Spremni da uzdrmate svoj seksualni život?

Od romantičnog do raskalašnog, udobnog do izazovnog, nova seksualna pozicija je odličan način da imate zdraviji, srećniji seksualni život uz minimalan napor sa vaše strane.

Image by drobotdean on Freepik
Image by drobotdean on Freepik

#1 Udoban seks

Licem u lice, intenzivan kontakt očima, ušuškani jedno drugom u naručje… ovo više liči na erotsko maženje nego na pravi seks.

Biti rame uz rame je fantastičan način da se nevoljni ljubavnik upozna sa duhovnim seksom, a ovu poziciju je veoma lako savladati.

Pročitajte i ovo: Kako da imate seks svaki dan po ceo dan

Ideja za udoban seks: Započnite u dobrom starom misionarskom položaju – on na vrhu – a zatim kada prodre, okrenite se na bokove, obavijajući ruke jedno oko drugog radi podrške, a njegova butina opkoljava njen kuk.

Ne pokušavajte ovde sa konvencionalnim zabadanjem – umesto toga, stisnite mišiće karličnog dna i uživajte u suptilnijim pokretima potiska. Njene butine su skupljene, zbog čega se oseća primamljivo zategnuto. A kada završite sa ovim duhovnim stvarima, ova pozicija je savršena za prljave razgovore licem u lice.

Pročitajte i ovo: Sporedni efekti u seksu: Gadi mi se…

Top savet:

Ovaj položaj je odličan za klitoralni kontakt. Da biste dodatno poboljšali osećaj, pokušajte da prekrstite noge tako da vam donje koleno bude na vrhu. Ovo neće samo učiniti da se osećate čvršće prema njemu, već će poboljšati i stimulaciju usana i klitorisa.

Image by gpointstudio on Freepik
Image by gpointstudio on Freepik

#2 Učaurenje

Jednostavno se zagrlite, dišete ujednačeno i s ljubavlju se odnostite jedno prema drugom. Ovo je nežna pozicija „hajde da se povežemo na duhovnom nivou“, ali možete da zagrejete stvari kroz seksi snogove. Ipak, ostanite u trenutku, barem nekoliko minuta pre nego što ga povećate.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o spermi

Evo kako da ovu poziciju sprovedete u delo: On kleči, ona se penje na vrh, nastavljajući da se mazi. On je sada u njoj, ali još nema guranja! Ovde se radi o spajanju kao jedno, tako da se oboje osećate „učaureno“ u svojoj ljubavi jedno prema drugom. Nežno, da, ali hajde – tu je uključena penetracija, tako da nije tako nežno!

Pročitajte i ovo: Šta da radite ako ne podnosite ukus njegove sperme

U redu, sada uđi u pravu akciju… Ona se naginje unazad i visi mu o vratu kao podrška dok on počinje da je pomera napred-nazad da bi stvorio toliko žuđeno trenje. Približite se ponovo ako želite da nastavite sa šuškanjem (a ko ne).

Pročitajte i ovo: Da li muškarac koji često masturbira brže svršava u seksualnom činu sa ženom? 

Top savet

U ovoj poziciji ona će želeti da se utopi u njega i on će čeznuti za nečim malo žustrijim. Povećavajući osećaj prema njemu, moći ćete da uživate u tom sporom i senzualnom mlevenju duže.

Navucite silikonski vibrirajući ljubavni prsten na penis da biste poboljšali fizičke senzacije za oboje.

Image by pressfoto on Freepik
Image by pressfoto on Freepik.com

#3 Chill-out sesija

Previše umoran, previše pijan ili prepun stomak da bi imao seks? Sada nemate izgovora! Ova pozicija je izmišljena baš za takve prilike.

Ideja o seksu za opuštanje. On se naslanja na neki čvrst, ali udoban nameštaj, ona leži ispred njega, podižući noge da se oslone na njegova ramena, a on zatim prodire u nju.

Pročitajte i ovo: Najpoželjnija žena – Seksi domaćica

To je seksi jer oboje imate sjajan pogled na telo jedno drugog, a penetracija je duboka i intenzivno zadovoljavajuća.

Drži njene kukove i pomera ih u skladu sa svojim. Ako on zaista, zaista želi da privuče njenu pažnju, može da posegne i igra se sa njenim klitorisom ili anusom.

Pročitajte i ovo: Zašto imamo seksualne fantazije – koja je njihova shvrha i kako mogu da dovedu do krvavog pira?

Top savet

Ovo je savršena pozicija za ručnu stimulaciju klitorisa.

Ona može preuzeti kontrolu sa Superseks Bullet Vibratorom ili dozvoliti svom partneru da ga provuče između njenih nogu dok se ritmično uvlači u nju.

