Jupiter, na 28° 36′ Riba, formira sekstil sa Plutonom, na 28° 36′ Jarca 3. maja 2022. Ovo je jednokratni tranzit (ne ponavlja se još dva puta kao mnogi tranziti spoljnih planeta).

Sa Jupiterom koji formira sekstil sa Plutonom, otkrivamo naše ambicije i motivaciju, i to je prijatno, produktivno iskustvo. To je vreme kada želimo da poboljšamo, rastemo i dovedemo nešto na viši nivo.

Ovaj tranzit uglavnom favorizuje poslovanje, zakon i trgovinu. Sada bismo mogli da uživamo u povećanom uticaju, veri i uvidu. Želja za većim ličnim značajem može nas navesti da dajemo sebe ili da nas motiviše da ambicioznije sledimo lične ili profesionalne ciljeve.

Sekstil Jupiter-Pluton poboljšava našu sposobnost da utičemo ili ubeđujemo. Jedna od najpozitivnijih upotreba ovog tranzita je preduzimanje koraka da poboljšamo sebe. Možemo da rešimo dugogodišnji problem ili da iskoristimo resurse koje u prošlosti nismo prepoznali.

Pročitajte i ovo: Aspekti Sunca i Plutona u muškom horoskopu i njegov odnos prema ženama

Tražimo više smisla u našim životima i dok težimo osećaju svrhe, verovatno ćemo preduzeti korake koji će nam pomoći da poboljšamo svoje živote, stil života ili važan projekat.

Malo konkurencije, čak i ako je to samo sa nama samima i našim prethodnim učinkom, može nam pomoći da rastemo. Možemo biti oportunisti – lakše je nego obično prepoznati prilike jer želimo da napredujemo.

Pročitajte i ovo: Pluton po kućama u natalnom horoskopu

Kako se povezujemo sa svojim skrivenim talentima ili željama, počinjemo da prihvatamo nove pravce ili potrage.

Jupiter sekstil Pluton u natalu

Jupiter sekstil Pluton u natalu daje moć i uticaj da se donesu pozitivne promene u svetu. Imate dobru dušu koja se neprestano razvija. Imate široko znanje i odlučnost da date značajan doprinos društvu.

Pročitajte i ovo: Pluton, ludak i kontrolor, opsesivna želja za pobedom i kontrolom

Možda ste zainteresovani za filozofiju, muziku, obrazovanje, religiju ili politiku. Za koju god karijeru da se odlučite, donosite širok, sveobuhvatan pogled sa sposobnošću organizovanja i reformisanja. Često postoji duhovni razlog iza vaše potrebe da reformišete zastarele ili pokvarene sisteme, uverenja ili organizacije.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT PLUTON, eksplozivni sudar pobesnelih suvladara Škorpije

Vaši liderski kvaliteti i samouverena aura vas čine popularnim i kojima se dive. Možete biti primer drugima kako da uspete kroz stalni lični razvoj. Vaša poštena priroda, velikodušnost i dobar moral znače da ćete retko zloupotrebljavati svoju moć ili se ponašati sebično. Ako radite sami, vaša dostignuća mogu napraviti veliku razliku u životima drugih.

Pročitajte i ovo: Najuzbudljiviji aspekt godine: JUPITER SEKSTIL URAN 17. februar 2022. – Uzbudljive promene i neočekivani dobici 

Rad sa grupama vam omogućava da započnete pozitivne promene i održite zamah kroz učešće u grupi. Možete inspirisati ili motivisati ljude da rade zajedno za opšte dobro. Trebalo bi da uživate u uspehu i sreći u životu i da vas pamte po tome što pravite razliku.

Pročitajte i ovo: Kako JUPITER U RIBAMA I OVNU u 2022. utiče na vaš horoskopski znak i podznak (VAGA – RIBE)

Trebalo bi da profitirate od ulaganja u tržišta u razvoju i napredne kompanije. Akumulacija bogatstva je nagrada za vaše pozitivne doprinose i finansiraće vaše filantropske interese.

Jupiter sekstil Pluton u tranzitu

Jupiter sekstil Pluton u tranzitu donosi uspeh kroz pozitivne promene. Ne morate da forsirate promene ili da reagujete na neočekivane promene. Ovo je prirodan razvoj u vašem životu povezan sa povećanom moći i uticajem, duhovnim i ličnim rastom, stvaranjem bogatstva i profesionalnim napredovanjem.

Pročitajte i ovo: Kako JUPITER U RIBAMA I OVNU u 2022. utiča na vaš horoskopski znak i podznak (OVAN – DEVICA)

Moćne snage rade iza kulisa da vas unaprede i uzdignu na viši nivo. Mogli biste da dobijete unapređenje na poslu sa više liderske pozicije. Vaše investicije možda sazrevaju ili doživljavaju nagli rast. Možda ćete upravo vi pokrenuti neku pozitivnu promenu u svom životu ili pomoći drugoj osobi ili grupi ljudi.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o JUPITERU U RIBAMA (29.12.2021. – 20.12.2022.)

Snažan nagon da nešto reformišete u svom životu poklopiće se sa mogućnošću da uradite upravo to. Idite sa tokom i u potpunosti iskoristite mogućnosti koje se otvaraju pred vama.

Ovo bi trebalo da bude vreme velikog zadovoljstva vašim dostignućima. Vaš uspeh bi trebalo da prati veći uticaj i popularnost.

Pročitajte i ovo: Šta nam donosi JUPITER U RIBAMA (29.12.2021. – 20.12.2022.)

Takođe je moguće da vaš život transformiše neka moćna i uticajna osoba. Možda ćete doći u kontakt sa harizmatičnim vođom u obrazovanju, poslu, religiji ili duhovnosti koji ima dubok uticaj na vaš životni pravac.

Slavne ličnosti koje imaju Jupiter sekstil Pluton u natalu

Prince Albert II of Monaco 0°01′, Divine 0°05′, Enrique Peña Nieto 0°05′, Charles Albright 0°05′, Julian Assange 0°08′, Nancy Mitford 0°14′, Anthony Burgess 0°14′, John W. Donaldson 0°15′, Robert Schumann 0°21′, George Pell 0°24′, Andy Gibb 0°25′, Dolores O’Riordan 0°26′, Kim Novak 0°28′, Nancy Spungen 0°33′, Elon Musk 0°34′, Don James 0°34′, Ellen Degeneres 0°37′, Althea Flynt 0°41′, Brutus de Villeroi 0°44′, Wolfgang Amadeus Mozart 0°45′, Stacy Keach 0°46′, Peter Finch 0°52′, Charlotte Gainsbourg 0°53′, Lyndon B. Johnson 0°53′, Yoko Ono 0°55′, Evangeline Adams 1°13′, Louis Pasteur 1°18′, Michael Moore 1°20′, Roman Polanski 1°24′, Johnny Weissmuller 1°33′, Jackie Chan 1°37′, Kathie Lee Gifford 1°41′, Shelley Ackerman 1°56′.