Nagrade Oskar su dodeljene! Zavesa je pala, cipele se izule, steznici popustili, konačno može da se diše. I jede!

Sudeći prema figurama holivudskih, slavnih i poznatih dama, u zapadnom delu Amerike nije se baš nešto naročito jelo u poslednjih mesec dana. Da se zaključiti da je prodaja prehrambenih namirnica rapidno opala, a restorani bili pusti ili se samo voda pijuckala, u sitnim gutljajima tokom likvidnih obedovanja i ćakulanja, a na temu nagrada Oskar, naravno. Šta drugo?! Sve je bilo na svom mestu, ništa nije kipelo, haljine su savršeno prianjale uz zategnuta tela filmskih glumica, ali i onih koje to nisu, ali vole da prošetaju crvenim tepihom ispred Dolby teatra.

Pročitajte i ovo: Modni izveštaj sa ulica Londona

Drobljeno ogledalo u rukama Tom Forda pretvorilo se u seksi haljinu koju je Dženifer Lopez učinilo jednom od najbolje obučenih žena na ovogodišnjoj dodeli nagrada Oskar. Opet. Jenny from the block možda ne zna da odglumi za Oskara, ali svakako zna da se obuče, i kad bi se dodeljivala ista za najbolje obučenu na svečanoj ceremoniji, mrtva trka bila bi iz godine u godinu između nje i Šarliz Teron. Jeste li je videli u svetlo plavoj, krajnje jednostavnoj, a tako otmenoj haljini, beskrajno dugoj i vrlo duboko golih leđa?! Predivno! Jedna reč – Dior!

Pročitajte i ovo: Modni izveštaj sa ulica Njujorka

S obzirom na zlatnu, kraljevsku krinolinu koju je nosila Glen Klouz, šteta bi bilo da ne dobije Oskara za sjajno odigranu ulogu u filmu Wife (preporuka!). Jer treba sedeti u takvoj modnoj tvorevini satima, dok traje ceremonija. Celo večeri provesti u tom Kleopatra oklopu!? Dodatni aplauz za požrtvovanje.

Pročitajte i ovo: Modni izveštaj sa ulica Kopenhagena

A šta kažete na neodoljivu Helen Miren, u lepršavoj, koralnoj haljini, koja se vrti za sve pare?! Božanstveno! Tako sveže i očaravajuće! Oduvala mnoge dosta mlađe od sebe. Jednim zamahom haljine. A tek partnera kakvog je imala…havajski Bog lično – a.k.a. Džejson Momoa.

Pročitajte i ovo: Mala bela haljina je nova ne-mogu-da-živim-bez-nje-haljina! Najnoviji modeli

Je li Ejmi Adams nova Džesika Rebit?! Može da bude! Tako kažu.

A Redžina King kraljevski je blistala u božanstvenoj, beloj haljini. Čestitke za Oskara za sporednu žensku ulogu u filmu If Beale Street Could Talk. Prve oskarovske suze ove godine.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za proleće – leto 2019

Lejdi Gaga vlada crvenim tepisima u poslednjih par godina. Ove sezone fakat briljira. Večeras je nosila haljinu sa potpisom Alexander McQueen. Ali bojim se da je frizura, zaista sjajna punđa, odvukla pažnju! I odmah su pala poređenja sa Odri Hepbern, ne samo zbog frizure, već kompletnog stajlinga. Odlučite sami!

Pročitajte i ovo: Više od 100 hit ženskih tašni za proleće – leto 2019

Do sledeće godine, uživajte u dobrim filmovima!

View this post on Instagram

The red carpet is officially open! #Oscars

A post shared by The Academy (@theacademy) on

View this post on Instagram

#irinashayk in #burberry ??or???

A post shared by The Catwalk Italia – TCI (@thecatwalkitalia) on

View this post on Instagram

She's here. @ladygaga ? #Oscars photo: getty images

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on

View this post on Instagram

Some of my favorites! #oscars2019

A post shared by Kimberly Ross-Hollingsworth (@kimross6615) on

View this post on Instagram

It’s never too late. Tune in now! #Oscars

A post shared by The Academy (@theacademy) on