Foreplay photo created by yanalya - www.freepik.com
foto by yanalya – www.freepik.com

#4 Bezobrazni manevar

Ovo funkcioniše na (veoma stabilnoj) stolici (bez ruku) ili na stepenici – sve što vam treba je da može da sedne na uobičajen način, sa njom u krilu i vašim stopalima na podu. Zatim se podiže gore-dole da se ljulja po njegovom penisu.

Pročitajte i ovo: TAJNE ŽENSKOG ORGAZMA: Kako da pojačate orgazam (u 11 koraka) 

Postoje očigledne prednosti za ovo: prvo, može se prirodno preobraziti od onoga što je počelo kao trenutak privrženosti.

Drugo, smešno je lako za nju ili on da posegne dole ili okolo da stimuliše njen klitoris. U međuvremenu, ona radi kao lapdancer (pleše u njegovom krilu), dodajući mnogo bezobzirnih pomeranja.

Pročitajte i ovo: ZAŠTO JE SEKS ZA MENE BOLAN: Duga lista razloga zašto penetracija može da proizvodi bol

Top savet:

Ovo je odlična pozicija za igru grudima. Dodajte mu dobru dozu silikonskog maziva ili ulja za masažu u njegove ruke i on će moći da ih masira.

Ako uživa u igri sa testisima tokom penetracije, može lagano da raširi noge, dozvoljavajući joj da se spusti između njegovih nogu kako bi uzvratila erotsku masažu.

Honeymoon photo created by Kireyonok_Yuliya - www.freepik.com
foto by Kireyonok_Yuliya – www.freepik.com

#5 U njenim rukama

Bilo bi vam teško da nađete renomiranog stručnjaka za seks koji vam neće savetovati da dodate stimulaciju klitorisa u bilo koju poziciju za seks.

Pročitajte i ovo: Kako (i kada) nastaviti sa seksom posle neverstva

Ali ko radi najbolji posao – on ili ona? Ona obično osvaja nagradu, jednostavno zato što se većina parova odlučuje za maženje, što mu je teško da bude nežan i dosledan dok gura. Njegova ruka često biva odbačena od mete, a da on ne shvati – ona može da oseti da je sve nestalo.

Pročitajte i ovo: SEKSUALNI BONTON: Ovi fini maniri u krevetu garantovano će impresionirati vašeg partnera

Pokušajte da napravite V oblik sa prva dva prsta jedne ruke i postavite ih oko vagine tako da penis klizi između. Ovo stimuliše klitoris, unutrašnje usne i uretru – kao i pojačanje za njega.

Top savet

Dodajte lubrikant da poboljšate osećaj klizavosti za oboje.

Image by standret on Freepik
foto by standret on freepik.com

#6 Pogledaj, bez ruku!

Najbolji način da postigne orgazam tokom seksa je da ima trojku – uz njen vibrator.

Ovo je odlična pozicija za njega da je stimuliše ili da se odluči za alternativu koja odgovara paru „bez ruku“.

Pročitajte i ovo: Tajne erotske masaže, korak po korak

Moj omiljeni je novi izum koji se zove We-Vibe. Mali je, u obliku slova C i nosi ga ona. Uključite ga, umetnite jedan kraj do krivine i on se otvara u L oblik. Klitoralni jastučić leži uz usne i klitoris, drugi kraj radi na G tački. Poravnava se tako da to ne može da oseti tokom seksa, ali će i dalje osećati prijatno zujanje.

Pročitajte i ovo: Zašto moj partner i dalje masturbira solo: Da li je to loš znak?

Top savet

Odlučite se za duži vibrator da biste mu dali maksimalnu polugu i uverili se da njegov potisak nije ugrožen potrebom za dužim rukama.

Supersex Pleasure Wand Vibrator može biti dizajniran za penetraciju, ali je jednako sposoban za stimulaciju klitorisa kada je u kombinaciji sa osećajem njegove dužine u njoj.

Image by Racool_studio on Freepik
Image by Racool_studio on Freepik.com

#7 Gnjuranje

On na vrhu skoro uvek zauzima prve tri pozicije para jer je tako svestran. On kleči umesto da leži nudi veći opseg pokreta, ali je položaj njenih nogu ključan za to kako se ovo oseća.

Za duboku penetraciju, trebalo bi da stavi noge na njegova ramena – što je više i dalje unazad, to je njegov penis dublje uranjao.

Pročitajte i ovo: Sve što muškarci rade u krevetu a žene ne podnose

Raširite joj noge i uverite se da je on potpuno pritisnut uz njenu stidnu kost i donji deo stomaka za magični osećaj povlačenja klitorisa. Držite njene noge ispravljene i zajedno sa njegovim van njenih, za čvršće pristajanje za njega.