Još jedan nedelja je za nama, poslednja u trećem mesecu godine, još jedan crveni tepih za zvezde i ostale verne pratioce modnih trendova, koje redovno pratimo i koje nas inspirišu.

Nekadašnji top model, Iman, zadivila je modnu publiku svojim stajlingom na modnom balu u Dohi. Iman se pojavila u čarobnoj crvenoj haljini od tila, sa potpisom modnog dizajnera Kristijana Sirijana. Pevačica Selin Dion proslavila je rođendan, takođe, u njegovoj kreaciji.

Glumica Džesika Čestejn dobila je nagrada za najbolju glumicu na Golden Camera Awards ceremoniji, u Berlinu. Tom prilikom nosila je večernju haljinu modne kuće Elie Saab.

Pročitajte i ovo: Bele tašne na vrhu liste najpoželjnijih modnih komada za proleće – leto

Na otvaranju Narodnog muzeja u Kataru, 70+ model, Maye Musk, nosila je haljinu modne kuće Bluemarine. Dok je u susednoj Dohi, na svečanoj ceremoniji i dodeli modnih nagrada, u organizaciji Fashion Trust Arabia, nosila model modne kuće Elie Saab. Za vreme svog četvorodnevnog boravka u Dohi, sa lakoćom je demonstrirala svoj mladalački, modni stil.

Pročitajte i ovo: Modni svet poludeo za suknjama od teksasa

A na crvenom tepihu pred operom u Rimu, zahvaljujući kreativnoj direktorki modne kuće Dior, Mariji Graciji Kjuri, koja je kreirala cvetne kostime za premijerno izvođenje baletske predstave Noć u belom, plejada poznatih i slavnih prodefilovala je crvenim tepihom.

Pročitajte i ovo: Ako hoćete da se uzdignete u visine, odaberite sandale sa platformom

A tu su još i Džena Kolman, Suki Voterhaus, mada, ovonedeljnu pobedu odnosi Kejt Midlton svojim opuštenim, sportskim stajlingom.

Pročitajte i ovo: Liu Jo kolekcija proleće – leto 2019 – osamdesete u punom sjaju