Citrusne note limunove kore, pomorandžinog drveta i mandarine, sofisticirani cvetni i miris aromatičnog mošusa – to su mirisne note koje obeležavaju proleće i leto 2015. godine.

Provociraju nas da obratimo pažnju na sveža, prolećna jutra i sunčane, letnje dane i inspirišu na letovanje na Mediteranskoj obali.

Mi predlažemo 10 novih mirisa za ovu sezonu, a vi odaberite prema svom ukusu.

Aerin Rose de Grasse Parfum Pravi, klasičan miris ruže, za cvetne duše. Ženstven, elegantan i sofisticiran. Upečatljiv miris ruže, ublažen je aromom mošusa, ambroka i ljubičastog drveta.
Aerin Rose de Grasse Parfum
Pravi, klasičan miris ruže, za cvetne duše. Ženstven, elegantan i sofisticiran. Upečatljiv miris ruže, ublažen je aromom mošusa, ambroka i ljubičastog drveta.
Roberto Cavalli Paradiso Inspirisan doživljajem leta na Italijanskom delu Mediteranse obale, Roberto Cavalli novi parfem Paradiso, nadovezuje se na pejzaž regiona, kroz mirisne note bergamota, jasmina, pomorandže, čempresa i pinjola. Miris je senzualan, letnji i vrlo Cavalli.
Roberto Cavalli
Paradiso
Inspirisan doživljajem leta na Italijanskom delu Mediteranse obale, Roberto Cavalli novi parfem Paradiso, nadovezuje se na pejzaž regiona, kroz mirisne note bergamota, jasmina, pomorandže, čempresa i pinjola. Miris je senzualan, letnji i vrlo Cavalli.
Marni Spice Eau de Parfum Bogat, pun, začinjen miris, koji odiše samopouzdanjem, četvrti je po redu miris, iz ove porodice, od lansiranja svog debi mirisa 2012. godine. Kombincija jakih mirisa đumbira, kardamoma, cimeta i crnog bibera, koji odmah udaraju u nos. Prate ga blage note jasmina, mimoze, ruže, pačulija i mošusa. Zajedno stvarajuopojnu mešavinu mirisa, koji obara s nogu.
Marni Spice Eau de Parfum
Bogat, pun, začinjen miris, koji odiše samopouzdanjem, četvrti je po redu miris, iz ove porodice, od lansiranja svog debi mirisa 2012. godine.
Kombincija jakih mirisa đumbira, kardamoma, cimeta i crnog bibera, koji odmah udaraju u nos. Prate ga blage note jasmina, mimoze, ruže, pačulija i mošusa. Zajedno stvarajuopojnu mešavinu mirisa, koji obara s nogu.
Hugo Boss Hugo Woman Eau de Parfum Sladak, voćni i mladalački miris.
Hugo Boss Hugo Woman Eau de Parfum
Sladak, voćni i mladalački miris.
Elie Saab Le Parfum Eau de Toilette Resort Collection Voćno-cvetni miris, sa gurmanskim notama smokve, mandarine, pomorandžinog cveta, jasmina, kedra i ćilibara, namenjeni su za stvaranje prolazng ali intenzivnog osećaja, ispunjenog harmonijom. Jednostavno, besraman. Limited edition,
Elie Saab Le Parfum Eau de Toilette Resort Collection
Voćno-cvetni miris, sa gurmanskim notama smokve, mandarine, pomorandžinog cveta, jasmina, kedra i ćilibara, namenjeni su za stvaranje prolazng ali intenzivnog osećaja, ispunjenog harmonijom. Jednostavno, besraman.
Limited edition,
Diana Vreeland Smashingly Brilliant Eau de Parfum Poslednji u nizu mirisa, napravljenih u čast bivše urednice američkog Vogue-a, Dajane Vrilnd. Citrusna nota limunove kore, aromatične verbene, bosiljka i bobica kleke, ostavljaju momentalno upečatljiv utisak.
Diana Vreeland Smashingly Brilliant Eau de Parfum
Poslednji u nizu mirisa, napravljenih u čast bivše urednice američkog Vogue-a, Dajane Vrilnd.
Citrusna nota limunove kore, aromatične verbene, bosiljka i bobica kleke, ostavljaju momentalno upečatljiv utisak.
Annick Goutal Eau du Ciel Eau de Toilette Prilično cvetni miris, sa notom lipovog čaja, ružinog drveta, belog mošusa, irisa i pčelinjeg voska, spakovan u božanstvenoj bočici, kakvu samo Francuzi znaju da osmisle.
Annick Goutal Eau du Ciel Eau de Toilette
Prilično cvetni miris, sa notom lipovog čaja, ružinog drveta, belog mošusa, irisa i pčelinjeg voska, spakovan u božanstvenoj bočici, kakvu samo Francuzi znaju da osmisle.
Kao dopuna muškom parfemu Versace Eros, iz 2012. godine, Eros za žene kombinuje mirisne note bergamota, nara, limuna, jasmina i božura, sa bazom od sandalovine, ambroka i mošusa, stvoren sa namerom da oda počast Erosu, grčkom Bogu ljubavi.
Kao dopuna muškom parfemu Versace Eros, iz 2012. godine, Eros za žene kombinuje mirisne note bergamota, nara, limuna, jasmina i božura, sa bazom od sandalovine, ambroka i mošusa, stvoren sa namerom da oda počast Erosu, grčkom Bogu ljubavi.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.