Ležeći na leđima je najsigurniji način da ćete dobiti oralno zadovoljenje do kraja. Bar tako kaže većina stučnjaka. Ali ako imate želje i volje da istražujete, probajte i nešto drugačije.

Foto: fervent-adepte-de-la-mode
Poza 1: Potpuno obučena!

Samo zadignite suknju ili haljinu (žao mi je, ovo ne funkcioniše sa pantalonama) i sedite na ivicu…stola, kuhinjskog ili kancelarijskog, u radnoj sobi ili na poslu, fotelje, haube, ograde, lavaboa, kuhinjskog pulta, mašine za pranje veša, sudova ili čega god što se nađe pri ruci, dok on kleči među vašim nogama.

Nema potrebe ni da spuštate svoj donji veš (ako je leto, ne morate ni da ga nosite, baš uvek, preporuka stručnjaka), samo ga gurnite u stranu, tako da on može da prione na posao.

Neposrednost i spontanost trenutka je super seksi. Dopašće vam se. Naročito kad vas prepadne u toaletu restorana, taman kad ste zakoračili da izađete. A on se pojavi pred vama i kaže, ma gde si ti pošla! Gaće spadaju same!

Ova pozicija je naročito zgodna jer vam omogućava da izmestite seks iz nadasve udobne spavaće sobe u prostor gde nepredviđenost trenutka postaje nenadmašno uzbudljiva. Možete je praktikovati bilo gde. Bitno je samo da imate na šta da se oslonite. Čak i na javnom mestu!

Ukoliko želite da zađe duboko, baš, onako, najbolje će biti da sednete na njegova ramena, gde će njegova glava biti direktno i duboko u vašem međunožju. Setite se samo scene iz filma ‘Visoke potpetice’’. Neprevaziđeno, zar ne?! Samo se ne hvatajte za zavesu, za Boga miloga! Da ne biste oboje završili sa kragnom oko vrata.

 Foto: fervent-adepte-de-la-mod
Foto: fervent-adepte-de-la-mode
Poza 2: 69

Ko nije projezdio putem 69, celim putem, od početka do kraja, ne zna šta je seks. Kažu stručnjaci.

Ali umesto da to radite na više tradicionalni način, iskreno, i nespretniji, jer možete da (s)padnete svako malo, a to ste obično vi jer, kao obično lakša po živoj vagi, ležite na njemu, preporučujemo vam da legnete po strani oboje. Udobnije je, sigurnije i daje bolji pristup. Njemu, naročito.

Foto: fervent-adepte-de-la-mode
Foto: fervent-adepte-de-la-mode
Poza 3: Automehaničarski stil

Neka on leži na leđima na klupi, dok vi stojite iznad njegove glave. Kao kad popravlja auto pa se zavuče pod auto. Taj rad!

Iz ove vintage perspektive imaćete odličan pogled na njegovo telo, što bi trebalo da doprinese vašem dodatnom uzbuđenju. Dodatni benefit je što ćete imati prilično dobar pogled i na to koliko on zaista uživa u oralnom radu koji vam priuštava. Ako se tom prilikom osećate velikodušnom, možete slobodno da se lagano nagnete napred i upotrebite svoje ruke da ga malo zagolicate. Tek da nasluti.

Foto: fervent-adepte-de-la-mode
Foto: fervent-adepte-de-la-mode
Poza 4: Vodoinstalaterski stil

Sličan automehaničarskom, on leži na leđima na krevetu ili podu, a vi klečite tik iznad njegove glave, zahvatajući njegovo lice svojim međunožjem, stavljajući svoju artiljeriju tačno gde hoćete da bude. Drugim rečima, nišanite!

Ne gledajte u plafon, već gledajte pravo u njega! Ništa ne pali koliko kontakt očima. Naročito, kad on krene u grad!

Ono što je naročito dobro u ovoj pozi je što imate mogućnost da se lagano krećete, zadizanjem i pokretanjem vaše karlice, da se približavate i odaljavate, kako vam drago, radi optimalnog pritiska i što intenzivnijeg dostizanja orgazma. Dok on i dalje radi veći deo posla!

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.