buy less!), već sam prvi pogled na njenu najnoviju kolekciju čizama za jesen – zimu 2018/19 (a gde su tek cipele!) ukazuje na to da ona radi sve što je u suprotnosti sa njenim polaznim stavom i time nas žene stavlja na goleme muke.

Pažljivo pogledajte samo neke od modela iz njene najnovije kolekcije čizama za jesen – zimu 2018/19 i recite sami – da li je moguće da žena odabere samo jedan par čizama koji će nositi u nastupajućoj sezoni ili bi rado posedovala sve, i to u više boja.

Tu su svi modeli koji se nose ove sezone, od najvećeg hita među čizmama, kaubojkama, preko kratkih, šarenih, ludih čizama do gležnja, malo dubljih, dubokih, od kože ili antilopa, malenih, vragolastih kitten štiklica, i onih stabilnih, za po ceo dan, do vrtoglavo visokih potpetica, za smele i odvažne. A tek dezeni, kroko i zmija prosto deluju neodoljivo! I ti sad budi žena praktična i ekonomična koja će odabrati samo jedan par.

Javite nam šta ste odlučili!

LILU by Danijela Biškup