1. Muškarac ne zna da čita tvoje misli!

2. Velika si devojka, nauči da rukuješ poklopcem za WC šolju. Ako je podignut, spusti ga dole. Nećeš čuti muškarca da se žali zato što si ga ti ostavila spuštenog.

tattoo-702133_1280

3. Plakanje se smatra ucenom.

4. Ako ti je nešto potrebno – traži! Odmah da razjasnimo jednu stvar – suptilni nagoveštaji ne rade. Čak ni jaki nagoveštaju ne funkcionišu! Očigledni nagoveštaji ne prolaze! Samo kaži jasno i otvoreno šta hoćeš!

5. ”Da” i ”Ne” su sasvim prihvatljivi odgovori na skoro svako pitanje.

6. Ako ti je potrebna pomoć da bi rešila neki problem, obrati mu se slobodno. To mu je posao, da ti pomogne. A za saosećanje neka se pobrinu tvoje drugarice, koje tome i služe.

7. Svaki pokušaj upotrebe bilo čega što je rekao pre šest meseci kao argumentom u svađi smatraće se nedopustivom zloupotrebom i neće biti prihvaćen. Zapravo, svaki njegov komentar smatra se ništavnim i neupotrebljivim nakon sedam dana.

8. Ako misliš da si debela, verovatno i jesi. Nema potrebe da njega pitaš.

9. Ako se nešto što ti je rekao može dvosmisleno protumačiti, a jedna od interpretacija te može rastužiti ili naljutiti, znaj da on misli ono drugo.

10. Možeš da tražiš od njega da to uradi ili da mu kažeš kako želiš da to uradi. Ne oboje. Ako već znaš kako je najbolje da se to uradi, uradi sama.

11. Kad god je moguće, sve što imaš da kažeš, kaži tokom reklama.

12. Kolumbu nisu bile potrebne instrukcije, tako da nisu ni njemu.

13. Svi muškarci vide samo 16 boja. Recimo, breskva je voće, a ne boja. Bundeva je takođe voćka. On nema ideju šta je boja sleza!

14. Ako te pita šta nije u redu, a ti kažeš ”ništa”, on će se tako i ponašati. Zna on da ti lažeš al’ nije vredno svađe.

15. Ako mu postaviš pitanje čiji odgovor ne želiš da čuješ, onda ćeš i dobiti odgovor kakav ne želiš da čuješ.

16. Kad treba da idete negde, apsolutno šta god obukla sasvim je u redu. Stvarno!

17. Ne pitaj ga za mišljenje ukoliko nisi spremna da diskutuješ na teme kao što su fudbal i moto sportovi.

18. Imaš dovoljno odeće.

19. Imaš previše cipela.

20. U dobroj je formi. Okruglo je dobra forma.

Hvala ti što si ovo pročitala. Znam da ću spavati na kauču noćas, ali da li si znala da muškarci uopšte ne mare za to?! To im dođe kao kampovanje!