Oralni seks – Blue Valentine (2010)

Autentičnost ove scene, čiji su glavni akteri Rajan Gosling i Mišel Vilijams, glavni je razlog što je ovaj film rangiran vrlo visoko. Sve je jasno.

Lezbejska scena – Chloe (2009)

U ovom filmu, žena (Džulijen Mur) unajmljuje prostitutku (Amanda Sejfrid) da zavede njenog muža. Sve se završava tako što sama biva zavedena, što kulminira ovom vrućom, lezbejskom scenom.

Annette & Sebastian –Cruel Intentions (1999)

Ova višnja na vrhu slatkiša scena između Riz Vinterspun i Rajana Filipa začinjena je činjenicom da su ovo dvoje glumaca već bili u ozbiljnoj ljubavnoj vezi van filma, kada je film sniman. Hemija među njima je opipljiva.

Scena u biblioteci – Atonement (2007)

Ništa nije uzbudljivije od tajnog seksa koji se dešava tik iza vrata gde se održava veliki party, na kome je mnoštvo ljudi. Sesilija i Robi su zaista bili sjajni zajedno, a onda je glupi Brioni morao sve da uništi svojim lažima. Bar možemo da gledamo ovu scenu iznova i iznova i da se pretvaramo da su, ipak, završili zajedno.

Prvi seks, lezbejska scena – Blue Is The Warmest Color (2013)

Film prati odnos dve žene, u doba eksperimentisanja odnosa između istih polova. Njihova prva seksi scena traje čitavih sedam minuta i predstavlja vrlo slikovit odnos između dve glavne junakinje. Tehnički, vrlo je blizu porno scene. Ipak, odiše posebnom nežnošću i autentičnošću, kakva se retko viđa na filmu.

Scena sa kockicama leda – Nine ½ Weeks (1986)

Legendarni film, legendarna scena. Dovoljno rečeno.

Scena u šatoru – Brokeback Mountain(2005)

Dvojica kauboja nikada nisu bila više seksi nego u ovoj sceni kada dvojica protagonista konačno stavljaju tačku na prisutnu i nedvojbenu seksualnu napetost koja postoji među njima.

Scena na klaviru – Pretty Woman (1990)

Ova scena, između biznismena Edvarda Luisa (Ričard Gir) i prostitutke Vivijen Vard (Džulija Roberts) je sjajna zbog toga kako Gir i Roberts čine da se osećate. Plus, postoji li išta više seksi od ljubavne scene na klaviru?

Noah & Allie seks pomirenja – The Notebook (2004)

Šta god pričali o ovom filmu, seksi scena koja dolazi odmah nakon zloglasnog zašto mi nisi pisao ljubljenja na kiši stvarno je sjajna i još jedan primer kako se romansa u stvarnom životu pretvara u neverovatnu hemiju na filmskom platnu.

U suštini, bilo koja scena – Wild Orchid(1989)

Scena koja počinje na 5:34 je samo jedna od mnogih seksualnih scena u ovom filmu. Film se vrti oko mlade, neiskusne žene, koja ulazi u strasnu vezu sa starijim milionerom (čekaj, ovo zvuči poznato…). Da li film ima dobar zaplet ili dijaloge? Nebitno. Ništa posebno. Da li je prepun erotičnih scena? Apsolutno!

Scena u vozu – Risky Business (1983)

Nakon što je zabrljala na intervjuu za koledž, Lana (Rebeka de Mornej) vodi Džoela (Tom Kruz) da imaju seks u praznom vagonu podzemne železnice. Sjajna muzika, u kombinaciji sa prigušenim svetlom, čini ovu scenu erotičnijom nego što možemo da zamislimo da to može da bude sa Tomom Kruzom.

Šibanje po guzi – Secretary (2002)

Ovo je Pedeset nijansi Sive pre Pedeset nijansi Sive. U ovom filmu, mlada žena dobija posao sekretarice, gde je šef uvodi u svet SM-a. Ova scena, koja sadrži neverovatnu količinu garderobe za seksi scenu, pokazuje sekretaričinu seksualnu sado-mazo inicijaciju. Buđenje.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.