NAJBOLJA AKCIONA AVANTURA KOJU ĆETE GLEDATI OVE GODINE: FILM „SVE U ISTO VREME“ (EVERYTHING EVERYWHERE ALL AT ONCE) USKORO U BIOSKOPIMA

Kroz multuverzume videla sam na hiljade Evelin

Napisan i režiran od strane Danijela Kvana i Danijela Šajnerta – koji zajedno rade kao „Danijels“ – film „Sve u isto vreme“ donosi priču koja uključuje više univerzuma, koji se kreću od apsurdnih do dubokoumnih. Film „Sve u isto vreme“ je u bioskopima od 21. aprila.

Starija kineska imigrantkinja je uvučena u nezamislivu avanturu u kojoj sama pokušava da spasi svet istražujući paralelne univerzume u kojima se sreće sa životnim putanjama koje je mogla da vodi.

Dok Evelin (Mišel Jeo) pokušava da prođe kroz poresku reviziju perionice veša koju vodi njena porodica, njen suprug Vejmond (Ke Hjuj Kvan) je obaveštava da na svetu postoje beskonačne mogućnosti. Počinje da preskače iz jedne vremenske realnosti u drugu, od jedne ličnosti do druge, otkrivajući usput da je njihova ćerka Džoj (Stefani Hsu) takođe zla sila poznata kao Džobu Tobeki koju moraju da pobede.

Autori filma, poznatiji kao Denijels su o akcionom filmu u kojoj Mišel Jeo ima glavnu ulogu rekli: „U početku smo bili kao – akcioni film, muškarac će da ima glavnu ulogu” priznaje Šajnert. Ali, Kvan dodaje: „Imali smo problema da smislimo kasting za očinsku figuru i jedan od nas je počeo da se pita šta će se desiti ako uzmemo Mišelin lik i poigramo se s njim i ona postane protagonista. Filmu je upravo to bilo potrebno da zablista na potpuno drugačiji način“.

Pored Mišel Jeo, Ke Hjuj Kvana i Stefani Hsu, uloga poreske inspektorke poverena je Džejmi Li Kurtis (Noć veštica, Riba zvana Vanda).

Ovo ostvarenje produkcijske kuće A24 ćete u bioskopima moći da gledate od 21. aprila.

U NASTAVKU POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE I TREJLER FILMA „SVE U ISTO VREME“